MANI TE SE VISE PROVOCIRANJA DIJASPORE. REKAO SAM ''DA SMO MOGLI ODTICI OTISLI BI SMO'' ZATO NE SERI I DOĐI U PONEDELJAK PRED SAVZEZ.schakal wrote:Trebalo bi zapaliti savez ali skup benzin,a sto se tice ovih iz dijasropre gdje su bili 92? mogu sad baklje paliti i kurciti se invalidima sa nekim autima(cast izuzetcima)
Meho Kodro dobio otkaz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- komuna
#151 Re: Meho Kodro dobio otkaz
-
abdelsi
#152 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Pa kad smo stoka(cast pojedinim ljudima) treba nam ovako ,nek na levati i jebhe ko stigne kad mi budale se svadjamo ko sta voza odakle je koooo.Primitivizam svoj rijesite pa onda tek dodjite na forum da raspravljamo .
-
dr.ne
#153 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Jel se to rusi ,savez, u ponedjeljak?
-
juan
#154 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Ako nam se Bog smiluje, onda rusimo ako Bog da!!!
-
Irfan82
#155 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Kako su po vama mogli ''misevi'' da se bore u ratu kad su imali oko 10 -tak godina tada 92' kako mozete pricati takve gluposti?? A sto se tice ovih u NS KATASTROFA SU!!!
- van Basten
#156 Re: Meho Kodro dobio otkaz
1. Pirić izbacio spisak danas, kao da ga je cijelo vrijeme imao u džepu
2. ovo kolo imamo 8 domaćin pobjeda u ligi. Za promjenu
3.
2. ovo kolo imamo 8 domaćin pobjeda u ligi. Za promjenu
3.
-
emigracija
#157 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Slusaj ti PASA, nemam namjeru da se prepirem apsolutno i ne balegaj mi o nekim stvarima koje ni spomenuo nisam niti sam pomislio na to, to je kao prvo. Kao drugo znam licno par miseva( koji su kao aktivni u tim bhf) onih najgorih koji su se nekad noge uhvatili zdravi pravi i sad ih gledam, sretne i debele, kako mi svako ljeto ovdje palamude o patriotizmu i nepravdi u drustvu i kako ove neke treba popaliti, objesiti i sl.( zato sam rekao neki, ne svi boze sacuvaj) i to me jako nervira. Poprilicno sam upucen u neke stvari tako da meni niko ne moze prodavati neku sentimentalu jer nije sve crno i bijelo. I sta sad cete vi da se okupite ispred saveza i da se dernjate '' LOPOVI'' i sl. dok ovim ne dosadi i ne pristanu da se ne ide u Iran i samo pod uslovom da Kodro ostane selektor??? Pa zar to vec nije pokusno do sad po hiljadu puta? i jel uspjelo? Pa nije naravno nego ih je jos vise zabetoniralo. Oni u normalnim drzavama nebi smjeli iz kuce izaci a ovdje ce odmah nakon tih ''protesta'' setati gradom najnormalnije i niko ih ni pogledati neceRottweiler wrote:O sidje ba sa mai, nisam te odmah prepozno, IZVINI pasa.emigracija wrote:Ma manite se corava posla, kakvi belaji i slicne gluposti, malo mi je glupo da mi nekakvi bhf iz njemacke ili svicarske drze predavanja sta i kako treba ovdje i jos pozivaju na nekakav belaj iz kojeg su ko misevi zbrisali (ne svi ali velika vecina)
Pa eto jebo bhf i ostatak dijaspore, i ja sam vec odavno prepoznao da su nam oni krivi sto nam NS vode debili i salabajzeri, samo me oca mi hastra bilo to napisati, da me nebi lincovali. Ali nek si se ti nama pojavio i pojasnio da su oni krivi za sve i da nam netrebaju, jer jebi ih picke su pobjegle ispod noza iz Prijedora, Kozarca, Srebrenice, Zvornika, Bijeljine i inih drugih gradova, umjesto da su muski legli pod noz i pokazali tada svoj ponos i ljubav prema domovini. I danas poslije svega kad su nam pokazali da su bas one prave picke i misevi, da su zivoti njihovih oceva nedovoljni, jerbo su oni prezivjeli i ko misevi se sakrili u Svicu i Svabiju pa nam palamude.
