Japan - BiH 31.01.2008. Prijateljska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

JAPAN - BIH

Pobjeda Japana
40
51%
Nerijeseno
18
23%
Pobjeda BiH
21
27%

Total votes: 79

nikad_izvini

Post by nikad_izvini »

nikad_izvini wrote:Optimizam vlada,lagani.Doduše,već su počele kritike(što nema ovoga i onoga,svi su treneri,eksperti i tako).Nakon(vjerovatnog) poraza od Japana,počinje lagano pljuvanje Kodre i Bolića.
Ako se desi naredni kiks,biće spominjanje mamice,brata menadžera i sina potencijalnog reprezentativca :-D
Solidni bod protiv Estonije ili Armenije u gostima će preliti čašu i dernek.
Deja vu...............
Loša Armenija je dobila Srbiju i Poljsku kući.Sa Estoncima smo imali zanimljivo iskustvo na Koševu.S tim da nam ti "istočnjaci" ne odgovaraju :roll:

Armenija je odigrala remije kući sa Portugalom,Finskom i Srbijom,Poljsku su dobili 1:0.Nma će bod biti katastrofa :D

Mala korekcija :D Nije da se hvalim,ali bilo je očito :roll:
Last edited by nikad_izvini on 31/01/2008 00:27, edited 1 time in total.
nikad_izvini

Post by nikad_izvini »

Naš mentalitet je čudo.Ovdje bi Murinju prolaznici pravili ekipu,a nakon remija prozivali na ulici"halo,trener,šta je to ba bilo"."Joj trenera i govana" :D
campa_xxx

Post by campa_xxx »

nikad_izvini wrote:Ko se buni kako je igrao Raščić? A? Nogu da mu slomim.......Ko se buni? :D
Krampa svjetska :D
Edin H.

Post by Edin H. »

nikad_izvini wrote:Naš mentalitet je čudo.Ovdje bi Murinju prolaznici pravili ekipu,a nakon remija prozivali na ulici"halo,trener,šta je to ba bilo"."Joj trenera i govana" :D
A sta je to Mourinho realno postigao sa onolikim parama?
Doveden je u Chelsea da uzme Ligu Sampiona (kao sto je uradio za Portom) i nije mu poslo za rukom. Ok, uzeo je dva prvenstva, ali samo se sjetite koliko je igraca imao na raspolaganju. Evo danas je Avram pobjedom protiv Readinga izjednacio rezultat Mourinha kada je dosao u Chelsea i jos uvijek igra (jedini u Engleskoj) na sva cetiri fronta. Premda volim Chelsea po meni najbolji menadzer u Engleskoj je Wenger.

Bez obzira, naravno da sam se salio i provocirao (da vidim komentare :D ) kada sam rekao da Kodru treba istjerati nakon danasnje utakmice.

Ali cinjenica je da mi se ne dopada sto uopste nema trenerskog iskustva i imam nekeko bad feeling oko ove euforije koja je nastala postavljanjem Kodre za selektora.

Nije dovoljna samo zelja da se izaberu najbolji igraci. Selektor mora biti i vodja, psiholog, motivator, takticar, biznismen... i sta jos sve ne ako zeli uspjeh. Naravno jako su vazni i suradnici, jer ne moze se naprijed bez kolektivnog rada. Da bi se to sve sastavilo potrebno je znanje, ali jos i vise iskustvo.

Bez obzira, nadam se da me osjecaj vara i zasigurno kupujem kartu i putujem u Spaniju u septembru da podrzim "novu" reprezentaciju cim se odluci ime grada u kojoj ce se igrati utakmica.

Baka me nije u Spaniji razocarao (valjda nece opet suditi onaj Englez Benett, cini mi se), pa valjda nece ni Kodro kada bude skidao "frzu".
nikad_izvini

Post by nikad_izvini »

.....................
Last edited by nikad_izvini on 31/01/2008 01:31, edited 2 times in total.
nikad_izvini

Post by nikad_izvini »

Edin H. wrote:
nikad_izvini wrote:Naš mentalitet je čudo.Ovdje bi Murinju prolaznici pravili ekipu,a nakon remija prozivali na ulici"halo,trener,šta je to ba bilo"."Joj trenera i govana" :D
A sta je to Mourinho realno postigao sa onolikim parama?
Doveden je u Chelsea da uzme Ligu Sampiona (kao sto je uradio za Portom) i nije mu poslo za rukom. Ok, uzeo je dva prvenstva, ali samo se sjetite koliko je igraca imao na raspolaganju. Evo danas je Avram pobjedom protiv Readinga izjednacio rezultat Mourinha kada je dosao u Chelsea i jos uvijek igra (jedini u Engleskoj) na sva cetiri fronta.

