Bojkot na Srbijanske proizvode
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
Vaš je problem ako vjerujete da će rata biti! Ja ne vjerujem. A ako ga bude ne dao bog, jebo ja sebe ako ostanem ovdje!Vozdra_123 wrote:SaraLe wrote:hebo tebe ako ti treba dokazivati da te firme iz srbijenece finansirati jos jedan rat ovdje, samo ako budu imali prilike
![]()
evo ga jos jedna nacionalistkinja![]()
nekima i da nacrtas nece neke stvari shvatiti...
- danas
znam da nije tajna da si grkvryzas wrote:danas wrote:a jesu se uskuhali forumaski dezurni ne-bosnjacivryzas wrote: nadam se da isto tako "bojkotujes" tv hayat...i ostale![]()
![]()
![]()
cesto se moze pogledati reklama za, kako ti rece, "najobicnije smece"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
proizvodi iz hrvatske su "top" tako da vjerovatno nemas problema sa kupovinom istih![]()
![]()
-- kao da je sad bitno sta ja kupujem, jel'
ne, ne gledam hayat ako te bas zanima... ni hrvatske proizvode nisam kupovala dok hrvatska nije promijenila svoju politiku prema BH, a i sada ih slabo kupujem... na more sam u hrvatsku otisla samo jednom, a i to jer sam morala... ne brini, ako nista, ja sam dosljedna u svojem sovinizmu i netrpeljivosti -- mada je tvoju bracu tesko susticii nema potrebe da podebljavas -- ponovicu ja opet -- radije cu uzeti bilo ciji proizvod nego srbijanski... ili necu ni kupiti... zato imamo tebe i tebi slicne da izbalansiraju situaciju -- sigurna sam da ti maksus srbijansko uzimas
a voljela bih znati koji je to srbijanski proizvod 'top' kvalitete, mozda one 'sava' zimske gume na kojima mi je jaran zamalo poginuo jer se prodaju skoro 'celave'...
nije tajna da sam ja veliki GRK![]()
... ajde bar sada "slabo kupujes hrvatske proizvode"
...i to je napredak
![]()
nego, tvoj stav je jasan...samo ta tvdnja da su svi proizvodi iz srbije smece...po kvaliteti nekog proizvoda si to zakljucila ili sta?
..a da, ti ne kupujes srbijansko smece...nisi nikada probala neki proizvod, tako da vjerovatno info dobijes od nekog "ne-bosnjaka" koji kupuje isto
![]()
btw. pri kupovini nekog proizvoda me interesuje samo kvalitet koji mogu dobiti za odredjeni iznos novca koji dajem![]()
i naravno da je proizvedeno u grckoj:D
a glede podebljanog -- znam da te to interesuje... poznajem slicne ljude, koji su kupovali juznoafricke proizvode -- odlicnog kvaliteta, a jeftini... te da su zivjeli 1942-e, kupovali bi i masinice proizvedene od strane jevrejskih zarobljenika po njemackim logorima... a 1800-e neke bi kupovali pamuk sa robovlasnickih plantaza...
ekonomija rulz
-
Vozdra_123
rat ne mora biti vojniRomeo 80 wrote:Vaš je problem ako vjerujete da će rata biti! Ja ne vjerujem. A ako ga bude ne dao bog, jebo ja sebe ako ostanem ovdje!Vozdra_123 wrote:SaraLe wrote:hebo tebe ako ti treba dokazivati da te firme iz srbijenece finansirati jos jedan rat ovdje, samo ako budu imali prilike
![]()
evo ga jos jedna nacionalistkinja![]()
nekima i da nacrtas nece neke stvari shvatiti...
rat moze itekako biti ekonomski...
mi sjedimo u rupi a oni grade svemirske pivare... od nasih para...
'ebo ti nas...
-
basta sljezove boje
specijalni rat, shatro pivara, a ono atomska centrala 
-
water
bez daljeg objasnjenja:
ja saljem svojoj familiji ovo malo crkavice pod jednim uslovima: ne smiju potrositi ni centa na bilo sto sto dolazi ili koristi SRBIJI. I tako ce bit sve dok se srbijanska politika teritoorijalne pretenzije ne zamijeni konstruktivnom, dobrosusdsjedskom politikom-sto ce reci nikada.
ja saljem svojoj familiji ovo malo crkavice pod jednim uslovima: ne smiju potrositi ni centa na bilo sto sto dolazi ili koristi SRBIJI. I tako ce bit sve dok se srbijanska politika teritoorijalne pretenzije ne zamijeni konstruktivnom, dobrosusdsjedskom politikom-sto ce reci nikada.
