PS ne dižem tenzije,nego ne znaju
Alene,Alene.....ko te okoti
Moderator: anex
Ti stvarno nisi normalannikad_izvini wrote:Kad si tako pametan,da te nešto naučim majstore moj.OBN je sumnjiva tvorevina,ko ga je stvorio,pitanje je.Onda ga je navodno kupio hrvatski tajkun,sumnjivog kvaliteta.Pitanje vlasništva ostaje nepoznanica do dan danas.........TM1987 wrote:Placas li ti pretplatu obn-u ILI bht-u i ftv-u??? Onda se njima zali zasto ne prenose NBA,Kup UEFA i italijansku ligu,zali im se sto kada gledas njemacku ligu kao da gledas neciju sahranu,a ne utakmicu,zali se sto su zahtjevali od RAK-a da se na kablovskim operaterima samo u Sarajevu zatamni HRT2,zali se sto ne prenose tenis...nikad_izvini wrote:Kad želim da se smijem,izađem u mahalu,našiljimo se i smijemo se.Ako želim da gledam utakmicu ne želim da slušam nepismeno govedo koje nema pojma o fudbalu.
Na žalost to je naše prokletstvo,pogrešni ljudi na pogrešnim mjestima i uvijek tako
OBN je KOMERCIJALNA TELEVIZIJA koja može imati reklama koliko hoće i u bilo kojim terminima![]()
S druge strane,šta ti znaš o Javnom servisu? A puna ti usta toga? Jel znaš da se oni sastoje iz :
-MEDIA CENTRA(vlasnici zgrade i komplet opreme)
-FTV-a(koji NEMA NIKAKCVE IMOVINE,samo ljude,NIŠTA VIŠE)
-BHT-a il kako li već,samo mijenjaju imena(koji također nemaju IMOVINE,samo ljude i to sumnjivog kvaliteta-DERETIĆ,AGOVIĆ,KUKRIĆ.......)
-Muzičke produkcije
Znaš ko je ovo pocijepao NAJMERNO-ŠIRER I BBC špijuni.Kao i Deyton,postavili više nivoa vlasti,svi imaju neke funkcije a niko nema odgovornosti.
Dalje,pretplata koju spominješ se dijeli BHT-u,FTV-u i šumnjacima kao i marketing prihodi(nebitno čiji, gdje FTV dobija 25% ,šumnjaci 25% a BHT 50% ukupnog iznosa.Onda Media centra FAKTURIŠE emiterima korištenje tehnike,ljudi,vozila,prostora![]()
Da FTV ne mora PO ZAKONU DA DIJELI MARKETING imao bi svega na programu.Al imaju 25 % od prihoda a zarade NAJVIŠE,UBJEDLJIVOž
Također su ograničeni sa marketingom,kada ga mogu emitovati i koliko minuta imaju dnevno.
Za debakl televizije su krivi englezi,odnosno BBC i Širer,koji su postavali takav DEYTONSKI SISTEM,al bukvalno.
Zato molim te NE KAKI,raspitaj se malo,pa da pričamo
Uređenje BiH = uređenje televizije...........12345 nivoa vlasti,bez odgovornostiAko to gledaš odvojeno,onda živiš u kneževini Monaco i nemaš pojma šta se dešava u državi
![]()
PS nemoj replicirati ako ne znaš a praviš se da znaš
Znaš šta je finta u cijeloj pričiAdmir_1984 wrote:@nikad_izvini
Vjerovatno imas kablovsku televiziju, znaci imas izbor preko 35 kanala. Brate ako ti tako covjek ide na zivce promjeni kanal.
Dok Vugdalica nije bilo na obn-u su se utakmice mogle gledati jednom u 5 mjeseci. Lik ima svoj neki stil komentarisanja i stim se treba pomiriti, nit mu placas pretplatu niti imas samo taj kanal na televiziji.
Al kakve to ima veze sa ovom temom. Nemoj gledat tu tv-stanicu i gotovonikad_izvini wrote:Znaš šta je finta u cijeloj pričiAdmir_1984 wrote:@nikad_izvini
Vjerovatno imas kablovsku televiziju, znaci imas izbor preko 35 kanala. Brate ako ti tako covjek ide na zivce promjeni kanal.
Dok Vugdalica nije bilo na obn-u su se utakmice mogle gledati jednom u 5 mjeseci. Lik ima svoj neki stil komentarisanja i stim se treba pomiriti, nit mu placas pretplatu niti imas samo taj kanal na televiziji.Nastanak OBN-a,odnosno,sa čijim je parama stvoren.Jer se bojim da BiH ne plaća njihovo stvaranje kroz nekakv kredit
Kao što finansiramo većinu stranaca,OHR i ko zna šta još a sve ide kao pomoć BiH,ili je išlo.
Ko će normalan da osnuje TV u BiH,nakoa tako ispade
26campa_xxx wrote:Mene samo interesuje koliko imaju godina ovi sto gotive Vugdalica?
i šta reći na ovo,da je to fora,da to samo on može ,ili da je u pitanju obični diletant i neko nesposoban da radi posao kometatora.arze wrote:dobra je i ona..
getafe dobija crveni karton.."i sad ce getafe transformisat 4-4-2 u 4-3-2-1"![]()
![]()
![]()
![]()
Admir_1984 wrote:Al kakve to ima veze sa ovom temom. Nemoj gledat tu tv-stanicu i gotovonikad_izvini wrote:Znaš šta je finta u cijeloj pričiAdmir_1984 wrote:@nikad_izvini
Dok Vugdalica nije bilo na obn-u su se utakmice mogle gledati jednom u 5 mjeseci. Lik ima svoj neki stil komentarisanja i stim se treba pomiriti, nit mu placas pretplatu niti imas samo taj kanal na televiziji.Nastanak OBN-a,odnosno,sa čijim je parama stvoren.Jer se bojim da BiH ne plaća njihovo stvaranje kroz nekakv kredit
Kao što finansiramo većinu stranaca,OHR i ko zna šta još a sve ide kao pomoć BiH,ili je išlo.
Ko će normalan da osnuje TV u BiH,nakoa tako ispade
Onaj Media centar koji se sada zove RTV ProdukcijaNeelix wrote:26campa_xxx wrote:Mene samo interesuje koliko imaju godina ovi sto gotive Vugdalica?
nikad_izvini
Na koji Mediacentar mislis kad kazes da je u vlasnistvu RTV servisa??
I ja se ove provale sjecam, nije normalan bio, ja sam plakao od smijeha.Neelix wrote: "McHale ne čačkaj nos"....
Kol'ko je, druže, tebi godina? Je l' se to i ti raduješ Vugdaliću i njegovom daru komentatorskom?Comrad wrote:I ja se ove provale sjecam, nije normalan bio, ja sam plakao od smijeha.Neelix wrote: "McHale ne čačkaj nos"....
p.s. ko je bio taj lik i sto ga ne zovnu umjeto Vilica