Novinari hvale, svi redom hvale ovaj gest, samo je kod shadowa naiso na kritike
Navijačke skupine........
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
tazmania
#151 Re: Navijačke skupine........
Naježio sam se kad sam vidio da na poluvremenu izlaze mladenci na centar igrališta i to u dresovima voljenog nam kluba
da izgovore sudbonosno "DA".
Ovim se dokazuje koliko je Željo u našim srcima ! Ja sam aBd planiro isto ovo da uradim samo sto me Željko preteko hehehe
Izadji malo iz mraka te sobe, pogledaj oko sebe, dosta se toga promijenilo !!! Il ovdje niko nije normalan a samo je shadow normalan ili je obrnuto...??? 
-
tazmania
#152 Re: Navijačke skupine........
shadow wrote:ljubav prema klubu se ne dokazuje na taj nacin. Ako je taj cirkus ONO NESTO koje ti spominjes par postova iznad onda jadan ti. Mislim da bi ova maticarka trebala biti na vasoj platnoj listi a vi na poluvremenu svake utakmice stanite u red i tako cijelom svijetu dokazite da ste najjaci, najbolji, najvjerniji i da imate ONO NESTO
Sa ovim si rekao sve! vi, hz niste kompetentni da bilo kome, znaci bilo kome govorite kako se pokazuje LJUBAV prema klubu !!! Kladim se da nisi ni bio u trebinju kad ti je klub igro a ovdje si glavni kad treba objasnjavati LJUBAV PREMA KLUBU !!! A sto se tice maticarke, pa jedino vama moze prvo pasti na pamet da spominjete neke platne spiskove,plate, pare.... tako se pokazuje ljubav!? Kladim se da joj neko ponudi na kosevu ovo da uradi da zena nebi htjela, jer nemoze po propisima da se na groblju odrzava ceremonija vjencanja !!! Poklopi se
-
mahta
#153 Re: Navijačke skupine........
shadow wrote:prodane dushe mogu da mi pushe
-
shadow
#154 Re: Navijačke skupine........
tazmania wrote:shadow wrote:ljubav prema klubu se ne dokazuje na taj nacin. Ako je taj cirkus ONO NESTO koje ti spominjes par postova iznad onda jadan ti. Mislim da bi ova maticarka trebala biti na vasoj platnoj listi a vi na poluvremenu svake utakmice stanite u red i tako cijelom svijetu dokazite da ste najjaci, najbolji, najvjerniji i da imate ONO NESTO
Sa ovim si rekao sve! vi, hz niste kompetentni da bilo kome, znaci bilo kome govorite kako se pokazuje LJUBAV prema klubu !!! Kladim se da nisi ni bio u trebinju kad ti je klub igro a ovdje si glavni kad treba objasnjavati LJUBAV PREMA KLUBU !!! A sto se tice maticarke, pa jedino vama moze prvo pasti na pamet da spominjete neke platne spiskove,plate, pare.... tako se pokazuje ljubav!? Kladim se da joj neko ponudi na kosevu ovo da uradi da zena nebi htjela, jer nemoze po propisima da se na groblju odrzava ceremonija vjencanja !!! Poklopi se
Iako nema potrebe da polemisem s glupanom koji ne moze zaobici groblja da bi dokazao svoju poentu moram ti reci da se ljubav dokazuje bas onako kako su to uradili momci sa zapada. Najlakse je doci na domace tekme, kupiti kospe, staviti novine pod guzove i upisati sebi jos jednu tekmu u navijacki staz. Momci koji su bili u Trebinju su jedna od rjetkih svijetlih tacaka bh navijacke scene, oni su tu i kad je klub vec ispusio sve sanse za Evropu, to se djecace zove ljubav prema klubu. Zadnje 3 tekme su isli na gostovanja, do Sirokog nisu dobacili iz poznatih razloga ali nisu se ni vratili podvijenog repa, Zepce su odradili fantasticno bas kao i Leotar. Gdje ste vi ove godine bili? Dva tripa do "daleke' Tuzle? Ostalo niste mogli stici od svadbi
Nisam bio u Trebinju, zakasnio na avion, oprosti mi, nece se vise ponoviti
- zgembo_sa
#155 Re: Navijačke skupine........
Jel se to opet prepricavaju mitovi o nekim navijackim grupama FK Sarajevo?
-
shadow
#156 Re: Navijačke skupine........
ahaaa..to su oni za koje vi tvrdite da vise ne postoje a svaki put vas razbiju, oduzmu transove i uniste vam po jednu podgrupu..bit ce da su nevidljivi, kad je Copperfield bio u Sa naucio ih je nekim trikovima...mysteryyyyyzgembo_sa wrote:Jel se to opet prepricavaju mitovi o nekim navijackim grupama FK Sarajevo?
- zgembo_sa
#157 Re: Navijačke skupine........
Pa ocito su mitovi, posto ih niko ne vidi. Cak su i kamere bile cijelu zadnju utakmicu izmedju Zelje i Sarajeva i mitoloske navijacke grupe FK Sarajevo se nisu pojavile.
-
pudlica
#158 Re: Navijačke skupine........
zgembo_sa wrote:Pa ocito su mitovi, posto ih niko ne vidi. Cak su i kamere bile cijelu zadnju utakmicu izmedju Zelje i Sarajeva i mitoloske navijacke grupe FK Sarajevo se nisu pojavile.
pa to je to misteriiii,bilo smo tu al nas niste vidjeli
-
elSaik
#159 Re: Navijačke skupine........
