soliram...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kenanz

#151 Re: soliram...

Post by kenanz »

to sa Buhtlom je druga prica...
BRCAK27

#152 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

Hm sve mi ovo dodje kao ljubavni jadi mladog VERTERA , NEKO PIJE KAHVU ,NEKO ČAJ , a ja bome ocajavam li ocajavam :-?

Nego ..nerekoh da znam ogledati i u dekolte...pa et ako ima neka da bih htjela znati sudbinu ...bujrum! :P
Last edited by BRCAK27 on 12/06/2008 08:48, edited 1 time in total.
BRCAK27

#153 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

BRCAK27 wrote:Hm sve mi ovo dodje kao ljubavni jadi mladog VERTERA , NEKO PIJE KAHVU ,NEKO ČAJ , a ja bome ocajavam li ocajavam :-?

Nego ..nerekoh da znam ogledati i u dekolte...pa et ako ima neka da bih htjela znati sudbinu ...bujrum! :P
Pocinjem izmicati kontroli,,hm sam sebe citirati ,,eto to je biti SOLO ;-)
njeka

#154 Re: soliram...

Post by njeka »

BRCAK27 wrote:
BRCAK27 wrote:Hm sve mi ovo dodje kao ljubavni jadi mladog VERTERA , NEKO PIJE KAHVU ,NEKO ČAJ , a ja bome ocajavam li ocajavam :-?

Dobro je dok se ne počneš svako jutro upoznavati sam sa sobom u ogledalu :D :D :D :D
A za dekolte ne sumljam,samo gdje se pritišće želja?!
Last edited by njeka on 13/06/2008 15:35, edited 1 time in total.
otherside

#155 Re: soliram...

Post by otherside »

Gospon, promjenite slogan...tak ne bute nikaj zaradili :D
BRCAK27

#156 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

Kak da nebum ,budem nekaj zaradil pak nisam ponorel cucek da nigdar neznam kaj da delam , bumo to ja i moja Regic sve vcinili da bu bilo kak puca! ;-)
BRCAK27

#157 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

njeka wrote:
BRCAK27 wrote:

Dobro je dok se ne počneš svako jutro upoznavati sam sa sobom u ogledalu :D :D :D :D
A za dekolte ne sumljam,samo gdije se pritišće želja?!
HAHAHAHAHA ma sta kazes ,ustanem ujutro i kazem sebi " ooo dobro jutro macane, pa kako se zoves " e oda cu se zapitati jesam li to pored toga sto sam solo :dance: ,postao i gay GLUHO BILO :P ,,, HEHEHEH

Što se tiče mjesta gdje se utise zelja kod ogledanja dekoltea hm ,,pa pošto je ogledanje specificno ,,naci cemo kompromis oko toga ;-)

Pozdrav :thumbup:
d2

#158 Re: soliram...

Post by d2 »

aha, i meni se kliže :lol:
njeka

#159 Re: soliram...

Post by njeka »

Hvala na ponudi ali pošto mi dekolte nije neki prizor moraću se ipak zadržati na escajgu i sl. :sad:
planamac

#160 Re: soliram...

Post by planamac »

njeka wrote:Hvala na ponudi ali pošto mi dekolte nije neki prizor moraću se ipak zadržati na escajgu i sl. :sad:
E, jebi ga!
Ako tvoj dekolte ne predstavlja 'neki (lijep) prizor' ne znam onda čiji jeste!
Tvoj dekolte je fantastičan (koža i grudi za najvišu ocjenu), kao što si, uostalom, sva!
Ili, što bi ti rekla :) : 'Hhhuuu... (znaš ono kad 'hukneš' i rukom mahneš), šta ću - takva sam po čitavom tijelu!' :-D
P.S. A tek tetovaža!

Što se tiče stanja solo, biti slobodan - znači moći ne biti ono što jesi, pa ti vidi - a tooo... nije mala zajebancija, bit će bolje rođače...
njeka

#161 Re: soliram...

Post by njeka »

planamac wrote:
njeka wrote:Hvala na ponudi ali pošto mi dekolte nije neki prizor moraću se ipak zadržati na escajgu i sl. :sad:
E, jebi ga!
Tvoj dekolte je fantastičan (koža i grudi za najvišu ocjenu), kao što si, uostalom, sva!
Ili, što bi ti rekla :) : 'Hhhuuu... (znaš ono kad 'hukneš' i rukom mahneš), šta ću - takva sam po čitavom tijelu!' :-D
P.S. A tek tetovaža!

Što se tiče stanja solo, biti slobodan - znači moći ne biti ono što jesi, pa ti vidi - a tooo... nije mala zajebancija, bit će bolje rođače...
Pa pitala sam se gdje si na ovoj temi. Samo me čudi da nisi čitav esej napisao :-D :-D :-D Doduše imaš bogato iskustvo u raznim kombinacijama (k'o Žuži) A moj dekolte i tetovažicu ne spominji :
---subjektivan si
---pomisliće neko da hoćeš da me "utopiš" :twisted:
kenanz

#162 Re: soliram...

Post by kenanz »

njeka wrote:
planamac wrote:
E, jebi ga!
P.S. A tek tetovaža!

Pa pitala sam se gdje si na ovoj temi. Samo me čudi da nisi čitav esej napisao :-D :-D :-D Doduše imaš bogato iskustvo u raznim kombinacijama (k'o Žuži) A moj dekolte i tetovažicu ne spominji :
---subjektivan si
---pomisliće neko da hoćeš da me "utopiš" :twisted

probaj sa rijecju "UDOMIS" treci red vodoravno... :-D :-D :-D multipicirano.... :-D
Ashrafieh

#163 Re: soliram...

