NEDZAD BRANKOVIC - LOS LAZOV
-
doktor30
sve je finansijski interes. sada sa velikom zanimljivoscu pratim kako smetljarski avaz, od alijinog sina bakira izetbegovica, pravi novog "lidera". kao pitaju ga za ovo i ono, regauje na ovo i ono, on je odjednom adresa za sve moguce. bicakcic se sageo tolio nisko da da glamba fahri radoncicu, onom istom koji ga je i potpoio i srusio. mi smo jedan vrlo ljigav svijet i nije cudo ovo sto nam se ovako desava i sto je bih kroz historiju, jedna vrlo vrlo nesretna zemlja. izdaleka sve je tako divno i bajno, izlakirano, ali kada se zarovis malo unutra, vidis zapravo da smo mi sami krivi i odgovorni jer nemami ni drzave, ni zastave ni hime, ni fudbalske reprezentacije, ni premijera ni vlade. ovdje se brane privatni interesi, i neka sve propadne, jer tek se iz nistavila moze roditi nesto novo, ovo sve do sada je pusta reciklaza
-
BiH_mladi
Kad bi malo dublje analizirali stvari vidjeli bi da izgleda SDA strankom iz pozadine upravljaju slovenci. Trenutno je aktuelna tema ko je i kako povezan sa sda nabavljao za ogromne sume novca oruzje za vrijeme rata od Janse i janeza.Trenutna kriza koja je bila u BiH i koja je rijesena za dva sata ,bila vjestacka i iz nicega stvorena,ali su zato slovenci smisljeno oborili berzu,pokupili gradjanima dionice po 100% nizim cijenama i sad ce na njima zaraditi u godinu dana nekoliko puta vise.uplaseni gradjani su za tako podcijenjene dionice uplaseni krizom pokupovali sve zalihe hrane a dobar dio i u merkatoru tako da su i te pare zavrsile kod njihDodikov i Harisov plan o policiji nije bio prihvacen od SDA jer je slovencima po svaku cijenu trebala kriza da imaju razlog za obaranje berze..netreba podjecati sta su uradili sa starom deviznom stednjom gradjana ili firmama koje su kupili pa izrezali i prodali u staro gvozdje.slican plan imaju i za obveznice devizne stednkje gdje ce pokupovati od gradjana po 10 puta manjoj cijeni a onda kad nakupe dovoljno njihovi sateliti u vladi donjeti odluku da se rok za isplatu skrati sa DO 9 godina na recimo 4g. i tako ce zaraditi 10-tak puta vise.Netreba spominjati veze slovenaca preko Preventa ili Sarajevske pivare ali zato treba premijera koji se ovde spominje.doticni ima udio u drustvu za upravljanje najvecim fondom BIG invest koji potpuno kontrolisu slovenci.zakon koji je trebao davno ugledati svjetlo dana da zastiti male,obicne gradjane dionicare ,sakriven je negdje u ladici.na taj nacin slovenci izvlace ogromne milione iz fondova i odredjeni procenat zavrsava i kod doticnog.zato je borcima dato po 150 KM da imaju prezivjet a na drugi nacin im se izvlace hiljade maraka za sitan novac.interesantno je i da su se Dodik i Tihic dogovorili o zajednickoj prodaji telekoma ali iz sda nisu dali saglasnost jer su slovenci imali plan da bh telekom uvezu sa svojim ali vjerovatno na stetu bh telekoma.ono u cemu jos nisu uspjeli a sto im je najveci cilj je elektroprivreda bih koju zele dobiti za sto manje novca jer im je jedina alternativa da ce morati napraviti jos jednu nuklearku i to parama iz italije sto bi njihovu vladu dobro zdrmalo.trenutni planovi o pripajanju rudnika i novim investicijama im neidu naruku zato im je politicka kriza bila dobro dosla nebi li nekako izbacili SZBiH sa pozicije ministarstva energetike kako bi se u buducnosti sto jeftinije domogli elektroprivrede i rudnika na kojima bi oni pravili svoje centrale.ocito je da bi gradjani BiH trebali postati njihovo ekonomsko roblje.
