mIRCerka wrote:nikad_izvini wrote:mIRCerka wrote:
Da li je i taj covjek forumao?

Moje misljenje znas ko je lud..
Prije svega,dobro jutro.Dalje me zanima:
ko je lud,ko je lud...Tell me please

Strašno me zanima

gornji post od UDG ti dovoljno govori...
I ti i ja i uvijek dobar gost i svi ostali forumashi koji samo forumaju a ne jebu mater kome trebaju jebat...
A ko nista drugo, sa ovoliko nivoa vlasti i ovoliko pomocnika i zamjenika, imamo toliki izbor koga za jajca uhvatiti da mozemo svi odabrati po 10 ljudi, a da se ne potrefi da dva forumasha uhvate istog...
Caka u cijeloj priči,je da smo prodane duše.Svi imaju svoju cijenu,al mi smo baš dno-dna.Lako se prodajemo i jeftino.Za šaku maraka,auto,stan gluho bilo

Ideali su preminuli u našem okruženju.Imajući u vidu ove dvije činjenice možemo zaključiti: ja recimo odem do parlamenta,nađem Brankovića i nabijem i njega i onu bradu njegovu.On bi se oporavio za mjesec,dva.Ja bih zaglavio par godina robije a naš bajni narod bi se na kraju smijao i govorio "jesi vidio onog kretena,šta uradi". To se već dešavalo,na žalost,dešavaće se i dalje(šatorsko naselje,DOSTA.šarena revolucija,protesti penzionera,protesti povodom izručenja "alžirske grupe" itd).Dalje,štediše bivše Ljubljanske banke prijete da će sa eksplozivom da utjeruju dugove i ........niko se nije počešao.Jebiga,nemamo vremana
Izvini,ali ja ne bih da glumim Robin Huda,jesam idealista,barem pokušavm da budem.Al da sam baš budala,nisam.Prvi ne išao.
Mi nemamo kritične mase kao u ostatku svijeta,gdje su kritične mase: studenti(zamisli naše studente da povedu ulične proteste

),navijači(da ne komentarišem

),srednja klasa(ovaj,mi je skoro nemamo

),građani BiH sa građanskom platformom(ovaj,ima li takvih uopšte,ako ima malo ih je),sindikati(imamo čak dva sindikata,da ti ne pričam šta radi Biber,drugarica mi tamo radi) i na kraju ali ne i nebitni,akademska kritična masa(jel to Gojer koji je uništio N. Pozorište,jer to neki od profesora na fakultetu možda tipa Lucića koji sjedi s kriminalcima kod Goge,svjedoči ubistvima....da ne nabrajam više

).
Na našu veliku žalost mi smo u jebenoj pat poziji sa tendencijom šah-mata.
Građanske svijesti nema,kao ni svijesti o ljudskim pravima i građanskom buntu,mirnom ili nasilnom.To nas je naučio jednopartijski sistem,nakon njega agresija a nakon agresije jedna stranka,koja je prelasla u dvije koje su sve osim građanske
Sumiraš ovo,kaneš suzu i odeš da se napiješ