N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Libido
#151 Re: N.K. Čelik Zenica
Mogu samo da porucim navijacima Celika na juznoj tribini da su postali centar primitivizma u Evropi!!!
- Gandalf
#152 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma daj ba nemoj preuveličavat - ne kažem da su Robijaši krasota od ljudi , al fakat ti je ocjena za Haga . Šta rade navijači u našem bliskom komšiluku , potvrđujući u svakom trenutku da su teški fašisti , pa to je neuporedivo sa Robijašima . Uostalom zar u nekoj kup utakmici , prije godinu - dvije između Želje i Sarajeva , koju je prenosio Hayat , nije Koševom odzvanjalo "zeničke pi.ke" - dakle utakmica koja nema veze s Čelikom , na kojoj nema Robijaša , pa čak više to je bio gradski derbi , a vrijeđala se ZenicaLibido wrote:Mogu samo da porucim navijacima Celika na juznoj tribini da su postali centar primitivizma u Evropi!!!
- Peppers
#153 Re: N.K. Čelik Zenica
Gandalf wrote:Ma daj ba nemoj preuveličavat - ne kažem da su Robijaši krasota od ljudi , al fakat ti je ocjena za Haga . Šta rade navijači u našem bliskom komšiluku , potvrđujući u svakom trenutku da su teški fašisti , pa to je neuporedivo sa Robijašima . Uostalom zar u nekoj kup utakmici , prije godinu - dvije između Želje i Sarajeva , koju je prenosio Hayat , nije Koševom odzvanjalo "zeničke pi.ke" - dakle utakmica koja nema veze s Čelikom , na kojoj nema Robijaša , pa čak više to je bio gradski derbi , a vrijeđala se ZenicaLibido wrote:Mogu samo da porucim navijacima Celika na juznoj tribini da su postali centar primitivizma u Evropi!!!niđe veze , al' niko iz Zenice nije zapomagao po forumima zbog ružnog skandiranja na toj tekmi .
Medjutim nije mi namjera da ulazim u raspravu, nego me zanima na kojem derbiju se skandiralo to zenicke picke, s obzirom da sam licno prisustvovao svakom i stvarno se ne sjecam toga
- Šibicar
#154 Re: N.K. Čelik Zenica
Jeste,skandiralo se na jednom derbiju i to samo jednom,pred sam početak tekme na Grbavici a ne na Koševu,ali ovi mulci zenički neće da kažu šta je povod i razlog bio tome,evo ja ću da kažem,prije tog derbija igrala se prijateljska utakmica naše reprezantacije sa nekim,i igrom slučaja na toj utakmici su igrali Buki i Škoro koji su izviždani pri ulasku na teren kao da se radi o najvećim neprijateljima,a ljudi igraju za našu reprezentaciju,i još drvlje i kamenje na sve što ima veze sa Sarajevom kao i običnoPeppers wrote:Gandalf wrote:Ma daj ba nemoj preuveličavat - ne kažem da su Robijaši krasota od ljudi , al fakat ti je ocjena za Haga . Šta rade navijači u našem bliskom komšiluku , potvrđujući u svakom trenutku da su teški fašisti , pa to je neuporedivo sa Robijašima . Uostalom zar u nekoj kup utakmici , prije godinu - dvije između Želje i Sarajeva , koju je prenosio Hayat , nije Koševom odzvanjalo "zeničke pi.ke" - dakle utakmica koja nema veze s Čelikom , na kojoj nema Robijaša , pa čak više to je bio gradski derbi , a vrijeđala se ZenicaLibido wrote:Mogu samo da porucim navijacima Celika na juznoj tribini da su postali centar primitivizma u Evropi!!!niđe veze , al' niko iz Zenice nije zapomagao po forumima zbog ružnog skandiranja na toj tekmi .
Medjutim nije mi namjera da ulazim u raspravu, nego me zanima na kojem derbiju se skandiralo to zenicke picke, s obzirom da sam licno prisustvovao svakom i stvarno se ne sjecam toga
P.S.Šta god da uradite ili kažete nikad nas(iz Sarajeva) nećete moći svrstati u isti koš sa vama po moralnom,kultrunom i urbanom osnovu,ma koliko se trudili to dokazati,žao mi je ali to je tako...uživajte
- Gandalf
#155 Re: N.K. Čelik Zenica
Šibicaru , nama i nije cilj da budemo s vama u istom košu , potpuno ste nam nebitni i nevažni - to što nasjedate na provokacije Robijaša pokazuje da ste k'o mala djeca - par likova vas izbaci iz takta i treba vam po' godine da dođete sebi . Naravno oni skuže da ste vi pukli od bijesa i onda vas svojim pjesmicama još više potpucavaju a vi k'o mulci još više popizdite , a oni vas još više lože . i još nikada to niste skontali
svašta .
- Šibicar
#156 Re: N.K. Čelik Zenica
Dodji sebi sine dragi ako nemaš kome.Ti očito ne znaš šta da kažeš u vašu odbranu,jer znaš da govorim istinu,pa sad vi lafo ispadoste ložioničariGandalf wrote:Šibicaru , nama i nije cilj da budemo s vama u istom košu , potpuno ste nam nebitni i nevažni - to što nasjedate na provokacije Robijaša pokazuje da ste k'o mala djeca - par likova vas izbaci iz takta i treba vam po' godine da dođete sebi . Naravno oni skuže da ste vi pukli od bijesa i onda vas svojim pjesmicama još više potpucavaju a vi k'o mulci još više popizdite , a oni vas još više lože . i još nikada to niste skontali![]()
svašta .
-
belissima
#157 Re: N.K. Čelik Zenica
Licno sam slusao svojim usima na BP...prozivanje markala(ne mogu da vjerujem jos
)...licno sam vidio svojim ocima pokazivanje 3 prsta(ne mogu da vjerujem jos
)..za mene ste licno isti kao i grobari koji velicaju dragana dabica!!!!
- Epitop
#158 Re: N.K. Čelik Zenica
Prije 10 godina, vrijeme je da se to malo smiri. Mi smo se i izvinuli za to, a sad je tvoj problem ako ne možeš zaboraviti. mani se raspirivanja mržnje Visoko ipak si ti u Ze-Do kantonu.belissima wrote:Licno sam slusao svojim usima na BP...prozivanje markala(ne mogu da vjerujem jos![]()
![]()
)...licno sam vidio svojim ocima pokazivanje 3 prsta(ne mogu da vjerujem jos
![]()
![]()
)..za mene ste licno isti kao i grobari koji velicaju dragana dabica!!!!
- Epitop
#159 Re: N.K. Čelik Zenica
Sutra sa Dilaverom napadačem od 17 godina idemo na pobjedu pa šta bude, kao što bi rekao Kemo Hafizović.
Sretno nam protiv Modriče.
Sretno nam protiv Modriče.
- Baltazar_khan
#160 Re: N.K. Čelik Zenica
Haj ti meni objasni zašto vi robijaši imate ovakve šalove??????????????????????????????????????Gandalf wrote:I uvijek pričaju neke socijalne priče , rastužim se kad čujem njihove priče - pitari ko da nisu navijači , već curice koje gledaju sapunice na Hayatu , pa ih žulja nepravda , pa samo uzdišu kako ih svi mrze

Ja lično mislim da se ovo može nazvati jednom riječju... KOMPLEX!
Znači, lično sam vidio da večina vas nosi ovakve šalove.
Mene bi bilo stid da nosim šal na kojem piše "gazi robijaše". To nije nivo pravih pitara i Hordi zla. To samo vi radite.
Vaša svaka druga navijačka pjesma je u vezi pitara i grada Sarajeva. Puni ste komplexa, koji se malo nalaze na ovim prostorima...
- Oi
#161 Re: N.K. Čelik Zenica
al ga slaga baltzare
i to za ramazan
postoji samo jedan ovakav sal i to ti je rucni rad momka koji ga nosi na slici!
postoji samo jedan ovakav sal i to ti je rucni rad momka koji ga nosi na slici!
- _tulumba_
#162 Re: N.K. Čelik Zenica
Budimo realni, ovo sto pricas doneke stoji i ima smisla...Ja sam iz ZE, i meni samom ponekad nije jasno odkuda tolika netrpeljivost izmedju ZE i SA. Ustvari bude mi zao kad to vidim....Nazalost, meni se cini to iz godine u godinu postaje sve izrazenije i gore...Baltazar_khan wrote:Haj ti meni objasni zašto vi robijaši imate ovakve šalove??????????????????????????????????????
Ja lično mislim da se ovo može nazvati jednom riječju... KOMPLEX!
Znači, lično sam vidio da večina vas nosi ovakve šalove.
Mene bi bilo stid da nosim šal na kojem piše "gazi robijaše". To nije nivo pravih pitara i Hordi zla. To samo vi radite.
Vaša svaka druga navijačka pjesma je u vezi pitara i grada Sarajeva. Puni ste komplexa, koji se malo nalaze na ovim prostorima...
Za ovu sliku, ja prvi put vidim ovaj sal..Idem na utakmice Celika, bar ovdje kad se igraju, i nisam ovakav nikad vidio, mada me ne cudi...Ne branim niti jedne niti druge, na obe strane ima extrema koji su "spremni" zivot dati za Celik ili SA, a veze nemaju o zivotu...Po meni, komplex o kojem govori Baltazar postoji, ali ne mozes to reci za sve navijace Celika a pogotove ne za sve Zenicane...Po mom misljenju (a bio sam, vidio....), vecina tih "najboljih" navijaca Celika su propaliteti u zivotu, ljudi kojima smisao zivota, nije ni fudbal, ni klub, ni utakmica, nego onaj sat i pol kad ce doci na tribine da u onoj masi istresu sve fustracije iz sebe,(jer su manje uocljivi) i sto je najvaznije da popljuju po "drugima"...Nazalost ali tako je..Nije Sa niti bilo koji drugi grad kriv nekome za njegove probleme..Moja zelja je da se ovo stanje promjeni, umjesto da gajimo prijateljske veze, mi se izgleda jos vise djelimo...Ovo za Markale i tri prsta, ne znam, ja sam se zgrozim kad cujem da neko moze tako nesto izgovoriti ili pokazati ljudima uopce, a kamo tek ljudima iz svog naroda koji su propatili toliko...Ja opet kontam, to je neka manja grupa napusenih debila, jer to svi Robijasi ne mogu uciniti...Ne znam, pretpostavljam da taj koji to kaze, nije izgleda svjestan da je i Zenica mogla dozivjeti istu sudbinu, i da bi je sigurno dozivjela da su agresori imali priliku...I meni je ovo neobjasnjivo, velicati nekoga i nesto koje bi, da je imalo priliku, uradilo gradjanima ZE isto sto su uradili gradjanima Sa, nazalost...Na drugoj strani, navijaci SA, ne opravdavam ni njih, imaju i oni istupa i pjesama sa istom "porukom" kao i Robijasi, ali opet ne onakve tipa markale... i njihov revolt je potpuno razumljiv...
Mada, sistem vrijednosti je skroz poremecen i tesko sta da moze covjeka iznenaditi danas...
Nek' je nama svima Bog na pomoci..
-
Santos
#163 Re: N.K. Čelik Zenica
Eto poslusajte ovok Tulumbu i manite se vise i markala i Sarajeva-Zenice nego ako ikako mozete pricajte o fudbalu.Za ove mladze ja licno sam se zajedno sa Zenicanima Mirsom i Bilim mariso sa Beogradzanima po Baskim vodama.E pa naucite malo nesto pa koji vam je kurac.Ja mislim da je vrjeme da se to vise iskorjeni pa tako kad bi neko poceo srat sa bilo koje strane odma ga izbacit i nedat mu na tekmu dok ne prestane srat.
