STIDIM SE SVOG SARAJEVA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

mala od skandala wrote:evo stidim se ... :lol:
Šta Sarajevo i sarajlije imaju sa ovim gnusnim činom? (a naročito naziv teme koju si postavio, koja nema veze s' vezom?!) U svakom gradu ima kriminalaca i delikvenata, koji rade ovakve odvratne i još gore stvari.. ali ne možeš stvari generalizirati i reći da su sarajlije i Sarajevo krivi za ovo što nam se dešava i zbog toga mrziti svoj grad.. a primjetim, da su neki odmah dočekali ovako nešto da bi se odmah uhvatili "nacionalnog predznaka", raznoraznih (KAO) degradiranja srba, hrvata i ostalih (osim bošnjaka) u Sarajevu(?!) Ne fali im dlaka sa glave, ako nisu u još boljoj poziciji od ostalih. Zašto niko ne diže famu oko bošnjačkih povratnika u "Entitet Srpske" koji preko noći nestaju i uopšte se zna jesu li ti ljudi "došli ili pošli"?!
Preispitaj se malo ... u velikim evropskim metropolama se dešavaju svakodnevno i gore stvari pa niko od njih ne linčuje građane i grad, već počinioce gnusnog čina ???! :?
Da i ja se slazem sa ovim sto si napisala. I ova posjeta iz Radmanovicevog kabineta je samo najobicnija politicka igra i vrlo mudar potez. Jednostavno to je trend na nasim prostorima gdje unesreceni samo sluze za potkusurivanje izmedju majmuna na vlasti. Nisu ovakve vrste posjeta nesto novo i nesto sto se desilo prvi put bilo je takvih posjeta sa svih strana i prije. Nekako mi se cini da ako je neko trebao da dodje u posjetu onda je to gradonacelnica i nacelnik opstine. Aovo je po mom misljenju sasvim slucajno bila starica srpske nacionalnosti ali ispalo je odlicno za Radmanovica da bi ubrao koji poen. Jeste smrdljivo ali nista novo.
jasminasab

Post by jasminasab »

bestseler wrote:Dajte ljudi gledajte to ovako:

- niko nemoze sprijeciti neke idiote da urade to sto zele ( da moze Amerika bi to uradila )
- svako iole pametan OSUDJUJE ovo sto se desilo
- postupak Radmanovica je UPITAN - da li bi ovo uradio da je stradala recimo nana Zumbula ili baka Kristina
- ne DIRAJTE SARAJEVO - nemate pravo na to i ne mjerite Sarajevo i Sarajlije po izolovanim postupcima ( pola romanijskog korpusa mirno seta i radi u Sarajevu - nisam protiv toga , ali STO TO NE NAVODITE KAO POZITIVAN PRIMJER )

SARAJEVA I BOSNE I HERCEGOVINE JE BILO, IMA I BICE - bez obzira sto bi neki zeljeli drugacije ....
:thumbup: :bih:
mala od skandala

Post by mala od skandala »

popajic wrote:
Šta Sarajevo i sarajlije imaju sa ovim gnusnim činom? (a naročito naziv teme koju si postavio, koja nema veze s' vezom?!) U svakom gradu ima kriminalaca i delikvenata, koji rade ovakve odvratne i još gore stvari.. ali ne možeš stvari generalizirati i reći da su sarajlije i Sarajevo krivi za ovo što nam se dešava i zbog toga mrziti svoj grad.. a primjetim, da su neki odmah dočekali ovako nešto da bi se odmah uhvatili "nacionalnog predznaka", raznoraznih (KAO) degradiranja srba, hrvata i ostalih (osim bošnjaka) u Sarajevu(?!) Ne fali im dlaka sa glave, ako nisu u još boljoj poziciji od ostalih. Zašto niko ne diže famu oko bošnjačkih povratnika u "Entitet Srpske" koji preko noći nestaju i uopšte se zna jesu li ti ljudi "došli ili pošli"?!
Preispitaj se malo ... u velikim evropskim metropolama se dešavaju svakodnevno i gore stvari pa niko od njih ne linčuje građane i grad, već počinioce gnusnog čina ???! :?

