pa normalno ljudi navikliu da igraju na finom i urednom terenu a ne ko u parkumIRCerka wrote:Kazu da je bilo na vasu inicijativu, pa je sudija tako odlucio...helo wrote:Danas sam potpuno svjestan koliko je FK Željeznicar mali i jadni klub.....Pa oni nisu u stanju ocistiti snjeg sa terena, dzaba uze slobodan dan na poslu, a ponado sam se da cu se dobro zabaviti, kada ono odgodzena utakmica.... koji su to bjednici fuj!
F.K. Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
_mubarle_
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Parkovci su uvijek ubijali hljeb u pionirima Vrbanjuse, pitaj sve one koji su yivjeli prije rata u Takovskoj i na Visnjiku._mubarle_ wrote:pa normalno ljudi navikliu da igraju na finom i urednom terenu a ne ko u parkumIRCerka wrote:Kazu da je bilo na vasu inicijativu, pa je sudija tako odlucio...helo wrote:Danas sam potpuno svjestan koliko je FK Željeznicar mali i jadni klub.....Pa oni nisu u stanju ocistiti snjeg sa terena, dzaba uze slobodan dan na poslu, a ponado sam se da cu se dobro zabaviti, kada ono odgodzena utakmica.... koji su to bjednici fuj!
- helo
LOL ocito si sjedio kuci i nisi želio da odeš na utakmicu, ja sam bio na, mislim došao platio kartu i odmah izašao... A na stadionu se moglo organizovati hoke klizanje, bilo je leda i snjega po cjelom terenu, toliko ga je bilo da se nije niko potrudio da ga ocisti za derbi. Kako su samo jadni, ne mogu da vjerujem, sada me je želo definitivno razocarao, nemogu jebeni snjeg da ociste sa terena, dno dna.mIRCerka wrote:Kazu da je bilo na vasu inicijativu, pa je sudija tako odlucio...helo wrote:Danas sam potpuno svjestan koliko je FK Željeznicar mali i jadni klub.....Pa oni nisu u stanju ocistiti snjeg sa terena, dzaba uze slobodan dan na poslu, a ponado sam se da cu se dobro zabaviti, kada ono odgodzena utakmica.... koji su to bjednici fuj!
-
Ripicipi
A vama se toliko igralo, da niste bili u stanju 3 cm snijega ocistiti do 3h...mIRCerka wrote:Kazu da je bilo na vasu inicijativu, pa je sudija tako odlucio...helo wrote:Danas sam potpuno svjestan koliko je FK Željeznicar mali i jadni klub.....Pa oni nisu u stanju ocistiti snjeg sa terena, dzaba uze slobodan dan na poslu, a ponado sam se da cu se dobro zabaviti, kada ono odgodzena utakmica.... koji su to bjednici fuj!
ah, da...nemate vi ni za lopate
-
realna utopija
jesmo giganti... mi okom, drugi skokommIRCerka wrote:Kazu da je bilo na vasu inicijativu, pa je sudija tako odlucio...helo wrote:Danas sam potpuno svjestan koliko je FK Željeznicar mali i jadni klub.....Pa oni nisu u stanju ocistiti snjeg sa terena, dzaba uze slobodan dan na poslu, a ponado sam se da cu se dobro zabaviti, kada ono odgodzena utakmica.... koji su to bjednici fuj!
-
mIRCerka
helo, ocito nisi bio u skoli kad se na casovima jezika radishe rodovi.helo wrote:LOL ocito si sjedio kuci i nisi želio da odeš na utakmicu, ja sam bio na, mislim došao platio kartu i odmah izašao... A na stadionu se moglo organizovati hoke klizanje, bilo je leda i snjega po cjelom terenu, toliko ga je bilo da se nije niko potrudio da ga ocisti za derbi. Kako su samo jadni, ne mogu da vjerujem, sada me je želo definitivno razocarao, nemogu jebeni snjeg da ociste sa terena, dno dna.mIRCerka wrote:Kazu da je bilo na vasu inicijativu, pa je sudija tako odlucio...helo wrote:Danas sam potpuno svjestan koliko je FK Željeznicar mali i jadni klub.....Pa oni nisu u stanju ocistiti snjeg sa terena, dzaba uze slobodan dan na poslu, a ponado sam se da cu se dobro zabaviti, kada ono odgodzena utakmica.... koji su to bjednici fuj!
mIRCerka je zensko, mIRCerka ima posao kojim hrani 28 macaka
A stadion, kakav je da je, nas je
- pitarozder
opet umor proradio kod malenihrealna utopija wrote:jesmo giganti... mi okom, drugi skokommIRCerka wrote:Kazu da je bilo na vasu inicijativu, pa je sudija tako odlucio...helo wrote:Danas sam potpuno svjestan koliko je FK Željeznicar mali i jadni klub.....Pa oni nisu u stanju ocistiti snjeg sa terena, dzaba uze slobodan dan na poslu, a ponado sam se da cu se dobro zabaviti, kada ono odgodzena utakmica.... koji su to bjednici fuj!
- helo
@mIRCerka
Ma ko god dasi, ono što sam ja danas vidio je tuga. Želim samo da kazem da derbi nije svaki dan vec max 3 x godišnje, i kada se desi (prvi u godini) neko je nesposoban da ga omoguci. A želim da kazem samo koliko je to jadno, karte su prodali uredno, a stadion nisu ocistili, dno dna, nema dalje....
Ma ko god dasi, ono što sam ja danas vidio je tuga. Želim samo da kazem da derbi nije svaki dan vec max 3 x godišnje, i kada se desi (prvi u godini) neko je nesposoban da ga omoguci. A želim da kazem samo koliko je to jadno, karte su prodali uredno, a stadion nisu ocistili, dno dna, nema dalje....
-
PITARKA_SA
fino te puste u stadion,poderu kartu,i lagano te puste da glumis debila ,a svijesni su vrlo dobro da uslovi za igru nisu ostvareni,a oni kao domacini su morali i trebali minimum ispunit.
bruka
bruka
-
realna utopija
ma gdje ćeš bolan to, haram bi bioPeca wrote:E sad da je nasa Uprava pametna, pa da trazi fino kaznu za selju zbog neosiguranja uslova za igru, pa da fino dodje cica na kolica nakon proslogodisnjeg ciganisanja - hocemo nedjelju!.....
nego se treba organizovat pa im neku donaciju uručit sutra, lopate i to
sevap bi bio
najsmješnije od svega ovoga je koliko su oni nesvjesni koliko su mali
- pitarozder
oooo to ti princ od monaka , e sto ne mogu ove seljacko-furdenjaske ccccchelo wrote:@pitarozder
Odlicno, sljedeci put cu ponjeti gumene cizme da se popenjem na istocnu tribinu, jebeote kao da sam kreno na koridu a ne na utakmicu, dno dna X!
-
saraydjecko
Danas je nas klub trebao odigrati utakmicu 1/4 finala kupa BiH sa manjim sarajevskim premijerligasem ali,zbog teske financijske situacije u Zeljeznicaru i jako lose organizacije utakmica je odgodjena.Mi cemo se okrenuti susretu sa Modricom a,nase komsije kad kupe lopate,nabave crvenu loptu i farbu za linije mogu se nadati da ce na njihov teren izaci najtrofejniji i akualni prvak drzave.Dotad sergija u sarajevskim dzamijama za lopate 
- pitarozder
ma nema potrebe ba ... ovo je samo da se pokaze ko je gazda u gradu i odlaze tekme kad mu je cejf , sto se za vas bas ne bi moglo recpudlica wrote:mogli smo im mi nasu jednu loptu ponjet pa pokloniti,a istok je kriza,kakva korida ono na sred njive neke nema i ako oni ono zovu tribinom onda je istok na kosevu istok camp nou
-
LSD
E od cega li ste bili umorni da mi znatida se pokaze koje gazda mislis gazda koji nema da kupi lopatu ,a mi umorni pa niste opet centra presli
-
mIRCerka
Nemoj tako, vidis da samo PRAVE Sarajlije navijaju za Njanjajevopitarozder wrote:oooo to ti princ od monaka , e sto ne mogu ove seljacko-furdenjaske ccccchelo wrote:@pitarozder
Odlicno, sljedeci put cu ponjeti gumene cizme da se popenjem na istocnu tribinu, jebeote kao da sam kreno na koridu a ne na utakmicu, dno dna X!