važiMoonlight & Magnolia wrote:@shiz
Hajde molim te preuzmi na sebe da iskontaktiraš klubove i nađeš nam najbolju ponudu uzimajući u obzir opremu (sigurnost), cijenu i ponudu. Dala sam ti onaj jedan prijedlog (BIFF) pa kreni odatle.
EKIPA ZA ORGANIZACIJU:
dushmanka_sa - spisak učesnika i prijave, te blagajna
ibrahim_tanovic - marketing i promocija (banneri, slogan, privlačenje pažnje)
shiz - koordinacija sa klubovima i odabir najbolje ponude. kad dobijemo proslijedi samo cifru i tačnu ponudu ibrahimu.
M&M - sve ostalo, po potrebi. promocija, informacije, i supervizija.
UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Moderator: anex
- shiz
#151 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
- cyprus
#152 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Haj popunim poslje kad se nakanim, al ako bude kakvih belaja tužim čitav portalArslan wrote:ako bude jasno je sta to donosi...cyprus wrote:Pitanje: jel ovaj formular trik da mi se forumski dušmani dočepaju imena i prezimena i broja telefona, pa da ne mogu onda spavat?tuzba, sud, presuda i ostalo..
![]()
![]()
ides li i ti na ovaj rafting cypruse? mislim da bi bilo jako interesantno imati te kao "suvozaca"..![]()
PS Ma nisam ja toliko interesantan. U suštini sam povučeno biće
-
Leonid Breznjev
#153 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
ali imas jako interesantna razmisljanja. vec sam nekoliko puta rekao, za mene spadas medju najforumashe!cyprus wrote:Haj popunim poslje kad se nakanim, al ako bude kakvih belaja tužim čitav portalArslan wrote:ako bude jasno je sta to donosi...cyprus wrote:Pitanje: jel ovaj formular trik da mi se forumski dušmani dočepaju imena i prezimena i broja telefona, pa da ne mogu onda spavat?tuzba, sud, presuda i ostalo..
![]()
![]()
ides li i ti na ovaj rafting cypruse? mislim da bi bilo jako interesantno imati te kao "suvozaca"..![]()
![]()
![]()
PS Ma nisam ja toliko interesantan. U suštini sam povučeno biće![]()
'ajd sad zdravo!
P.S. portal sarajevo-x se ogradjuje od bilo kakve odgovornosti..
- Dr.Cuddy
#154 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
možeš birati a možemo i izvlačiti timove, možda je tako najzanimljivije...na licu mjesta! iz šešira ili nečijeg većeg grudnjaka, oooop kupaćeg!lolita_xx wrote:ne znam jos ni ko ideArslan wrote:ko su ti favoriti?lolita_xx wrote:niko mi nije odgovorio, jel ja biram s kim cu u camac ili ...?![]()
ides li ti??
- Dr.Cuddy
#155 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
čuj odustala. zbog tebe smo pomjerili na 16. aug. nemoj da te se odričem preko Avaza!mamica papucarka wrote:ja sam odustala, jer vidim sve se zavrsi na nekim shemama
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#156 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Meni subota ne odgovara NI POD RAZNO,a nedelja moze ako bude neradna.Kad odlucite datum javim da li dolazim......
- ibrahim_tanovic
#157 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Sjajno! Ovo je najbolji mogući način, nema boljeg.Moonlight & Magnolia wrote:možeš birati a možemo i izvlačiti timove, možda je tako najzanimljivije...na licu mjesta! iz šešira ili nečijeg većeg grudnjaka, oooop kupaćeg!
Tako dobijamo timove. Kako izgleda, biće ih oko 5. Najmanje 5, a naviše 10.
I trebali bi smisliti nagradu za najsporiji tim... Nije lako biti spor na Neretvi, koja te prosto vuče nadole. Za to moraš biti baš onaj pravi meraklija... E, za takve meraklije treba smislit nagradu... Možda jedno piće od svakog tima na kraju trke u toj kafani u Konjicu? To ne bi bilo loše...
