Pazi da te ne iznenadimootherside wrote:ne bih rekla![]()
samo se vi grupisite, zauzimate manje prostora onda i mozete se lakse kontrolisati
nepozeljni detalji na njemu :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zanzibar
#151 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
- otherside
#152 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ako ste orjentisani na fine curice ja sam sigurnazanzibar wrote:Pazi da te ne iznenadimootherside wrote:ne bih rekla![]()
samo se vi grupisite, zauzimate manje prostora onda i mozete se lakse kontrolisatiMi smo ti prava sekta idemo ulicom i prepadamo fine curice
- Globus
#153 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Ti si najnesigurnija od svihotherside wrote:ako ste orjentisani na fine curice ja sam sigurnazanzibar wrote:Pazi da te ne iznenadimootherside wrote:ne bih rekla![]()
samo se vi grupisite, zauzimate manje prostora onda i mozete se lakse kontrolisatiMi smo ti prava sekta idemo ulicom i prepadamo fine curice
- otherside
#154 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
pazi sta pricas. vlasnik sam crnog pojasa, nisam nista jela dva dana i mnogo sam opasnaGlobus wrote:Ti si najnesigurnija od svih![]()
![]()
![]()
-
markovic.vladimir
#155 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
interesuje me samo gdje ove djevojke nalaze na likove koji toliko
pisaju uz drvo,
likove koji izlaze navece u trenerkama
ili u pelama s bijelim varapama,
utegnutim majama,
suskavim trenerkama,
"njegovanim" dugim noktima na malom prstu
imaju duge nokte na nohama,
peksinluk pod noktima i td ...
nisam bas cest na forumu, al bas me interesuje gdje su naisle na momke sa svim tim osobinama, ne bi da stajem na niciju stranu ... al sve gore nabrojano, smijem li pitat gdje upoznajete te tipove, licno iskustvo ili cisto onako ... opazanje na ulici ?!?
usput, nista licno, al kad ste navalile toliko o tome sta vam se gadi, jebga recite i na sta se lozite,
iako stoji to za neke pojedince iz vasih zivota koje ste opisale... dugi nokti i td...
pisaju uz drvo,
likove koji izlaze navece u trenerkama
ili u pelama s bijelim varapama,
utegnutim majama,
suskavim trenerkama,
"njegovanim" dugim noktima na malom prstu
imaju duge nokte na nohama,
peksinluk pod noktima i td ...
nisam bas cest na forumu, al bas me interesuje gdje su naisle na momke sa svim tim osobinama, ne bi da stajem na niciju stranu ... al sve gore nabrojano, smijem li pitat gdje upoznajete te tipove, licno iskustvo ili cisto onako ... opazanje na ulici ?!?
usput, nista licno, al kad ste navalile toliko o tome sta vam se gadi, jebga recite i na sta se lozite,
iako stoji to za neke pojedince iz vasih zivota koje ste opisale... dugi nokti i td...
- otherside
#156 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
markovicu vladimire, ja se lozim na toyotu rav4. da nemas slucajno jednu viska? 
- jedna
#157 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
U CEMU JE FORA?!? OGAVNO JE!!!
- Globus
#158 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
hahahahahahha jel se to ti hvalis da nemas sta jesti ili..a nisi jedinaotherside wrote:pazi sta pricas. vlasnik sam crnog pojasa, nisam nista jela dva dana i mnogo sam opasnaGlobus wrote:Ti si najnesigurnija od svih![]()
![]()
![]()
-
markovic.vladimir
#159 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
moze li ti pomoci Skoda Fabia ?otherside wrote:markovicu vladimire, ja se lozim na toyotu rav4. da nemas slucajno jednu viska?
nazalost nisam ni "mamin sin" nit mi je prakticcna Toyota rav za moje potrebe, pa sam za sada na Skodi Fabia ...
al ne uz to nemam duge nokte, nit "ljubavni tepih", nit nosim trenerku (pri izlascima) i redovno koristim cetkicu za zube
jel ti to gore navedeno dolazi u obzir
- Globus
#160 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
zao nam je birani pretplatnik trenutno je nedostupan ... molimo ne zovite visemarkovic.vladimir wrote:moze li ti pomoci Skoda Fabia ?otherside wrote:markovicu vladimire, ja se lozim na toyotu rav4. da nemas slucajno jednu viska?
nazalost nisam ni "mamin sin" nit mi je prakticcna Toyota rav za moje potrebe, pa sam za sada na Skodi Fabia ...
al ne uz to nemam duge nokte, nit "ljubavni tepih", nit nosim trenerku (pri izlascima) i redovno koristim cetkicu za zube![]()
-
markovic.vladimir
#161 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Globus wrote:zao nam je birani pretplatnik trenutno je nedostupan ... molimo ne zovite visemarkovic.vladimir wrote:moze li ti pomoci Skoda Fabia ?otherside wrote:markovicu vladimire, ja se lozim na toyotu rav4. da nemas slucajno jednu viska?
al ne uz to nemam duge nokte, nit "ljubavni tepih", nit nosim trenerku (pri izlascima) i redovno koristim cetkicu za zube![]()
jel ti to gore navedeno dolazi u obzir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tu tu tu tu ...
al nazalost pogresno sam spojen, i samo odgovorih na pitanje koje od ovog korisnika nije postavljeno...
ugodan dan ..
-
Klodovik
#162 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Imam ja. Raspoložena si za kupovinu?otherside wrote:markovicu vladimire, ja se lozim na toyotu rav4. da nemas slucajno jednu viska?
-
markovic.vladimir
#163 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
al ako nista evo jedne,markovic.vladimir wrote:otherside wrote:markovicu vladimire, ja se lozim na toyotu rav4. da nemas slucajno jednu viska?
http://autopijaca.ba/index.php?vozilo=41
mislim da ce t isigurno pomoci
poz
- otherside
#164 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ihhhhh...imam i ja Fabijumarkovic.vladimir wrote:moze li ti pomoci Skoda Fabia ?otherside wrote:markovicu vladimire, ja se lozim na toyotu rav4. da nemas slucajno jednu viska?
treba mi rav. a imas li namjeru da ga kupis? evo ima i oglas
a ti globus odbij
- otherside
#165 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
jesam ja negdje spomenula kupovinu?Klodovik wrote:Imam ja. Raspoložena si za kupovinu?otherside wrote:markovicu vladimire, ja se lozim na toyotu rav4. da nemas slucajno jednu viska?
-
markovic.vladimir
#166 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
morat cu te razocarat, jos nemam u planu kupovinu toyote, nazalost skodu sam uzep prije 2 mjeseca i skoro novu pa mi je jos i dalje samo ona u glavi ....otherside wrote:ihhhhh...imam i ja Fabijumarkovic.vladimir wrote:moze li ti pomoci Skoda Fabia ?otherside wrote:markovicu vladimire, ja se lozim na toyotu rav4. da nemas slucajno jednu viska?
treba mi rav. a imas li namjeru da ga kupis? evo ima i oglas![]()
a ti globus odbijnisam trazila advokata
al u svakom slucaju rav nije nimalo losa
poz.
- otherside
#167 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
steta...nisi ni ti los al rav je ravmarkovic.vladimir wrote:morat cu te razocarat, jos nemam u planu kupovinu toyote, nazalost skodu sam uzep prije 2 mjeseca i skoro novu pa mi je jos i dalje samo ona u glavi ....
poz.
