Žrijeb za SP u Južnoj Africi 2010

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cyprus

Post by cyprus »

Image
Troll_Happens

Post by Troll_Happens »

pitt wrote:opet sa bracom turcima :D:D
eto prilike da im se naj..emo keve.... zbog onog u turskoj i sto je komentator husko navijace protiv nas... :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

ma razvalicemo ih sve. :D
mislim da smo sa svim ovim zemljama vec igrali, osim armenije.

armenija vs turska :shock:
stochar

Post by stochar »

1. spanija
2. turska
3. belgija
4. BiH
5. estonija
6. armenija

spanci ce se provuci kao i uvijek, turci ce se borit' ko ludi, a mi ako nista ne popravimo na bolje, opet nam se crno pise...

mada bih volio da se spancima osvetimo za onaj produzetak od 9 minuta dok nam nisu dali gol, ali tesko da cemo to i uspijeti...

BTW: pravo mi je dosadna grupa, sa svima osim armenije smo igrali, volio bih da kad vec moramo ginuti da ginemo s francuzima il' englezima...
Timotije

Post by Timotije »

Steta sto ne uletismo umjesto Madjara u 1. grupu sa Portugalom, Svedskom i Danskom. Portugal bi nas sigurno poderao ali se sa Swe i Dk da pricati. Pogotovo sto bi imali masu nasih navijaca na tribinama. Letonija i Armenija su tu negdje bara/bara sa ovom nasom danasnjom reprezentacijom, Turska, a pogotovo mi i Belgija ce se dobro napadati tamo, otece oni masu bodova. Spanija nece imati neki veci problem u ovakvoj grupi, Turci su u silaznoj putanji a Belgijanci su svjetlosnim godinama daleko od "Crvenih djavola", vrlo zajebane i jake reprezentacije tokom 80-ih.
El_comadante

Post by El_comadante »

ma bslabi smo mi. Španija igra sve bolje i bolje i tu nemamo šta tražiti. Turska je bolja od nas i sad mislim da nas neče podcjeniti kao onda kad smo ih dobili. Protiv Belgije isto ništa jer i su nas dobili 4-1 a Armenija je uzela bod i Portugalu i Poljskoj a što nebi i nama- Estonija je loša ali smo mogli dobiti Andoru ili San Marino tako mislim da nemamo nikakve šanse
visby

Post by visby »

da cujemo sta kaze nas strucni tim :-)
Majstorinho

Post by Majstorinho »

cyprus wrote:Image
Opkoljeni smo :-)
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Ja sam prezadovoljan. Izbjegli smo Rusiju, Rumuniju, Cesku, Poljsku. To su sve teske repke s kojim ne bi imali sanse. Spanci su prepotentni, Turke smo vec digli na kosevu.. Belgija... Ponovit ce se onih 15.000 fanaticosa. Ako do tad ugase bojkot. :D
A Spanija nam tradicionalno dolazi opet u grupu. Vec treci put. Prvi put smo obadva puta izgubili. Drugi put obadva puta igrali 1-1. Sad po tradiciji bi ih trebali uzet 8-) Naravno, pod uslovom da se sredi savez, da se vrati Hasagic na golu. Sa Gusom ne vidim svjetlo u tunelu. Vratiti Hasagica. Postaviti novog selektora. Nekog mladjeg. Zasto ne pokusati sa Mehmedom Bazdarevicem? Naravno, san snova bi bio Vahid Halilhodzic.
I nadam se da ce zatvorena vrata repke bit sljedecim igracima: Merzic, Radeljic, Bozic, Bajic, Guso, i jos nekim. To prepustam vama :oops:
Doda37

Post by Doda37 »

http://www.youtube.com/watch?v=o3mYmxjXgFA

Kada je Hrvatska dobila grupu gdje su Englezi, citava dvorana se nasmijala :D
razumibezumlje

