Spisak igraca za BiH protiv Japana

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nikad_izvini

Post by nikad_izvini »

van Basten wrote:da smo imali normalan savez koji bi birao normalnog saelektora a ovaj opet birao normalne igrače (po kvaliteti a ne podobnosti i procentu) i da smo sastavili normalnu ekipu od takvih igrača, vjerujem da bi Hasan i u reprezentaciji napravio zavidnu karijeru. Ovako... stvarao se dojam (koji sam i ja imao tada) da igra preko neke stvari. Da ne pričam o žutim (suspendirajućim) kartonima protiv takvih velesila kao San Marino, što svakako ide na dušu i selektoru koji ga je na jednoj takvoj utakmici držao 70 minuta u igri. I onda se vrtimo u krug.
Uostalom ( da se malo vratimo temi, bar onoj formalnoj :D ) i sva ova pometnja oko spiska za Japan, gdje ćemo doći u situaciju kao birvaktile protiv Albanije, d ahvatamo igrače po aerodromu, najbolje odslikava kakva bagra je (bila?) u savezu i sa takvim ljudima se nije ni moglo puno više. Sa ili bez Hasana

Upravo tako :D
A to bila.....hm,Pašalić je i dalje radnik saveza(Sekretarijat za reprezentovanje BiH fudbala,ima slika,da i nije,zaposlen je i dalje u savezu 100%),Ušanović iz Barselone ide na sud :roll: Dominković,stari patriota :D Čeko,ko je taj :D Salem Prolić konjokradica,među glavim za suđenje.Aj.......taj lik,nema dalje.Slavica Pecikoza(Pašalićeva jahačica) je dalje glasnogovornica .Jelić je crko.
Kodro i Boliću-SRETNO
Kodro i Bolić vs ostali.Zanimljivo će biti.
lahor

Post by lahor »

cyprus wrote:Ja bi samo upito ove što spominju savez: nije valjda savez 100% kriv za to što Salihamidžić nije pružu sve što on može za reprezentaciju? Naime, i Barbarezu je bio isti savez, pa ono što je Sergej i ono što je Hasan uradio za bh dres se može mjerit svjetlosnim godinama.
Na ovo se nema vise sta dodati..... :thumbup:

Hajmo sad malo o predstojecoj tekmi,o Braci je sve receno,jedni misle ovako drugi onako i sve je to ok......Japan-Bosna I Hercegovina ...
30.01.2008.................... :bih:
cyprus

Post by cyprus »

lahor wrote:
cyprus wrote:Ja bi samo upito ove što spominju savez: nije valjda savez 100% kriv za to što Salihamidžić nije pružu sve što on može za reprezentaciju? Naime, i Barbarezu je bio isti savez, pa ono što je Sergej i ono što je Hasan uradio za bh dres se može mjerit svjetlosnim godinama.

Hajmo sad malo o predstojecoj tekmi,o Braci je sve receno,jedni misle ovako drugi onako i sve je to ok......Japan-Bosna I Hercegovina ...
Pa nema se šta reć, razbiće nas ko beba zvečku, ipak sa ovakvim timom sumnjam da se išta može, ali nemojmo sad krivit Kodru što je zvao nekakve Juge i Salčinoviće, ipak otprilike i nije mogo zvat gotovo nikog izvan PL, a sad što je nekima krivo što tu nisu samo "poznati" igrači Želje i Sarajeva, to je druga stvar.
grep

Post by grep »

cyprus wrote:
lahor wrote:

Pa nema se šta reć, razbiće nas ko beba zvečku, ipak sa ovakvim timom sumnjam da se išta može, ali nemojmo sad krivit Kodru što je zvao nekakve Juge i Salčinoviće, ipak otprilike i nije mogo zvat gotovo nikog izvan PL, a sad što je nekima krivo što tu nisu samo "poznati" igrači Želje i Sarajeva, to je druga stvar.
Haj eto necemo ih kriviti, mislim ovu dvojicu, Bolu i Mehu ako bi izgubili protiv Japana, pa makar to bio i debakl...novi su, imace vremena da se dokazu.
Mene, a mislim i vecinu drugih intersuje ko njima dvojici preporucuje ove golgetere iz nase Saban lige. Ljudi su trenutno neupuceni u nasu ligu i ove sto zovu, sigurno dolaze po preporuci.
Ovaj termin je bio pripremljen za reklamaciju No-Name igraca...Ali isto tako ovaj termin bi bio perfektan da se isprobaju ovi nazovimo ih "novi IbrahimPsoni". Ovakve utakmice se i rezervisu za ovaj tip igraca.
Ovaj termin isto tako se mogao iskoristiti da se isprobaju igraci sa vana koji su potencijalni reprezentativci jer svakako nam treba dobra klupa za sledece kvalifikacije. To su graci tipa Muratovic, Pehlic, Trivunovic, Dajic...pa mozda i Blatnjak, Mackic, Zeba, Maksumic, Pelak, jer ipak su ovi drugi nabrojani jos uvjek bolji nego nekakve Juge, Rascici i drugi koji bi otisli u insotranstvo za milju maraka.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

Zeba i Blatnjak su dokazane trube dok za Maksumica i Pelaka nikad cuo. Zato i neocekujem nista od ove postave niti kakve nove zvijezde da zasijaju.

Nego samo malo da se vratim na Bracu. Braco je za BiH repku odigrao 41 utakmicu. Samo Barbarez (47) i Bolic (50) su odigrali vise. Nemoze niko tvrditi da covjek nije dao srce za repku. Bice prije da nam svima, a i meni malo, smeta njegova principijelnost i tvrdoglavost da nece da se vrati. Blacenje Brace zbog toga ni po koju stavku nije ispravno.
BocaJuniors

Post by BocaJuniors »

boki071 wrote:Mačkić je vjerovanto završio karijeru...
..ko ga hebe nije im'o sreće...
grep

Post by grep »

Dado dijasporitus wrote:Zeba i Blatnjak su dokazane trube dok za Maksumica i Pelaka nikad cuo. Zato i neocekujem nista od ove postave niti kakve nove zvijezde da zasijaju.

Nego samo malo da se vratim na Bracu. Braco je za BiH repku odigrao 41 utakmicu. Samo Barbarez (47) i Bolic (50) su odigrali vise. Nemoze niko tvrditi da covjek nije dao srce za repku. Bice prije da nam svima, a i meni malo, smeta njegova principijelnost i tvrdoglavost da nece da se vrati. Blacenje Brace zbog toga ni po koju stavku nije ispravno.
Te trube su sigurno duplo bolje od ovih truba iz Saban Lige kojima
ce ova utakmica dobro doc da naprave dugo ocekivani transfer u Kinesku ili Korejsku Ligu.
Btw. Maksumic proglasen od UEFE najvecim bosanskim talentom
prosle godine i bio alfa i omega u U-21 reprezentaciji kod
Ibre Zukanovica. Trenutno igra u Ruskoj prvoj ligi.
Nekadasnjeg reprezentativaca Pelaka bi pozelio svaki klub u
Saban Ligi, zasigurno najaci Playmaker koji je stasao u BiH.
Isto tako igrao za U-21...itd
nokturno

Post by nokturno »

boki071 wrote:Mačkić je vjerovanto završio karijeru...
Koji je razlog? Povreda ili aludiras na to sto je karijeru nastavio u Iranu...?
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

grep wrote:
Dado dijasporitus wrote:Zeba i Blatnjak su dokazane trube dok za Maksumica i Pelaka nikad cuo. Zato i neocekujem nista od ove postave niti kakve nove zvijezde da zasijaju.

Te trube su sigurno duplo bolje od ovih truba iz Saban Lige kojima
ce ova utakmica dobro doc da naprave dugo ocekivani transfer u Kinesku ili Korejsku Ligu.
Btw. Maksumic proglasen od UEFE najvecim bosanskim talentom
prosle godine i bio alfa i omega u U-21 reprezentaciji kod
Ibre Zukanovica. Trenutno igra u Ruskoj prvoj ligi.
Nekadasnjeg reprezentativaca Pelaka bi pozelio svaki klub u
Saban Ligi, zasigurno najaci Playmaker koji je stasao u BiH.
Isto tako igrao za U-21...itd
Tek smo onda jadni :roll:
plemba

Post by plemba »

plemba wrote:jel zna neko sta je sa malim pjanicem???
sinoc sam cuo 100% provjerenu informaciju iz Ministarstva civilnih poslova BiH da su oni završili sa procedurom i da je to upuceno predsjedavajućem Špiriću prije nekih mjesec dana, no da on to jos uvjek nije, nece ili ne zeli staviti na dnevni red sjednice....
ponavljam, provjerena informacija....
Post Reply