Liga prvaka / pretkola

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
campa_xxx

#151 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by campa_xxx »

Kako da vam izbacim koju sliku...znam ono Print Screen ali kako dalje , gdje da to prebacim, proba u photoshop ali izbaci samo crno...
karanana

#152 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by karanana »

ma nije potrebno, vjerujemo ti. ja reko da nemas hrt2 kojim slucajem
campa_xxx

#153 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by campa_xxx »

Kraj u Zagrebu

Dinamo Zagreb 1 - 1 Linfield :-) :-)

Ovo je bilo za kladionice... Samo su looose igraaaliii...
Globus

#154 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Globus »

campa_xxx wrote:Kako da vam izbacim koju sliku...znam ono Print Screen ali kako dalje , gdje da to prebacim, proba u photoshop ali izbaci samo crno...
Pokusaj u paintu paste ali nemozes neke samo crno bude jbg...
campa_xxx

#155 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by campa_xxx »

karanana wrote:ma nije potrebno, vjerujemo ti. ja reko da nemas hrt2 kojim slucajem
Znam da mi vjerujete ali dobro bi bilo da mi neko kaze ako zna kako da to uradim :D

P.S. Nemam Paint...imao nekad ali se negdje izgubio :-)
Edin H.

#156 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Edin H. »

campa_xxx wrote:Kraj u Zagrebu

Dinamo Zagreb 1 - 1 Linfield :-) :-)

Ovo je bilo za kladionice... Samo su looose igraaaliii...
Linfield je ipak prejak za Dinamo :D
Globus

#157 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Globus »

campa_xxx wrote:
karanana wrote:ma nije potrebno, vjerujemo ti. ja reko da nemas hrt2 kojim slucajem
Znam da mi vjerujete ali dobro bi bilo da mi neko kaze ako zna kako da to uradim :D

P.S. Nemam Paint...imao nekad ali se negdje izgubio :-)
:D hahaha e jbg mora bit negdje dole search paint run .... xD a pokusaji u svakom programu gdje se moze smjestit slika i ima opcija paste pokusaj u wordu ...
campa_xxx

#158 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by campa_xxx »

Revans susreti prvog pretkola lige prvaka...

Rabotnicki 1 - 1 Inter Baku (PRVI MEC 0:0)
Ventspils 4 - 0 Llanelli (0:1)
Kaunas 3 - 1 Santa Coloma (4:1)
FC Sheriff 4 - 0 Aktobe Lento (0:1)
NSI Runavik 1 - 0 Din. Tbilisi (0:3)
Pyunik 0 - 2 Anorthosis (0:1)
Levadia Tallinn 0 - 1 Drogheda United (1:2)
Buducnost 1 - 1 Tampere United (1:2)
FK Modrica 2 - 1 Din. Tirana (2:0)
IFK Gothenburg 4 - 0 S.S.Murata (5:0)
Artmedia 1 - 0 Valletta (2:0)
Dinamo Zagreb 1 - 1 Linfield (2:0)
NK Domzale 2 - 0 Dudelange (1:0)
Valur 0 - 1 BATE Borisov (0:2)
Gandalf

#159 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Gandalf »

grunt wrote:Zna li neko jeli bilo kolko gledalaca u Zenici?
S obzirom da sam bio na tekmi reći ću da je bilo oko 1000 ljudi , koji su došli na 2 poluvrijeme , Modriča je imala solidnu podršku , s obzirom da je padala kiša svo vrijeme , temperatura nevjerovatnih 11stepeni ( u Nedjelju sam se ispek'o na bazenu , bilo 30 stepeni),drugi gol Modriča dala iz ofsajda koji se vidio iz svemira - sve u svemu zaslužen prolaz Modriče - igrači su se radovali k'o mala djeca - s Alborgom igraju za 14 dana u Zenici :bih:
campa_xxx

#160 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by campa_xxx »

U drugom pretkolu Lige prvaka koje se igra 29 Jula (revansi 06.08.2008.) sastaju se:

Brann (NOR) - Ventspils (LAT)
Rangers (SKO) - Kaunas (LIT)
Inter Baku (AZE) - Partizan (SRB)
Tampere Utd (FIN) - Artmedia (SVK)
Anorthosis (KIP) - Rapid Wien (AUS)
Domazale (SLO) - Dinamo ZG (HRV)
Panathinaikos (GRC) - Dinamo Tbilisi (GRU)
Goteborg (SVE) - Basel (SVI)
Sheriff (MOL) - Sparta (CES)
Drogheda (IRL) - Dynamo Kyiv (UKR)
Anderlecht (BEL) - Bate Borisov (BLR)
Beitar Jerusalem (IZR) - Wisla Krakow (POL)
Fenerbahce (TUR) - MTK (HUN)
Aalborg (DEN) - Modrica (BIH)
:bih:
Fratris

#161 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Fratris »

campa_xxx wrote:U drugom pretkolu Lige prvaka koje se igra 29 Jula (revansi 06.08.2008.) sastaju se:

Ovaj par me iznenadi. Ja sam konto da bi i jedni i drugi bili nositelji.
cyprus

#162 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by cyprus »

Fratris wrote:
campa_xxx wrote:U drugom pretkolu Lige prvaka koje se igra 29 Jula (revansi 06.08.2008.) sastaju se:

Ne, od klubova iz prvog kruga nosioci u drugom su Hrvati i Slovaci. Tako htio UEFA-ini koeficijenti.
svako_dobro_bih

#163 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by svako_dobro_bih »

cyprus wrote:
Fratris wrote:

Ne, od klubova iz prvog kruga nosioci u drugom su Hrvati i Slovaci. Tako htio UEFA-ini koeficijenti.

a kako su se onda nosioci drugog pretkola nasli u medjusobnom duelu :-)
campa_xxx

#164 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by campa_xxx »

Ne Slovenci ...SLOVACI :D
cyprus

#165 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by cyprus »

cyprus wrote:Eh svi parovi:

Linfild - Dinamo Zagreb (Dinamo ide na ne baš tako laganog protivnika, ali bi bez dileme trebao proć)
Valeta - Artmedia (Artmedia ima olakšan put kroz pretkola ove godine tako da ne bi trebala zapet na ovoj prepreci)
Dinamo Tbilisi - NSI (klub sa Farskih Ostrva ima male šanse, gruzijci idu dalje)
Santa Koloma - Kaunas (litvanci ovo deru)
Murata - Geteborg (vjerovatno najsigurniji par 1. pretkola)
Laneli - Ventspils (vjerujem da će bit neizvjestan duel, ali Ventspils iz Latvije je ipak kvalitetniji)
Anortozis Famagusta - Pjunik (kiprani nakon 2 godine zaredom blamaže u 1. pretkolu ne smiju dopustit i treću)
Inter Baku - Rabotnički Skoplje (iako se očekuje prolaz Rabotničkog, vjerujem u iznenađenje)
Tampere Junajted - Budućnost Podgorica (crnogorski fudbal nije za potcjenit i rekao bih da su možda i jači od finaca)
Dudelanž - Domžale (Domžale godinama dominira slovenskim fudbalom, ovdje ne bi trebalo bit problema)
Dinamo Tirana - Modriča (bojim se da naš prvak neće proći ovo, albanci dobili protivnika po mjeri)
Aktobe - Šerif Tiraspol (očekujem još jedno iznenađenje, kazahstanci imaju više potencijala nego što pokazuju)
Drogeda - Levadia Talin (irci napokon nosioci, ali biće ovo neizvjestan duel, nisu ni estonci naivni)
BATE Borisov - Valur (ja ne znam stvarno zašto su islanđani stalno nosioci, očekujem pobjedu bjelorusa)

(Boldirani su oni za koje mislim da će proć)
Eto, od 14 pogodih 11 parova, nije loše. Generalno prvo pretkolo kolo bez većih iznenađenja (a kako se može vidit ja sam ih očekivo više). Samo 2 nosioca nisu opravdala tu ulogu: makedonski Rabotnički (ispao od prvaka Azerbejdžana) i islandski Valur (ispao od bjeloruskog BATE Borisova). Ako se bolje pogleda ni jedno ni drugo nije preveliko čudo. Azerbejdžanski (bar klupski) fudbal se nešto očigledno digao ove sezone, a to se može vidjeti i iz nastupa Neftchija u Intertoto Kupu, a neko meni se čini reče da je Rabotnički rasprodao ekipu tako da ovo i nije preveliko iznenađenje. Drugo, Valur, kako napisah prije, nikako mi nije jasno kakvi to koeficijenti održavaju Islanđane kao nosioce u prvom pretkolu, tako da se bjeloruski prvak čini i prije ovih susreta bar kao duplo jači u odnosu na svoje protivnike koji su nosioci.

PS Još samo da se sjetim igrača Dinama, koji me večeras srušiše na kladionici :x
cyprus

#166 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by cyprus »

Prognoza za 2. pretkolo:

Bran - Ventspils 1 (iako Ventspils može uzrokovat probleme, mislim da je Bran mnogo kvalitetnija ekipa)
Glazgov Rendžers - Kaunas 1 (finalisti Kupa UEFA jednostavno moraju ovo proć)
Inter Baku - Partizan 2 (Partizan je dobio vjerovatno najlakšeg mogućeg protivnika, pa ne bi trebalo bit problema)
Tampere Junajted - Artmedia 2 (vjerovatno najneizvjesniji duel, malu prednost dajem Slovacima)
Anortozis Famagusta - Rapid Beč 2 (iako navijam za kiprane, Rapid je ipak pretvrd orah)
Domžale - Dinamo Zagreb 1 (eh mora bit neko iznenađenje, očekujem ga ovdje)
Panatinaikos - Dinamo Tbilisi 1 (moguće najsigurniji par)
Geteborg - Bazel 2 (biće neizvjesno, ali Bazel je Bazel, al opet nisam siguran)
Šerif Tiraspol - Sparta Prag 2 (Moldavci već godinama bezuspješno pokušavaju prekoračit 2. pretkolo, tako će i ostat)
Drogeda - Dinamo Kijev 2 (također jedan siguran par)
Anderleht - BATE Borisov 1 (Belgijanski fudbal je u krizi, ali Anderleht ovo mora uzet)
Beitar Jeruzalem - Visla Krakov 1 (iako je Visla blagi favorit, tipujem na Izraelce)
Fenerbahče - MTK Budimpešta 1 (Fener ovo dobiva, ali ne vjerujem da će bit baš glatko kako se očekuje)
Alborg - Modriča 1 (Modriči je i ovo uspjeh, a ja bih u ove dvije utakmice bio prezadovoljan jednim bodom)
Globus

#167 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Globus »

cyprus wrote:Prognoza za 2. pretkolo:

Bran - Ventspils 1 (iako Ventspils može uzrokovat probleme, mislim da je Bran mnogo kvalitetnija ekipa)
Inter Baku - Partizan 2 (Partizan je dobio vjerovatno najlakšeg mogućeg protivnika, pa ne bi trebalo bit problema)
Tampere Junajted - Artmedia 2 (vjerovatno najneizvjesniji duel, malu prednost dajem Slovacima)
Anortozis Famagusta - Rapid Beč 2 (iako navijam za kiprane, Rapid je ipak pretvrd orah)
Šerif Tiraspol - Sparta Prag 2 (Moldavci već godinama bezuspješno pokušavaju prekoračit 2. pretkolo, tako će i ostat)
Anderleht - BATE Borisov 1 (Belgijanski fudbal je u krizi, ali Anderleht ovo mora uzet)
Beitar Jeruzalem - Visla Krakov 1 (iako je Visla blagi favorit, tipujem na Izraelce)
Fenerbahče - MTK Budimpešta 1 (Fener ovo dobiva, ali ne vjerujem da će bit baš glatko kako se očekuje)
Alborg - Modriča 1 (Modriči je i ovo uspjeh, a ja bih u ove dvije utakmice bio prezadovoljan jednim bodom)
Iz iskustva cu odigrat x2 nadam se da ce biti solidan na neku solidnu svotu i onako mozda patriotski :)
El_comadante

#168 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by El_comadante »

ipak, kao u slučaju Sarajeva prošle godine, Modriča nije dobila najjaču ekipu iz te zemlje. po meni su od AaB jaći i Kopenhagen i Brondby a sportski se nadati da ipak mogu proći ako zapnu.
elSaik

#169 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by elSaik »

El_comadante wrote:ipak, kao u slučaju Sarajeva prošle godine, Modriča nije dobila najjaču ekipu iz te zemlje. po meni su od AaB jaći i Kopenhagen i Brondby a sportski se nadati da ipak mogu proći ako zapnu.
Brondby je prosječan klub u Danskoj. Ništa posebno. Midtjylland je daleko bolji.
El_comadante

#170 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by El_comadante »

elSaik wrote:
El_comadante wrote:ipak, kao u slučaju Sarajeva prošle godine, Modriča nije dobila najjaču ekipu iz te zemlje. po meni su od AaB jaći i Kopenhagen i Brondby a sportski se nadati da ipak mogu proći ako zapnu.
Brondby je prosječan klub u Danskoj. Ništa posebno. Midtjylland je daleko bolji.
ma dobro u svakom slučaju bar ja tako mislim da eto i Midtjylland jaći od ovoga AaB. par ja tako mislim
cyprus

#171 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by cyprus »

Ma Modriča nema realne šanse protiv Danaca. AaB je klub u kojem igra dosta reprezentativaca raznih zemalja, a smješno je govorit da je danska liga slaba, još pogotovo kad je stavimo u usporedbu sa našom. Rekoh već, ja bih bio zadovoljan nerješenim na Bilinom Polju, a tamo očekujem 3:0 za domaćine.

PS A i sami iz uprave Modriče su nakon izvlačenja govorili: protiv Dinama su šanse 50-50, a danci su ipak prevelik zalogaj za nas.
armin_tz

#172 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by armin_tz »

Hoće li neko prenositi utakmicu Modriča-Aalborg gledam FTV i BHT neće, ako niko neće prenositi, na kojoj stranici na internetu mogu gledati prenos :?: :?: :?:
slucajan

#173 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by slucajan »

Globus wrote:

Ako odigram patriotski, odigrat cu na Aalborg :mrgreen:
Globus

#174 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Globus »

slucajan wrote:
Globus wrote:

Ako odigram patriotski, odigrat cu na Aalborg :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nacionalista :D :D
campa_xxx

#175 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by campa_xxx »

Ako ima neko iz Danke neka napise na kojoj Danskoj TV se sutra moze gledati utakmica...
Post Reply