Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dallida

Post by Dallida »

Enka-Benka wrote:
Dallida wrote:
mima wrote:
Tvoja me intima ne interesuje, ali si ti postavila temu. Volis ga bez obzira sto te vara.
Ko kaze da se radi o istoj osobi ? puteri , moja tema i osoba s kojom sam sad su tri razlicite stvari.Sad sam te bas zainteresovala......

da ti nije ona"pesak"sta u rodu??? :-) :D :D
Ne kontam poentu tvog pitanja ,ah da nikad nisam voljela kad me pitaju :Sta je pisac htjeo da kaze ?
Ili ti nisi shvatila sta sam ja rekla ,jednoj od nas dvije nedostaje znanje o poenti,citanje izmedje redova i sl?
Volim salu ,cak i na svoj racun ali me ne poredi sa PESKOM,njen nivo je pod mojim nogama.
Šole

Post by Šole »

Dallida bona..........ta prva opcija je nekako najbolja.
Šole

Post by Šole »

Hej niti jedna žena nije hladna kučka.........samo treba znati prići.
kijameta

Post by kijameta »

Šole wrote:Hej niti jedna žena nije hladna kučka.........samo treba znati prići.
Pa ako sam shvatio Dalida misli na udaljavanje zene od muza a tu zena zna zauzeti taj stav itekako.
Jedan od uspjeha dobrog braka je 'nezainteresiranost'.Radi se o tome da se partneru daje 'zraka',slobode.Ne mislim na sex,nego opcenito.Recimo,ja sad(zasad) volim svoju zenu ali poslije 4-5 dana odsustva,volim je duplo a kada odem na misiju 3 mjesaca,pa se vratim,lud sam od ljubavi.Partneru sa kojim zivis dugo treba malo samoce,mira,promjene,kao i tebi.Roditelji su mi u braku skoro 40 godina i uvijek su primjenjivali taj recept,znali su se razdvajati,poslom,kada su bili mladi i na pola godine, godinu a kako su stariji,uvijek neko negdje putuje sa drugim ljudima,nadze se neki razlog,da jedno drugo odmore od onog drugog i da se pozele.Ako se vodi jednolican zivot i stalno se gleda jedno u drugo,dolazi do zasicenja,obostranog.I onda ako se u tom zasicenju uplete treca osoba,koja moze biti zainteresirana iz raznih razloga a supruznici,sto iz straha(od zivota),navike,novca,okoline prihvate stanje latentnog varanja(trokuta),takav odnos ode u nepovrat a sa njim i zivot,kojega nazalost ili na srecu imamo samo jedan.
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

kijameta wrote:Zasto ozenjeni muskarci vole mlade djevojke to znam iz vlastitog iskustva.

Nije prevara,kada sa nekim obavite pola sata gimnastike,prevara je kada muzu/zeni prodate kucu i pobjegnete sa parama u Kanadu :D
Ma ja samo malo aerobika, 3x sedmično :lol:

Pretpostavljam da si tako liberalan i kad je tvoja žena u pitanju...nadam se da i ona "vježba" kad se razdvojite :P

Treba muža dočekat' u dobroj formi...
mrs. zurbrigen

Post by mrs. zurbrigen »

kijameta wrote:
Šole wrote:Hej niti jedna žena nije hladna kučka.........samo treba znati prići.
Pa ako sam shvatio Dalida misli na udaljavanje zene od muza a tu zena zna zauzeti taj stav itekako.
Jedan od uspjeha dobrog braka je 'nezainteresiranost'.Radi se o tome da se partneru daje 'zraka',slobode.Ne mislim na sex,nego opcenito.Recimo,ja sad(zasad) volim svoju zenu ali poslije 4-5 dana odsustva,volim je duplo a kada odem na misiju 3 mjesaca,pa se vratim,lud sam od ljubavi.Partneru sa kojim zivis dugo treba malo samoce,mira,promjene,kao i tebi.Roditelji su mi u braku skoro 40 godina i uvijek su primjenjivali taj recept,znali su se razdvajati,poslom,kada su bili mladi i na pola godine, godinu a kako su stariji,uvijek neko negdje putuje sa drugim ljudima,nadze se neki razlog,da jedno drugo odmore od onog drugog i da se pozele.Ako se vodi jednolican zivot i stalno se gleda jedno u drugo,dolazi do zasicenja,obostranog.I onda ako se u tom zasicenju uplete treca osoba,koja moze biti zainteresirana iz raznih razloga a supruznici,sto iz straha(od zivota),navike,novca,okoline prihvate stanje latentnog varanja(trokuta),takav odnos ode u nepovrat a sa njim i zivot,kojega nazalost ili na srecu imamo samo jedan.
fakat logicno...
kijameta

Post by kijameta »

Bonnie-Clydova mala wrote:
kijameta wrote:Zasto ozenjeni muskarci vole mlade djevojke to znam iz vlastitog iskustva.

Nije prevara,kada sa nekim obavite pola sata gimnastike,prevara je kada muzu/zeni prodate kucu i pobjegnete sa parama u Kanadu :D

Pretpostavljam da si tako liberalan i kad je tvoja žena u pitanju...nadam se da i ona "vježba" kad se razdvojite :P

Moja druga zena,mi je na pocetku zajednickog zivota priznala,da ne moze izdrzati 48 sati bez sexa.Fizicki ne moze,glavobolja,slabost,mucnina,groznica,jednostavno ne moze.Nije mi to nikad smetalo.Treca zena sa kojom sam sad,njoj 'kao' nije stalo do sexa i ona je 'vjerna' i ceka me. Sto je njen problem,meni to ne pada na pamet.Ko zeli vjerno bice pored sebe,treba nabaviti njemackog ovcara. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mrs. zurbrigen wrote:
kijameta wrote:
fakat logicno...
ja ne razumijem uopste logiku stupanja u brak s nekim od koga ti je potrebno da se odmaras :?
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Dallida wrote:
Cim se fizicki udaljim od zene na 24 sata ili ona od mene,odmah se ide u lov,na sto ljepsu i sto mladzu.
Nas cetvoro,stoji oko auta,svjez,ostar zrak,presvlacimo se,salimo,dobacujemo,kroz smijeh dogovaramo rutu gdje cemo proci,vezemo cizme,provjeravamo oruzje,adrenalin raste do vrha-idemo u lov. :D
Ostanes sam,brijanje,izbrijavanje,mirisanje,biranje telefonskih brojeva,biranje rute,provjeravanje oruzja,adrenalin pici-idemo u lov. :D
Ljubav nema nista sa tim,volim svoju zenu,djecu do neba ali ovo je sport kao i svaki drugi.Sex bez velikog laganja i zavlacenja jedan drugog.Cisti sport :D
Kad negdje ostanem duze,a to je cesto :D :D ,uvijek pokusavam ostvariti,duzu vezu a ona iz pocetka zahtijeva vise laganja,psihicki je teza ali ako se ta veza dobro razvija,ako dolazi do povjerenja i ljubavi,onda se sve karte ionako stavljaju na sto,sve postaje otvoreno i lakse.
Sad zasto djevojke stupaju u veze sa ozenjenim muskarcima,koliko je meni kao lovcu jasno,bitan faktor je novac.Sto je djevojka siromasnija iz siromasnijeg sloja,bitniji joj je faktor novca,lakse ju je imponirati i pridobiti kroz bilo sta materijalno a kod mnogih od njih je doslo do devijacije,normalno im je da ih neko gotivi i pazi a da mu one uzvracaju sexom,to im je postala navika,nacin zivota,cak i onda kad se finansijski oporave.Ali kod svih slojeva zena,materijalno ima veliku ulogu,a sa materijom su stariji ozenjeni muskarci jaci od mladzih(koji ce isto jedan dan doci na to),svakoj djevojki imponuje,kada joj ostavis kljuceve od stana i kazes ;mozes to koristiti do daljnjeg,das joj neki autic;evo ti zasad da imas sa cime ici na faks,skupi i korisni pokloni.To zene vole,voljeli bi i muskarci,kada bi im neko,to htio dati :D .Onda ima ih koje jednostavno uzivaju u sexu i isto su lovice,mada kod nas toga ima slabo,posto smo uzasavajuce konzervativno drustvo :x ali u vecini drzava,je to normalno :-D . A onda ima onih frojdovskih psiholoskih sranja,otac,sigurnost,stabilnost.Ali ima tu istine,mladze djevojke se osjecaju opusteno i sretno u drustvu muskaraca,koji znaju sta hoce i kako hoce i koji ne zapinju oko banalnih svakodnevnih sitnica.
Muskarce djelim na one koji ce uvjek varati zenujer im je to u krvi ,jednostavno vole sve zene ,a ona ima mogucnost da se pomiri s tim i prihvati ga takvog kakav jest (svaka osjeca kad je muz vara ali se tesko s tim pomiriti) i one koji se nafuraju ( u nekim slucajevima se ne nafuraju takve i budu )da im je zena postala hladna kucka koja je totalno nezainteresovana za sex i muza.
U drugom slucaju zena je obicno umorna od zivota,posla ,djece ,pranja peglanja i ona to vidi na drugi nacin.Tada muz nalazi utjehu u nekoj koja ce imati vremena za njega ,jer ce joj on biti jedina preokupacija u zivotu i nesto novo sto je zabavlja .Ostatak zavisi od slucaja do slucaja ali mislim da su u ovoj drugoj situaciji i njen i njegov nacin gledanja na situaciju istiniti.
Cula sam negdje da u tim slucajevima ne postoji krivac nego dvije istine,i slazem se s tim.
Opet nidje veze sa temom iako na prvi pogled izgleda da ima,al et nek bude.
jadne li su ove zenice. :oops: Cim se udaju i rode djecu, pocinju licit na otiracu ili u boljem slucaju na zoger :oops: I mogu biti zahvalne, sto pored muza i njegove ljubavnice jos uvijek imaju muza (pa kakav takavi) i imaju to zadovoljstvo da mu peru gace ili glancaju cipelice :oops:
Puna saka brade :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

Dallida wrote:
Cim se fizicki udaljim od zene na 24 sata ili ona od mene,odmah se ide u lov,na sto ljepsu i sto mladzu.
Nas cetvoro,stoji oko auta,svjez,ostar zrak,presvlacimo se,salimo,dobacujemo,kroz smijeh dogovaramo rutu gdje cemo proci,vezemo cizme,provjeravamo oruzje,adrenalin raste do vrha-idemo u lov. :D
Ostanes sam,brijanje,izbrijavanje,mirisanje,biranje telefonskih brojeva,biranje rute,provjeravanje oruzja,adrenalin pici-idemo u lov. :D
Ljubav nema nista sa tim,volim svoju zenu,djecu do neba ali ovo je sport kao i svaki drugi.Sex bez velikog laganja i zavlacenja jedan drugog.Cisti sport :D
Kad negdje ostanem duze,a to je cesto :D :D ,uvijek pokusavam ostvariti,duzu vezu a ona iz pocetka zahtijeva vise laganja,psihicki je teza ali ako se ta veza dobro razvija,ako dolazi do povjerenja i ljubavi,onda se sve karte ionako stavljaju na sto,sve postaje otvoreno i lakse.
Sad zasto djevojke stupaju u veze sa ozenjenim muskarcima,koliko je meni kao lovcu jasno,bitan faktor je novac.Sto je djevojka siromasnija iz siromasnijeg sloja,bitniji joj je faktor novca,lakse ju je imponirati i pridobiti kroz bilo sta materijalno a kod mnogih od njih je doslo do devijacije,normalno im je da ih neko gotivi i pazi a da mu one uzvracaju sexom,to im je postala navika,nacin zivota,cak i onda kad se finansijski oporave.Ali kod svih slojeva zena,materijalno ima veliku ulogu,a sa materijom su stariji ozenjeni muskarci jaci od mladzih(koji ce isto jedan dan doci na to),svakoj djevojki imponuje,kada joj ostavis kljuceve od stana i kazes ;mozes to koristiti do daljnjeg,das joj neki autic;evo ti zasad da imas sa cime ici na faks,skupi i korisni pokloni.To zene vole,voljeli bi i muskarci,kada bi im neko,to htio dati :D .Onda ima ih koje jednostavno uzivaju u sexu i isto su lovice,mada kod nas toga ima slabo,posto smo uzasavajuce konzervativno drustvo :x ali u vecini drzava,je to normalno :-D . A onda ima onih frojdovskih psiholoskih sranja,otac,sigurnost,stabilnost.Ali ima tu istine,mladze djevojke se osjecaju opusteno i sretno u drustvu muskaraca,koji znaju sta hoce i kako hoce i koji ne zapinju oko banalnih svakodnevnih sitnica.
Muskarce djelim na one koji ce uvjek varati zenujer im je to u krvi ,jednostavno vole sve zene ,a ona ima mogucnost da se pomiri s tim i prihvati ga takvog kakav jest (svaka osjeca kad je muz vara ali se tesko s tim pomiriti) i one koji se nafuraju ( u nekim slucajevima se ne nafuraju takve i budu )da im je zena postala hladna kucka koja je totalno nezainteresovana za sex i muza.
U drugom slucaju zena je obicno umorna od zivota,posla ,djece ,pranja peglanja i ona to vidi na drugi nacin.Tada muz nalazi utjehu u nekoj koja ce imati vremena za njega ,jer ce joj on biti jedina preokupacija u zivotu i nesto novo sto je zabavlja .Ostatak zavisi od slucaja do slucaja ali mislim da su u ovoj drugoj situaciji i njen i njegov nacin gledanja na situaciju istiniti.
Cula sam negdje da u tim slucajevima ne postoji krivac nego dvije istine,i slazem se s tim.
Opet nidje veze sa temom iako na prvi pogled izgleda da ima,al et nek bude.
jest vala :oops: ona je tu podjednako kriva kao i on :roll: kako je samo nije stid cuj da bude umorna i da "ne da" muzu :? pa gdje to ima....zna se sta su bracne DUZNOSTI :oops: i u momentu kad ti bracni partner prestane pruzati nesto sto bi trebao a ti HOP namah trazi nekog ko hoce :oops: jer da, to je brak :oops: budimo ZAJEDNO u svemu dok je sve med i mlijeko i dok ti ispunjavas moje potrebe....u momentu kad ih prestanes ispunjavati podjednako smo krivi ako ja nemam muda da se suocim sa problemima koje imamo nego rijesenje trazim kod neke trece osobe KROZ LAZI I PREVARU :D

a ovi sto im je to "u krvi" :? (mada ja jos ne cuh za to naucno otkrice al eto) onda ne bi trebali da se "obavezuju" kad im to vec ne odgovara :D samo da, treba imat kicme i izvalit muda na sto pa reci "nisam ja za ovoga"....nego krv im ne dozvoljava da "oslobode" zenu koju NE VOLE, jer ipak fino je doci kuci na skuhano, ispeglano, ima neku tu pri ruci da ti djecu odgaja, a vamo trcati na "gimnastiku" kod neke druge, trece, pete :roll: i naravno toliko "voliti" i "postovati" zenu pa joj na bracnom tanjiru redovno servirati lazi, lazi i jos malo lazi :roll: hvala ti brate na toj ljubavi :roll:

kada postoji precutno razumijevanje izmedju oba partnera i njima oboma to stima, ili cak dogovoreni aranzman, to je vec njihova stvar, u to ne ulazim....svak zna koliko i sta moze....nije moje da biram za druge....

ne mislim da treba "otici" za svaku sitnicu, ali imati energije za laganje i varanje, a nemati energije za pokusati popraviti brak ili "osloboditi" onu drugu osobu ako nista barem zato da ona moze pronaci osobu koja ce je voljeti i postovati onako kako zasluzuje za mene je cisti kukavicluk :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mamica papucarka wrote: jadne li su ove zenice. :oops: Cim se udaju i rode djecu, pocinju licit na otiracu ili u boljem slucaju na zoger :oops: I mogu biti zahvalne, sto pored muza i njegove ljubavnice jos uvijek imaju muza (pa kakav takavi) i imaju to zadovoljstvo da mu peru gace ili glancaju cipelice :oops:
Puna saka brade :oops:
jest vala mamice :oops: kako su se samo usudile nakon poroda, nakon sto su tom jadnom, napacenom, neshvacenom, isfrustriranom muskarcu izrodile djecu, ne izgledat onako kako su izgledale dok su se zabavljali :? pa nije on potpisao da mu se zena udeblja, da ne bude dotjerana, i uz to odmorna i raspolozena za seks :oops: nek bude sretna sto joj se nakon te vanbracne gimnastike u krevet vraca pa jos jadnica ne mora spavati sama :roll: :D
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

kijameta wrote:
Bonnie-Clydova mala wrote:

Moja druga zena,mi je na pocetku zajednickog zivota priznala,da ne moze izdrzati 48 sati bez sexa.Fizicki ne moze,glavobolja,slabost,mucnina,groznica,jednostavno ne moze.Nije mi to nikad smetalo.Treca zena sa kojom sam sad,njoj 'kao' nije stalo do sexa i ona je 'vjerna' i ceka me. Sto je njen problem,meni to ne pada na pamet.Ko zeli vjerno bice pored sebe,treba nabaviti njemackog ovcara. :D :D :D

To ti misliš :lol: :lol:
Latifo

Post by Latifo »

Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama?

Privlačan muškarac je privlačan muškarac, bio oženjen, bio homoseksualac, bio momak najbolje drugarice i sl. Ali sve navedeno je jedno big NO NO...Ili barem bi tako trebalo da bude...čitam neke odgovore gore, kako neki muški na to gledaju ko sport. Pa ne znam jesam li ja sad mlada, naivna, zelena (nije na nacionalnoj osnovi :D ) , pa mi je to malo bleeeeh..đe će vam duša :P
Nego, evo prva poručica od mene, mašala, mašala :D
mema mo

Post by mema mo »

zar su privlacni :?
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

I jeste li dosli do zakljucka, da sada ne citam kompletan topic? Raspisali ste se vidim pravo...
AzraSAR

Post by AzraSAR »

joj to je nesto najgore biti treci, tj. nekom se upetljati u vezu fuj..
kad se muskarcima napumpa krv u kurac ostanite vi, zene, barem
moralne i trazite SLOBODNOG, ili ako da te teme niste ni dosli onda
se upoznajte i ne odmah siriti none.
shin

Post by shin »

AzraSAR wrote:joj to je nesto najgore biti treci, tj. nekom se upetljati u vezu fuj..
Azra, koliko su paprike jutros na pijaci :lol:

Crvene li se ?

:lol: :lol: :lol:
Šole

Post by Šole »

Ja nemoralan, sveci i svetice su na ikonama
vjesticanametli

Post by vjesticanametli »

AzraSAR wrote:joj to je nesto najgore biti treci, tj. nekom se upetljati u vezu fuj..
a sta veli grah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*mima*

Post by *mima* »

Pa dje si ti Azra?
Brunello

Post by Brunello »

Pa sta je tu cudno i ja volim mladje. Znas onu: zene su djevojke samo sto im je datum istekao...et`zato.. :D :D
AzraSAR

Post by AzraSAR »

joj kako ste duhviti.... to je moje misljenje, pored toliko slobodnih momaka
opet se nadju kurve neplacene sa ozenjenim... vi mislite sta hocete ali sve se vraca i sve dodje na svoje na kraju. Pa guzite u "jvnoj kuci" i ne sramotite zenu i djecu.....
Last edited by AzraSAR on 05/03/2008 19:21, edited 1 time in total.
anais_nin

Post by anais_nin »

AzraSAR wrote:joj kako ste duhviti.... to je moje misljenje, pored toliko slobodnih momaka
opet se nadju kurve sa ozenjenim... vi mislite sta hocete ali sve se vraca i sve dodje na svoje na kraju.
ako su one kurve sta su onda ti muskarci koji su s njima? :? neduzne zrtve? :shock:
AzraSAR

Post by AzraSAR »

hahaha musko je svakako dzubre, ne treba mu u tome pomagti.
SaraLe

Post by SaraLe »

anais_nin wrote:
AzraSAR wrote:joj kako ste duhviti.... to je moje misljenje, pored toliko slobodnih momaka
opet se nadju kurve sa ozenjenim... vi mislite sta hocete ali sve se vraca i sve dodje na svoje na kraju.
ako su one kurve sta su onda ti muskarci koji su s njima? :? neduzne zrtve? :shock:
I ako guze u javnim kucama :D :-) to zenama ne smeta :shock:
Post Reply