Premijer liga - part IV
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- slucajan
#151 Re: Premijer liga - part IV
Tek sada vidim koliko je moje Sarajevo u krizi, dozvolili smo da onakva ekipa kao sto je Celik bude ispred nas, naravno da se slazem sa zenicanima da je to veliko ponizenje i za nas klub i grad, ali iskreno se nadam da ce se vec od naredne sezone vratiti sve na svoje mjesto, a to je... Sarajevu evropa, a Celiku borba za opstanak, ipak je to realnost, a ova sezona samo slucajnost.
Haj` zivili.
Haj` zivili.
- dzipalo_junuz
#152 Re: Premijer liga - part IV
Celik je najlosija ekipa od prvih 5, da nisu stimali par gostujucih utakmica borili bi se standardno za opstanak, mislim stvarno losiju ekipu na kosevu nisam gledo...
-
Mobile_Disco
#153 Re: Premijer liga - part IV
Kad dodjes negdje da igras.. I unaprijed znas sta se desilo.. I znas rezultat.. I znas kako ce se sve zavrsiti.. Zasto da se umaras i bez razloga sebes.. Kad znas da neces postici nikakvog rezultata?
Eto neka neki manijak koji je bio na tekmi sa Celikom kaze kako je Celik odigrao protiv Zelje na grbavici..
To da smo kupovali tekme
Onda po vasem i vi ste prodali Modrici da moze biti prvak? 
Eto neka neki manijak koji je bio na tekmi sa Celikom kaze kako je Celik odigrao protiv Zelje na grbavici..
To da smo kupovali tekme
-
pOZz
#154 Re: Premijer liga - part IV
ahahahahahahahahahahahahah... Jaooooooo gluposti... da ne povjeruješ...Mobile_Disco wrote:Kad dodjes negdje da igras.. I unaprijed znas sta se desilo.. I znas rezultat.. I znas kako ce se sve zavrsiti.. Zasto da se umaras i bez razloga sebes.. Kad znas da neces postici nikakvog rezultata?
Ma ja ću reći da je Čelik, uz Žepče i možda Posušje, najlošija ekipa koja je gostovala na Koševu ove sezone.dzipalo_junuz wrote:Celik je najlosija ekipa od prvih 5, da nisu stimali par gostujucih utakmica borili bi se standardno za opstanak, mislim stvarno losiju ekipu na kosevu nisam gledo...
Nismo. Momci džaba igraju i razvaljuju nekakvog kandidata za titulu iz ZeniceMobile_Disco wrote:Jeste dobili platu?
Ne do' Bog da su primili kompletnu platu.. Jbte, pa srušili bi onaj rekord od 6:1
Robijo, fkt ste me razočarali. Jbte, pa više vas je bilo kad ste se borili za opstanak
-
Mobile_Disco
#155 Re: Premijer liga - part IV
Dobro ba.. pobjedili ste.. dobili ste plate i sta sad jos hocete? Da zaboravimo 27 kola? 
-
pOZz
#156 Re: Premijer liga - part IV
Dobro, priznajem. Mi smo najgori u državi
Haj sad odjebite

Haj sad odjebite
-
Mobile_Disco
#157 Re: Premijer liga - part IV
Svaka Cast.. Cijenim iskrenostpOZz wrote:Dobro, priznajem. Mi smo najgori u državi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj sad odjebite![]()
Posto ste vi najgori.. Vi uradite to zadnje sto si napisao
-
elSaik
#158 Re: Premijer liga - part IV
Nemoj bolan. Vidiš da te vuku na njihov nivo, a tamo si donji. Previše su iskusni za tebe.Mobile_Disco wrote:Kad dodjes negdje da igras.. I unaprijed znas sta se desilo.. I znas rezultat.. I znas kako ce se sve zavrsiti.. Zasto da se umaras i bez razloga sebes.. Kad znas da neces postici nikakvog rezultata?
To da smo kupovali tekmeOnda po vasem i vi ste prodali Modrici da moze biti prvak?
- kofi anan
#159 Re: Premijer liga - part IV
Nek su štrumfovi upoznati s tim nivoima, nego jel to i ti sine Brute na stranu smogovaca?elSaik wrote:Nemoj bolan. Vidiš da te vuku na njihov nivo, a tamo si donji. Previše su iskusni za tebe.Mobile_Disco wrote:Kad dodjes negdje da igras.. I unaprijed znas sta se desilo.. I znas rezultat.. I znas kako ce se sve zavrsiti.. Zasto da se umaras i bez razloga sebes.. Kad znas da neces postici nikakvog rezultata?
To da smo kupovali tekmeOnda po vasem i vi ste prodali Modrici da moze biti prvak?
-
cunga lunga
#160 Re: Premijer liga - part IV
kako je lijepo biti na vrhu....
klub sa najjacom tradicijom, sa najboljim navijacima, jednostavno u svemu najbolji...
a vas zalim sto nikad necete moci gledati sa naseg mjesta, gledati prema dole i znati da si najbolji....
znam, sad cete se javiti i reci da ste upravo vi najbolji, da ovo, da ono, ali to pricate jer jednostavno ne znate, niste na vrhu i cini vam se da ste naj u svemu......
i sad cete me kao nesto demantovati, ali mi mirno spavamo jer znamo ono sto vi nikad necete...
da smo najbolji i da smo na vrhu...
Sarajevo ljubavi moja!!!
klub sa najjacom tradicijom, sa najboljim navijacima, jednostavno u svemu najbolji...
a vas zalim sto nikad necete moci gledati sa naseg mjesta, gledati prema dole i znati da si najbolji....
znam, sad cete se javiti i reci da ste upravo vi najbolji, da ovo, da ono, ali to pricate jer jednostavno ne znate, niste na vrhu i cini vam se da ste naj u svemu......
i sad cete me kao nesto demantovati, ali mi mirno spavamo jer znamo ono sto vi nikad necete...
da smo najbolji i da smo na vrhu...
Sarajevo ljubavi moja!!!
-
BHFANATIC
#161 Re: Premijer liga - part IV
100000 eura uplaćeno u Širokom na pobjedu Sarajeva
kota 1,15
lova podignuta ( minus 15 % poreza) u poslovnici iste kladionice u Sarajevu.
SAMO NEK JE REGULARNO .... heheheheh
kota 1,15
-
aranzer
#162 Re: Premijer liga - part IV
ja cuo da je frajer pod nickom "BHFANATIC" - spijunBHFANATIC wrote:100000 eura uplaćeno u Širokom na pobjedu Sarajeva
kota 1,15
- stulic
#163 Re: Premijer liga - part IV
Sve se bojim da bi ikoja kladionica, a pogotovo neka nasa, primila toliku opkladu na jednu utakmicu Premijer Lige. Nemoj biti smijesan.BHFANATIC wrote:100000 eura uplaćeno u Širokom na pobjedu Sarajeva
kota 1,15
Edit: aha kontam
- zgembo_sa
#164 Re: Premijer liga - part IV
Hej ljudi, jeste culi da je FK Sarajevo u posljednjih par kola PL dobilo konacno i svoju navijacku grupicu? 
-
bucaGo
#165 Re: Premijer liga - part IV
je li ovo neki manijak pokusava biti duhovit???zgembo_sa wrote:Hej ljudi, jeste culi da je FK Sarajevo u posljednjih par kola PL dobilo konacno i svoju navijacku grupicu?
-
cunga lunga
#166 Re: Premijer liga - part IV
sta ce, frustracije...bucaGo wrote:je li ovo neki manijak pokusava biti duhovit???zgembo_sa wrote:Hej ljudi, jeste culi da je FK Sarajevo u posljednjih par kola PL dobilo konacno i svoju navijacku grupicu?
- karanana
#167 Re: Premijer liga - part IV
ja ne kontam. kvota 1,15 oduzmi 15% poreza i dobijes nazad samo ono sto si ulozio.stulic wrote:Sve se bojim da bi ikoja kladionica, a pogotovo neka nasa, primila toliku opkladu na jednu utakmicu Premijer Lige. Nemoj biti smijesan.BHFANATIC wrote:100000 eura uplaćeno u Širokom na pobjedu Sarajeva
kota 1,15
Edit: aha kontam
kakve to veze ima sa regularnoschu?
- zgembo_sa
#168 Re: Premijer liga - part IV
Cak i nesto manje nego si ulozio 
- kofi anan
#169 Re: Premijer liga - part IV
Jojj, ba vise jeste dosadni, razlog vase registracije ( belissima i co) je izgleda da samo podjebajete,cunga lunga wrote:sta ce, frustracije...bucaGo wrote:je li ovo neki manijak pokusava biti duhovit???zgembo_sa wrote:Hej ljudi, jeste culi da je FK Sarajevo u posljednjih par kola PL dobilo konacno i svoju navijacku grupicu?![]()
-
belissima
#170 Re: Premijer liga - part IV
halo kofi...pusti se ti mene...uzivaj u forumu.. 
-
Fordas
#171 Re: Premijer liga - part IV
Nego komsije, pustimo se smogovaca nisu mjerodavni ni za sta - kako je opet biti dole, iza nas? Je li ista hladnije 
- zgembo_sa
#172 Re: Premijer liga - part IV
E jeste visoko u pm

-
autoe
#173 Re: Premijer liga - part IV
GDJE GOD BILI , UVIJEK KORAK ISPRED VASzgembo_sa wrote:E jeste visoko u pm![]()
![]()
- zgembo_sa
#174 Re: Premijer liga - part IV
Naravno, vidjeno na zadnjem derbijuautoe wrote:GDJE GOD BILI , UVIJEK KORAK ISPRED VASzgembo_sa wrote:E jeste visoko u pm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
belissima
#175 Re: Premijer liga - part IV
UPRAVO TADA..SAMO NISTE SVJESNI...STRUMFICI MALI...