Tesko, kad bi trazili smjenu svih nivoa vlasti, onda gdje nam je podrska ostatka drzave.alica.k wrote:a da trazimo smjenu svih na funkcijama?in33sa wrote:A i dalje ima puno onih koji jedini i osnovni problem u drzavi vide u RS-u.
Danas sutra bi prvi bili na protestima, da se trazi ostavka Mile Dodika. Ovako, nemoj dirati Samira, jete on los i lopov, ali nas je, nemoj na nase![]()
Sto kaze profesor Spahic, "halali nam Hamza" privuce masu.
svih predsjednika, svih premijera, svih ministara, kompletnu smjenu, vanredne izbore, sve, i da onda napravimo super kampanju u smislu vote or die (tu bi koncert vec upalio) i da izvedemo gradjane citave bosne i hercegovine na izbore?
pa ako opet isti budu izabrani, ma vako nam i treba kad smo naopaki.
ono sto jos treba vidjet je da se nekako povezemo sa evropom, u smislu da mi njih fino pitamo dokle oni nas misle muciti ovakvim tropredsjednickim i slicnim uredjenjima, ovo nije normalno nigdje ne svijetu, i da nije njih mi bismo davno to vec smaknuli, al jok, ne da evropa...
Zacarani krug. A jos i ovi debili u Banjaluci, studenti, i "njihovo" Kosovo. Dosta ljudi je sigurno reklo "ma sto bi ja isao demonstrirati protiv Semihe, a vidi ovih cetnika, ma neka nama nase Semihe"
Sto se tice Europe i opcenito medjunarodne zajednice, duplo golo... pa ko podrzava ovakvu BH vlast nego medjunarodna zajednica, dajem glavu da njima odgovara ovavka vlast u BiH i ovakvo stanje u drzavi... lakse je kontrolisati koloniju kad imas ucijenjene lokalne politicare za partnere u vlasti.. ne vidim drugacije objasnjenje sto medjunarodni govnari podrzavaju kojekakve Covice, Cavice, Cengice i ostale ice koji nam vladaju. Dobar je njima Covic, ako sta pokusa na svoju ruku, zaprijete mu sudskom tuzbom. I svi ostali Covici.
Uostalom, nisu li predstavnici MZ vise puta direktno rekli da nema smisla povecavati penzije ljudima, "za to nema novaca", drugim rijecima pustite penzionere da crknu od gladi... dok na povecanja placa lokalnih politicara nemaju nijednu primjedbu.
Nemamo mi pojma protiv kakve stoke se borimo i kakve su tu relacije u pitanju.