Ne ide nam bas najbolje komunikacija !
Ako bi se takmicili ko od nas dvoje vise voli Sarajevo ne vjerujem da bi ti pobijedila.Ti si odabrala da izigravas noja,a ja odbijam da guram glavu u pijesak.Kad govorimo o ovom konkretnom slucaju tvoja reakcija je - ALI kako je bosnjacima u RS i ima belaja i u drugim svjetskim metropolama!
To je suplja,draga moja jer zlocin u jednom dijelu zemlje NE opravdava zlocin u drugom.
I ko govori iokakvom lincovanju gradjana?
Pocinioci su uhvaceni,makar je to ok ali nakaradna razmisljanja u pojedinim sarajevskim glavama ostaju .TOGA se stidim jer se,za razliku od tebe,dobro sjecam sta je sarajevski duh krasilo.
Nojevi sigurno nisu.
ne uzbuđuj se praviše rapajiću :D Image
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

popajic wrote:

Ako bi se takmicili ko od nas dvoje vise voli Sarajevo ne vjerujem da bi ti pobijedila.Ti si odabrala da izigravas noja,a ja odbijam da guram glavu u pijesak.Kad govorimo o ovom konkretnom slucaju tvoja reakcija je - ALI kako je bosnjacima u RS i ima belaja i u drugim svjetskim metropolama!
To je suplja,draga moja jer zlocin u jednom dijelu zemlje NE opravdava zlocin u drugom.
Pocinioci su uhvaceni,makar je to ok ali nakaradna razmisljanja u pojedinim sarajevskim glavama ostaju .TOGA se stidim jer se,za razliku od tebe,dobro sjecam sta je sarajevski duh krasilo.
Nojevi sigurno nisu.
Daj Popajic ne popuj ziv bio. Koliko je tebi godina? Vjerujem da je preko 30 pa bi se trebao prisjetiti zlocina prije rata. Ono vrijeme u odnosu na ovo se razlike utoliko sto tada nismo imali Dodika, Silajdzica i ostalih krelaca koji svaki dogadjaj iskoriste za svoju licnu promociju i podizanje tenzija. Je li ovaj dogadjaj bio nacionalno motivisan ili je bilo koristoljublje treba tek da pokaze istraga.
klixober

Post by klixober »

Ne zelim da odem ovo ode na rasisticka prepucavanja i ponizavanje romske populacije,ali stvarno moram podsjetiti da su zlocin ucinile dvije djevojcice romske nacionalnosti,a vecina ih cak nisu ni domaci Romi nego iz Srbije.Ovo se moglo desiti bilo kojoj starici bez obzira kako se zove,zato manite se suplje o navodnoj nacionalnoj ugrozenosti.Ako se moze govoriti o ugrozenosti,onda smo svi u ovom opasnom gradu ugrozeni bez obzira na naciju.
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

komeba wrote:Ne zelim da odem ovo ode na rasisticka prepucavanja i ponizavanje romske populacije,ali stvarno moram podsjetiti da su zlocin ucinile dvije djevojcice romske nacionalnosti,a vecina ih cak nisu ni domaci Romi nego iz Srbije.Ovo se moglo desiti bilo kojoj starici bez obzira kako se zove,zato manite se suplje o navodnoj nacionalnoj ugrozenosti.Ako se moze govoriti o ugrozenosti,onda smo svi u ovom opasnom gradu ugrozeni bez obzira na naciju.
Hoce li se Srbija izvinuti ako se zaista utvrdi da su romkinje njihove drzavljanke koje usput ocigledno ilegalno borave u BiH i Sarajevu?! :shock: Ali to je najmanje bitno, bitno je da je dobar dio forumasa bez da saceka zvanicne rezultate istrage poletilo pred rudu da kaze da se stide Sarajeva (Bosnjaka). :oops:
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 22/01/2008 12:44, edited 1 time in total.
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

...........danas il sutra može nekog automobil marke audi udariti na raskrsnici, auto će biti zatamnjen imaće rotaciju... neće se zaustaviti, već naprotiv samo će ubrzati.... u njemu će biti neki političarčić koji je u stvari kriv za sve oko nas..... udaren momgu biti ja, Vi , starica neka il neko iz mase.......

