Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Kako ocjenjujete dosadasnji rad Gradonacelnice?

Nikako
49
42%
Lose
43
37%
Osrednje
5
4%
Dobro
3
3%
Odlicno
17
15%

Total votes: 117

Neelix

#151 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?

Post by Neelix »

cuj moralna odgovornost :lol: jao "greski" :lol: strijeljat ju je trebalo, kako se usudila :x :x :lol:

hajde ba, naserem vam se u politiku, eto sdp-ovca na celu grada, postigli ste sta ste htjeli. a u gradu se NISTA NISTA NISTA nije promijenilo. gdje su ti protesti protiv alje?
shuriken

#152 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?

Post by shuriken »

Neelix wrote:cuj moralna odgovornost :lol: jao "greski" :lol: strijeljat ju je trebalo, kako se usudila :x :x :lol:

hajde ba, naserem vam se u politiku, eto sdp-ovca na celu grada, postigli ste sta ste htjeli. a u gradu se NISTA NISTA NISTA nije promijenilo. gdje su ti protesti protiv alje?
post ti je paradigmatičan
Joey Tribbiani

#153 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?

Post by Joey Tribbiani »

u pravu je covjek, sve je ostalo isto

sta je betmen uradio? nema neko odredjeno misljenje o njemu, ni dobro ni lose...nek uradi nesto...i on ce pricat pred izbore

svidja mi se varijanta da suti i radi ali za sad se nista ne vidi (osim izdvojenih 2000,00KM za Enu Feriz)
fixer

#154 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?

Post by fixer »

Joey Tribbiani wrote:u pravu je covjek, sve je ostalo isto

sta je betmen uradio? nema neko odredjeno misljenje o njemu, ni dobro ni lose...nek uradi nesto...i on ce pricat pred izbore

svidja mi se varijanta da suti i radi ali za sad se nista ne vidi (osim izdvojenih 2000,00KM za Enu Feriz)
pr sluzba ako radi ne znaci da gradonacelnik radi i obrnuto.
najdraze mi je sto je skresao rastrosnost grada.
tatjanamster

#155 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?

Post by tatjanamster »

fixer wrote:
Joey Tribbiani wrote:u pravu je covjek, sve je ostalo isto

pr sluzba ako radi ne znaci da gradonacelnik radi i obrnuto.
najdraze mi je sto je skresao rastrosnost grada.
meni se ne sviđa što se ponaša kao neki grubijan :oops:
kako prema ljudima tako grubo, da hin ne daje para cccc
a inače, bit će da je lijepo moja kćerka rekla - imali smo mamicu
sada imamo dedicu... :lol: :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#156 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnice?

Post by KatarinaKosaca »

Dobro je rekla tvoja kćerka. Dedica pijanog pogleda nostalgijom obuzetog za rodnim Splitom, upetljao se direktno u makropolitiku i odvojio sarajevske od ostalih porodilja i to je sve što vidim da je uradio, sem što je uredno cugao i ponekad i pretjerao u alkoholu.
Neki dan je ubijen dječak na našim ulicama, ali , naravno, kako je gradonačelnik iz stranke koja je napravila ruglo i ironiju od socijaldemokratije i njenog empirijskog pojma, nitko nije protestovao kao u slučaju nekog drugog dječaka.

Helem, gore ne može da bidne od ovog. Haman kao ambiciozna fojničanka. Sa jačom dozom opojnih sredstava.
Post Reply