jea, da te namah usvoji za dzejnDile wrote:i zvuci mi k'o da bi mogla naletit na tarzanaEkspanzi wrote:tarzan from trzanDile wrote:ajmo zene, migracije u trzan![]()
![]()
![]()
(u != o)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jea, da te namah usvoji za dzejnDile wrote:i zvuci mi k'o da bi mogla naletit na tarzanaEkspanzi wrote:tarzan from trzanDile wrote:ajmo zene, migracije u trzan![]()
![]()
![]()
slabo tamo ima... citavo alipasino je bezeCompos_Sui wrote:kao odgovor na temu...
U Sarajevu..na AP...u C fazi![]()
![]()
![]()
![]()
ima imaDile wrote:slabo tamo ima... citavo alipasino je bezeCompos_Sui wrote:kao odgovor na temu...
![]()
![]()
![]()
moze se par njih izabrat, ostalo ocajnoCompos_Sui wrote:ima imaDile wrote:slabo tamo ima... citavo alipasino je bezeCompos_Sui wrote:kao odgovor na temu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ljubav_aha wrote:kompletno hrvatsko primorje

tjah, tolike godine u velesicima i tek sada da saznam ovo...Dile wrote:najvise dobrih tipova znam sa velesica i sa breke... tamo bas dosta ih ima, betonaaaa jaraaane![]()
![]()
Ashrafieh wrote:Vidim da na forumu ima djevojaka koje sviraju singl ploče i pitam se da to nije možda zbog toga što misle
i djeluju previše lokalno. Ova tema ima za cilj doći do spoznaje gdje u BiH (ili da malo proširimo vidike -
ex YU) žive najbolji frajeri. Cure koje vole istraživačko novinarstvo i Ferijalni savez BiH (ex YU - upoznaj
domovinu da bi je više volio) su dobrodošle a molim muškarce da se suzdrže komentara osim ako nisu gay.
Svaka teza će biti gledana kao hipoteza koja traži empirijsku verifikaciju
Meni se čini da frajeri iz Mostara nemaju konkurenciju u BiH. Razlozi su brojni:
- Već u mladim godinama počinju skakati u Neretvu tako da se šire ramena, stvaraju pločice na stomaku,
dobija čvrsta guza i mišićave noge i ruke. Tjelesno su definitivno najbolje razvijeni u državi.
- Veliki broj sunčanih sati u godini se odražava na njihovoj koži pa su tokom cijele godine preplanuli kao
da svaki ima solarij u kući. Bljedunjavih nema.
- Raštika, blitva, špinat, brokoli ... trešnje, rezdelije, jagode ... i sve to neprskano iz vlastite avlije -
znanstvene studije su dokazale da se Hercegovci zdravije hrane što opet utiče na njihovu obdarenost
i fizičku spremnost.
- Muškaraca ispod 180 cm jednostavno nema. Ili zakržljale bacaju sa Veleža čim se rode u spartanskom
fazonu ili su neki posebni geni - ne zna se. Elem, kod njih siće nema.
- Jedini problem je što imaju malo neobičan akcent na koji se treba naviknuti ili, još bolje,
pustiti neka oči govore
moRe bit... maksuz zbog tebe su velesici izabranid2 wrote:tjah, tolike godine u velesicima i tek sada da saznam ovo...Dile wrote:najvise dobrih tipova znam sa velesica i sa breke... tamo bas dosta ih ima, betonaaaa jaraaane![]()
![]()
mozda bas mislis na mene
a dile ti po kucama zasla redom, a?Dile wrote:moRe bit... maksuz zbog tebe su velesici izabrani
zadnjih godina velesici pucaju od dobrih tipova, svaka druga kuca ima bar po jednog
sad ce misija na mars, de bona usteli se sa bosanskim zelenimDile wrote:naravno![]()
da mi ne fuli sta
Mogu ti rec teska situacija. Ne mogu secera nakupovat.Dile wrote:ja ti se parkiram u ulicu i onda pratim ko uzali i izlazi iz svake kuce da znam gdje cu ici secera trazit
ih, kad kupim svemirski brod nece mi bit kraja, malog zelenog pod ruku i vozi misko
Bolje ti je idi na kafu ( hint : sa jos minimum dvije u gepeku ).Dile wrote:ja ti se parkiram u ulicu i onda pratim ko uzali i izlazi iz svake kuce da znam gdje cu ici secera trazit
ih, kad kupim svemirski brod nece mi bit kraja, malog zelenog pod ruku i vozi misko
fikreteee jes to tiiimadner wrote:Mogu ti rec teska situacija. Ne mogu secera nakupovat.Dile wrote:ja ti se parkiram u ulicu i onda pratim ko uzali i izlazi iz svake kuce da znam gdje cu ici secera trazit
Latinica wrote:Bolje ti je idi na kafu ( hint : sa jos minimum dvije u gepeku ).Dile wrote:ja ti se parkiram u ulicu i onda pratim ko uzali i izlazi iz svake kuce da znam gdje cu ici secera trazit
ih, kad kupim svemirski brod nece mi bit kraja, malog zelenog pod ruku i vozi misko![]()
![]()
Ma nije, to je moj brat.Dile wrote:Latinica wrote:Bolje ti je idi na kafu ( hint : sa jos minimum dvije u gepeku ).Dile wrote:ja ti se parkiram u ulicu i onda pratim ko uzali i izlazi iz svake kuce da znam gdje cu ici secera trazit
ih, kad kupim svemirski brod nece mi bit kraja, malog zelenog pod ruku i vozi misko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je da razradim s kim cu na kafu
Kahva za buraza, to po principu milo za drago.Dile wrote:napravicu ti ja kafu, kod mene uvijek ima tvog secera