N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
obuca

Post by obuca »

hvala i namjeravam za koji dan uplatiti :)
Pearl

Post by Pearl »

obuca wrote:hvala i namjeravam za koji dan uplatiti :)
hvala tebi ;)
cnermina

Post by cnermina »

Hitno nam treba par ljudi koji ce biti PR Tim za ovu akciju. Vec imamo poziv za gostovanje na efm radiju, kalman radiju, tv alfa, hayat...

ko je zainteresovan nek se javi Pearl na pp
buba

#154 re

Post by buba »

Ja bih vrlo rado ali vrijeme ne da :-?
Po meni bi najbolja bila osoba koja je vec ucestvovala u slicnoj akciji, pa mi mogla ispricati razvoj ovakve akcije, njen odjek u javnosti i naravno ono najpozitivnije, a to je radost djece i roditelja :) :)
Naravno najveca poenta je kako sa malo pojedinacnog truda, se mogu uciniti velika i divna djela...

bas super sto je ova akcija dobro krenula :))) bila sam malo skeptikkkk u pocetku :sad:
cnermina

Post by cnermina »

imamo jos jednu odlicnu priliku koju niposto ne smijemo propustiti!!!

Sad su mi se javili sa ekonomije: spremni su nam ponuditi prostor u auli fakulteta, stolove i sve sto nam treba da organizujemo prikupljanje na njihovom faxu. samo nam trebaju volonteri koji ce za to vrijeme biti tamo.

molim vas da se jave svi koji mogu, cak i po par sati, pa cemo onda skontati i napraviti neke smjene...

stvarno je prilika super, i samo je do nas kako cemo je iskoristiti.
Ivy

Post by Ivy »

cnermina wrote:Hitno nam treba par ljudi koji ce biti PR Tim za ovu akciju. Vec imamo poziv za gostovanje na efm radiju, kalman radiju, tv alfa, hayat...

ko je zainteresovan nek se javi Pearl na pp
ja bih mogla ali samo kad dodjem jer sam za slicne akcije ucestvovala u Hayatovom programu samo se bojim da ne bude kasno za 2 hefte :(
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Danas je na racun pristigla nova uplata, od jedne forumasice, vrijednost uplate - 100,00 €

dokaz o uplati prebacen na: http://www.sarajevo-x.com/forum/modcp.p ... 55fd052329 (edited by Pearl)

Ovim putem joj se licno zahvaljujem za ovu donaciju! Svaka cast!
Ivy

Post by Ivy »

daduli_sa wrote:Danas je na racun pristigla nova uplata, od jedne forumasice, vrijednost uplate - 100,00 €

Image

Ovim putem joj se licno zahvaljujem za ovu donaciju! Svaka cast!

SVAKA CAST!!!!!
peglinator

Post by peglinator »

Cao cao, ja vam stojim tek od 21.12. na raspolaganju sto se tice pomoci oko organizacije, pakovanja, razvoza ili ostalih poslova, jer tek tada stizem u Sarajevo. Predavanja mi ranije ne dozvoljavaju inace bi bi vec davno tu:)
pozz
Pearl

Post by Pearl »

jedan oglas .. pozivaju se sve forumske mame koje ucestvuju u akciji, da "doniraju" dijete deda mrazu za predstavu, za uloge patuljaka :)

3 djece imamo, treba nam jos 7 .. prednost imaju oni koji se ne stide da recituju i pjevaju..

potrebni rekvizit (ovo je kapa, nije sal, samo da se zna :) ) :
Image
Image

ili nesto slicno.. ima kupiti kod nas na pijacama
cnermina

Post by cnermina »

uplaceno jos 50 KM na DOBRO racun :):):):):):)

Pearl poslala sam ti izvod iz banke.
cnermina

Post by cnermina »

u subotu i nedjelju 15. i 16.12. ce biti organizovana jedna izlozba pod nazivom European vibes (fotografije, audio, video- vise info na http://www.european-vibes.eu) u velikoj sali Opstine Novo Sarajevo. Tada ce se takodjer prikupljati doprinosi za paketice. Tako da znate i vi a i dalje reci ako neko zeli da ucestvuje da moze i tamo donijeti- znaci slijedeca subota i nedjelja, vjerovatno od 9h-16h.