- zlatiborka
Mislim da ovdje ima dosta toga sto je tacno, ali se ne vidi, bar na prvi pogled. To je ono skriveno, u pozadini, sto narod ne moze vidjeti i znati. Pa cak i ako neko pomisli tako nesto i javno kaze (sto ovdje pise) proglasavaju ga neznalicom i paranoikom (...teorije zavjere i slicno...).BiH_mladi wrote:Kad bi malo dublje analizirali stvari vidjeli bi da izgleda SDA strankom iz pozadine upravljaju slovenci. Trenutno je aktuelna tema ko je i kako povezan sa sda nabavljao za ogromne sume novca oruzje za vrijeme rata od Janse i janeza.Trenutna kriza koja je bila u BiH i koja je rijesena za dva sata ,bila vjestacka i iz nicega stvorena,ali su zato slovenci smisljeno oborili berzu,pokupili gradjanima dionice po 100% nizim cijenama i sad ce na njima zaraditi u godinu dana nekoliko puta vise.uplaseni gradjani su za tako podcijenjene dionice uplaseni krizom pokupovali sve zalihe hrane a dobar dio i u merkatoru tako da su i te pare zavrsile kod njihDodikov i Harisov plan o policiji nije bio prihvacen od SDA jer je slovencima po svaku cijenu trebala kriza da imaju razlog za obaranje berze..netreba podjecati sta su uradili sa starom deviznom stednjom gradjana ili firmama koje su kupili pa izrezali i prodali u staro gvozdje.slican plan imaju i za obveznice devizne stednkje gdje ce pokupovati od gradjana po 10 puta manjoj cijeni a onda kad nakupe dovoljno njihovi sateliti u vladi donjeti odluku da se rok za isplatu skrati sa DO 9 godina na recimo 4g. i tako ce zaraditi 10-tak puta vise.Netreba spominjati veze slovenaca preko Preventa ili Sarajevske pivare ali zato treba premijera koji se ovde spominje.doticni ima udio u drustvu za upravljanje najvecim fondom BIG invest koji potpuno kontrolisu slovenci.zakon koji je trebao davno ugledati svjetlo dana da zastiti male,obicne gradjane dionicare ,sakriven je negdje u ladici.na taj nacin slovenci izvlace ogromne milione iz fondova i odredjeni procenat zavrsava i kod doticnog.zato je borcima dato po 150 KM da imaju prezivjet a na drugi nacin im se izvlace hiljade maraka za sitan novac.interesantno je i da su se Dodik i Tihic dogovorili o zajednickoj prodaji telekoma ali iz sda nisu dali saglasnost jer su slovenci imali plan da bh telekom uvezu sa svojim ali vjerovatno na stetu bh telekoma.ono u cemu jos nisu uspjeli a sto im je najveci cilj je elektroprivreda bih koju zele dobiti za sto manje novca jer im je jedina alternativa da ce morati napraviti jos jednu nuklearku i to parama iz italije sto bi njihovu vladu dobro zdrmalo.trenutni planovi o pripajanju rudnika i novim investicijama im neidu naruku zato im je politicka kriza bila dobro dosla nebi li nekako izbacili SZBiH sa pozicije ministarstva energetike kako bi se u buducnosti sto jeftinije domogli elektroprivrede i rudnika na kojima bi oni pravili svoje centrale.ocito je da bi gradjani BiH trebali postati njihovo ekonomsko roblje.
Ali gledajuci malo unazad, eto bar od 1990-te pa do sada, vidi se mnogo toga sto su slovenci uradili na stetu BiH. Kolika je tu uloga SDA stranke, ne moze se reci, ali da slovenci itekako nastoje da BiH bude njihova ekonomska kolonija. Sigurna sam da su pojedinci u SDA pa i ostalih stranaka dobro se okoristili pomazuci slovencima da ekonomski iskoriste BiH. Da ima prodanih dusa, to je vise nego sigurno, ne bi slovenci mogli raditi to sto rade da nemaju svoje unutrasnje pomagace.
- uvjek dobar gost
Samo jedna napomena... nije on loš lažov... čovjek se dokopao premijerske pozicije... mi smo loši ljudi kad nam isti taj zmiousti premijer vedri i oblači...
-
_BosanaC
Nije politicari, nego Slovenci.mirzasila wrote:Mene nervira cinjenica da je nas narod ko jedno stado priglupih ovaca. Evo sad svi kukaju kako nas pokradose politicari a kada dodju izbori onda idu svi na ho-ruk i gasaju za iste te ljude koji ih potkradaju vec nekih 15-tak godina... zalosno
I CIA.
- uvjek dobar gost
U Mađarskoj premijer lagao prije izbora.. i raja se onomad diže i izađe na ulice... nas ovdje laži i kradu.. stalno, samim tim i prije i poslije izbora, ali ulice su nam prazne ... osim po kojeg uličnog šetača ili studenta studentice koji onako od dobrote silne šetuckaju i ubijaju svoje i naše vrijeme....
Čovjek kupio stan, dioničar je BH telecoma, gradi vikendice diljem lijepe nam zemlje... i šetača je više ali užurbano se kreću ulicama našim u potrezi za mjestom gdje popiti ionako skupu kaficu....