Zato tebe o svemocna @emigracijo pozivam kao naseg prosvjetitelja povedi nas ti na pravi put i u borbu protiv ovih salabajzera iz NS. Pokazi nam svima da nam ti misevi netrebaju i njihovo pametovanje i njihova ljubav prema domovini.
I nemojte sad bezze da lupate po @emigraciji jer on je taj jedan i jedini koji nam je dovoljan i koji nas je sve prosvijetlio.
AMIN
![]()
![]()
-
Rottweiler
#158 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Takvima ja nemam sta da balegam, jer sve balage ovog svijeta nemogu prekriti smrad koji sirite po forumu.emigracija wrote:Slusaj ti PASA, nemam namjeru da se prepirem apsolutno i ne balegaj mi o nekim stvarima koje ni spomenuo nisam niti sam pomislio na to, to je kao prvo. Kao drugo znam licno par miseva( koji su kao aktivni u tim bhf) onih najgorih koji su se nekad noge uhvatili zdravi pravi i sad ih gledam, sretne i debele, kako mi svako ljeto ovdje palamude o patriotizmu i nepravdi u drustvu i kako ove neke treba popaliti, objesiti i sl.( zato sam rekao neki, ne svi boze sacuvaj) i to me jako nervira. Poprilicno sam upucen u neke stvari tako da meni niko ne moze prodavati neku sentimentalu jer nije sve crno i bijelo. I sta sad cete vi da se okupite ispred saveza i da se dernjate '' LOPOVI'' i sl. dok ovim ne dosadi i ne pristanu da se ne ide u Iran i samo pod uslovom da Kodro ostane selektor??? Pa zar to vec nije pokusno do sad po hiljadu puta? i jel uspjelo? Pa nije naravno nego ih je jos vise zabetoniralo. Oni u normalnim drzavama nebi smjeli iz kuce izaci a ovdje ce odmah nakon tih ''protesta'' setati gradom najnormalnije i niko ih ni pogledati neceRottweiler wrote:O sidje ba sa mai, nisam te odmah prepozno, IZVINI pasa.emigracija wrote:Ma manite se corava posla, kakvi belaji i slicne gluposti, malo mi je glupo da mi nekakvi bhf iz njemacke ili svicarske drze predavanja sta i kako treba ovdje i jos pozivaju na nekakav belaj iz kojeg su ko misevi zbrisali (ne svi ali velika vecina)
Pa eto jebo bhf i ostatak dijaspore, i ja sam vec odavno prepoznao da su nam oni krivi sto nam NS vode debili i salabajzeri, samo me oca mi hastra bilo to napisati, da me nebi lincovali. Ali nek si se ti nama pojavio i pojasnio da su oni krivi za sve i da nam netrebaju, jer jebi ih picke su pobjegle ispod noza iz Prijedora, Kozarca, Srebrenice, Zvornika, Bijeljine i inih drugih gradova, umjesto da su muski legli pod noz i pokazali tada svoj ponos i ljubav prema domovini. I danas poslije svega kad su nam pokazali da su bas one prave picke i misevi, da su zivoti njihovih oceva nedovoljni, jerbo su oni prezivjeli i ko misevi se sakrili u Svicu i Svabiju pa nam palamude.
Zato tebe o svemocna @emigracijo pozivam kao naseg prosvjetitelja povedi nas ti na pravi put i u borbu protiv ovih salabajzera iz NS. Pokazi nam svima da nam ti misevi netrebaju i njihovo pametovanje i njihova ljubav prema domovini.
I nemojte sad bezze da lupate po @emigraciji jer on je taj jedan i jedini koji nam je dovoljan i koji nas je sve prosvijetlio.
AMIN
![]()
![]()
Drugo, daj mi imena koji su to ljudi u BHF koji se kurce kad ti dodju dole, a pobjegli su ko picke i misevi. Imenuj care pa da im se i ja najebem raznoraznih stvari koje su u trendu da se jebu. I ako ih znas netreba da ih krijes reci ovdje javno ko su, pa ako su misevi i picke ko ih jebe treba ih imenovati. Sutanjem si isti kao i "oni".
Trece niko se nece okupiti ispred saveza i dernjati se "LOPOVI" jer mu je do jebe i eto sto se ubija od dosade ti ljudi, ta djeca nesto pokusavaju, dok ti i ja drkamo ku*ac po forumu.
