EP3 ... Austrija - Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
damirm

#151 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by damirm »

Prva utakmica je uvijek najteza. Jos protiv domacina koji su fizicki bili vise nego dobro pripremljeni. Sve u svemu, vrlo vazna pobjeda. Puno srece susjedima u sljedecem okrsaju protiv glavnih favorita! Siguran sam da podrske nece nedostajati.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#152 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Faruk »

hrvate je sadaka sačuvala
onaj zadnji napad poslije indirekta sam vidio u golu
pjo

#153 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by pjo »

Jazz_Junkie wrote:Austrija je daleko bolja bila i Hrvatska nezasluzeno pobijedila.

Kako to mislis, pa penal nije mogao biti cisci ?

Austrijanci su dobro prosli i za onaj faul nad Olicem pred sesnaestercom, taj igrac je vec imao zuti pa mu je sudac vjerojatno progledao kroz prste.
Doda37

#154 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Doda37 »

Dobili smo ali bili smo jadni, AMEN
Meho Kodro

#155 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Meho Kodro »

http://vinovo.magnify.net/watch/playlis ... 8MYDQ93TVV
Momenti sa utakmice

Eh, sto me nasmija onaj igrac Sharbini kad izjavi "Nabrijani smo do jaja", i to pred TV kamerama, legenda :lol:
stulic

#156 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by stulic »

Sigurno da se lose pise, ova Njemacka ce ih samljeti.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#157 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by pape »

bato99 wrote:e stvarno sam više očekivao od hrvatske,biliću hebem ti malo matere kaKO TE NIJE STID PRIČAT DA STE SPREMNI IĆI DO KRAJA I NALOŽIT CIJELU NACIJU,50000 HRVATA U BEČU I 4 I NEŠTO MILIONA U DRŽAVI JE VIDILO SAMO OČAJ,TUGU I JAD i dobro su rekli komentatori božo sušec i igor štimac da je ovo sramota od igre,nadam se da će nešto brzo uraditi sa igrom ili se loše piše.
@bato99, .... smiri malo strasti i ne pominji ovdje bez razloga bilo ciju mater.
Nazovi Bilica pa mu saopsti sto imas. :sad:
Ugasi "Caps", ... vidimo dobro i mala slova.
ploska

#158 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by ploska »

Igrati onakav bunker protiv Austrije je vise nego zabrinjavajuce...Ponavlja se ona glupa njihova igra sa zadnjeg svjetskog prvenstva kad ih je fudbalska velesila Australija izbacila u grupi....Zelim svu srecu Hrvatima protiv Njemaca ,ali ako ovako budu igrali kao danas totalno izgubljeno i nezainteresovano ,Svabe ce ih pojestii,Poljaci takodje
stulic

#159 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by stulic »

ploska wrote:Igrati onakav bunker protiv Austrije je vise nego zabrinjavajuce...Ponavlja se ona glupa njihova igra sa zadnjeg svjetskog prvenstva kad ih je fudbalska velesila Australija izbacila u grupi....Zelim svu srecu Hrvatima protiv Njemaca ,ali ako ovako budu igrali kao danas totalno izgubljeno i nezainteresovano ,Svabe ce ih pojestii,Poljaci takodje
Zaboravljas da je buduci prvak svijeta jedva prosao istu tu Australiju i to na poklonjen penal.
b@tto

#160 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by b@tto »

pape wrote:
bato99 wrote:e stvarno sam više očekivao od hrvatske,biliću hebem ti malo matere kaKO TE NIJE STID PRIČAT DA STE SPREMNI IĆI DO KRAJA I NALOŽIT CIJELU NACIJU,50000 HRVATA U BEČU I 4 I NEŠTO MILIONA U DRŽAVI JE VIDILO SAMO OČAJ,TUGU I JAD i dobro su rekli komentatori božo sušec i igor štimac da je ovo sramota od igre,nadam se da će nešto brzo uraditi sa igrom ili se loše piše.
@bato99, .... smiri malo strasti i ne pominji ovdje bez razloga bilo ciju mater.
mene najviše zanima gdje je on mogao tekmu gledati na hrt.
Borej

#161 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Borej »

vishe se ocekivalo od hrvata, bez obzira na sve ili sam ja pod uticajem hrvatskih portala povjerovao da imaju ekipu koja je na tragu one iz 98, ali ovo je daleko od toga, vjerovatno ce proci u drugi krug ali mislim da je to najvishe sto mogu, osim ako se nesto radiklano ne promjeni. slusao sam hvalospjeve na racuna kranjcara i modrica, a danas ih nije bilo uopste, modrica je malo i bilo ali kranjacara nigdje, pa kad ce igrat ako ne sad?!!
ekipa u kojoj je najbolji igrac olic, koji inteligencijom podsjeca na bekove iz 80 ne zasluzuje prolaz, izmjene nisu urodile plodom znaci i klupa zakazala. nadam se da je ovo bio losh dan i da je trema uradila svoje.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#162 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by pape »

Borej wrote:
ekipa u kojoj je najbolji igrac olic, koji inteligencijom podsjeca na bekove iz 80 ne zasluzuje prolaz, izmjene nisu urodile plodom znaci i klupa zakazala. nadam se da je ovo bio losh dan i da je trema uradila svoje.
Ja bih u timu volio imati 11 Olica, koliko oni god neinteligentno izgledali. Siguran sam da bi takav tim izgarao i borio se do kraja. Danas je Olic pretrcao i ucinio vise nego svi ostali zajedno.
zoka213