* With F.C. Porto:
o Portuguese Championships (2): 2002/03; 2003/04
o SuperCup Cândido de Oliveira: 2003
o Cup of Portugal: 2002/03
o UEFA Cup: 2002/03
o UEFA Champions League: 2003/04
* With Chelsea FC:
o FA Premier League (2): 2004/05; 2005/06
o Football League Cup (2): 2004/05, 2006/07
o FA Cup: 2007
o FA Community Shield: 2005

Jah :D

Pročitaj malo :D Avram i Jose :roll: Šta je donio Čelziju,pa recimo titule koje neće za života više osvojiti :D Možda kakav kupić,to im je plafon :-D
Edin H.

Post by Edin H. »

http://www.bbc.co.uk/mediaselector/chec ... =1&bbram=1

Pogledaj ovo.
Avram izjednacio klupski rekord od 9 uzastopnih pobjeda.

Idemo dalje :D

Bori se na cetiri fronta.
Prvenstvo uzima rutinski posto svi jaci klubovi dolaze Chelsea-ju na noge. Ne zaboravimo da su ove pobjede mahom bez Lamparda, Terryja i Drogbe, bez kojih Mourinho nebi boda uzeo :-)
Ventola

Post by Ventola »

Kodro nema pojma. Boljeg ne zasluzujemo..
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Sa jucerasnje utakmice JAPAN : BiH... :D :D :D

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
karanana

Post by karanana »

japanci su legende. da si im dao kesu govana i rekao ovo je nas simbol, oni bi sa tim vrtili i mahali.
radeljas

Post by radeljas »

nokturno wrote: Moja podrska Kodri jer znam da boljeg nismo mogli dobiti za pare koje smo nudili. Siguran sam da ce kod njega i Bolica igrati oni koje njih dvojica smatraju najboljim. Meni je to dovoljno.
to ti znas koliko je kodro na kraju dobio para? :? ja koliko znam mafijashka organizacija koja se zove nsbih je najbogatija firma u zemlji sa najvisim prosjekom plata. da je doveden stranac, mislim da bi itekako bilo potresa. ovako su nasli alibi. novinari su nahvalili kodru te legenda, te ovo, te ono, i javnost se slaze.
ali na stranu to, i prvi spisak koji je sastavio ne ukljucuje apsolutno niti jedno novo ime. sve su to bili igraci sa kojima nismo imali rezultat. drugo, neko je napisao da su mu ove igrace predlozili i sastavili asistenti. pa krasno. gdje je onda prica o njegovoj nekakvoj autonomiji u poslu. ko ce slijedeci put sastavljati spisak? ja mislim brat menaf sa svojim kolegama drugim manager-ima.
i treca stvar pazljivo sam ga slusao, citao intervjue, i vidim da tu nema koncepcije, strategije, plana, apsolutno nista da mu se toliko vjeruje.
uzeti admira rascica koji juce sa 18 metara udarcem ne moze da dobaci do 11, pa to je vec neznanje. shkoru, vjecitog reprezantativca iz sjene ne bih spominjao. o taktici, 4-3-2-1, takodje, ne bih puno elaborirao.
ja sam zato da igraju mladji igraci, da se stvari iz korijena promjene. savez, pristup, pa i taktika. da se stvara reprezentacija koja ce igrati ulogu za 4 godine. a ne ovako horuk, gashenje pozara i sl.
i da se osvrnem na poredjenja sa bilicem. bilic je prvo vodio mladu reprezentaciju, pa tek onda a. da ne govorim sad koliko je prosao kao fudbaler vise od kodre, od kvalifikacija, ucesca na ev. i svjetskim prvenstvima, pa dalje. o uredjenosti saveza hrvatskog u odnosu na nas da ne govorimo.
Stari

Post by Stari »

Nisam vidio utakmicu pa se ne bih sad zaljetao u nekakve ocjene ...ali onako na nevidjeno... ovima sto non-stop samo kukaju i kenjkaju ....pa ljudi moji kako vam ne dosadi ....hajd primite jednom poraz stojicki - da ne kazem - kao muskarci .... jer mensecini da medju vama ima i (svake hvale vrijednih) gospodjica.

