soliram...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kenanz
#151 Re: soliram...
to sa Buhtlom je druga prica...
-
BRCAK27
#152 Re: soliram...
Hm sve mi ovo dodje kao ljubavni jadi mladog VERTERA , NEKO PIJE KAHVU ,NEKO ČAJ , a ja bome ocajavam li ocajavam
Nego ..nerekoh da znam ogledati i u dekolte...pa et ako ima neka da bih htjela znati sudbinu ...bujrum!
Nego ..nerekoh da znam ogledati i u dekolte...pa et ako ima neka da bih htjela znati sudbinu ...bujrum!
Last edited by BRCAK27 on 12/06/2008 08:48, edited 1 time in total.
-
BRCAK27
#153 Re: soliram...
Pocinjem izmicati kontroli,,hm sam sebe citirati ,,eto to je biti SOLOBRCAK27 wrote:Hm sve mi ovo dodje kao ljubavni jadi mladog VERTERA , NEKO PIJE KAHVU ,NEKO ČAJ , a ja bome ocajavam li ocajavam![]()
-
njeka
#154 Re: soliram...
Dobro je dok se ne počneš svako jutro upoznavati sam sa sobom u ogledaluBRCAK27 wrote:Pocinjem izmicati kontroli,,hm sam sebe citirati ,,eto to je biti SOLOBRCAK27 wrote:Hm sve mi ovo dodje kao ljubavni jadi mladog VERTERA , NEKO PIJE KAHVU ,NEKO ČAJ , a ja bome ocajavam li ocajavam![]()
A za dekolte ne sumljam,samo gdje se pritišće želja?!
Last edited by njeka on 13/06/2008 15:35, edited 1 time in total.
- otherside
#155 Re: soliram...
Gospon, promjenite slogan...tak ne bute nikaj zaradiliBRCAK27 wrote:Hm sve mi ovo dodje kao ljubavni jadi mladog VERTERA , NEKO PIJE KAHVU ,NEKO ČAJ , a ja bome ocajavam li ocajavam![]()
-
BRCAK27
#156 Re: soliram...
Kak da nebum ,budem nekaj zaradil pak nisam ponorel cucek da nigdar neznam kaj da delam , bumo to ja i moja Regic sve vcinili da bu bilo kak puca! 
-
BRCAK27
#157 Re: soliram...
HAHAHAHAHA ma sta kazes ,ustanem ujutro i kazem sebi " ooo dobro jutro macane, pa kako se zoves " e oda cu se zapitati jesam li to pored toga sto sam solonjeka wrote:Dobro je dok se ne počneš svako jutro upoznavati sam sa sobom u ogledaluBRCAK27 wrote:Pocinjem izmicati kontroli,,hm sam sebe citirati ,,eto to je biti SOLOBRCAK27 wrote:Hm sve mi ovo dodje kao ljubavni jadi mladog VERTERA , NEKO PIJE KAHVU ,NEKO ČAJ , a ja bome ocajavam li ocajavam![]()
Nego ..nerekoh da znam ogledati i u dekolte...pa et ako ima neka da bih htjela znati sudbinu ...bujrum!![]()
![]()
![]()
![]()
A za dekolte ne sumljam,samo gdije se pritišće želja?!
Što se tiče mjesta gdje se utise zelja kod ogledanja dekoltea hm ,,pa pošto je ogledanje specificno ,,naci cemo kompromis oko toga
Pozdrav
-
d2
#158 Re: soliram...
aha, i meni se kliže 
-
njeka
#159 Re: soliram...
Hvala na ponudi ali pošto mi dekolte nije neki prizor moraću se ipak zadržati na escajgu i sl. 
- planamac
#160 Re: soliram...
E, jebi ga!njeka wrote:Hvala na ponudi ali pošto mi dekolte nije neki prizor moraću se ipak zadržati na escajgu i sl.
Ako tvoj dekolte ne predstavlja 'neki (lijep) prizor' ne znam onda čiji jeste!
Tvoj dekolte je fantastičan (koža i grudi za najvišu ocjenu), kao što si, uostalom, sva!
Ili, što bi ti rekla
P.S. A tek tetovaža!
Što se tiče stanja solo, biti slobodan - znači moći ne biti ono što jesi, pa ti vidi - a tooo... nije mala zajebancija, bit će bolje rođače...
-
njeka
#161 Re: soliram...
Pa pitala sam se gdje si na ovoj temi. Samo me čudi da nisi čitav esej napisaoplanamac wrote:E, jebi ga!njeka wrote:Hvala na ponudi ali pošto mi dekolte nije neki prizor moraću se ipak zadržati na escajgu i sl.
Tvoj dekolte je fantastičan (koža i grudi za najvišu ocjenu), kao što si, uostalom, sva!
Ili, što bi ti rekla: 'Hhhuuu... (znaš ono kad 'hukneš' i rukom mahneš), šta ću - takva sam po čitavom tijelu!'
P.S. A tek tetovaža!
Što se tiče stanja solo, biti slobodan - znači moći ne biti ono što jesi, pa ti vidi - a tooo... nije mala zajebancija, bit će bolje rođače...
---subjektivan si
---pomisliće neko da hoćeš da me "utopiš"
-
kenanz
#162 Re: soliram...
Pa pitala sam se gdje si na ovoj temi. Samo me čudi da nisi čitav esej napisaonjeka wrote:planamac wrote:E, jebi ga!njeka wrote:Hvala na ponudi ali pošto mi dekolte nije neki prizor moraću se ipak zadržati na escajgu i sl.
Ili, što bi ti rekla: 'Hhhuuu... (znaš ono kad 'hukneš' i rukom mahneš), šta ću - takva sam po čitavom tijelu!'
P.S. A tek tetovaža!
---subjektivan si
---pomisliće neko da hoćeš da me "utopiš" :twisted
probaj sa rijecju "UDOMIS" treci red vodoravno...
- Ashrafieh
#163 Re: soliram...
Ne vidim u soliranju ništa loše, čak se osjećam puno bolje kad nisam u vezi, nema psihičkogprofi25 wrote:ljudi ko je od vas trenutno solo i kako se osjecate![]()
jel sjedite i cekate sudbinu u fazonu super mi ovako ili trazite partnera![]()
![]()
![]()
ja sam ponovo solo i nekako mi nedostaje da imam curu, mada se tjesim da je dobro biti i sam, ali...![]()
dosadili mi vise jarani svaku noc, ubise me pricama koje napamet znam![]()
neku noc preko puta nas sjedi jedna slatka mala, kontam joj kako bi se sada bilo dobro ljubiti![]()
![]()
ali eto nisam nista poduzeo, nekako mi glupo bilo![]()
ne znam sta se desava sa mnom, jel ovo sunce ili sto su svi u vezama, ali fakat se cudno osjecam![]()
nego ako imate kakav savjet gdje i kako naci curu...eto pisite![]()
![]()
na faxu i poslu nema ni jedna, sve neke starke ili u vezama... u kaficu ne znam kako prici nekoj, kada je sve to nafurano
opterećenja, imam više vremena i mogu se posvetiti ljudima i stvarima koji me zanimaju.
Apsolutni sam hetero bez ikakvog interesa za isti spol, ali nekako mi se čini da mi suprotni
spol nije dorastao ni u čemu.
-
snoppy-on-stage
#164 Re: soliram...
ja konkretizirala i covjek me stresao kao sljivu. jos mi se svasta nagovori. te nemas samopouzdanje te ovo te ono! znas sta bolje je rahat u kuci sjediti nego svakakve budale slusati!
i upoce mi nije jasno sta ti muskarci ustvari hoce! ako si fin nevalja, ako si arogantan nevalja! stvarno mi je vise dosta!
ima li u ovoj drzavi ista normalno, bez kompleksa!
- Daphna
#165 Re: soliram...
Hm... Teško... Možda... Ali očito ne živimo u isto vrijeme...ima li u ovoj drzavi ista normalno, bez kompleksa!
Ima sigurno, ali svi smo toliko utonuli u negativne stvari koje smo doživjeli da ono normalno, dobro i pozitivno ne vidimo ni kad nam maše ispred nosa...