Post by razumibezumlje »

vidjel ko muniba na izvlacenju,rekoh da ga ne upucase oni crnci,anamoni :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

može li se dublje?

predviđam samo pobjede protiv estonije i belgije... gomilu remija u poraza na strani
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

zijan tamo i kuci od spanaca i turaka (turci nece sebi dozvoliti ono sto im se desilo jesenas na kosevu)
mozda uzmemo bod od belgije kuci
tamo ce nas isprasiti

nema veze bitno je da munib, pasalic i ostali ostanu na celu saveza

jel ko vidio njihove ugovore, da ne pise DOZIVOTNI radni odnos u NSBiH
Better Man

Post by Better Man »

Ako se osvrnemo u prošlost i ako pogledamo sadašnjost vidjet ćemo da nemamo šanse. Derat će nas i Španci i Turci i Belgijanci. Ove niže možemo pobjediti, ali pitnje će biti dali možemo i njih. Jedina šansa nam je da se smjeni nogometni savez i otjeraju svi iz saveza i dovedu mladi uspješni ljudi koji su bili proslavljeni nogometaši i da se za selektora postavi čovjek gvozdene discipline i čovjek od autoriteta koji će zavesti red među nogometašima i koji će beskompromisno kažnjavati neposluh i koji će natjerati nogometaše da bez problema izdrže 90 minuta, pa i 120 minuta ako treba, a ne da se nakon 45 minuta valjaju terenom kao krepani.
jale2003

Post by jale2003 »

naravno, zavisi od tima kojeg ce nam nametnuti od strane NSBiH kada vrijeme dodje. realno trece mjesto u ovoj grupi je moja prognoza.
stochar

Post by stochar »

Proglasavam druga Muniba Usanovica dozivotnim generalnim sekretarom N/FS BiH bez ogranicenja trajanja mandata...
BSn

Post by BSn »

Al' ce se susjedi obrukati protiv Engleza u kvalifikacijama!
tavijapi

Post by tavijapi »

ja nam prognoziram i zelim(sve dok je ovaj savez na celu) citavih 5 bodova. odrace nas svi redom akobogda.
Neelix

Post by Neelix »

BSn wrote:Al' ce se susjedi obrukati protiv Engleza u kvalifikacijama!
ti to ozbiljno?
cooly

Post by cooly »

I ja zelim, ako se nista ne promijeni u savezu, da prvu utakmicu vani u estoniji izgube 3-1, a onda kod kuce protiv spanije ili turske da bude prazan stadion

mauhaahhaha da vidimo hoceli i dalje furati savez svoje

da bude svaka utakmice kod kuce kao protiv moldavije ili norveske.......

i jos koja bakljica

ma super
tavijapi

Post by tavijapi »

ja mislim dok je ovaj savez na celu da niko normalan nece otici na tekmu. ubice nas svi redom. i usput mislim da ce hrvati opet odrati engleze. kod njih stima skoro sve u savezu i oko njega.
ulpinian

Post by ulpinian »

Šta je rek'o naš uvaženi, cijenjeni, poštovani selektor ? Ima li nam reprezentacija budućnost ? :sad:
Topla voda

Post by Topla voda »

otprilike:
1 bod kuci protiv spanije
3 boda kuci protiv turske
3 boda kuci protiv belgije
4 boda od estonije
1 bod kuci od armenije.
cca-12 bodova
zacarani krug!!
dok ne bude juniorske lige s 10 timova ,a ne 120 ,nema od nas nista!!
dok s mladjim kategorijama ne budu radili kvalitetni treneri...pisi propalo
BSn

Post by BSn »

Neelix wrote:
ti to ozbiljno?
Da!

Tebi se ne cini malo sumnjivim da Englezi pokazu jasnu zelju za tim da HR i iduce kvalfikacije bude s njima u grupi kako bi ih mogli "oderati" i da danas i budu izvuceni u istoj kvalifikacionoj grupi.
Odbacimo mogucnost bilo kakvih namjestaljki u izvlacenju grupa, eto recimo da toga nema, ali ima neki drugi problem.