Romi su posljedica kao i ta starica... nemoj da me niko pogrešno shvati ali mi samo naprđujemo o posljedicama, a uzroci problema se samo betoniraju..... i ja sam u zadnje vrijeme posljedica... kao i Vi samo to još nećemo sebi da priznamo.....
gradjani svijeta

Post by gradjani svijeta »

Nisu romkinje nego romi a u Oslobodjenju danas pise da su Romi, pa sad eto.
gradjani svijeta

[quote="uvjek dobar gost"]...........danas il sutra može nekog automobil marke audi udariti na raskrsnici, auto će biti zatamnjen imaće rotaciju... neće se zaustaviti, već naprotiv samo će ubrzati.... u njemu će biti neki političarčić koji je u stvari kriv za sve oko nas..... udaren momgu biti ja, Vi , starica neka il neko iz mase.......

Romi su posljedica kao i ta starica... nemoj da me niko pogrešno shvati ali mi samo naprđujemo o posljedicama, a uzroci problema se samo betoniraju..... i ja sam u zadnje vrijeme posljedica... kao i Vi samo to još nećemo sebi da priznamo.....[/quote]
Potpuno se slazem. Mozda se mali Rasidagic biti u autu...na koje se onomad bacio onaj nesretnik sa tramvajske kod Predsjednistva....nesto nisam sigurna da je decko u zatvoru...eno ga redovno kod Bicakcica...
kijameta

Post by kijameta »

sofist wrote:Bravo klimoglavci, nemojte misliti svojom glavom, najlakse je uprijeti prstom u Radmanovica i Radmanovice i svi sretni i veseli. Na ovom forumu stoji post u kojem se izrazava javno zaljenje sto Turci nisu pobili kopilad kad su mogli. Kopilad su naravno Srbi. Autora tog posta niko nije opomenuo a kamoli izbrisao ili banovao. Volio bih da cujem sta na te izljeve tolerancije ima da kaze Metju Rajkroft.

Sto se niko od vas ne zapita zasto se ova dva debila brane sutnjom? Da je motiv bio obicna pljacka progovorili bi oni iste sekunde kad su uhvaceni. Niko se ne zapita kakva se atmosfera kreira u Sarajevu prema nebosnjacima, to se onda lako prenese na najmladje pa tako neki u svom poremecenom mozgu pomisle:"Haj'mo je zapalit' , ko joj j... mater, svakako je Ljubica", a zapaliti Ljubicu i nije neka steta kad je vlahinja i kad joj klitoris smrdi na bijeli luk (ovo sam svojim usima cuo u razgovoru momaka koji imaju izmedju 25 i 30 godina nakon sto su upoznali djevojku koja ima srpsko ime i nakon sto im je okrenula ledja. Dok su razgovarali licem u lice bili su srdacni prema njoj).
Slusaj,ne znam kakve veze imaju Bosnjaci i Sarajlije sa zalosnim slucajem napadnute starice.Napadaci su ne-Bosnjaci i ne-Sarajlije iz SRBIJE. I samo da se podsjetim da vecina srbijanskih Roma,koji se zadnjih 6-7 godina naseljuju po Sarajevu su pravoslavni i u mnogim dokumentima upisani kao Srbi. Znaci,Srbijanci su napali Srpkinju,sta sa tim imaju Bosnjaci i Sarajlije,jedino to da su uhvatila ta dva idiota,inace klasicne produkte srbijanskog drustva a ne Sarajeva.
Sto se tice RADMANOVICA iz DODIKOVINE uzimam ih kao primjer onih koji normalizaciju drzave otezu,usporavaju i zavlace,jos od Deytona,znaci punih 12 godina.Zbog velikosrpskih ciljeva i nije njihova zrtva samo ova starica,jer vi znate koliko je starica i djece umrlo u Istocnom Sarajevu,zbog neadvekatne medicinske pomoci,jer zive u Sarajevu a lijece se u klaonici,nazvanoj Kasindolska bolnica i cekajuci na operacije honoraraca iz Podgorice i Beograda.
Hercegovacki seljaci,kako sam ih nazvao su stanovnici,pitoreksnih sela zapadne Hercegovine,gdje je stopa nezaposlenosti 90% a stopa mercedesa po stanovniku 100 % i koji isto maksimalno otezu normalizaciju BiH,sve u nadi da ce doci dan,kada ce svanuti,nezavisna im drzava.
I ne politizujem ja ovaj zlocin,politizuju ga Radmanovici.
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