Ma jesmo... ganjali se vi sa onim vašim po tribini.pudlica wrote:pa to je to misteriiii,bilo smo tu al nas niste vidjelizgembo_sa wrote:Pa ocito su mitovi, posto ih niko ne vidi. Cak su i kamere bile cijelu zadnju utakmicu izmedju Zelje i Sarajeva i mitoloske navijacke grupe FK Sarajevo se nisu pojavile.
-
TM1987
#160 Re: Navijačke skupine........
Iduce sezone jos jedno vjencanje na stadionushadow wrote:Neka su svi mediji prenijeli i neka je mladencima sretno samo ja to nikad ne bih uradio i ne bi mi bilo drago da neki hordas/pitar to uradi na Kosevu. Svadbi se moze dati navijacki smek, vecina najvatrenijih navijaca to uradi na neki svoj nacin ali se pri tome ne koristi klubom i stadionom za licnu promociju i paznju medija.elSaik wrote: A to što shadow komentariše, je zato što ne konta, ne shvata toliku ljubav prema Klubu, Stadioni i Navijačima.Mladencima još jednom sretno i da nam naprave još jedno 5-6 malih štrumfića.
Ako odlucite odraditi to "gostovanje" pozdravite mladozenju
-
radijator
#161 Re: Navijačke skupine........
shadow, zašto se raspravljaš sa ovom Željinom publikom? Zar nisi do sada primjetio koliko se samo uzbude kad im se obrati neko iz HZ?
Pusti ih brate na miru, nek se žene gdje hoće.
Pusti ih brate na miru, nek se žene gdje hoće.
-
shadow
#162 Re: Navijačke skupine........
ko kaze da se raspravljam?
samo ubijam dosadu brate moj, no sikiriki 
-
LSD
#163 Re: Navijačke skupine........
jeste li se više umorili od šuplje price
....pitari odradili trebinje i zepce (mislim svaka cast na tome
) i niko ko oni... i još na to sve imaju obraza prozivati manijake nešto cccc
....na koncu,više je manijaka bilo u tom zepcu nego pitara (ako treba,slika ce to argumentovati ,a i bio sam tad na gostovanju tako da ne lupam bezveze)...ali eto,dva gostovanja su im dovoljna da druge prozivaju...ne ide to tako momci 
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#164 Re: Navijačke skupine........
odradili Zepce i Trebinje i sad svrsavaju na to ma dajte ljudi osvrnite se oko sebe smjesni ste
decki koji promovisu samo sebe i svojih 200 pripadnika i idu na gostovanja onda kad Pitici ne idu
ma nema vi ste vrh nema dalje
decki koji promovisu samo sebe i svojih 200 pripadnika i idu na gostovanja onda kad Pitici ne idu
-
pudlica
#165 Re: Navijačke skupine........
since1921 wrote:odradili Zepce i Trebinje i sad svrsavaju na to ma dajte ljudi osvrnite se oko sebe smjesni ste
-
belissima
#166 Re: Navijačke skupine........
Strumfovi znam da vas bole neke stvari...ali...sta je tu je....
HZSA
HZSA
-
Fordas
#167 Re: Navijačke skupine........
Znas o cemu se radi? Oni barem to rade, drugi ne rade ni toliko. Eto, vi ste ujedinjeni, tvrdite da ste u 'top formi' a nijedno gostovanje nije odradjeno kako treba. Vas 50-ak u Tuzli prvi put, pa stotinjak drugi put a sve bitne utakmicesince1921 wrote:odradili Zepce i Trebinje i sad svrsavaju na to ma dajte ljudi osvrnite se oko sebe smjesni ste
-
tazmania
#168 Re: Navijačke skupine........
Shadow, Fordas i ostali pitici na ovom forumu, nije to u pitanju, nego me nervirate sa svojom pricom, puno pametujete, pravite se navijac a kad spominjete horde spominjes ih "bili su, uradili su, navijali su...." a ne "bili smo, uradili smo, navijali smo..." !? Zasto !? Jel neidete na utakmice ili....!? Ljubav prema klubu !?
-
tazmania
#169 Re: Navijačke skupine........
belissima wrote:Strumfovi znam da vas bole neke stvari...ali...sta je tu je....![]()
HZSA
hahahaha... de nam ti reci koje su to stvari !?
-
elSaik
#170 Re: Navijačke skupine........
E upravo to nije tačno. Koncentrisati se samo na jedno gostovanje, odraditi ga i onda veličati se ja apsurdno. Sva su gostovanja odrađen, kako tako. Nekad u većem broju, a nekada u manjem. Ako ništa, barem mi skupimo pare i ne molimo za njih preko intereneta, za ono jedno jedino gostovanje...Fordas wrote:Znas o cemu se radi? Oni barem to rade, drugi ne rade ni toliko. Eto, vi ste ujedinjeni, tvrdite da ste u 'top formi' a nijedno gostovanje nije odradjeno kako treba. Vas 50-ak u Tuzli prvi put, pa stotinjak drugi put a sve bitne utakmicesince1921 wrote:odradili Zepce i Trebinje i sad svrsavaju na to ma dajte ljudi osvrnite se oko sebe smjesni ste
ma nema vi ste vrh nema daljePrijatelju moj, valja odraditi jedno gostovanje kvalitetno pa kako god... a i pitici nisu mala stvar
Horde koliko god da su dobre ili loše, moraju nadoknaditi ove posljednje 2-3 godine neaktivnosti. Ne može se toliki period izbrisati jednom ili dvije gostujuće tekme...
- DicaTM
#171 Re: Navijačke skupine........
Da prekinem monotoniju...
Po mom mišljenju i ocjeni, ovo kolo pripada Ultrasima koji su fenomenalno odradili ovu domaću utakmicu protiv Čelika.
Zrinjski - Ultrasi