- Globus
#168 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
hahahahahah ko te pito jesil tarzila advokata ja sam onaj sto sam se postavi za necijeg advokata i onda na kraju samo naplatiotherside wrote:ihhhhh...imam i ja Fabijumarkovic.vladimir wrote:moze li ti pomoci Skoda Fabia ?otherside wrote:markovicu vladimire, ja se lozim na toyotu rav4. da nemas slucajno jednu viska?
treba mi rav. a imas li namjeru da ga kupis? evo ima i oglas![]()
a ti globus odbijnisam trazila advokata
-
markovic.vladimir
#169 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ma slazem se ja u potpunosti s tobom, rav je rav, i x5 je x5 .. itd ... aj jebga, mogu rec da sam sretan i zadovoljan i sa "skodilakom" i u njemu sam isto toliko hapy koliko bi bio u kojem drugom ..otherside wrote:steta...nisi ni ti los al rav je ravmarkovic.vladimir wrote:morat cu te razocarat, jos nemam u planu kupovinu toyote, nazalost skodu sam uzep prije 2 mjeseca i skoro novu pa mi je jos i dalje samo ona u glavi ....
poz.
al polako, naletices i na "rav-a" ...
-
markovic.vladimir
#170 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
znas onaj sa zekom i lijom i skodilakom
e tu je to negdje ... 
- Globus
#171 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ima ih koji nisu zadovoljni sa skodommarkovic.vladimir wrote:ma slazem se ja u potpunosti s tobom, rav je rav, i x5 je x5 .. itd ... aj jebga, mogu rec da sam sretan i zadovoljan i sa "skodilakom" i u njemu sam isto toliko hapy koliko bi bio u kojem drugom ..otherside wrote:steta...nisi ni ti los al rav je ravmarkovic.vladimir wrote:morat cu te razocarat, jos nemam u planu kupovinu toyote, nazalost skodu sam uzep prije 2 mjeseca i skoro novu pa mi je jos i dalje samo ona u glavi ....
poz.
lawyer
- otherside
#172 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ne mozes ovakav u advokate bolan ne bioGlobus wrote:Ispunjavam sve uslovekockica_kockica wrote:mislim kad vec imamo toliko toga sto smeta deckima na djevojkama e da vidimo sto to smeta djevojkama na deckima
duga masna kosa
kockasti nokti
malje all over the body
smrad koji se siri cim digne ruku pa se ukaze jos crna suma dlaka ispod pazuha
bijele carape sa crnim cipelama
suplja prica o raznim lovovima na divlje svinje kojih nije bilo
veliki stomak
crno ispod noktiju
neukusno odijevanje
manjak prednjih zuba
drapanje po "organu" dok s nama pricate
dobacivanje na ulici sa upotrebom pogrdnih rijeci o nasim straznjicama i nogama ( nimalo seksi cak sta vise odbijajuce djeluju)
vjerujem da ce dame jos da se sjete kojecega...![]()
![]()
![]()
![]()
-
markovic.vladimir
#173 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
jebga globus, na to ti mogu rec ... nit su svi isti ... nit su svima zelje iste ... nit o ukusima treba raspravljat ... ako nista imam nesto ucemu uzivam ... pa nema potreba da "trenutno" mastam o necemu vecem/boljem/vrjednijem...
i jos jedan poz.
i jos jedan poz.
-
Klodovik
#174 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Da, zaista nisi. Pa, dobro, može i iznajmljivanje.otherside wrote:jesam ja negdje spomenula kupovinu?Klodovik wrote:Imam ja. Raspoložena si za kupovinu?otherside wrote:markovicu vladimire, ja se lozim na toyotu rav4. da nemas slucajno jednu viska?
- otherside
#175 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
nemoj da nalijecem na rava niti da on nalijece na mene, please...pu pu pumarkovic.vladimir wrote:ma slazem se ja u potpunosti s tobom, rav je rav, i x5 je x5 .. itd ... aj jebga, mogu rec da sam sretan i zadovoljan i sa "skodilakom" i u njemu sam isto toliko hapy koliko bi bio u kojem drugom ..
i moja fabija je slatka al' poslije 3 godine nekako mi nije ko prije