Aktuelno iz N/FSBiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mahalac

#151 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by Mahalac »

[quote="olduser"]

nije mi jasno samo jedno - hodal taj munib il ko iz upravnog odbora po sarajevu, prepoznal ih iko na ulici..[/quote]

Ako sam ista korisno u zivotu naucio a mnogo toga jesam u svojoj dragoj mahali to je da s nekim postoji samo jedan nacin komunikacije, a to zasigurno u ovom slucaju vazi :!:
stulic

#152 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by stulic »

Mahalac wrote:
olduser wrote:

nije mi jasno samo jedno - hodal taj munib il ko iz upravnog odbora po sarajevu, prepoznal ih iko na ulici..[/quote]

Ako sam ista korisno u zivotu naucio a mnogo toga jesam u svojoj dragoj mahali to je da s nekim postoji samo jedan nacin komunikacije, a to zasigurno u ovom slucaju vazi :!:
[/quote]
Ne hodaju oni i slicni njima ne sekiraj se, zato se zna gdje izlaze na vecere i orgije...
zar i ti brute

#153 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by zar i ti brute »

Ovo ovdje je sve smijesno,svi pricate dajete predloge a kada treba sta konkretno uraditi nigdje vas nema.Svatite svi da ova bagra bez nasilja ne moze se svrgnuti,zato molim ljude koji su sposobni za dobru organizaciju da se povezu i dogovore za konkretne akcije
DaysleepeR

#154 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by DaysleepeR »

jest vala si u pravu

po belaju nek se desi da grupa koja prebije Ilju budu svi bošnjaci pa kad zaglavinjate 10 godina zbog napada na nacionalnoj osnovi(što će vam Iljo bez problema napakovat) onda ćete se za glavu fatat

manite se ćorava posla
zgembo_sa

#155 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by zgembo_sa »

Ma jasta, javite se prvo spavacu, pa da vas on probere na nacionalnoj osnovi :D
DaysleepeR

#156 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by DaysleepeR »

ne trebaju se meni javljat ja samo necu da neko najebe vise nego treba

smatram da raji nije jasno s kim imamo posla
sunčan dan

#157 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by sunčan dan »

DaysleepeR wrote:jest vala si u pravu

po belaju nek se desi da grupa koja prebije Ilju budu svi bošnjaci pa kad zaglavinjate 10 godina zbog napada na nacionalnoj osnovi(što će vam Iljo bez problema napakovat) onda ćete se za glavu fatat

manite se ćorava posla
Čovjek je u pravu. Na žalost takva su vremena ljudi bi dobili i degenek i zatvor - sve po nacionalnoj osnovi, a to niđe veze.
Treba da ih se oleši po istonacionalnoj osnovi :D (Šalim se, ne pozivam nikog da degeneči )
Alhemicarkaa

#158 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by Alhemicarkaa »

Pa ne treba to biti problem, unajme se maloljetnici i niko nece biti u zatvoru. :-)

p.s. i ja se salim, i ironija nase sudbine... :D
karanana

#159 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by karanana »

ja mislim da je degenek najbolja solucija i ja se ne salim. svi bi volili da ih neko izdegeneci i izjavljuju ovo na forumu ali onda na kraju kazu da se sale da se ograde u slucaju da ih neko isprebija da policija ne pokuca na njihova vrata. evo nam muniba, hoda ferhadijom i strosmajerovom, hoda po kafama, picima kuravama....sarajevo vecinski bosnjacki grad, eto nek ga bosnjaci izdegenece pa nece dobit 10 godina jer nece biti na nacionalnoj osnovi. ali nema niko muda na zalost, ukljucujuci i mene. svi smo postali nekakve mlakonje.
ProbuseniDolar

#160 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by ProbuseniDolar »

Banjalucani, eto vam prilika da pokazete patriotizam ... :D
Alhemicarkaa

#161 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by Alhemicarkaa »

karanana wrote:ja mislim da je degenek najbolja solucija i ja se ne salim. svi bi volili da ih neko izdegeneci i izjavljuju ovo na forumu ali onda na kraju kazu da se sale da se ograde u slucaju da ih neko isprebija da policija ne pokuca na njihova vrata.
Ne bojim se ja policije, vec administratora, da me Mirci ne posalje za Banovice :D
karanana

#162 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by karanana »

