Pa dobro onda eto zamisli Tihica.pesak wrote:al si nasao primer...Prozor wrote:Zamisli Milorada Dodikapesak wrote:pa daj detalje...
Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- jeza u ledja
-
nausnica
#153 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
Lijepo.pesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?
To se zove "mercy fuck".
- Irm@
#154 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
nausnica wrote:Lijepo.pesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?
To se zove "mercy fuck".
-
pesak
#155 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
da. lepse zvuci..ali je izgleda malo nemoguce.nausnica wrote:Lijepo.pesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
To se zove "mercy fuck".
mislim, ja mogu, ali mi se ne isplati ..
- anais_nin
danas wrote:meni je svanulo kad sam pocela da spavam sa delegatima koji mi se nimalo ne svidjaju![]()
to kad se jedno drugom svidjate, to samo komplikuje, muci, pati, ma uzas... ne do bog nikom![]()
![]()
ovako je jednostavnije![]()