Nije Branković kriv što laže i krade.... to je tako, tako treba, jer ako već neko krade i laže nek to bar rade neki moji....
Ko su moji il vaši lopovi il kradljivci lažovi i varalice, dobro se zapitajte dok još imate vremena i mozga....
Još malo i sve to će nam biti tako normalno i tretirati ćemo to stanje kao zadato......
Lopove u zatvore, ako treba napravimo im i nacionalne kazamate, samo ih stavimo što dalje od djece... jer djeca nisu glupa kao mi... ona brzo uče......
Čovjek kupio stan, dioničar je BH telecoma, gradi vikendice diljem lijepe nam zemlje... i šetača je više ali užurbano se kreću ulicama našim u potrezi za mjestom gdje popiti ionako skupu kaficu....
Nije Branković kriv što laže i krade.... to je tako, tako treba, jer ako već neko krade i laže nek to bar rade neki moji....
Ko su moji il vaši lopovi il kradljivci lažovi i varalice, dobro se zapitajte dok još imate vremena i mozga....
Još malo i sve to će nam biti tako normalno i tretirati ćemo to stanje kao zadato......
Lopove u zatvore, ako treba napravimo im i nacionalne kazamate, samo ih stavimo što dalje od djece... jer djeca nisu glupa kao mi... ona brzo uče......
-
_BosanaC
Odgledah to preksinoc, i jos sebi dolazim.volvoxII wrote:[url]rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/60minuta1203.rm[/url]
60 minuta
selo veselo
Nevjerovatno kako je covjek u ama bas sve ne upucen i kako nema blage veze o cemu se tu uopste radi. Tacnije, kao da je s neba sad pao. Svi su protiv njega, tipicni Kalimero sindrom, a on samo pokusava normalno zivjeti i raditi svoj posao.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
evo za novu vlast parola...
izgradnja zatvora
rušenje lopovskih kuća i vikendica (ipak nismo komunjare da otimamo)
uništavanje automobila
poništavanje privatizacije
itd...
narod će valjda prepoznati
izgradnja zatvora
rušenje lopovskih kuća i vikendica (ipak nismo komunjare da otimamo)
uništavanje automobila
poništavanje privatizacije
itd...
narod će valjda prepoznati
- uvjek dobar gost
Vlada ubija snove , a ne droga.......

-
jugoistocnjak
Ono on pojma nema sto ljudi za njega misle da je lopov i lazov._BosanaC wrote:Odgledah to preksinoc, i jos sebi dolazim.volvoxII wrote:[url]rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/60minuta1203.rm[/url]
60 minuta
selo veselo
Nevjerovatno kako je covjek u ama bas sve ne upucen i kako nema blage veze o cemu se tu uopste radi. Tacnije, kao da je s neba sad pao. Svi su protiv njega, tipicni Kalimero sindrom, a on samo pokusava normalno zivjeti i raditi svoj posao.
Koji je ono ljigavac. Ono se rijetko radja. Ljigo sa pedigreom.
- Sensei
71440 wrote:Ma i ovi "SPECIJALCI" ko bajagi mislim na istrazivace novinare ,a sto ne istrazuju ove kriminalce sto nisu imali gaca,ni skole ni marke u djepu ,a sada su "USPJESNI BIZNISMENI" TAKVE MOLICU VAS LIJEPO TAKVE OBJAVLJUJTE!!!! VI nasli Brankovica Premijera u jednoj drzavi,da dirigovano ruinirate ja bih onu BLONDI malo preispitao ko je dao "NALOG",a Brankovic molicu Vas lijepo sta to ova otkri sto je on kriminalno uradio!????? da se ovako vodi forum. ,prvo pogledajte u svim "NORMALNIM " drzavama ovakvi kao Brankovic su PASE ova Ispitivacica bi dosta gore prosla,a kod nas DEmokratija ko koga sto nize. Pozdrav.