Alhemicarkaa wrote:
karanana wrote:ja mislim da je degenek najbolja solucija i ja se ne salim. svi bi volili da ih neko izdegeneci i izjavljuju ovo na forumu ali onda na kraju kazu da se sale da se ograde u slucaju da ih neko isprebija da policija ne pokuca na njihova vrata.
Ne bojim se ja policije, vec administratora, da me Mirci ne posalje za Banovice :D
a jeli ovo zabranjeno reci ovako? da editujem da me pape ne bi zhik...imam 2 zuta a ne bi volio da me zhikne jer se onda iskljucujem iz onog euro takmicenja

#163 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by location »

Jedini nacin da se Savez spasi od protesta da presele svoje kancelarije u RS :D, tamo ih vole. Sto gore to bolje :-)
HarisKavaz

#164 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by HarisKavaz »

DaysleepeR wrote:jest vala si u pravu

manite se ćorava posla
..prebit cemo colakovica..pa nece biti na nacionalnoj osnovi,,,pa onda nek se iljo i ceko upitaju, mozda i njih grupa Ivana i grupa Igora premlate... :razz: :razz:
Gandalf

#165 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by Gandalf »

Ma ljudi se boje policije i to opravdano - takneš nekog guzonju npr.nekog iz saveza i imaš 100 drotova na leđima -oni(drotovi) su tu da štite tajkune a mlate rudare,invalide,penzionere i navijače -moramo bojkotovat sve utakmice reprezentacije da NS ostane bez para - tek su onda ranjivi :evil:
cooly

#166 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by cooly »

svaki put se iznerviram kad procitam ove postove

vama AMA BAS ljudi steti ta ghetto-izacija bosne.......pa vi bi trebali malo izaci van tog sarajeva, da vidite kako se vani to radi.....

dvije stvari bi volio reci:
1. primijetio sam da nekako bas te sarajlije.........da se nekako oni NAJMANJE ulazu u borbu protiv saveza, da se ONI NAJVISE BOJE policije i stalno to spominju, i da oni NAJVISE samo daju komentare "kako to ba nece nikad ba ba uspijeti ba"

zabiti cu ti tvoje ba u ****
jos da uz kafu i cigaru, i turbofolk muziku jedne seke aleksica to kazes........

bas sam mislio sarajlije koje su taj toliki rat opstali i borili se....kako to DA SAD AMA BAS nemaju motivacije ZA NISTA da se bore i absolutno im nista u ovoj situaciji nesmeta, cim se nesto kaze, odma hiljadu komentara "ma de ba necete vi to nikad ba uspijeti ba, oni u savezu ba su jaki ba bababababab"

2. DAYSLEEPER-e, druze, ustvari te u momentu mrzim zbog tvoje izjave, ali probati cu na fin nacin:
MOLIM VAS SVIJU, KOJI IMATE TAKAV STAV KAO daysleeper: PROMIJENITE SE

stvarno vas molim da se promijenite

vi hiljadu razloga mozete navesti zasto oni nece nikad otici

ALI AMA BAS GLAVNI RAZLOG JE: POGRESNI MENTALITET LJUDI !!!!!!!!

a to je upravo taj mentalitet, da ti UNAPRIJED vec kazes "kako to ba nemoze nikad ba funkcionisati ba"

pa jel tebi NESMETA TA SITUACIJA??? hoces ti sad fino navijati za italiju?? a nesmeta ti situacija bosne??

PA I AKO ZNAS da nece nista uspijeti, BAREM SE BORI, IZ PRINCIPA SE BORI
nemoras bacati baklje, nemoras cak ni ubijedjivati druge, AMA NEMORAS CAK NI PRICATI PO FORUMU PROTIV SAVEZA, ALI JEDNU STVARI MOZES PROMIJENUTI, a to su ti TI PESIMISTICNI KOMENTARI, gdije se covijek jednostavno izgleda FINO osijeca kako COOL kaze "da nece to nista uspijeti ba"
cooly

#167 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by cooly »

to je prvo sto sam htio reci

a sad drugi dio:

OSIM MENTALITETA LJUDI kao sto sam vec navao, evo prijedloga, summa sumarum:

- NAROD NEZNA KOLIKU MOC IMA, pa kad su uspijeli u ratu protiv tolikih protivnika da prezive, A DA MISLE DA SU 5 covijeka jaic od cijele nacije......pa gdije to ima...........ti i saveza u jednoj turksoj, hrvatskoj, engleskoj, skotskoj, NEBI SMIJELI DISATI

- PROBUDITE SE I DODJITE DO SEBE, DA SU ONI TI KOJI SE MORAJU PLASITI, a ne mi!!
isti princip kao sa malim paukom: dominkovic je pauk koji je na podu, A 15 LJUDI POCNE BIJEZATI I PLACU "joj moze me pauk ugriziti".......pa ljudi.......valjda se mali pauk treba bojati vas, a ne vi njega

- PARE = MOC
GELD = MACHT

a koliko ja znam, ako bi se uspijeli igraci u dijaspori organizovati, ... i neku organizaciju osnovati, mogle bi se tu dobre pare skupiti, i neka svako ko ima (pogotovo bosanci iz dijaspore) dadnu po koji euro.......moglo bi se dobro skupiti
PA IGRACI (eto, naprimjer barbarez, kodro, i bolic) imaju zajedno vise pare nego CIJELI IZVRSNI ODBOR

pa ja stvarno nerazumijem kako ljudi nisu svijesni toga, U DRZAVI GDIJE JE KORUPCIJA JOS VAZNIJA OD BOGA

- znaci MENTALITET PROMIJENUTI, DOCI DO SEBE I SKONTATI DA SE IMA VECA MOC NEGO STO SE MISLI, I UZ TO proteste, boyckott, BAKLJE, i taj pritisak klubskih navijaci za tu organizaciju-premijer-ligasa

jos nesto za kraj:
DOMINKOVIC I USANOVIC SE NIKADA NECE BOJATI, kad ljudi kao so je daysleeper, ako bi vidio usanovica, nebi ga ni krivo pogledao, jer mu je SVE SVEDNO

A NAZALOST JE VECINA TAKVA, pa nije ni cudo sto se neboje dominkovic i usanovic
nije ni cudo STO SE SETKAJU PO CENTRU GRADA
nije ni cudo sto dominkovic kaze "koja javnost"

ZASTO STO SMO PICKASTI KAO VAGINA JEDNA

pa jebote, stvarno nemogu doci sebi sta je tim narodom dole, pa necu tu diskusiju "dijaspora protiv bosne" da pocinjem, ali ja stvarno mislim da bi usanovic vece probleme imao da hoda po malmö nego po sarajevu

a to U JEDNOJ NEKORUPCIJSKOJ SVEDSKOJ u poredjenju sa jednom korupcijskom bosnom.......

NEKA SVI KOJI SE BOJE POLICIJE I KOJI NEMAJU PARA: promijene stav
NEKA SVI KOJI SE NEBOJE POLICIJE I NEMAJU PARA: prave proteste
NEKA SVI KOJI SE BOJE POLICIJE I IMAJU PARA: dadnu te pare za te proteste, fanatikosima, ili toj organizaciji fudbalera, ako ce se tako nesto organizovati
NEKA SVI KOJI SE NEBOJE POLICIJE I KOJI IMAJU PARA, BHFANATICOS, samo nastave tako, oni su dosad najbolji

I NEPITAJTE SE "joj kako je protest prosao los" NEGO PITAJTE SE zasto samo sijedis na guzici i samo prosipas komentare koji niko netreba

TREBAO BI SE NEKIMA OSIJECI JEZIK, oduzeti stolica, zabraniti kafa i zabraniti KULIRANJE
jaza_HZSA

#168 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by jaza_HZSA »

ljudi moji, zapitajte se malo, kako to da svugdje u svijetu od francuske do kine protesti mahom uspijevaju a jedino kod nas ne. ljudi su inertni i nisu spremni na neku ozbiljniju akciju. Eh sad i kad se desi akcija i okupi se grupa ljudi (u ovom slucaju protestanti [misli se na ljude koji protestuju op.a.]) u toj grupi se nalazi neznatan dio ljudi koji su spremni na neke vece poteze tipa kamenovanje (koje je po meni primitivno ali zato vrlo efikasno), baklje, fight s drotovima, itd. dok ostali ucesnici u toj grupi su poneseni masom tj. osjecaju da su najjaci jer masa stoji iza njih. Ali kad dodje do marisane taj veci procenat se razbjezi i naravno protesti ne uspiju i raja koja ostane dobije batine. Mislim da se prvo mora promijeniti mentalni sklop nasih ljudi da bi ista sto se organizuje uspjelo jer kad masa od npr. 2000 ljudi ne bude bjezala pred drotovima kojih je MNOGO MANJE tada cemo dozivjeti uspjeh. ...."nista, uzdravlje, bice ovo uredu, nadam se, za jedno 20 godina" - Milan Pavlovic ......... a do tada vozdricaaa :run:
DaysleepeR