Post by Ashrafieh »

profi25 wrote:ljudi ko je od vas trenutno solo i kako se osjecate :D
jel sjedite i cekate sudbinu u fazonu super mi ovako ili trazite partnera :zoka: :zoka: :wink:
ja sam ponovo solo i nekako mi nedostaje da imam curu, mada se tjesim da je dobro biti i sam, ali... :-)
dosadili mi vise jarani svaku noc, ubise me pricama koje napamet znam :lol:
neku noc preko puta nas sjedi jedna slatka mala, kontam joj kako bi se sada bilo dobro ljubiti :-D :-D
ali eto nisam nista poduzeo, nekako mi glupo bilo :roll:

ne znam sta se desava sa mnom, jel ovo sunce ili sto su svi u vezama, ali fakat se cudno osjecam :mrgreen:
nego ako imate kakav savjet gdje i kako naci curu...eto pisite :shock: :-D
na faxu i poslu nema ni jedna, sve neke starke ili u vezama... u kaficu ne znam kako prici nekoj, kada je sve to nafurano :roll:
Ne vidim u soliranju ništa loše, čak se osjećam puno bolje kad nisam u vezi, nema psihičkog
opterećenja, imam više vremena i mogu se posvetiti ljudima i stvarima koji me zanimaju.
Apsolutni sam hetero bez ikakvog interesa za isti spol, ali nekako mi se čini da mi suprotni
spol nije dorastao ni u čemu.
snoppy-on-stage

#164 Re: soliram...

Post by snoppy-on-stage »

ja konkretizirala i covjek me stresao kao sljivu. jos mi se svasta nagovori. te nemas samopouzdanje te ovo te ono! znas sta bolje je rahat u kuci sjediti nego svakakve budale slusati! :x i upoce mi nije jasno sta ti muskarci ustvari hoce! ako si fin nevalja, ako si arogantan nevalja! stvarno mi je vise dosta! :x ima li u ovoj drzavi ista normalno, bez kompleksa!
Daphna

#165 Re: soliram...

Post by Daphna »

ima li u ovoj drzavi ista normalno, bez kompleksa!
Hm... Teško... Možda... Ali očito ne živimo u isto vrijeme...

Ima sigurno, ali svi smo toliko utonuli u negativne stvari koje smo doživjeli da ono normalno, dobro i pozitivno ne vidimo ni kad nam maše ispred nosa...
BRCAK27

#166 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

snoppy-on-stage wrote:ja konkretizirala i covjek me stresao kao sljivu. jos mi se svasta nagovori. te nemas samopouzdanje te ovo te ono! znas sta bolje je rahat u kuci sjediti nego svakakve budale slusati! :x i upoce mi nije jasno sta ti muskarci ustvari hoce! ako si fin nevalja, ako si arogantan nevalja! stvarno mi je vise dosta! :x ima li u ovoj drzavi ista normalno, bez kompleksa!
imam JA javi se .....otkricu ti svoje tajne ..... hehehe pozdrav i ;-)
BRCAK27

#167 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

Ma sestro nije sve u dekolteu ... ima nesto i u nekretninama ..... :P
snoppy-on-stage

#168 Re: soliram...

Post by snoppy-on-stage »

BRCAK27 wrote:
snoppy-on-stage wrote:ja konkretizirala i covjek me stresao kao sljivu. jos mi se svasta nagovori. te nemas samopouzdanje te ovo te ono! znas sta bolje je rahat u kuci sjediti nego svakakve budale slusati! :x i upoce mi nije jasno sta ti muskarci ustvari hoce! ako si fin nevalja, ako si arogantan nevalja! stvarno mi je vise dosta! :x ima li u ovoj drzavi ista normalno, bez kompleksa!
hajde reci koju! :idea: da sta naucim! :)
BRCAK27

#169 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

snoppy-on-stage wrote:
BRCAK27 wrote:
hajde reci koju! :idea: da sta naucim! :)
:P :P hEHEHE sada slijedi ono POZOVI ME NUL NUL AHT ZIBEN...........

ma kad se vidimo budem ti sapnuo ;-)
Daphna

#170 Re: soliram...

Post by Daphna »

@ BRCAK27:

Upeca li ti kakvu hanumu ovdje? Vidim razbacao si se na sve strane! A samo meni ništa... :sad: :cry: Aaaa... ne valja to tako!

pozz solaćima :mrgreen:
BRCAK27

#171 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

Daphna wrote:@ BRCAK27:

Upeca li ti kakvu hanumu ovdje? Vidim razbacao si se na sve strane! A samo meni ništa... :sad: :cry: Aaaa... ne valja to tako!

Nista moja ti draga sevdo .....heheheh džaba ja tema tam tema vam ulijecem :run: klizno ali niklo nista ,gdje mi dodže da :x , ali eto ,, ako cujes za kakvu javi mi heheheh :mrgreen: :bih:
Daphna

#172 Re: soliram...

Post by Daphna »

BRCAK27 wrote:
Daphna wrote:@ BRCAK27:

Nista moja ti draga sevdo .....heheheh džaba ja tema tam tema vam ulijecem :run: klizno ali niklo nista ,gdje mi dodže da :x , ali eto ,, ako cujes za kakvu javi mi heheheh :mrgreen: :bih:

Eh, tako ti je kada ne znaš kome, kad i gdje uletiti! :mrgreen:
BRCAK27

#173 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

Eh, tako ti je kada ne znaš kome, kad i gdje uletiti! :mrgreen:[/quote]

Šuti bonma počet ću te barit pa šta čes onda :P
Daphna

#174 Re: soliram...

Post by Daphna »

BRCAK27 wrote:Eh, tako ti je kada ne znaš kome, kad i gdje uletiti! :mrgreen:
Šuti bonma počet ću te barit pa šta čes onda :P[/quote]

Prihvatiti izazov :-) :mrgreen: