FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Meshtar

#151 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

shana_majka wrote:Hipoteka cini cuda.. :D
Ne mjeshajte politiku, ovdje se govori samo o finansijama
O finansijama i pričamo.
shana_majka

#152 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by shana_majka »

Meshtar wrote:
O finansijama i pričamo.
Mozina "Meshtre" ,mnozina, mislio sam na druge..
Nego kako mislite platit dugove?
Meshtar

#153 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

shana_majka wrote:
Meshtar wrote:
O finansijama i pričamo.
Mozina "Meshtre" ,mnozina, mislio sam na druge..
Nego kako mislite platit dugove?
Dugove mi saniramo već par godina i u odnosu na vaše su sigurno za 50% manji.
shana_majka

#154 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by shana_majka »

Sanirate kreditima, a gdje je odrzavanje stadiona, drugi troshkovi....
Jedini izlaz je hipoteka.....
Meshtar

#155 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

shana_majka wrote:Sanirate kreditima, a gdje je odrzavanje stadiona, drugi troshkovi....
Varaš se, ništa se ne brini Željo je to. Druga stvar, naši igrači sada dobijaju plate redovno. Dobili su jučer i premije za Zrinjski.
Ako se ne varam negdje na početku rasprave je rečeno da vi niste dobili premije ni od Genka (kad je ono Genk bio, prije par dana?) Svako u svoju baštu najpametnije je.
Meshtar

#156 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

Khm, još nešto.

Tip dresa koji vam je Mišković dao zove se Nike Harlequin, simbolično zar ne?:-)
shana_majka

#157 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by shana_majka »

Meshtar wrote:
shana_majka wrote:Sanirate kreditima, a gdje je odrzavanje stadiona, drugi troshkovi....
Varaš se, ništa se ne brini Željo je to. Druga stvar, naši igrači sada dobijaju plate redovno. Dobili su jučer i premije za Zrinjski.
Ako se ne varam negdje na početku rasprave je rečeno da vi niste dobili premije ni od Genka (kad je ono Genk bio, prije par dana?) Svako u svoju baštu najpametnije je.
Nema smisla dalje, samo se upitaj, odakle vam "sada" pare? ;-)
Zaradili ????
Meshtar

#158 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

shana_majka wrote:
Meshtar wrote:
Nema smisla dalje, samo se upitaj, odakle vam "sada" pare? ;-)
Zaradili ????
Kao što sam rekao, ništa ne brini. Pametnije ti se brinuti kako vaših para nema. garant vam UEFA ostala dužna, oni su poznati kao loše platiše:-) Kažem ti, meti ispred svoga praga.
shana_majka

#159 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by shana_majka »

Meshtar wrote:Khm, još nešto.

Tip dresa koji vam je Mišković dao zove se Nike Harlequin, simbolično zar ne?:-)
Miskovic je zvaninicni zastupnik NIKE-a. Sve prituzbe o njegovom radu shaljite na tu adresu, jer nije ga niko iz F.K. Sarajevo postavio na tu funkciju.
Toliko o politici i ako sam spomenuo da se ne ulazi u to....
Meshtar

#160 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

shana_majka wrote:
Meshtar wrote:Khm, još nešto.

Miskovic je zvaninicni zastupnik NIKE-a. Sve prituzbe o njegovom radu shaljite na tu adresu, jer nije ga niko iz F.K. Sarajevo postavio na tu funkciju.
Toliko o politici i ako sam spomenuo da se ne ulazi u to....
Ne pričam o politici već o ekonomiji. Sam si tražio da razgovaramo o tome. Ne shvatam gdje si vidio politiku.
shana_majka

#161 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by shana_majka »

"Previdio" sam mishkovica :D
Meshtar

#162 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

shana_majka wrote:"Previdio" sam mishkovica :D
Kad pričam o njemu, pričam kao o nekome čiji mi se način rada ne dopada. Da je Željezničar pristao da skloni grb sa dresa zbog njegovog sponzorstva ja nikad više ne bih otišao na utakmicu. Zaista tu nema politike. Što se mene tiče Željezničar na dresu može nositi i Soko Štark, sve dok se grbovi ne diraju i dok plaćaju. Mislim da smo dosadili malo ljudima:-)
shana_majka

#163 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by shana_majka »