- Van Halen
#164 Re: N.K. Čelik Zenica
Mislim da bi najbolje bilo da se sa budalama koje prave ovakve ili slične gluposti, razračunaju ljudi unutar njihove navijačke grupe. Kako kod nas u Sarajevu, tako i kod vas u Zenici. Nema potrebe za razvijanjem sve veće mržnje između ova dva grada.
Svi problemi koje imaju stanovnici ovih gradov, nisu uzrokovani od strane protivničkih navijača, nego od papaka koji su se pokrali u ratu i poslije rata, i koji nemaju nikakve veze sa fudbalom. Čak ne znaju ni gdje dođe stadion u njihovom gradu. Navijajmo za svoje klubove, a ne protiv drugih.
Svi problemi koje imaju stanovnici ovih gradov, nisu uzrokovani od strane protivničkih navijača, nego od papaka koji su se pokrali u ratu i poslije rata, i koji nemaju nikakve veze sa fudbalom. Čak ne znaju ni gdje dođe stadion u njihovom gradu. Navijajmo za svoje klubove, a ne protiv drugih.
- Gandalf
#165 Re: N.K. Čelik Zenica
Upravo tako lave - znam dosta ljudi iz Sarajeva i naravno nema nikakvih problema između mene i njih - problemi zapravo najviše postoje u glavama mlađih generacija - odraz stanja u državi i neizbježnoj politici se jednostavno prenosi i na druga polja , a fudbalski stadioni su pravi pokazatelj toga .Van Halen wrote:Mislim da bi najbolje bilo da se sa budalama koje prave ovakve ili slične gluposti, razračunaju ljudi unutar njihove navijačke grupe. Kako kod nas u Sarajevu, tako i kod vas u Zenici. Nema potrebe za razvijanjem sve veće mržnje između ova dva grada.
- Gandalf
#166 Re: N.K. Čelik Zenica
Nego , zna li ko da li su Hađić i Kapetan spremni za Modriču , ostaje li onaj napadač iz Srbije u klubu , ili ćemo i dalje kuburiti sa pozicijom napadača i u nastavku sezone 
- Epitop
#167 Re: N.K. Čelik Zenica
Nema ni Kapetan ni Hadžije.Gandalf wrote:Nego , zna li ko da li su Hađić i Kapetan spremni za Modriču , ostaje li onaj napadač iz Srbije u klubu , ili ćemo i dalje kuburiti sa pozicijom napadača i u nastavku sezone
-
sta ima
#168 Re: N.K. Čelik Zenica
jeli to u robiji ne smije biti pravoslavaca
za markale smo se vec izvinili
dajte nesto novije sandjaklije
- Epitop
#169 Re: N.K. Čelik Zenica
Izgleda da nam je sad bolje sudije sude u gostima nego kod kuće, onaj danas nije bio normalan. Pobijedi se ne gleda u zube, važna su tri boda, ali je moglo i bolje da nije bilo ofsajda za koje samo linijski do zapada zna kako je vidio.
- Baltazar_khan
- Epitop
#171 Re: N.K. Čelik Zenica
Taj Sema nije dobar lik, neuropsihijatrijski slučaj.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#172 Re: N.K. Čelik Zenica
@sta ima, ..... ban na 7 dana.sta ima wrote:jeli to u robiji ne smije biti pravoslavaca
- Edin H.
#173 Re: N.K. Čelik Zenica
Evo interviewa sa Gospodinom KawasakijemEpitop wrote:Taj Sema nije dobar lik, neuropsihijatrijski slučaj.
http://www.youtube.com/watch?v=SVm7Mg15 ... re=related
- cappy_tempo
-
LSD
#175 Re: N.K. Čelik Zenica
Edin H. wrote:Evo interviewa sa Gospodinom KawasakijemEpitop wrote:Taj Sema nije dobar lik, neuropsihijatrijski slučaj.
http://www.youtube.com/watch?v=SVm7Mg15 ... re=related
Jao lik je za 10