-
BRCAK27
#166 Re: soliram...
imam JA javi se .....otkricu ti svoje tajne ..... hehehe pozdrav isnoppy-on-stage wrote:ja konkretizirala i covjek me stresao kao sljivu. jos mi se svasta nagovori. te nemas samopouzdanje te ovo te ono! znas sta bolje je rahat u kuci sjediti nego svakakve budale slusati!i upoce mi nije jasno sta ti muskarci ustvari hoce! ako si fin nevalja, ako si arogantan nevalja! stvarno mi je vise dosta!
-
BRCAK27
#167 Re: soliram...
Ma sestro nije sve u dekolteu ... ima nesto i u nekretninama .....njeka wrote:Hvala na ponudi ali pošto mi dekolte nije neki prizor moraću se ipak zadržati na escajgu i sl.
-
snoppy-on-stage
#168 Re: soliram...
hajde reci koju!BRCAK27 wrote:imam JA javi se .....otkricu ti svoje tajne ..... hehehe pozdrav isnoppy-on-stage wrote:ja konkretizirala i covjek me stresao kao sljivu. jos mi se svasta nagovori. te nemas samopouzdanje te ovo te ono! znas sta bolje je rahat u kuci sjediti nego svakakve budale slusati!i upoce mi nije jasno sta ti muskarci ustvari hoce! ako si fin nevalja, ako si arogantan nevalja! stvarno mi je vise dosta!
-
BRCAK27
#169 Re: soliram...
snoppy-on-stage wrote:hajde reci koju!BRCAK27 wrote:imam JA javi se .....otkricu ti svoje tajne ..... hehehe pozdrav isnoppy-on-stage wrote:ja konkretizirala i covjek me stresao kao sljivu. jos mi se svasta nagovori. te nemas samopouzdanje te ovo te ono! znas sta bolje je rahat u kuci sjediti nego svakakve budale slusati!i upoce mi nije jasno sta ti muskarci ustvari hoce! ako si fin nevalja, ako si arogantan nevalja! stvarno mi je vise dosta!
da sta naucim!
ma kad se vidimo budem ti sapnuo
- Daphna
#170 Re: soliram...
@ BRCAK27:
Upeca li ti kakvu hanumu ovdje? Vidim razbacao si se na sve strane! A samo meni ništa...
Aaaa... ne valja to tako!
pozz solaćima
Upeca li ti kakvu hanumu ovdje? Vidim razbacao si se na sve strane! A samo meni ništa...
pozz solaćima
-
BRCAK27
#171 Re: soliram...
Nista moja ti draga sevdo .....heheheh džaba ja tema tam tema vam ulijecemDaphna wrote:@ BRCAK27:
Upeca li ti kakvu hanumu ovdje? Vidim razbacao si se na sve strane! A samo meni ništa...![]()
pozz solaćima
- Daphna
#172 Re: soliram...
BRCAK27 wrote:Nista moja ti draga sevdo .....heheheh džaba ja tema tam tema vam ulijecemDaphna wrote:@ BRCAK27:
Upeca li ti kakvu hanumu ovdje? Vidim razbacao si se na sve strane! A samo meni ništa...![]()
pozz solaćimaklizno ali niklo nista ,gdje mi dodže da
, ali eto ,, ako cujes za kakvu javi mi heheheh
![]()
Eh, tako ti je kada ne znaš kome, kad i gdje uletiti!
-
BRCAK27
#173 Re: soliram...
Eh, tako ti je kada ne znaš kome, kad i gdje uletiti!
[/quote]
Šuti bonma počet ću te barit pa šta čes onda
Šuti bonma počet ću te barit pa šta čes onda
- Daphna
#174 Re: soliram...
Šuti bonma počet ću te barit pa šta čes ondaBRCAK27 wrote:Eh, tako ti je kada ne znaš kome, kad i gdje uletiti!
Prihvatiti izazov
-
BRCAK27
#175 Re: soliram...
Daphna wrote:Šuti bonma počet ću te barit pa šta čes ondaBRCAK27 wrote:Eh, tako ti je kada ne znaš kome, kad i gdje uletiti!
Prihvatiti izazov
Haman cu se obradovati heheheh offcourse da prihvatam I DOOOOOOOO