kijameta wrote:Zasto ozenjeni muskarci vole mlade djevojke to znam iz vlastitog iskustva.
Cim se fizicki udaljim od zene na 24 sata ili ona od mene,odmah se ide u lov,na sto ljepsu i sto mladzu.
Nas cetvoro,stoji oko auta,svjez,ostar zrak,presvlacimo se,salimo,dobacujemo,kroz smijeh dogovaramo rutu gdje cemo proci,vezemo cizme,provjeravamo oruzje,adrenalin raste do vrha-idemo u lov.
Ostanes sam,brijanje,izbrijavanje,mirisanje,biranje telefonskih brojeva,biranje rute,provjeravanje oruzja,adrenalin pici-idemo u lov.
Ljubav nema nista sa tim,volim svoju zenu,djecu do neba ali ovo je sport kao i svaki drugi.Sex bez velikog laganja i zavlacenja jedan drugog.Cisti sport
Kad negdje ostanem duze,a to je cesto

,uvijek pokusavam ostvariti,duzu vezu a ona iz pocetka zahtijeva vise laganja,psihicki je teza ali ako se ta veza dobro razvija,ako dolazi do povjerenja i ljubavi,onda se sve karte ionako stavljaju na sto,sve postaje otvoreno i lakse.
Sad zasto djevojke stupaju u veze sa ozenjenim muskarcima,koliko je meni kao lovcu jasno,bitan faktor je novac.Sto je djevojka siromasnija iz siromasnijeg sloja,bitniji joj je faktor novca,lakse ju je imponirati i pridobiti kroz bilo sta materijalno a kod mnogih od njih je doslo do devijacije,normalno im je da ih neko gotivi i pazi a da mu one uzvracaju sexom,to im je postala navika,nacin zivota,cak i onda kad se finansijski oporave.Ali kod svih slojeva zena,materijalno ima veliku ulogu,a sa materijom su stariji ozenjeni muskarci jaci od mladzih(koji ce isto jedan dan doci na to),svakoj djevojki imponuje,kada joj ostavis kljuceve od stana i kazes ;mozes to koristiti do daljnjeg,das joj neki autic;evo ti zasad da imas sa cime ici na faks,skupi i korisni pokloni.To zene vole,voljeli bi i muskarci,kada bi im neko,to htio dati

.Onda ima ih koje jednostavno uzivaju u sexu i isto su lovice,mada kod nas toga ima slabo,posto smo uzasavajuce konzervativno drustvo

ali u vecini drzava,je to normalno

. A onda ima onih frojdovskih psiholoskih sranja,otac,sigurnost,stabilnost.Ali ima tu istine,mladze djevojke se osjecaju opusteno i sretno u drustvu muskaraca,koji znaju sta hoce i kako hoce i koji ne zapinju oko banalnih svakodnevnih sitnica.
Nije prevara,kada sa nekim obavite pola sata gimnastike,prevara je kada muzu/zeni prodate kucu i pobjegnete sa parama u Kanadu