- Dr.Cuddy
#158 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Hajde nekako sredi da bude subota! 16. August!!!! Pliz pliz pliz!aida05 wrote:Meni subota ne odgovara NI POD RAZNO,a nedelja moze ako bude neradna.Kad odlucite datum javim da li dolazim......
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#159 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Na zalost kod mene nema sredjivanja.Izuzev kad me u septembru bude kacio slobodan dan subota tj jedan u sedmici,a nedelja je svaka druga.TAko da mi 17.8 pada neradna nedelja i nema sanse nikakve da uzmem subotuMoonlight & Magnolia wrote:Hajde nekako sredi da bude subota! 16. August!!!! Pliz pliz pliz!aida05 wrote:Meni subota ne odgovara NI POD RAZNO,a nedelja moze ako bude neradna.Kad odlucite datum javim da li dolazim......
- shiz
#160 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Hajde ovako, nek' neko obradi ovu tortu za početak, da se svi malo opustimo, a svakako će se morati organizovati neki susret da se stvari lijepo iskoordiniraju. Jedan nož, molim lijepo.shiz wrote:znaš, ima nešto u toj pomamiMoonlight & Magnolia wrote:pomamile se djevojke. ali pod kontrolom zasad.shiz wrote:ručao, ima li kakvih problema?![]()
by the way!
SRETAN ROĐENDAN SHIZ!
![]()
HVALA PUNO
- ibrahim_tanovic
#161 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
mmmmmmm, mogu ti reć da nije loša ova torta...
nego, iz ranijeg iskustva u raftingu na neretvi znam da je vrlo velika gužva vikendom. to ne samo da važi za gužvu niz neretvu, već to važi i za gužvu oko roštilja, a to nije baš lijepo iskustvo.
radnim danima je puno ljepše. neretva je mirnija, nema previše čamaca sa kojim bi se sudarali, jednostavno manje stresa, opuštenije. e sad, dosta nas ovdje radi, ali dosta šefova nisu toliko strogi kada je u pitanju petak. taj dan bi radni narod morao uzeti odmor, uz najavu poslodavcu, naravno. a za studente je lako, blago njima.
zato sam ja, zbog opuštenije atmosfere na rijeci, za radni dan. možda za petak, ili 8. august, ili 15.
nego, iz ranijeg iskustva u raftingu na neretvi znam da je vrlo velika gužva vikendom. to ne samo da važi za gužvu niz neretvu, već to važi i za gužvu oko roštilja, a to nije baš lijepo iskustvo.
radnim danima je puno ljepše. neretva je mirnija, nema previše čamaca sa kojim bi se sudarali, jednostavno manje stresa, opuštenije. e sad, dosta nas ovdje radi, ali dosta šefova nisu toliko strogi kada je u pitanju petak. taj dan bi radni narod morao uzeti odmor, uz najavu poslodavcu, naravno. a za studente je lako, blago njima.
zato sam ja, zbog opuštenije atmosfere na rijeci, za radni dan. možda za petak, ili 8. august, ili 15.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#162 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Iako sam vec bio 2x na raftingu, pravo mi se svidja ova ideja. Pa ako ima jos slobodnih mjesta racunajte i na mene. Meni svaki dan odgovara poslije 10 augusta. Sto se rezervacija tice mislim da se treba sto prije bar okvirno rezervisati i moralo bi se otici bar do 20-25 augusta jer povuce se Neretva pa ce se morati na nekim mjestima camci nosati. Ali ako ova kisha nastavi padati nema straha od toga 
p.s Na ovom dole topicu za prijavu, jel dovoljno samo popuniti ono i kliknuti na one "strelice"????
p.s Na ovom dole topicu za prijavu, jel dovoljno samo popuniti ono i kliknuti na one "strelice"????
- ibrahim_tanovic
#163 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Jeste. Ako si već kliknuo, onda nam dobro došao! Kod dushmanka_sa si na listi...Admir_1984 wrote:p.s Na ovom dole topicu za prijavu, jel dovoljno samo popuniti ono i kliknuti na one "strelice"????
- Bumbar
#164 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Pritefterite i mene
>..
- rajvosa^
#165 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Obavezno slike ovdje postavit ko zna slijedeci put bude puuuunnoooo vise "muskinja" 
- ibrahim_tanovic
#166 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Izgleda da je jako slab odziv učesnika za rafting na radni dan.
Zato ostajemo na suboti, 16.08.2008. I nadamo se prelijepom vremenu...
Zato ostajemo na suboti, 16.08.2008. I nadamo se prelijepom vremenu...
- mali Ninja
#167 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
jel bi to ikako moglo da se odgodi za narednu subotu ... :S do 20. sam u turskoj 
- dushmanka_sa
#168 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Pritefteri se tukaj http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurv ... onhf466496Bumbar wrote:Pritefterite i mene![]()
>..
- dushmanka_sa
#169 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Da ne bude da smo se ušutili.
Moj kratki izvještaj:
14 prijavljenih
Moj kratki izvještaj:
14 prijavljenih
- Dr.Cuddy
#170 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Jel Ibro pripremio marketing?dushmanka_sa wrote:Da ne bude da smo se ušutili.![]()
Moj kratki izvještaj:
14 prijavljenih
- dushmanka_sa
#171 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
SInoć mi je nešta tipkao... ali ko će mu vjerovati... bilo je iza ponoći...Moonlight & Magnolia wrote:Jel Ibro pripremio marketing?dushmanka_sa wrote:Da ne bude da smo se ušutili.![]()
Moj kratki izvještaj:
14 prijavljenih
Mislim da jeste, da bi ove hevte trebalo početi reklamiranje.
- Dr.Cuddy
#172 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Aha. Ja sam opet u điru...kratko me samo nije bilo! Enivej...hajmo žene žene, čarapa, gaća, potkošulja....ooooops. nije to...hajmo RAFTINGdushmanka_sa wrote:SInoć mi je nešta tipkao... ali ko će mu vjerovati... bilo je iza ponoći...Moonlight & Magnolia wrote:Jel Ibro pripremio marketing?dushmanka_sa wrote:Da ne bude da smo se ušutili.![]()
Moj kratki izvještaj:
14 prijavljenih![]()
Mislim da jeste, da bi ove hevte trebalo početi reklamiranje.
- dushmanka_sa
#173 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Trebat će i toga.Moonlight & Magnolia wrote:Aha. Ja sam opet u điru...kratko me samo nije bilo! Enivej...hajmo žene žene, čarapa, gaća, potkošulka....ooooops. nije to...hajmo RAFTING![]()
![]()
![]()
Haaaaaaaaaaaaajmo ženeeeeeeeeeeee... 'vamo kod meneeeeeeeeeeeeee.... Voterpruf odijelaaaaaaaaaaa... voterpruf odijelaaaaaaaaaaaaaaa...
- Dr.Cuddy
#174 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
dushmanka_sa wrote:Trebat će i toga.Moonlight & Magnolia wrote:Aha. Ja sam opet u điru...kratko me samo nije bilo! Enivej...hajmo žene žene, čarapa, gaća, potkošulka....ooooops. nije to...hajmo RAFTING![]()
![]()
![]()
Haaaaaaaaaaaaajmo ženeeeeeeeeeeee... 'vamo kod meneeeeeeeeeeeeee.... Voterpruf odijelaaaaaaaaaaa... voterpruf odijelaaaaaaaaaaaaaaa...
- dushmanka_sa
#175 Re: FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008
Naravno.Moonlight & Magnolia wrote:dushmanka_sa wrote:Trebat će i toga.Moonlight & Magnolia wrote:Aha. Ja sam opet u điru...kratko me samo nije bilo! Enivej...hajmo žene žene, čarapa, gaća, potkošulka....ooooops. nije to...hajmo RAFTING![]()
![]()
![]()
Haaaaaaaaaaaaajmo ženeeeeeeeeeeee... 'vamo kod meneeeeeeeeeeeeee.... Voterpruf odijelaaaaaaaaaaa... voterpruf odijelaaaaaaaaaaaaaaa...![]()
![]()
![]()
strogo voterpruf
![]()
![]()
![]()
imal' masaka?
'oš črne...ljubčičaste...nandžaraste...sam' izaberi... Imaš ti onih naninih? Da sakrijem bubrege.