gradjani svijeta wrote:
uvjek dobar gost wrote:...........danas il sutra može nekog automobil marke audi udariti na raskrsnici, auto će biti zatamnjen imaće rotaciju... neće se zaustaviti, već naprotiv samo će ubrzati.... u njemu će biti neki političarčić koji je u stvari kriv za sve oko nas..... udaren momgu biti ja, Vi , starica neka il neko iz mase.......

Romi su posljedica kao i ta starica... nemoj da me niko pogrešno shvati ali mi samo naprđujemo o posljedicama, a uzroci problema se samo betoniraju..... i ja sam u zadnje vrijeme posljedica... kao i Vi samo to još nećemo sebi da priznamo.....
Potpuno se slazem. Mozda se mali Rasidagic biti u autu...na koje se onomad bacio onaj nesretnik sa tramvajske kod Predsjednistva....nesto nisam sigurna da je decko u zatvoru...eno ga redovno kod Bicakcica...
............

Javašluk, ne rad, korupcija i mito... sve za rad interesa imaginarne skupine koja se u našem slučaju zove narod........

Gubi smisao lagano društvo koje nas okružuje.........
bosanska rijec

Post by bosanska rijec »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
komeba wrote:Ne zelim da odem ovo ode na rasisticka prepucavanja i ponizavanje romske populacije,ali stvarno moram podsjetiti da su zlocin ucinile dvije djevojcice romske nacionalnosti,a vecina ih cak nisu ni domaci Romi nego iz Srbije.Ovo se moglo desiti bilo kojoj starici bez obzira kako se zove,zato manite se suplje o navodnoj nacionalnoj ugrozenosti.Ako se moze govoriti o ugrozenosti,onda smo svi u ovom opasnom gradu ugrozeni bez obzira na naciju.
Hoce li se Srbija izvinuti ako se zaista utvrdi da su romkinje njihove drzavljanke koje usput ocigledno ilegalno borave u BiH i Sarajevu?! :shock: Ali to je najmanje bitno, bitno je da je dobar dio forumasa bez da saceka zvanicne rezultate istrage poletilo pred rudu da kaze da se stide Sarajeva (Bosnjaka). :oops:
pa jesi primjetio da se takve teme o "pljuvanju" samo radjaju ne treba ni razloga, vjerovatno oni isti koji ne vide sta se tu ima zamjeriti radmanovicu,ili nekom politicaru
ali zato zbog ovakvih ispastaju oni njihovi sunarodnjaci koji vjerovali ili ne, srame se napisati svoje ime i prezime, a ni krivi ni duzni... e sad valjda razlog ovolikog pljuvanja ovih drugih je u tome ne bi li sakrili te svoje vlastite komplekse....... oni su bolesnici nije im ni zamjeriti. :-)
popajic

Post by popajic »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
popajic wrote:

Nojevi sigurno nisu.
Daj Popajic ne popuj ziv bio. Koliko je tebi godina? Vjerujem da je preko 30 pa bi se trebao prisjetiti zlocina prije rata. Ono vrijeme u odnosu na ovo se razlike utoliko sto tada nismo imali Dodika, Silajdzica i ostalih krelaca koji svaki dogadjaj iskoriste za svoju licnu promociju i podizanje tenzija. Je li ovaj dogadjaj bio nacionalno motivisan ili je bilo koristoljublje treba tek da pokaze istraga.