#170 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by DaysleepeR »

cooly wrote:svaki put se iznerviram kad procitam ove postove

vama AMA BAS ljudi steti ta ghetto-izacija bosne.......pa vi bi trebali malo izaci van tog sarajeva, da vidite kako se vani to radi.....

dvije stvari bi volio reci:
1. primijetio sam da nekako bas te sarajlije.........da se nekako oni NAJMANJE ulazu u borbu protiv saveza, da se ONI NAJVISE BOJE policije i stalno to spominju, i da oni NAJVISE samo daju komentare "kako to ba nece nikad ba ba uspijeti ba"

zabiti cu ti tvoje ba u ****
jos da uz kafu i cigaru, i turbofolk muziku jedne seke aleksica to kazes........

bas sam mislio sarajlije koje su taj toliki rat opstali i borili se....kako to DA SAD AMA BAS nemaju motivacije ZA NISTA da se bore i absolutno im nista u ovoj situaciji nesmeta, cim se nesto kaze, odma hiljadu komentara "ma de ba necete vi to nikad ba uspijeti ba, oni u savezu ba su jaki ba bababababab"

2. DAYSLEEPER-e, druze, ustvari te u momentu mrzim zbog tvoje izjave, ali probati cu na fin nacin:
MOLIM VAS SVIJU, KOJI IMATE TAKAV STAV KAO daysleeper: PROMIJENITE SE

stvarno vas molim da se promijenite

vi hiljadu razloga mozete navesti zasto oni nece nikad otici

ALI AMA BAS GLAVNI RAZLOG JE: POGRESNI MENTALITET LJUDI !!!!!!!!

a to je upravo taj mentalitet, da ti UNAPRIJED vec kazes "kako to ba nemoze nikad ba funkcionisati ba"

pa jel tebi NESMETA TA SITUACIJA??? hoces ti sad fino navijati za italiju?? a nesmeta ti situacija bosne??

PA I AKO ZNAS da nece nista uspijeti, BAREM SE BORI, IZ PRINCIPA SE BORI
nemoras bacati baklje, nemoras cak ni ubijedjivati druge, AMA NEMORAS CAK NI PRICATI PO FORUMU PROTIV SAVEZA, ALI JEDNU STVARI MOZES PROMIJENUTI, a to su ti TI PESIMISTICNI KOMENTARI, gdije se covijek jednostavno izgleda FINO osijeca kako COOL kaze "da nece to nista uspijeti ba"

ti vodi a ja ću te pratiti

ja sam samo realan jer ovdje ima mnogo djece koja lete jako visoko, pa ih malo spustam na zemlju
sunčan dan

#171 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by sunčan dan »

Za cooly
----------

Što se ti nama Sarajlijama nagovori, ali sve si u pravu. Sarajlije nekad i sad..... To je za širu diskusiju.
I da znaš u pravu si, treba poraditi sa svojim sklopom u mozgu, a i mene uvijek nervira kada se govori ...ma ne možemo im ništa....eto se protestuje pa šta je bilo.... ali prava snaga je u nama. Da li je to prevelika letargija, savijanje kud vjetar puše, sebičnost (nek je meni dobro...) ili šta već.