_BosanaC wrote:Ko je gledao dnevnik BHT, pa ne daj Boze cuo Brankovica na njemu sta je i na koji nacin lupetao, i jos uvjek istog velica, taj ne zasluzuje ni vazduh da udise
-
jefferson
Sensei wrote:71440 wrote:Ma i ovi "SPECIJALCI" ko bajagi mislim na istrazivace novinare ,a sto ne istrazuju ove kriminalce sto nisu imali gaca,ni skole ni marke u djepu ,a sada su "USPJESNI BIZNISMENI" TAKVE MOLICU VAS LIJEPO TAKVE OBJAVLJUJTE!!!! VI nasli Brankovica Premijera u jednoj drzavi,da dirigovano ruinirate ja bih onu BLONDI malo preispitao ko je dao "NALOG",a Brankovic molicu Vas lijepo sta to ova otkri sto je on kriminalno uradio!????? da se ovako vodi forum. ,prvo pogledajte u svim "NORMALNIM " drzavama ovakvi kao Brankovic su PASE ova Ispitivacica bi dosta gore prosla,a kod nas DEmokratija ko koga sto nize. Pozdrav._BosanaC wrote:Ko je gledao dnevnik BHT, pa ne daj Boze cuo Brankovica na njemu sta je i na koji nacin lupetao, i jos uvjek istog velica, taj ne zasluzuje ni vazduh da udise
- uvjek dobar gost
71440 (citat):
Ma i ovi "SPECIJALCI" ko bajagi mislim na istrazivace novinare ,a sto ne istrazuju ove kriminalce sto nisu imali gaca,ni skole ni marke u djepu ,a sada su "USPJESNI BIZNISMENI" TAKVE MOLICU VAS LIJEPO TAKVE OBJAVLJUJTE!!!! VI nasli Brankovica Premijera u jednoj drzavi,da dirigovano ruinirate ja bih onu BLONDI malo preispitao ko je dao "NALOG",a Brankovic molicu Vas lijepo sta to ova otkri sto je on kriminalno uradio!????? da se ovako vodi forum. ,prvo pogledajte u svim "NORMALNIM " drzavama ovakvi kao Brankovic su PASE ova Ispitivacica bi dosta gore prosla,a kod nas DEmokratija ko koga sto nize. Pozdrav.
????
Jel nam se ovo premijer lično obratio....
Hvala gospodine Premijeru...
Lično protivu Vas nemam ništa.... sem što ne volim ljude zmijskog izgleda...
A protivu Vaših dijela(nedjela) imam puno toga.. mislio sam u početku, mlad čovjek pa hajde nisu svi iz SDA isti... ali malo poslije toga... skontah .. nisu svi isti ima i gorih...
Vi ste premijeru štovani.. jedan običan fino obučeni lopov... koji se više i ne sakriva... dok krade..
Svaka Vam čast i ja bih da budem kao Vi kad porastem........
Ma i ovi "SPECIJALCI" ko bajagi mislim na istrazivace novinare ,a sto ne istrazuju ove kriminalce sto nisu imali gaca,ni skole ni marke u djepu ,a sada su "USPJESNI BIZNISMENI" TAKVE MOLICU VAS LIJEPO TAKVE OBJAVLJUJTE!!!! VI nasli Brankovica Premijera u jednoj drzavi,da dirigovano ruinirate ja bih onu BLONDI malo preispitao ko je dao "NALOG",a Brankovic molicu Vas lijepo sta to ova otkri sto je on kriminalno uradio!????? da se ovako vodi forum. ,prvo pogledajte u svim "NORMALNIM " drzavama ovakvi kao Brankovic su PASE ova Ispitivacica bi dosta gore prosla,a kod nas DEmokratija ko koga sto nize. Pozdrav.
????
Jel nam se ovo premijer lično obratio....
Hvala gospodine Premijeru...
Lično protivu Vas nemam ništa.... sem što ne volim ljude zmijskog izgleda...
A protivu Vaših dijela(nedjela) imam puno toga.. mislio sam u početku, mlad čovjek pa hajde nisu svi iz SDA isti... ali malo poslije toga... skontah .. nisu svi isti ima i gorih...
Vi ste premijeru štovani.. jedan običan fino obučeni lopov... koji se više i ne sakriva... dok krade..
Svaka Vam čast i ja bih da budem kao Vi kad porastem........
-
zlata
Bilo bi zanimljivo kad bi neko postavio podatke o bogatstvu koje Tito nije ostavio ni Jovanki, ni sinovima, ni unucima...iako je....za zivota....zivio ko car!

Takodjer....o financijskom profilu famElije izetbegovic....i njihove bratije....PRIJE 1990-e i danas. Dabome...da u te proracune nebi ulazili svi $$$ racuni u Svici....na raznim Karipskim Otocima...i drugim otockim utocistima LOPOVSKI stecenih $$$$!
Takodjer....o financijskom profilu famElije izetbegovic....i njihove bratije....PRIJE 1990-e i danas. Dabome...da u te proracune nebi ulazili svi $$$ racuni u Svici....na raznim Karipskim Otocima...i drugim otockim utocistima LOPOVSKI stecenih $$$$!
- uvjek dobar gost
Može Nedžo i bez vađenja.....
Beeeeeee, Beeeee..... Muuuuu
vadi ga oješće nam se guzovi.........
Beeeeeee, Beeeee..... Muuuuu
vadi ga oješće nam se guzovi.........