Izvinjavam se ako si ovo shvatio kao popovanje.Valjda imam pravo na svoje misljenje?!
Protiv svog rodnog grada ne mogu nikada biti,niti protiv bosnjaka jer sam i sam po rodjenju bosnjak koji je u dusi jednostavno bosanac.
Sta god da istraga pokaze ,ostaje da mnogi iste dogadjaje gledaju kroz razlicite naocale.Ljudi ogulali na podjele pa im to ne smeta.Meni smeta.
Isto misljenje imamo sto se tice politickih krelaca.
buzzer

Post by buzzer »

karanana wrote:Ovo je bezobrazluk. Ja sumnjam da su ta ciganchad znala da je gospodja te nacionalnosti. Serem se radmanovicu u usta. A nekako mi je izgledao ok i pristojan covjek. Da je nana hatidza zapaljena, da li bi radmanovic i tada poslao svoje? zar on nije predsjednik sviju nas? kakim im se svoj trojici u usta.
nije on nikada ni rekao da je predsjednik svih nas. jeste komsic, no ti mu se, onako usput, pokaki u stau. dakle, iz tvoje zadnje recenice se moze zakljuciti da se ti slazes s radmanovicem, jer se njegovom politickom antipodu kakis u usta. onaj ko nije u stanju prepoznati bolje i ne zasluzuje ga.
madner

Post by madner »

popajic wrote:
Izvinjavam se ako si ovo shvatio kao popovanje.Valjda imam pravo na svoje misljenje?!
Protiv svog rodnog grada ne mogu nikada biti,niti protiv bosnjaka jer sam i sam po rodjenju bosnjak koji je u dusi jednostavno bosanac.
Sta god da istraga pokaze ,ostaje da mnogi iste dogadjaje gledaju kroz razlicite naocale.Ljudi ogulali na podjele pa im to ne smeta.Meni smeta.
Isto misljenje imamo sto se tice politickih krelaca.
Kakve to veze ima sa gradom? Ja da odem u Zagreb i pljunem babu, jel to meni ili Zagrebu na obraz?
mala od skandala

rapajiću, sve si ovo ti zakuhao jer si temi dao pogrešan naziv :D
ins

Post by ins »

alcho wrote:Hmmm...za mene su izjeve i postupci Nebojse, Dodika i njima slicnih na nivou Beni Hila...tako da ih bas i ne uzimam previse zaozbiljno...niti se vrijedi njima zamarati...
Mudro zboris...
popajic

Post by popajic »

mala od skandala wrote:rapajiću, sve si ovo ti zakuhao jer si temi dao pogrešan naziv :D

Ovo rapajic je valjda da me uvrijedis kad vec ne mozes razlozno da diskutujes.Tu smo maheri - ako ponestane rijeci uvijek se mozemo pljuvati.Tebi na cast.
Brani li ti ko da sama postavis temu?
A ja se i dalje stidim sto ti i tebi slicni ne shvataju da ima razloga da se i MI necega stidimo.Ili su uvijek samo drugi za sve krivi?
testament

Post by testament »

gradjani svijeta wrote:
testament wrote:
leticija wrote:Ovo su rijeci njemackog pastora Martina Niemöllera:

"Najprije su došli po komuniste - nisam se bunio zbog toga, jer nisam bio komunist.
Onda su došli po Židove - nisam se bunio zbog toga, jer nisam bio Židov.
Onda su došli po katolike - nisam se bunio zbog toga, jer sam bio protestant.
Onda su došli po sindikaliste - nisam se bunio zbog tog, jer nisam bio sindikalist.
Onda su došli po mene. Ali nije više bilo nikoga da se buni zbog toga."
E ovo pošalji svojima u republiku genocidnu nek` se zapitaju malo!!!
A sta to se ne odnosi na nas u federaciji.....a uostalom onaj Keketovic koji ubi staricu prije par godina je rodjeni Sarajelija.....
Jeste znam za majmune keketoviće i njihovog slavnog brata što ubi nesretnu ženu,ali buraz u sarajevu NIJE bilo logora kao u bijeljini,prijedoru(omarska),nije bilo masovnih egzekucija(srebrenica 8.000),u sarajevu je najjači režiser srđan vuletić(neka je!!)-gdje je šemso šemsović režiser u banja luci??? Gdje to u republici genocidnoj žive i NORMALNO rade bošnjaci???
Prema tome riječi cijenjenog pastora Martina Niemoller-a NE VAŽE ZA SARAJEVO JER JE U SARAJEVU OSTALO LJUDI!!!
E sad ova dva romska zločinca(od kojih je jedan iz srbije-pardon kosova) su ODMAH uhvaćena,a ja tebe pitam kada će četnici iz republike genocidne uhvatiti ubicu Murata Bradića starca koji je UBIJEN na polaganju kamena temeljca za džamiju ferhadiju-molim te odgovori mi pošto vidim da si osjetljiv na "demokrate" sa šubarom na glavi i krvavim nožem u rukama
karanana

Post by karanana »

buzzer wrote:
karanana wrote:Ovo je bezobrazluk. Ja sumnjam da su ta ciganchad znala da je gospodja te nacionalnosti. Serem se radmanovicu u usta. A nekako mi je izgledao ok i pristojan covjek. Da je nana hatidza zapaljena, da li bi radmanovic i tada poslao svoje? zar on nije predsjednik sviju nas? kakim im se svoj trojici u usta.
nije on nikada ni rekao da je predsjednik svih nas. jeste komsic, no ti mu se, onako usput, pokaki u stau. dakle, iz tvoje zadnje recenice se moze zakljuciti da se ti slazes s radmanovicem, jer se njegovom politickom antipodu kakis u usta. onaj ko nije u stanju prepoznati bolje i ne zasluzuje ga.
kakim se i radmanovicu i antipodu, ali to ne znaci da podrzavam radmanovica, dapache. ali dosta je vise i pravljenja svetaca na ovom forumu nekih koji, iako bolji od ostalih, ipak to nisu zasluzili. ali sada silazim sa teme koja je zadata pa necu dalje.
Last edited by karanana on 22/01/2008 13:27, edited 1 time in total.
mala od skandala

popajic wrote:
mala od skandala wrote:rapajiću, sve si ovo ti zakuhao jer si temi dao pogrešan naziv :D

Ovo rapajic je valjda da me uvrijedis kad vec ne mozes razlozno da diskutujes.Tu smo maheri - ako ponestane rijeci uvijek se mozemo pljuvati.Tebi na cast.
Brani li ti ko da sama postavis temu?
A ja se i dalje stidim sto ti i tebi slicni ne shvataju da ima razloga da se i MI necega stidimo.Ili su uvijek samo drugi za sve krivi?
ma ne, pogrešno si shvatio, ne vrijeđam te, to ja tebi od milja :D Image
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

sofist wrote:
mIRCerka wrote:Nesto cisto sumnjam da je do imena, a da je neuspjela pljacka, to vjerujem.
Kao sto su jedno vrijeme narkomani sa iglama hodali i prijetili da ce te ubosti ako mu ne das telefon pare i nakit sto imas na sebi.
Mislim da gospodin Radmanovic dobro njake i pokusava iskoristiti nesrecu ove zene za propagandne svrhe. Jedino sto mu mogu pozeliti jeste da mu se u blizoj familiji nesto slicno desi, samo na teritoriji RS pa da vidim kakve ce onda Science Fiction teorije iznositi.