Englezi su, dakle, apsolutno nafurani da dobiju Hrvatsku i to ne samo da je dobiju, nego da sa njome "obrisu patos"! Oni su jednostavno primorani na to kako bi smirili javnost koja je nejvjerovatno nafurana na ovu igru. Ukoliko to ne ucine mogli bi se desiti veliki potresi u njihovom fudbalu, a to bi se, onda, moglo prosiriti i na neke druge segmente zivota ove otocne zemlje, jer znamo kakvu funkciju igra fudbal u engleskom drustvu uopce, te koliko se love obrce oko njega.
Tu treba ubrojati i sudije, koje ce biti pod velikim pritiskom, jer "velika" Engleska, treba da pokaze "maloj" Hrvatskoj ko je gazda, a kako bi to bio svijetli primjer za ostale male reprezentacije da su senzacije moguce, ali da im se ne treba pretjerano nadati, jer je fudbal biznis u kojem je vec odavno dobro utvrdjen sistem raspodjele novca.

Uz sve to, Englezi mogu igrati i na boljku balkanskih naroda, a to je da ce se hrvatski igraci, najvjerovatnije, nafurati da su daleko bolji od Engleza, a protiv takvog protivnika je mnogo lakse igrati, nego li protiv onog koji u mec ulazi oprezno i sa dozom respekta prema protivniku.

Tu, naravno, treba postaviti pitanje ostanka, odnosno odlaska, hrvatskog selektora, koji je vec sada na meti mnogih evropskih klubova.
Last edited by BSn on 25/11/2007 21:37, edited 1 time in total.
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

BSn wrote:
Neelix wrote:
ti to ozbiljno?
Da!

Tebi se ne cini malo sumnjivim da Englezi pokazu jasnu zelu za tim da HR i iduce kvalfikacije bude s njima u grupi kako bi ih mogli "oderati" i da danas i budu izvuceni u istoj kvalifikacionoj grupi.
Odbacimo mogucnost bilo kakvih namjestaljki u izvlacenju grupa, eto recimo da toga nema, ali ima neki drugi problem.

Englezi su, dakle, apsolutno nafurani da dobiju Hrvatsku i to ne samo da je dobiju, nego da sa njome "obrisu patos"! Oni su jednostavno primorani na to kako bi smirili javnost koja je nejvjerovatno nafurana na ovu igru. Ukoliko to ne ucine mogli bi se desiti veliki potresi u njihovom fudbalu, a to bi se, onda, moglo prosiriti i na neke druge segmente zivota ove otocne zemlje, jer znamo kakvu funkciju igra fudbal u engleskom drustvu uopce, te koliko se love obrce oko njega.
Tu treba ubrojati i sudije, koje ce biti pod velikim pritiskom, jer "velika" Engleska, treba da pokaze "maloj" Hrvatskoj ko je gazda, a kako bi to bio svijetli primjer za ostale male reprezentacije da su senzacije moguce, ali da im se ne treba pretjerano nadati, jer je fudbal biznis u kojem je vec odavno dobro utvrdjen sistem raspodjele novca.

Uz sve to, Englezi mogu igrati i na boljku balkanskih naroda, a to je da ce se hrvatski igraci, najvjerovatnije, nafurati da su daleko bolji od Engleza, a protiv takvog protivnika je mnogo lakse igrati, nego li protiv onog koji u mec ulazi oprezno i sa dozom respekta prema protivniku.

Tu, naravno, treba postaviti pitanje ostanka, odnosno odlaska, hrvatskog selektora, koji je vec sada na meti mnogih evropskih klubova.
Pokazivali su oni želju i ranije da ih dobiju, pa smo vidjeli kako je to izgledalo. :lol: :lol: :lol:
:D
Post Reply