Halo ba ...pa prijateljska je utakmic majka mu stara, de ba olabavite malo ...primili smo tricu ...i sta sad balite i placete. Po meni je ovo dobar znak ...jer kad smo fino igrali prijateljske bili smo kriminalni u sluzbenim...sad ce valjda biti suprotno... :roll:
Tvrtko_I

Post by Tvrtko_I »

Stari wrote:Nisam vidio utakmicu pa se ne bih sad zaljetao u nekakve ocjene ...ali onako na nevidjeno... ovima sto non-stop samo kukaju i kenjkaju ....pa ljudi moji kako vam ne dosadi ....hajd primite jednom poraz stojicki - da ne kazem - kao muskarci .... jer mensecini da medju vama ima i (svake hvale vrijednih) gospodjica.

Halo ba ...pa prijateljska je utakmic majka mu stara, de ba olabavite malo ...primili smo tricu ...i sta sad balite i placete. Po meni je ovo dobar znak ...jer kad smo fino igrali prijateljske bili smo kriminalni u sluzbenim...sad ce valjda biti suprotno... :roll:
Ja sam gledao snimak juce i mogu reci da smo sloidno prosli s obzirom koji su igraci bili na terenu. Mislim da niste fer prema Kodri, ali posto kod nas sve ide tako nisam ni iznenadjen. Mi smo juce imali 3 igraca koji su u opticaju za sljedeci poziv. Ostali nisu za skupljanje lopti oko terena. Izuzetak je mozda Vladavic koji treba da ima nenormalno dobar dan da bi ga neko pozvao. Imao je 2 fina poteza koji su iznenadili i japance a bogami i nase igrace. Ne znam kako se zvao lik (broj 10) ali mu se na licu moglo vidjeti iznenadjenje kad mu je Vladavic petom vratio loptu :). Sto se tice formacije ne vidim poentu da se neko zali jet mi nismo imali igraca ni za veznog reda ni za napada. A odbrana i da je haos dobra ne moze ponijeti pritisak. Zato de malo da sacekamo jos koju utakmicu pa onda krenite laprdati ko bi sta i kako sastavio i ko nije uradio sto je trebao. S kim je radio, haos je odradio.
Edin H.

Post by Edin H. »

Ventola wrote:Kodro nema pojma. Boljeg ne zasluzujemo..
Promijene :oops:
cyprus

Post by cyprus »

nokturno wrote:
cyprus wrote: Ja kad sam govorio, Kodro možda i nije najbolji izbor, ham što nema iskustva, ham jer se ne razumije toliko u naš fudbal, a do utakmice sa Japanom se definitivno neće uputiti u njega, bilo je ma Kodro je igračka legenda pa mora bit i trenerska, jerbo ako je mogao Bilić što ne može i on? :roll: I lijepo sam ja tad ispade proročanski reko OK, nek bude, al znam da neće proći puno vremena prije no mu sami ne počnete jebat mater. I bi tako. Haj ustvari još poneki nalaze neki alibi za njega, al već se primjeti negodovanje što je zvao ove što fudbalskog terena nisu vidili već više od 2 mjeseca .
Hajd nemoj i ti sad glumiti generala poslije bitke. Nasla se dva delegata @radeljas i @Edin H. da kritikuju Kodru i Bolica, i ti sad, na osnovu toga, izveo zakljucak kako si bio u pravu. Delegata spremnih za kritike bez osnova ce biti vazda, taman da Capella dovedu za selektora.

Moja podrska Kodri jer znam da boljeg nismo mogli dobiti za pare koje smo nudili. Siguran sam da ce kod njega i Bolica igrati oni koje njih dvojica smatraju najboljim. Meni je to dovoljno.

Pustite se vise Bilica jer njegova prica nema veze sa Kodrinim izborom. Kodro je izabran jer je u masi bezveznih kandidata, koji su se mogli dovesti za 5.000 eura, ipak bio najbolji izbor. Kad vec ne mozemo imati nekog ko je dokazan i ko vrijedi onda bolje prvi kapiten reprezentacije BiH, nego neki alkos iz Zagreba. Dovoljno smo imali afera oko reprezentacije, trebao nam je samo Cico da to upotpuni.
Jesi ti pročitao čitav moj post? :roll: :roll:
van Basten

Post by van Basten »

s obzirom na termin utakmice zbog kojeg su se igrači skupljali s konca i konopca, ja ovu utakmicu gledam kao Pašalićevu ostavštinu i nisam ništa pretjerano ni očekivao. Što se mene tiče, Kodri tek danas počinje mandat
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

negdje pročitah nekog iz saveza kaže veli utakmica protiv japana nam je odgvorala zbog finansijskih razloga....možeš mislit eto za šta njima služi reprezentacija...pa jebote znači igrači neka idu igrat da bi oni mogli dignut lovu
grep

