hajde ba, naserem vam se u politiku, eto sdp-ovca na celu grada, postigli ste sta ste htjeli. a u gradu se NISTA NISTA NISTA nije promijenilo. gdje su ti protesti protiv alje?
Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?
- Neelix
#151 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?
cuj moralna odgovornost
jao "greski"
strijeljat ju je trebalo, kako se usudila

hajde ba, naserem vam se u politiku, eto sdp-ovca na celu grada, postigli ste sta ste htjeli. a u gradu se NISTA NISTA NISTA nije promijenilo. gdje su ti protesti protiv alje?
- shuriken
#152 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?
post ti je paradigmatičanNeelix wrote:cuj moralna odgovornostjao "greski"
strijeljat ju je trebalo, kako se usudila
![]()
![]()
- Joey Tribbiani
#153 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?
u pravu je covjek, sve je ostalo isto
sta je betmen uradio? nema neko odredjeno misljenje o njemu, ni dobro ni lose...nek uradi nesto...i on ce pricat pred izbore
svidja mi se varijanta da suti i radi ali za sad se nista ne vidi (osim izdvojenih 2000,00KM za Enu Feriz)
sta je betmen uradio? nema neko odredjeno misljenje o njemu, ni dobro ni lose...nek uradi nesto...i on ce pricat pred izbore
svidja mi se varijanta da suti i radi ali za sad se nista ne vidi (osim izdvojenih 2000,00KM za Enu Feriz)
-
fixer
#154 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?
pr sluzba ako radi ne znaci da gradonacelnik radi i obrnuto.Joey Tribbiani wrote:u pravu je covjek, sve je ostalo isto
najdraze mi je sto je skresao rastrosnost grada.
- tatjanamster
#155 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?
meni se ne sviđa što se ponaša kao neki grubijanfixer wrote:pr sluzba ako radi ne znaci da gradonacelnik radi i obrnuto.Joey Tribbiani wrote:u pravu je covjek, sve je ostalo isto
najdraze mi je sto je skresao rastrosnost grada.
kako prema ljudima tako grubo, da hin ne daje para cccc
a inače, bit će da je lijepo moja kćerka rekla - imali smo mamicu
sada imamo dedicu...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#156 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?
Dobro je rekla tvoja kćerka. Dedica pijanog pogleda nostalgijom obuzetog za rodnim Splitom, upetljao se direktno u makropolitiku i odvojio sarajevske od ostalih porodilja i to je sve što vidim da je uradio, sem što je uredno cugao i ponekad i pretjerao u alkoholu.
Neki dan je ubijen dječak na našim ulicama, ali , naravno, kako je gradonačelnik iz stranke koja je napravila ruglo i ironiju od socijaldemokratije i njenog empirijskog pojma, nitko nije protestovao kao u slučaju nekog drugog dječaka.
Helem, gore ne može da bidne od ovog. Haman kao ambiciozna fojničanka. Sa jačom dozom opojnih sredstava.
Neki dan je ubijen dječak na našim ulicama, ali , naravno, kako je gradonačelnik iz stranke koja je napravila ruglo i ironiju od socijaldemokratije i njenog empirijskog pojma, nitko nije protestovao kao u slučaju nekog drugog dječaka.
Helem, gore ne može da bidne od ovog. Haman kao ambiciozna fojničanka. Sa jačom dozom opojnih sredstava.