Zato ako znas bolje evo brate reci svi ce te slijediti ko jedan. A mojne samo kritike.
A sad za kraj imenuj mi te picke, ako zaista postoje u sto ja nevjerujem.
Zato se mani supljiranja.
poz
<--
-
jagode
#159 Re: Meho Kodro dobio otkaz
zna on handrk moj,samo se skrece sa teme i zaostrava diskusija u drugom smijeru.
-
callmethebreeeze
#161 Re: Meho Kodro dobio otkaz
ne razvodnjavajte temu glupostima...
evo slusam mehu sad, jos vise mi se covjek svidja. samo me strah da, u slucaju da majmuni u savezu pobijede, mi vise nikada necemo imati repku koja ce biti kvalitetna. jer majmuni iz saveza su mislili da mogu zahebavati lika poput mehe, koji je igracina bio, koji ima osiguranu egzistenciju, kojem ovo sve ne treba. ako savez pobijedi nikada vise nece niko obzbiljan prihvatiti da vodu repku, niti ce ozbiljnim ljudima biti ponudjeno da vode repku.
evo slusam mehu sad, jos vise mi se covjek svidja. samo me strah da, u slucaju da majmuni u savezu pobijede, mi vise nikada necemo imati repku koja ce biti kvalitetna. jer majmuni iz saveza su mislili da mogu zahebavati lika poput mehe, koji je igracina bio, koji ima osiguranu egzistenciju, kojem ovo sve ne treba. ako savez pobijedi nikada vise nece niko obzbiljan prihvatiti da vodu repku, niti ce ozbiljnim ljudima biti ponudjeno da vode repku.
-
Phobius
#162 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Kao i sve u nasoj drzavi, i fudbal je politicko pitanje. Ne koce nasu repku samo ti ljudi u savezu, klupko koji se mora odmotati je mnogo, mnogo veci. Svi vidimo da se bilo koji uspjeh, koji nosi predznak Bosna i Hercegovina, opstruira. Nacionalistima u nasoj zemlji nije u interesu promocija Bosne i Hercegovine kao cjelovite drzave u svijetu. Svako jacanje drzavnog predznaka se koci, pa tako i fudbal, kao "najvaznija sporedna stvar na svijetu".
Fudbal u nasoj zemlji znaci mnogo i razumljivo je zasto se ljudi pobune tek kod ovakvih situacija. Medjutim, moramo biti svjesni da je slicno stanje zastupljeno i u ostalim sferama naseg drustva, u sudstvu najvise. Upravo iz tog razloga, sumnjam da cemo uspjeti sta promijeniti. Svaka cast svima koji dodju pred savez, prekinu utakmice itd, ali time necemo uspjeti mnogo promijeniti stvari. U ovoj drzavi su svi gladni para, a politicari najvise. Naravno, sve to ide preko ledja naseg jadnog naroda.
Fudbal u nasoj zemlji znaci mnogo i razumljivo je zasto se ljudi pobune tek kod ovakvih situacija. Medjutim, moramo biti svjesni da je slicno stanje zastupljeno i u ostalim sferama naseg drustva, u sudstvu najvise. Upravo iz tog razloga, sumnjam da cemo uspjeti sta promijeniti. Svaka cast svima koji dodju pred savez, prekinu utakmice itd, ali time necemo uspjeti mnogo promijeniti stvari. U ovoj drzavi su svi gladni para, a politicari najvise. Naravno, sve to ide preko ledja naseg jadnog naroda.
-
schakal
#163 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Ma mozes ici pred savez koliko god hoces boli njih kita za navijace.Mozes im psovati mater govoriti im da su lopovi zapaliti citav savez ali niko od njih nece dati ostavku.Sta dalje pricati kad su na vrhu saveza ljudi koji nikada u svom zivotu nisu imali veze sa fudbalom kojima nije stalo do fudbala koji samo misle kako ce ukrasti koju markicu i staviti u svoj bijedni dzep,dok ljudi u vrhu saveza nebudu sve legende naseg fudbala tu nema reprezentacije
- armin_tz
#164 Re: Meho Kodro dobio otkaz
joj pa dokle ovo sranje....... ovaj denijal jedva doceko. a mozda i on nesto uradi.... samo ovdje je najveci paradox to sto su otkazali utakmicu sa iranom. nigdje veze....