Kad bude bilo jos informacija javnem vam
buba

#163 re

Post by buba »

Negdje sam upitala prije, kome mozemo predati stvari koje odnesemo u igraonicu, ima li iko u igraonici zaduzen da primi ono sto neko donese, jer ja cu recimo donijeti stvari prije tog prvog pakovanja, ali posto niko od ucesnika akcije nece biti tamo, samo da znam ima li neka osoba na koju cemo se pozvati pri davanju ili cemo samo reci da je za tu akciju i ostaviti?
Pearl

#164 Re: re

Post by Pearl »

buba wrote:Negdje sam upitala prije, kome mozemo predati stvari koje odnesemo u igraonicu, ima li iko u igraonici zaduzen da primi ono sto neko donese, jer ja cu recimo donijeti stvari prije tog prvog pakovanja, ali posto niko od ucesnika akcije nece biti tamo, samo da znam ima li neka osoba na koju cemo se pozvati pri davanju ili cemo samo reci da je za tu akciju i ostaviti?
mislim da sam ja ranije odgovorila, mozda se izgubio komentar medju ostalima :) postoji i ta mogucnost, samo nam moras javiti malo ranije, da kazemo tetama kad da te ocekuju, da ne izlaze i ostavljaju djecu svako malo...
mozes mi javiti na pp ili mail.. pa cu im prenijeti.. oni rade do 6..

ukoliko ima jos zainteresovanih za ovaj nacin predaje stvari, neka nam se jave, pa cemo dogovoriti sa tetama iz igraone koji termini dolaze u obzir.. pa da mozete nositi direktno (da se ne mora ici preko nas)..
buba

#165 re

Post by buba »

Ama eto ne znam kako je lakse..nekako kontam, sve i da donesem stvari nekome od vas, onda to opet neko mora prtljati do te igraone, ali ako je to ok s vama, eto donijecu do tebe ili nermine?? Zavisi do koje mi je lakse doci. :)

javim se onda..opet smo bez auta par dana..dok se ne stavimo na tockove heehe :)

taxi ubijaaaaaaaaaaaa :x
konyan

Post by konyan »

Buba, posalji mi pp sa brojem, pa se mozemo dogovoriti da ja to preuzmem, jer zivim blizu igraone.
konyan

Post by konyan »

Pearl i ostali, ako bude potrebno, moguce je mozda organizovati i kombi (za prevoz paketica ili za prevoz djece). Samo da se na vrijeme iskoordiniramo. I moj otac je ponudio pomoc ako bude potrebno. :D
jasminasab

Post by jasminasab »

A moja mama kaze da ce ona zivkati ljude kad bude trebalo, ako bude trebalo :D

Sto se tice prevoza, kad bude aktuelno, samo javite, mislim da cu i ja moci pomoci sa svojim bibijem...
obuca

Post by obuca »

jasminasab wrote:A moja mama kaze da ce ona zivkati ljude kad bude trebalo, ako bude trebalo :D

Sto se tice prevoza, kad bude aktuelno, samo javite, mislim da cu i ja moci pomoci sa svojim bibijem...
ev mogu i ja bit sofer :)
obuca

Post by obuca »

uplata ce biti od mene preko vikenda. vozim i po snjegu :)
thousands of voices

Post by thousands of voices »

Pearl wrote:jedan oglas .. pozivaju se sve forumske mame koje ucestvuju u akciji, da "doniraju" dijete deda mrazu za predstavu, za uloge patuljaka :)

3 djece imamo, treba nam jos 7 .. prednost imaju oni koji se ne stide da recituju i pjevaju..
Mislim da bi moja kćerka rado glumila patuljka. :-D Kada je predstava?
pravabubica

Post by pravabubica »

Ja sam mislila da sve prikupim za subotu, kako sam pricala o tome ovih dana na poslu javilo se jos ljudi koji su zainteresirani da se ukljuce u akciju, tako da cu sacekati iducu sedmicu i javiti onako kako sam se dogovorila sa Pearl :)
Pearl

Post by Pearl »

ljudi, super ste :D:D

@pravabubica, ti se javi konyanu, kako je dogovoreno, proslijedit cu mu ovu info, ako nije vidio vec ... superiska :D

@thousands of voices - predstava ce biti vjerovatno u nedelju, 16.12 ili neku drugu nedelju (nakon pakovanja paketica).. mozda bude i vise priredbi, ako skupimo puno puno priloga da obradujemo puno djece :D:D onda bi u obzir za priredbu dosli i radni dani poslije 6 sati...

@vozaci.. extra ste :D:D
thousands of voices

Post by thousands of voices »

OK onda traži još samo 6 patuljaka! 8)
obuca

Post by obuca »

thousands of voices wrote:OK onda traži još samo 6 patuljaka! 8)
pitam danas malca zeli li glumiti patuljka i javim :)
Post Reply