http://uk.youtube.com/watch?v=M-vC25W1J7A - povratak Ultrasa na stajanje nakon dosta vremena
http://uk.youtube.com/watch?v=uAFQktB0RUw - video 2
The Maniacs - Željo
Brojnost mala, ali kako se kaže - bitan je kvalitet a ne kvantitet. Vrlo dobro navijanje

Horde Zla - Sarajevo
Odlično odrađeno gostovanje HZ, koji su u lijepom broju otišli u daleko Trebinje

http://uk.youtube.com/watch?v=x2nq3oUHcGM - video
Red Army - Velež
130 navijača Veleža u Žepču

To bi bilo to otprilike za ovo kolo..
Po mom mišljenju i ocjeni, ovo kolo pripada Ultrasima koji su fenomenalno odradili ovu domaću utakmicu protiv Čelika.
Zrinjski - Ultrasi

http://uk.youtube.com/watch?v=M-vC25W1J7A - povratak Ultrasa na stajanje nakon dosta vremena
http://uk.youtube.com/watch?v=uAFQktB0RUw - video 2
The Maniacs - Željo
Brojnost mala, ali kako se kaže - bitan je kvalitet a ne kvantitet. Vrlo dobro navijanje

Horde Zla - Sarajevo
Odlično odrađeno gostovanje HZ, koji su u lijepom broju otišli u daleko Trebinje

http://uk.youtube.com/watch?v=x2nq3oUHcGM - video
Red Army - Velež
130 navijača Veleža u Žepču

To bi bilo to otprilike za ovo kolo..
-
elSaik
#172 Re: Navijačke skupine........
Lešinari - Borac Banja Luka

Za one koji ne znaju čirilicu, na parolama piše... "I u bolu i u radosti, braća do iznemoglosti".

Za one koji ne znaju čirilicu, na parolama piše... "I u bolu i u radosti, braća do iznemoglosti".
- DicaTM
#173 Re: Navijačke skupine........
Da vidimo akcije skupina u nižim bh. ligama..
Sloga - Vojvode
Sa derbija (sa navijačke strane) u Doboju... 300 Vojvoda, igrali su Sloga i Proleter (3-2)
http://img72.imageshack.us/my.php?image=dsc00333px8.jpg (POBJEDA - Noćas da se slavi)
http://img166.imageshack.us/my.php?imag ... 346id7.jpg (Sve bar-šalovi
)
Proleter Teslić - Leadersi
Leadersi bolji od pola skupina u PL, po meni

http://img123.imageshack.us/img123/3766/sloga1mf4.jpg - koreografija
Sloga - Vojvode
Sa derbija (sa navijačke strane) u Doboju... 300 Vojvoda, igrali su Sloga i Proleter (3-2)
http://img72.imageshack.us/my.php?image=dsc00333px8.jpg (POBJEDA - Noćas da se slavi)
http://img166.imageshack.us/my.php?imag ... 346id7.jpg (Sve bar-šalovi
Proleter Teslić - Leadersi

http://img123.imageshack.us/img123/3766/sloga1mf4.jpg - koreografija
Last edited by DicaTM on 29/04/2008 14:21, edited 1 time in total.
-
belissima
#174 Re: Navijačke skupine........
grobaru ja znam da se ti ne zelis sjecati proslih sezona,pogotovo prosle
....ALI DOBRO ZNAM DA SE SJECAS IZ TOG PERIODA HZSA 
- DicaTM
#175 Re: Navijačke skupine........
Taman malo počnemo normalno voditi temu, kad odma ovaj spamabelissima wrote:grobaru ja znam da se ti ne zelis sjecati proslih sezona,pogotovo prosle....ALI DOBRO ZNAM DA SE SJECAS IZ TOG PERIODA HZSA