Post by grep »

max_power wrote:
grep wrote:
max_power wrote:
Kojih mladih igraca iz inostranstva? Budi malo precizniji.
Koliko ja znam ima samo Pjanic koji bi mogao konkurisati za A reprezentaciju.
Dzeko je vec reprezentativac tako da se on ne racuna.
Mislis mladi koji bi mogli konkurisati ovim sto je pozvao u Japan ili mislis na konkurenciju Misimovicu, Bajramovicu i slicnim.
Ako mislis na ove prve, evo ti par koji ako nisu bolji onda jesu perspektivniji, mladzi i trebaju se sto prije pozvat da ih nebi komsije maznule.
Ova utakmica je bila ko stvorena za igrace tipa:
Pjanic (Metz), Tahirovic (Zurich), Pandza (Hajduk), Maksumic (Khimki), Danijel Subotic (Partsmouth), Neven Subotic (Mainz), mladzi Vrancic (Maiz), Jusuf Dajic (Fener-Far) itd.... ima ih brdo po evropi koji su za dvije klase bolji i perspektivniji za buducnost od Amera Juge i i Admira Rascica.
Tahirovic: Trener Ciriha prije neki dan izjavio da ce mu trebati jos mnogo vremena da bi dosao do prvog tima...
Danijel Subotic: Igra u juniorima Portsmoutha a ti bi ga u A reprezentaciju?
Pandza: sjedi na klupi vec mjesecima.
Maksumic: i on vise bude na klupi nego na terenu.
i tako dalje

Kao sto rekoh, jedino Pjanic konkurise za A reprezentaciju.

I jos nesto, A reprezentacija je ekipa u kojoj trebaju igrati gotovi igraci, igraci koji su jos u razvoju treba da igraju u mladim reprezentacijama. Zato uvijek radije Jugo i Rascic pa neka i izgubimo 3:0, nego neka djecurlija pa da izgubimo 6:0
Tahirovic je dobar za Svede a nije za nas, jer mi smo Brazil.
Imamo mi takvih koliko hoces (Rascic, Jugo, Jovanovic, Serdarevic :-) rece jedan strucnjak, pogodi koji). Covjeku je 20 god. i tek je potpiso za francuski Lille, sto nasi igraci iz Premier Lige mogu samo sanjati. Za utakmice kao ona jucreasnja protiv Japana sigurno je pozeljniji nego jedan Rascic ili Jugo.
Danijel Subotic isto mlad igrac koji igra za drugi tim Porsmutha, a ne juniore kao sto ti rece, jer je velika razlika izmedzu ta dva tima. Savezu Srbije valja i isli su mu na noge cim je potpisao za Porsmuth a nama je jos uvjek junior jer mi smo Brazil. :roll:
Pandza je bio standardno dobar u mladoj reprezentaciji i glasi kao veliki potencijal. Malo je mladih stopera koji igraju standardano u svom timu. Opet mlad je i treba se forsirat za buducnost. Ova utakmica je bila kao stvorena za njega.
I ova druga dvojica koje si izostavio su standardni u bundesligi.

Ja neznam ali ovi sto govore da se Kodri spominje famelija, nije tacno. Jer nigdje ne vidjeh da mu je neko nesto opsovao. To sto se raja negoduje sto je pozvao SKLJ tim u Japan, imaju pravo, jer poslije ovih zadnjih poraza spali smo u rang sa Maltom, Albanijom, Moldavijom i drugim fudbalskim velesilama. :x
barumbarum

Post by barumbarum »

DobroJutroKolumbo wrote:Sa jucerasnje utakmice JAPAN : BiH... :D :D :D

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meni su ovi Japanci stvarno zakon! Pricao sam sa jednim i kaze da svi znaju za Sarajevo zbog olimpijade. Valjda je neki njihov osvojio prvu medalju i vole nas. Mene pravo stid bude kad nasi navijaci naprave neko sranje, narocito u inostranstvu, kad vidim kako to moze biti... Ali hajde, makar nismo kao Englezi...
nokturno

Post by nokturno »

Evo oglasio se i predsjednik FSBiH, gospon Iljo Dominikovic :oops: naravno, jedva docekavsi poraz kako bi dokazao da je Zlatko Kranjcar, kojeg je on gurao, bio bolji izbor nego Meho Kodro. Naravno Dominikovic nigdje ne spominje svoju odgovornost jer se utakmica igrala izvan FIFA termina. Iljo ko te ne zna :oops: tebe i tebi slicne...