Sram i stid da ga bude.
Kako ba tebe nije stid?
Cega da me bude stid?
gradjani svijeta

[quote="testament"][quote="gradjani svijeta"][quote="testament"][quote="leticija"][color=darkblue]Ovo su rijeci njemackog pastora Martina Niemöllera:

"Najprije su došli po komuniste - nisam se bunio zbog toga, jer nisam bio komunist.
Onda su došli po Židove - nisam se bunio zbog toga, jer nisam bio Židov.
Onda su došli po katolike - nisam se bunio zbog toga, jer sam bio protestant.
Onda su došli po sindikaliste - nisam se bunio zbog tog, jer nisam bio sindikalist.
Onda su došli po mene. Ali nije više bilo nikoga da se buni zbog toga." [/color][/quote]

E ovo pošalji svojima u republiku genocidnu nek` se zapitaju malo!!![/quote]

A sta to se ne odnosi na nas u federaciji.....a uostalom onaj Keketovic koji ubi staricu prije par godina je rodjeni Sarajelija.....[/quote]
Jeste znam za majmune keketoviće i njihovog slavnog brata što ubi nesretnu ženu,ali buraz u sarajevu NIJE bilo logora kao u bijeljini,prijedoru(omarska),nije bilo masovnih egzekucija(srebrenica 8.000),u sarajevu je najjači režiser srđan vuletić(neka je!!)-gdje je šemso šemsović režiser u banja luci??? Gdje to u republici genocidnoj žive i NORMALNO rade bošnjaci???
Prema tome riječi cijenjenog pastora Martina Niemoller-a NE VAŽE ZA SARAJEVO JER JE U SARAJEVU OSTALO LJUDI!!!
E sad ova dva romska zločinca(od kojih je jedan iz srbije-pardon kosova) su ODMAH uhvaćena,a ja tebe pitam kada će četnici iz republike genocidne uhvatiti ubicu Murata Bradića starca koji je UBIJEN na polaganju kamena temeljca za džamiju ferhadiju-molim te odgovori mi pošto vidim da si osjetljiv na "demokrate" sa šubarom na glavi i krvavim nožem u rukama[/quote]
Boze me sacuvaj, nimalo nemam suosjecanja prema cetnicima, sjeme im se zatrlo. Samo kazem da svako treba gledati prvo sebe, cistiti ispred svojih vrata i ne ciniti drugome ono sto ne zelis da ucine tebi. Nista vise.
testament

Post by testament »

Pa prijatelju mogao si ODMAH tako reći a ne okolo-kole,pa da pomislim da si neki četo-"demokrata".Slažem se sa tobom,nije u nas sjajno,čak štaviše,ali mi smo počeli čistiti ispred svojih vrata,a u njih je prljavo još od 1918,i NEMAJU NAMJERU DA OČISTE!!
sofist

Post by sofist »

mIRCerka wrote:
sofist wrote:
mIRCerka wrote:Nesto cisto sumnjam da je do imena, a da je neuspjela pljacka, to vjerujem.
Kao sto su jedno vrijeme narkomani sa iglama hodali i prijetili da ce te ubosti ako mu ne das telefon pare i nakit sto imas na sebi.
Mislim da gospodin Radmanovic dobro njake i pokusava iskoristiti nesrecu ove zene za propagandne svrhe. Jedino sto mu mogu pozeliti jeste da mu se u blizoj familiji nesto slicno desi, samo na teritoriji RS pa da vidim kakve ce onda Science Fiction teorije iznositi.

Sram i stid da ga bude.
Kako ba tebe nije stid?
Cega da me bude stid?
Zato sto napadas covjeka bez ikakvog razloga jer je on eto poslao svoje ljude zeni u posjetu. Pa je to, po tebi, iz politickih razloga cega treba da se stidi. Pa sto je Komsic ne posjeti, iz ljudskih razloga, jos mu je komsinica? Tad bi prva aplaudirala. Nece, jelde, Komsic to uraditi da se ne bi politizovao slucaj, ma nemoj! Jos argumentaciju zasnivas na sumnji i vjeri bez ikakvog suvislog obrazlozenja.

A da ne govorim o argumentaciji da su Romi iz Srbije (jedan rodjen na Kosovu a drugi u Italiji) pa su opet Srbi krivi. I Srbije je i Sefer Halilovic, Ejup Ganic, Ramiz Delalic i vecina tata i mama forumasa ali vam to ocigledno ne smeta. 8)
Post Reply