-
jagode
#165 Re: Meho Kodro dobio otkaz
kod nas je najveci problem sto su u savezu lokalni mocnici i mafijasi koji nemaju veze sa sportom.
za neke od njih je glavni motiv borbe za stolicu u savezu novac dok je za druge destrukcija sporta u bosni i hercegovini.
kazu da su jednoglasno donijeli odluku o smijeni kodre sto je za mene dosta jasna stvar NIKO U SAVEZU NIJE NEDUZAN
za neke od njih je glavni motiv borbe za stolicu u savezu novac dok je za druge destrukcija sporta u bosni i hercegovini.
kazu da su jednoglasno donijeli odluku o smijeni kodre sto je za mene dosta jasna stvar NIKO U SAVEZU NIJE NEDUZAN
- karanana
#166 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Engleski jezik Srpski jezik
denial pobijanje
denial poricanje
denial odricanje
denial uskraćivanje
denial demanti
denial odbijanje
Koje je nacionalnosti ovaj frajer? Ko je ustvari on? Gdje je igro, koga je treniro....?
Pravo brzo je imo spisak spreman za tekmu sa gigantom Azerbejdzanom. Jos me samo interesuje ko ce se (ne)odazvati.
denial pobijanje
denial poricanje
denial odricanje
denial uskraćivanje
denial demanti
denial odbijanje
Koje je nacionalnosti ovaj frajer? Ko je ustvari on? Gdje je igro, koga je treniro....?
Pravo brzo je imo spisak spreman za tekmu sa gigantom Azerbejdzanom. Jos me samo interesuje ko ce se (ne)odazvati.
-
aidaa_princess90
#167 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Ja licno nisam clan ni jedne navijacke grupe. Navijam iz prostog razloga jer volim ovu zemlju. Ne dizem BH fanaticose mada ih smatram da su hrabri poslije pisma koji su uputili savezu .Ipak su to javno ucinili, a to do sada nije niki ucinio.A sve grupe navijacke i BHL,BHF,BHS,svi oni navijaju samo sto vole zemlju svoju,bili oni u USA,ili Njmeackoj,Japanu,ma gdje god.Samo sam htjela reci emigracij da ne moze vrijedjati ljude jer u ratu otisliAida,ne branim debilni komentar "emigracije" ali sam misljenja da previse hvalis i dizes BHF iz prostog razloga sto oni bez navijaca iz BiH mogu promjeniti samo ono sto su i do sad promjenili...NISTA
mi nekakvi bhf iz njemacke ili svicarske drze predavanja sta i kako treba ovdje i jos pozivaju na nekakav belaj iz kojeg su ko misevi zbrisali .pozz tebi
-
jagode
#168 Re: Meho Kodro dobio otkaz
za mene ne postoje podjele sto se ovog slucaja tice
domaci-dijaspora
sarajlije-zenicani
srbin-hrvat-musliman
bhf-maniaci-rodeni-grobari-horde zla
za mene su podjele samo
MI (navijaci BiH)-ONI (mafijasi i lopovi)♦
domaci-dijaspora
sarajlije-zenicani
srbin-hrvat-musliman
za mene su podjele samo
-
aidaa_princess90
#169 Re: Meho Kodro dobio otkaz
slazem se ja s tobom potpuno,ako se budemo dijelili po nekim kriterijima ma nidje nas to ne vodi.jagode wrote:za mene ne postoje podjele sto se ovog slucaja tice
domaci-dijaspora
sarajlije-zenicani
srbin-hrvat-musliman
za mene su podjele samo
- razumibezumlje
#170 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Spavas liiiii munibeeeeeeeee ?????????????
p.s ja da sam na munibovom mjestu, ja nebi bio na njegovom mjestu
p.s ja da sam na munibovom mjestu, ja nebi bio na njegovom mjestu
- Bosanac in Lederhosen
#171 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Kako u je gornjem prilogu sa hayata vec receno, utakmica sa Iranom je odgodena.emigracija wrote: I sta sad cete vi da se okupite ispred saveza i da se dernjate '' LOPOVI'' i sl. dok ovim ne dosadi i ne pristanu da se ne ide u Iran i samo pod uslovom da Kodro ostane selektor???
Eto bas to probamo promjenit. Dobro pises "u normalnim drzavama" i BiH ima jos delek put dotamo. Al to pocinje prvo kod drustva. Mi sve zivo danas trpimo. Sta oni gore kazu i rade, tako je. To mora prestat. Politicari moraju da rade za RAJU a ne naopako. Nesmije im biti politicki polozaj tako cvrst da bi se osjecali sigurnim. Moramo napravit toliku frku da se pozabrinu bh-medije i politika time. tako ima svak nesto od toga. Pa pogledaj samo nase demonstracije. Ljudi nece da izlaze na ulice. Rade ispijaju sminkeri kafe po kaficima. Zasto je to tako ? Zato sto smo u nasim glavama legalizirali korupciju i kriminal. Ako hoces danas dobar posao ide samo preko stele, a ne odlucuje kvalitet osobe. Sasvim je normalno podplatit policajca kad napravis saobracajni prekrsaj. Takvo ponasanje je sasvim ok i normalno za bh-gradana. Ako hoces da budes uspjesan i bogat u BiH onda postani POLITICAR. Takvo razmisljnje trebamo promjenit...to je dug put ali i najduzi put pocinje prvim korakom ! Ovdje se radi o mnogo vise nego samo o fudbalu...emigracija wrote: Pa zar to vec nije pokusno do sad po hiljadu puta? i jel uspjelo? Pa nije naravno nego ih je jos vise zabetoniralo. Oni u normalnim drzavama nebi smjeli iz kuce izaci a ovdje ce odmah nakon tih ''protesta'' setati gradom najnormalnije i niko ih ni pogledati nece
Last edited by Bosanac in Lederhosen on 18/05/2008 17:45, edited 6 times in total.
- Bosanac in Lederhosen
- Šibicar
#173 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Poslije jos jedne prespavane noci...Kodro vec ne osjecam neku veliku potrebu da se suprostavim tvom otkazu,niti nasem "svemocnom" savezu koji radi sta hoce kad hoce,vec se polako pocinjem vracati u "Bosansku normalu" u kojoj mi je normalno da se takve stvari desavaju,a da ih ja samo posmatram kako dolaze i prolaze... i dolaze i prolaze... i dolaze i prolaze i... tako u nedogled.Vec sam poceo manje da se bunim i na forumu i da bar tastaturom (iako nece donijeti nikakve promjene) izrazim svoj bunt.Osjecam da je "sve" to postalo dio mene i da ga ne trebamo nikad mjenjati jer nam je ovako gotivno skroz.Gotivno nam je da idemo pratiti domaci "nazovi" fudbal,u kojem se zna ko ce biti sampion prije pocetka sezone(ali gotivno nam je to jer mozda bas slijedece godine bude moj klub pred-odredjen da ponese tu laskavu titulu),u kojem ti u gostima kalasnjikov ne moze pomoci da odneses jedan bod,ali ono sto mi je najgotivnije od svega je sto cu se slagirati jednog dana kad sudija svira nepostojeci penal u 90. minuti.U savezu krimilaci?!?Ko kaze to nije normalan,pa onakve cestite ljude i ljude od postenja i casti svijet jos nije vidio ja ih gotivim ono..poginuo bi za njih...
- Bosanac in Lederhosen
#174 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Ko je je ovaj "satelit" novinar Sisic ? Koga on podupire...? Ja se nesjacam da je Kodro reko da se igraci odazovu...neki novinari gledaju da zauzmu zajednicki stav kao sto smo vidili na prilogu od hayata sa mehom kodrom on kao da pise direkt iz NSBiH...
Sad kao fol hoce opet Barbareza za "spasitelja bh-fudbala"...Uf, koliko jos moramo njihov lopovluk trpit...
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 19&meni=10
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 20&meni=10
Sad kao fol hoce opet Barbareza za "spasitelja bh-fudbala"...Uf, koliko jos moramo njihov lopovluk trpit...
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 19&meni=10
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 20&meni=10
Last edited by Bosanac in Lederhosen on 18/05/2008 18:55, edited 2 times in total.
- olduser
#175 Re: Meho Kodro dobio otkaz
sutra kodrin press na ilidzi..
hocel bit kakvo organizovano okupljanje pred savezom sutra..
hocel bit kakvo organizovano okupljanje pred savezom sutra..