Ali u pravu si.
kijameta

#172 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by kijameta »

Puno buke ni oko cega.Na forumu,virtuelno se dize galama i prijetnje a u stvari nista. Ove silne tabadzije i razvaljivaci se ubise od prijetnji a svi znamo gdje sva trojica zive,rade,krecu se pa pustite pricu,tucite ih.Ja necu,ne pada mi na pamet zaraditi krivicnu nizasta,jer takvih kao so su oni u Bosni imamo na hiljade,ko god da dodze u savez,bice jos gori.
Sistem je takav i sistem treba mjenjati a to je nemoguce,jer sistem je dio Daytona i politickog sistema u drzavi i tome mraku se ne vidi kraj.Pogledajte Srbi su na toj poziciji drzali Jelica a on je bio pravo politicki jak igrac u rs pa i ovaj novi krmak,sigurno ima ledza kao Trebevic. A sto se tice federalnih prasaca, ostra i odlucna reakcija policije prilikom protesta,kao i produzavanje mandata,poslije podizanja krivicne prijave je pokazala da iza njih stoji vrhuska nacionalistickih stranki u federaciji.
Naravno da bi se moglo silom rijesiti,sila rjesava svaki problem najbolje ali na iskazivanju sile se palo.Protesti su bili mlaki i neagresivni,na Kosevu se skupila saka ljudi.Tako da je ta opcija propala.
Mislim da je jedino rijesenje bojkot repezentacije,koji je kod vecine ljudi odavno na snazi.Naprimjer sjecam sa zanosa sa kojim se prije islo na utakmice,recimo do 2000 a sad se ne mogu sjetiti koju sam utakmicu reprezentacije zadnju gledao,ni
ja ni neko od moje raje,ma ne gledam ih ni na tv-u.
Znaci bojkotirati reprezentaciju,okrenuti se svojim klubovima i cekati da nam drzava ima jednog predsjednika,jer ce tad i u NS biti sve u redu.
tokar

#173 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by tokar »

Do promjena nije došlo iz jednog razloga...Kada je zakazan protest ispred nogometnog saveza, trebalo ga je zakazati i sutra, i prekosutra, i svaki dan dok bitange ne odu...Ali, ne...Jedan dan se protestovalo, policija rastjerala, pa onda na Koševu hipi seansa, pa se čeka sjednica IO saveza, na kojoj se umotano kaže nacio ko vas *ebe...Jer, tenzije su pale, i padaju...

Eto zato nije uspjelo.
Mahalac

#174 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by Mahalac »

kijameta wrote:Puno buke ni oko cega.Na forumu,virtuelno se dize galama i prijetnje a u stvari nista. Ove silne tabadzije i razvaljivaci se ubise od prijetnji a svi znamo gdje sva trojica zive,rade,krecu se pa pustite pricu,tucite ih.Ja necu,ne pada mi na pamet zaraditi krivicnu nizasta,jer takvih kao so su oni u Bosni imamo na hiljade,ko god da dodze u savez,bice jos gori.
Sistem je takav i sistem treba mjenjati a to je nemoguce,jer sistem je dio Daytona i politickog sistema u drzavi i tome mraku se ne vidi kraj.Pogledajte Srbi su na toj poziciji drzali Jelica a on je bio pravo politicki jak igrac u rs pa i ovaj novi krmak,sigurno ima ledza kao Trebevic. A sto se tice federalnih prasaca, ostra i odlucna reakcija policije prilikom protesta,kao i produzavanje mandata,poslije podizanja krivicne prijave je pokazala da iza njih stoji vrhuska nacionalistickih stranki u federaciji.
Naravno da bi se moglo silom rijesiti,sila rjesava svaki problem najbolje ali na iskazivanju sile se palo.Protesti su bili mlaki i neagresivni,na Kosevu se skupila saka ljudi.Tako da je ta opcija propala.
Mislim da je jedino rijesenje bojkot repezentacije,koji je kod vecine ljudi odavno na snazi.Naprimjer sjecam sa zanosa sa kojim se prije islo na utakmice,recimo do 2000 a sad se ne mogu sjetiti koju sam utakmicu reprezentacije zadnju gledao,ni
ja ni neko od moje raje,ma ne gledam ih ni na tv-u.
Znaci bojkotirati reprezentaciju,okrenuti se svojim klubovima i cekati da nam drzava ima jednog predsjednika,jer ce tad i u NS biti sve u redu.

Bojim se da si u svemu u pravu 'kijameta".... :zoka:
cooly

#175 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by cooly »

haaaaaaaaaa joooooooooooj ja cu ovdije stvarno poluditi

pa kijamita ili kako se vec zoves, TI AMA BAS IMAS TAJ POGRESNI STAV

covijece, otidji vani, izadji iz tog ghetta, zivi samo dvije godine u americi, njemackoj, francuskoj, i vidi GDIJE JE RAZLIKA

pa covijece, vi mislite da je na zapadu sve perfektno, zato sto je priroda to tako napravila
hahaha

covijece, ovdije se LJUDI BORE, cijeli zivot je BORBA

a vi se NEVOLITE I PLASITE TE BORBE

nemoj mi sad ono "gdije ste bili kad se bombardovalo bla bla" znam ja dosta sarajlija koji su tek 97me i 98me otisli vani, koji su prezivijeli cijeli rat, i oni ISTO TO TAKO KAZU, da ljudi koji su u tim posljeratnim godinama ostali (hvala bogu pa ne SVI!!) jednostavno NIKAKVE MOTIVACIJE nemaju da se bore za nesto

eto, ako bi tebe, kijata, (ali ti si samo prosijecni pretstavnik obicnog saraj-bosanca ili uopste bosanca)
POCETAK TVOG KOMENTARA je sve u redu, analiziras situaciju, sve je to tacno, da je tu i politicko stanje krivo i da je od FUNDAMENTA drzave sve tako.....i da su to samo ciste konsekvencije na fudbal.....

ALI STO VI BOLAN MORATE PROMIJENUTI, JE TA ZADNJA RECENICA "to je tako i vozdra"

"to je tako i ostati ce tako"

" sve ce biti tako dok ovakva bosna bude"

"sve ce ostati tako dok bosna nebuda imala 1 predsijednika"

TA ZADNJA RECENICA JE TA, koju morate IZ VASIH GLAVA OPERISATI, baciti, promijenuti

JER BAS NA KRAJU vase "analize" se treba upitati A STA SAD MOZEMO KONKRETNO URADITI DA POBOLJSAMO SITUACIJU i da PROMIJENIMO

BAREM RAZMISLJATI MOZETE O TOME

ali meni se cini, da je to neka ljenost i nemotivacija, da se na kraju jednostavno kaze "to je tako"
- nista se neradi protiv
- NITI SE RAZMISLJA PROTIV
- i da bi se to zavrsilo, dodje jedna dobra recenica "ma to ce tako ostati ba"

ponekad se pitam....ima toliko omladinaca koji se nozevima zabijaju, koji se iz dosade drogiraju, tuku, po diskotekama svasta bude, iz ciste huje
PA GDIJE SU TE MUDONJE ONDA KAD SE TREBA KONKRETNO URADITI

taj mentalitet ja bas parazitski, samo ono sto je gotovo i dobro, tu se treba prikaciti, i uzivati i kulirati
samo da bude na gotovo, samo da neko drugi to uradi
"ma uraditi ce neko ba" "ma dati ce neko ba"

A OD NECEGA LOSEG NESTO DOBRO NAPRAVITI....za to nema niko volju

svi su ko fol neki chelsea, bayern, milan navijaci, sve prate taj neki svijetski fudbal tamo vamo, a u svojoj avliji NI DA PROMISLE sta se moze uraditi

i NIJE TACNO DA SE NA PROTESTIMA NISTA NIJE USPIJELo, pa sta vi mislite, da smo mogli za jedan dan revoluciju napraviti??
UPOREDITE zadnje dvije godine, gdije smo onda bili i gdije sad....DOSTA SE TU PROMIJENULO, prije dvije godine niko nije ni znao za savez, a sad ama bas cijela nacija njih mrzi (osim njihovi kriminalaca i kumova naravno)

NEMOJTE UVIJEK MISLITI "joj nismo nista dobili" NEGO BUDITE SVIJESNI, DA OD AMA BAS SVAKE MALENE STVARI DOBIVAMO NESTO !!!!

i kad bi cijela nacija drugacije mislila, imala taj drugaciji stav i mentalitet, OVI BI I OTISLI VEC

eto, kifija ili kako se zoves, rekao si da se sad treba boyckottovati, ALI TO NEZNACI "boyckott= uopste se neinteresovati za situaciju" vec SVIJESNO BOJKOTOVATI I U SVAKOJ PRILICI PROBATI MAXIMALNO PROTIV NJI URADITI, A POGOTOVO NERAZMISLJATI "joj ba nismo nista niti necemo nista dobiti ba"

pa vi zivite u takvoj zemlji, koja je u g***nama, radujte se uspijesima premijer znj lige, liga koja je u nivou jedne turministanske, i navijajte dalje za chelsea barcelonu, italiju i francusku
Post Reply