#163 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by zoka213 »

pape wrote:
Borej wrote:
Ja bih u timu volio imati 11 Olica, koliko oni god neinteligentno izgledali. Siguran sam da bi takav tim izgarao i borio se do kraja. Danas je Olic pretrcao i ucinio vise nego svi ostali zajedno.
Olić je čudo od izdržljivosti svaka mu čast a ono što karanana reče prvenstvo tanko zasad, možda se svi razigraju malo kasnije.
Mahalac

#164 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Mahalac »

:roll:
sto se i vidjelo kad je isti izasao, ne da su grohnuli nego ih na mapi nije bilo. Iskreno vise sam ocekivao od komsija, izgleda da ona 3 gola koja su primili na kosevu i nisu bila slucajna.
Zelim im srecu mada ponajvise kuveta jer su po meni ocajno fizicki pripremljeni.
...e't
elSaik

#165 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by elSaik »

b@tto wrote:
pape wrote:
mene najviše zanima gdje je on mogao tekmu gledati na hrt.
Svugdje osim u Sarajevu...
rajvosa^

#166 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by rajvosa^ »

pape wrote:
Borej wrote:
Ja sam citavo vrijeme gledao samo gdje je Olic. Fakat covjek (malo me podsjeti na Sestica - talent izostavimo), samo pogne glavu i ore. Kad je izasao vidi se da je crko i na kraju nije sjeo na klupu nego se izvrno pored auta negdje. Ne znam jeste li primjetili, al kad je sudija svirao kraj, popadase kroati ko klade, jal zbog radosti da dobise il vise nisu mogli repom maknuti. Meni se cini oboje. Kako Njemacka danas odigra, nek im je sa srecom.
b@tto

#167 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by b@tto »

mene najviše zanima gdje je on mogao tekmu gledati na hrt.[/quote]

Svugdje osim u Sarajevu...[/quote]

mi u zenici nemamo hrt 2,ali čini mi se da sada nije do kab. operatora nego do hrt,jer piše da nema prava pristupa tom servisu,to se znalo već dešavati kad je na tv sloveniji bio prenos košarkaške eurolige i tv slo je istu stvar radila.zato me zanima gdje je mogao gledati
Doda37

#168 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Doda37 »

b@tto wrote:
mi u zenici nemamo hrt 2,ali čini mi se da sada nije do kab. operatora nego do hrt,jer piše da nema prava pristupa tom servisu,to se znalo već dešavati kad je na tv sloveniji bio prenos košarkaške eurolige i tv slo je istu stvar radila.zato me zanima gdje je mogao gledati
Pa mozda covjek ima satelitsku ili je iz Mostara :D , tamo ne zatamnjuju HRT na kablu
b@tto

#169 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by b@tto »

Doda37 wrote:
b@tto wrote:
Pa mozda covjek ima satelitsku ili je iz Mostara :D , tamo ne zatamnjuju HRT na kablu
nije ni u zenici zatamnjen hrt nego nema signala,i imam utisak da je ovo do hrt a ne do kabl. operatora,a ako je tako onda me zanima je li tako i u drugim gradovima,možda puno pitam
ero_sa_onog_svijeta

#170 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by ero_sa_onog_svijeta »

3 boda su najvažnija.

Hrvatska jeste odigrala ispod svih očekivanja, al ne treba zavboraviti da su najjači kad igraju protiv najboljih ( na prošlim prvenstvima protiv Švicarske 0:0, protiv Ekvadora O:0, ....al zato dobiju talijane, sa francuzima neočekivano x..... zato se ne bojim da neće sa njemicima barem x izvući)
Mikado

#171 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Mikado »

Utakmice na HRT2 se mogu gledat u caffe baru Varadero (kod okretaljke na C.Vili).
fantom slobode

#172 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by fantom slobode »

Slabo, valjda ce biti bolje.Sreca pa sudije ne podrzase domacina, to sam stvarno ocekivao, narocito nakon sto Svicarci izgubise.Pomislih, moraju makar Austrijancima pomoci.Hrvatska je vrlo lose odigrala utakmicu, nadam se da ce se popraviti, iako ce biti dobro nezgodno protiv Svaba i Poljaka (sreca, mislim da njih nesto i fali, nezgodan im trener, valjda izadje na dobro).Vidjecemo.
b@tto

#173 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by b@tto »

Mikado wrote:Sta mislite o prilogu FTV-a o atmosferi u Mostaru ?

Najjaca mi je baba, sto je krenula u crkvu. :D
ne znam šta bih reko,i jam hrvat i navijam za hrvatsku,ali mi ovo malo čudno.

baba je legenda
shadow

#174 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by shadow »

Auu kako su hrvati slabo fizicki spremljeni, nevjerovatno. Olicu svaka cast, nema gdje ga nije bilo, radilica prava. Ostali -nula bodova. Jedan Niko Kranjcar igra u Engleskoj, Portsmouth je zadnju tekmu davno odigro, koji je njemu qrac, gdje je zapelo? A i navijaci sa white hart lane-a su se garant dobro sjebali kad su vidjeli svoje novo pojacanje-Modrica. Imao je jedan ili dva prodora, dao penal ali suma sumarum-ispod prosjeka. Srna prvih nekoliko ubacaja/kornera nije mogao dobaciti do "16" :-) . Ne mogu da vjerujem da ovaj Simunic jos uvijek igra, kakva ubica, nek se ubiju ako za njega nemaju zamjenu.
Sve u svemu, jako loshe, ne vidim kako oni mogu proci grupnu fazu. Svabe ce ih sigurno zgaziti a i poljaci ce ih uzeti barem jedan razlike.
ploska

#175 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by ploska »

Locked