Kodro i Bolicu, neka vam je Bog na pomoci
limun_

Post by limun_ »

Sabur, ne treba kodru odmah na lomacu..ali

Ono sto boli, vise od poraza, jesu neki njegovi potezi, koji mozda daju naznaku o njegovoj ogranicenosti.
Ne znam koliko su ti momci imali treninga, ali je kodro, ako ima imalo sluha, morao „nanjusti“ , da je semir stilic najbolji (najkretaivniji) igrac, od svih pozvanih. To se nije desilo, kodro nije primjetio njegov talenat, i to je ono sto mene zabrinjaje..a mozda je vecinu iz prvih 11 odredila ekipa suflera, njegovih, nazovi saradnika (barbaric i ekipa bjelosvjetskih mestara) a jos vise me zabrinjaje, a ne zelim u to vjerovat, da je stilic bio u podredjenom polozaju, samo zbog manjka godina( tako razmisljaju treneri iz tarzanovog doba, tipa muzurevica).

kako ce onda, sutra, imati sluha, ili razumjavanja, da odmah u vatru gurne, mladog pjanica ( nije valjda,da su godine prepereke??? Ili sto igra za slabasni metz. Nowitzki je iz druge svapske lige postao NBA suprestar. presudio je talenat, koji je primjecen)

Kodro izjavljuje, da ce pred svaku utakmicu, doci 15 dana ranije. Sta nam to govori? Da opet, nece imati NIKAKVA uvida o stanju u nasoj ligi, ili ce se opet osloniti na ekipu menadzera, seoskih varalica, novinarcica- placenika
mozda je i bolje, da nema uvida. ali opet, ostavlja dojam neozbiljnosti...

Iako smo izgubili, od kodre sam ocekivao, neki, ako nista, hrabar potez( izvrsiti na poluvremenu 5-6 izmjena, igrati napadacki) a ne cekati, kad kola podju nizbrdu. da ne govorim, da je mogao zvati neke igrace iz inostranstva, kojima bi trebalo pruziti sansu, i kad imamo najjaci tim, a kamoli ovakvu turneju..

Na zalost, siguran sam, da kodro, ne da ne zna ko je S.Nadarevic-nego da ne zna 70% naseg tima. Covjek je previse vani, a nikad se u njegovim prijasnjim intervjuima nije vidjelo, da prati, ili da ga zanima situacija sa nasom repkom ( isto ouvijek zakljucim iz intervjua S.Susica)

Znaci, kodro bi, ako zeli ostaviti dojam ozbiljnog covjeka i selektora, pod br.1: trebao/morao, nabaviti SVE KASETE iz proslih, ali i pretproslih kvalifikacija. Pa neka taj materijal doooobro prostudira. A nakon toga, valjda mu nece pasti na pamet, da se ponovo zovu, nekakvi radeljici, zebe, bajici, damjanovici i desetine onih, koji su imali po jedan nastup i impresionirali nas svojim antitalentom. osim ovih kaseta, ako je iole ozbiljan, trebao bi ici, ili na lice mjeste, ili dobavljati kasete, o nasim mladim igracima iz inostranstva, koji bi mogli pojacati repku.

Ali ako on, samo nastavi gdje je muzurevic stao( isti tim , ista taktika, isti mozak) i ne pokaze nimalo volje za PROMJENAMA, pa i nekim rizikom, onda je potpuno opravdano pokazati gnjev i razocarenje.

Jos je prerano za linc.. ali valjda je izvuko neke pouke :roll:
I jos nesto, tom covjek bi trebalo reci, da ne vjeruje ni jednom novinaru, ili menadzeru, koji s njim razmjene jednu recenciu, a kamoli ispije kafu.( mada ce oni navuc janjecu kozu)

Treba se distancirat od takvih. za njegovo dobro.