Meshtar wrote:
shana_majka wrote:"Previdio" sam mishkovica :D
Kad pričam o njemu, pričam kao o nekome čiji mi se način rada ne dopada. Da je Željezničar pristao da skloni grb sa dresa zbog njegovog sponzorstva ja nikad više ne bih otišao na utakmicu. Zaista tu nema politike. Što se mene tiče Željezničar na dresu može nositi i Soko Štark, sve dok se grbovi ne diraju i dok plaćaju. Mislim da smo dosadili malo ljudima:-)
Zavrsheno!
Vozdra!
LSD

#164 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by LSD »

Nemojte @shanu turirati...shana je ponajbolji pitar ovdje 8-) ...vec ove velike patriote i rodoljube sa Koseva :mrgreen:
elSaik

#165 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by elSaik »

zoom66 wrote:samo da znate:

27. Mar. 2008. 18:35 Banned user for reason “Nema rasprave sa administratorom”
» belissima - 30.03.2008

:)
A jel' se to sad može vidjeti razlog bana? :? Cool. :D
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#166 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by anex »

suad-sarajevo wrote:
southernstar wrote:Nemojte ih u Vogoscu, sad ce derbi, kako cemo otici tamo :D
Autobusom, eto kako. :D

izdat cemo im mi pomocni stadion na kamberovica polju :D :D :D :dance: :dance: :dance:
belissima

#167 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by belissima »

Ne brinite se vi za nas,brinite se kako ce te doci u zadnjem kolu na stadion ASIM FERHATOVIC HASE...kad moze Roma,Lazio,Milan,Inter...moze i FUDBALSKI KLUB SARAJEVO...hi hi hi...U NOVI BOJ!!!!!!!
shalaedin

#168 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by shalaedin »

herbion wrote:Na danasnjoj sjednici 26.03.2008.g. UO FK Sarajevo trebao je raspravljati o finansijskim problemima kluba,zutim kartonima,placanja prema Savezu i dr.Poznato je da duguju plate igracima kao i premije za Genk.Medjutim,na incijativu izvjesnog MUCE predsjednik Suman pokrece i uvodi posebnu tacku u dnevni red kako zabraniti da nizerazredni klub Olimpik igra na Kosevo stadionu.Olimpik je zbog slabih uslova za rad otisao sa Otoke i napravio godisnji ugovor sa CSR organizacijom koja se brine o fudbalskim terenima na Kosevu,uz placanje terena za trening i igranje na glavnom terenu.Na sastanku je samo ovo bila jedina tema i zakljuceno da se uputi ultimatum Ako Olimpik igra na Kosevu FK Sarajevo prelazi u Vogosce.Organizuju se "navijaci Mai i dr."za sastanak sa nacelnikom Opstine Centar.Na stranu Muce,Sumana je i premijer KS stalni gost Popaj kafane.Nemam komentar za ovaj idiotluk UO I sefova iz sjene.Ovdje sigurno nema bericeta.
Ma nek se gone u tri lijepe...
Sto neraspravljaju oko toga gdje su nestale pare koje su zaradili ove sezone... i sto je ovakav pad u ekipi koja je jos aktuelni prvak.
Sto tog MUCU nisu pitali gdje su pare od Genka i od sponzora Nike? Nasli su se zabavljati glupostima. Nek Olimpik igra na Kosevu, ako moze Sarajevo mogu i oni.
Fukare jedne podmecu teme na skupstinama samo da s krenu misli da glavnih stvari u klubu. Obavezno treba smjena u rukovodstvu kluba sa Koseva. Dosta su lopovi upravljali Sarajevom. Zato su sva velika imena kluba pobjegla sto dalje od njega, zato sto su lopovi u upravi i zato sto im nije u interesu da Sarajevo stasa u bolju ekipu. Zalosno je sto o timu Sarajeva odlucuju cevabzije i burekdzije sa carsije. Ove sezone su imali riliku napraviti tim za respekta, ali posto je lakse steceni novac strpati na ziro racun nego obrnuti, zato je Sarajevo ovako nisko palo. Bravo Sumane lopove! Bravo Mai nepismeni!
Evil_Inside

#169 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Evil_Inside »

nek idu u vogoscu,ko neki tim
Evil_Inside

#170 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Evil_Inside »

anex wrote:
suad-sarajevo wrote:
southernstar wrote:Nemojte ih u Vogoscu, sad ce derbi, kako cemo otici tamo :D
Autobusom, eto kako. :D

izdat cemo im mi pomocni stadion na kamberovica polju :D :D :D :dance: :dance: :dance:
:thumbup:
Post Reply