Ipak, sretno mu
grep

Post by grep »

limun_ wrote:Sabur, ne treba kodru odmah na lomacu..ali

Ono sto boli, vise od poraza, jesu neki njegovi potezi, koji mozda daju naznaku o njegovoj ogranicenosti.
Ne znam koliko su ti momci imali treninga, ali je kodro, ako ima imalo sluha, morao „nanjusti“ , da je semir stilic najbolji (najkretaivniji) igrac, od svih pozvanih. To se nije desilo, kodro nije primjetio njegov talenat, i to je ono sto mene zabrinjaje..a mozda je vecinu iz prvih 11 odredila ekipa suflera, njegovih, nazovi saradnika (barbaric i ekipa bjelosvjetskih mestara) a jos vise me zabrinjaje, a ne zelim u to vjerovat, da je stilic bio u podredjenom polozaju, samo zbog manjka godina( tako razmisljaju treneri iz tarzanovog doba, tipa muzurevica).

kako ce onda, sutra, imati sluha, ili razumjavanja, da odmah u vatru gurne, mladog pjanica ( nije valjda,da su godine prepereke??? Ili sto igra za slabasni metz. Nowitzki je iz druge svapske lige postao NBA suprestar. presudio je talenat, koji je primjecen)

Kodro izjavljuje, da ce pred svaku utakmicu, doci 15 dana ranije. Sta nam to govori? Da opet, nece imati NIKAKVA uvida o stanju u nasoj ligi, ili ce se opet osloniti na ekipu menadzera, seoskih varalica, novinarcica- placenika

Iako smo izgubili, od kodre sam ocekivao, neki, ako nista, hrabar potez( izvrsiti na poluvremenu 5-6 izmjena, igrati napadacki) a ne cekati, kad kola podju nizbrdu. da ne govorim, da je mogao zvati neke igrace iz inostranstva, kojima bi trebalo pruziti sansu, i kad imamo najjaci tim, a kamoli ovakvu turneju..

Na zalost, siguran sam, da kodro, ne da ne zna ko je S.Nadarevic-nego da ne zna 70% naseg tima. Covjek je previse vani, a nikad se u njegovim prijasnjim intervjuima nije vidjelo, da prati, ili da ga zanima situacija sa nasom repkom ( isto ouvijek zakljucim iz intervjua S.Susica)

Znaci, kodro bi, ako zeli ostaviti dojam ozbiljnog covjeka i selektora, pod br.1: trebao/morao, nabaviti SVE KASETE iz proslih, ali i pretproslih kvalifikacija. Pa neka taj materijal doooobro prostudira. A nakon toga, valjda mu nece pasti na pamet, da se ponovo zovu, nekakvi radeljici, zebe, bajici, damjanovici i desetine onih, koji su imali po jedan nastup i impresionirali nas svojim antitalentom. osim ovih kaseta, ako je iole ozbiljan, trebao bi ici, ili na lice mjeste, ili dobavljati kasete, o nasim mladim igracima iz inostranstva, koji bi mogli pojacati repku.

Ali ako on, samo nastavi gdje je muzurevic stao( isti tim , ista taktika, isti mozak) i ne pokaze nimalo volje za PROMJENAMA, pa i nekim rizikom, onda je potpuno opravdano pokazati gnjev i razocarenje.

I jos nesto, tom covjek bi trebalo reci, da ne vjeruje ni jednom novinaru, ili menadzeru, koji s njim razmjene jednu recenciu, a kamoli ispije kafu.( mada ce oni navuc janjecu kozu)

Ipak, sretno mu
Falim te boze pa ima ljudi koji se brinu za sport u BiH i kojima nije cilj Sjahat sa podforuma Politika i Najahat na Fudbal.

Slazem se da netreba lincovat Kodru...ma slazem sa cijelim tekstom.
Kako bi lijepo bilo kad bi svaka tema imala po jednog limuna.:-)
S limunom u novu buducnost!!! :bih:
Edin H.

Post by Edin H. »

limun_ wrote:Sabur, ne treba kodru odmah na lomacu..ali

Ipak, sretno mu

:dance:
nokturno

Post by nokturno »

Jah, i sta cemo onda? Trazi slijedeceg koji ce udovoljiti svim NASIM zeljama. Po meni izabrao je najbolji sistem 4-2-3-1, drugi ga evo vec kritikuju zbog toga i hoce 4-4-2...i sta sad, kako da Kodro udovolji i meni i tebi i petom i desetom. Postoji li uopste selektor koji bi svima bio po volji?

Zasluzio je da ga se ostavi na miru makar jedne kvalifikacije. Kad su mogli Sliskovici, Musovici, Smajlovici moze i Kodro. Ja vjerujem da ce sigurno osvojiti najmanje trece mjesto u grupi, sto je uspjeh u ovim kvalifikacijama. Sve vise od toga je premija...
Ventola

Post by Ventola »

U ovim kvalifikacijama je realno cetvrto mjesto, trece je uspijeh, drugo je za zlatnog ljiljana a prvo za davanje imena djeci po Kodri...
Post Reply