-
water
bez daljeg objasnjenja:
- danas
ja svojima nisam ni morala objasnjavati, podrazumijeva se...water wrote:bez daljeg objasnjenja:
pu, jesmo fakat postali ekstremna emigracija
- pitt
pravi ste sovinisti. Ja nesto kontam ovdje da i naasu radnju bojkotujem. Otisao neki dan sudzuke da uzmem....ona mme pozuruje nesto kaze mora zatvarati ranije...reko sti je zenska glavo pare ti ostavljam.....kaze eto dolazi Stoja neka veceras na koncert i to ona i muz organizuju pa mora ranije zatvoriti.

- danas
pa bojkotuj, ko ti branipitt wrote:pravi ste sovinisti. Ja nesto kontam ovdje da i naasu radnju bojkotujem. Otisao neki dan sudzuke da uzmem....ona mme pozuruje nesto kaze mora zatvarati ranije...reko sti je zenska glavo pare ti ostavljam.....kaze eto dolazi Stoja neka veceras na koncert i to ona i muz organizuju pa mora ranije zatvoriti.![]()
![]()
![]()
-
tempora
Moze i ekstremnije.Kupujem iskljucivo brasno Klas-a u dijaspori i placam ga 4/5 puta vise nego "domace" holandsko.Ne zna minimalizam, sta je to kapitalizam-by Saran.danas wrote:ja svojima nisam ni morala objasnjavati, podrazumijeva se...water wrote:bez daljeg objasnjenja:
ja saljem svojoj familiji ovo malo crkavice pod jednim uslovima: ne smiju potrositi ni centa na bilo sto sto dolazi ili koristi SRBIJI. I tako ce bit sve dok se srbijanska politika teritoorijalne pretenzije ne zamijeni konstruktivnom, dobrosusdsjedskom politikom-sto ce reci nikada.![]()
-
water
a dje to uzimas sudzuku? jesi'l siguran da je govedjapitt wrote:pravi ste sovinisti. Ja nesto kontam ovdje da i naasu radnju bojkotujem. Otisao neki dan sudzuke da uzmem....ona mme pozuruje nesto kaze mora zatvarati ranije...reko sti je zenska glavo pare ti ostavljam.....kaze eto dolazi Stoja neka veceras na koncert i to ona i muz organizuju pa mora ranije zatvoriti.![]()
![]()
![]()
- SaraLe
Ne moze taj izgleda bez sudzukedanas wrote:pa bojkotuj, ko ti branipitt wrote:pravi ste sovinisti. Ja nesto kontam ovdje da i naasu radnju bojkotujem. Otisao neki dan sudzuke da uzmem....ona mme pozuruje nesto kaze mora zatvarati ranije...reko sti je zenska glavo pare ti ostavljam.....kaze eto dolazi Stoja neka veceras na koncert i to ona i muz organizuju pa mora ranije zatvoriti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
water
meni je najveca sega sto ja kupujem "zlatnu dzezvu" kafu, ko eto bosanska, ko da su je brali u hadzicimatempora wrote:Moze i ekstremnije.Kupujem iskljucivo brasno Klas-a u dijaspori i placam ga 4/5 puta vise nego "domace" holandsko.Ne zna minimalizam, sta je to kapitalizam-by Saran.danas wrote:ja svojima nisam ni morala objasnjavati, podrazumijeva se...water wrote:bez daljeg objasnjenja:
ja saljem svojoj familiji ovo malo crkavice pod jednim uslovima: ne smiju potrositi ni centa na bilo sto sto dolazi ili koristi SRBIJI. I tako ce bit sve dok se srbijanska politika teritoorijalne pretenzije ne zamijeni konstruktivnom, dobrosusdsjedskom politikom-sto ce reci nikada.![]()
- pitt
jasta je...ima i bosanska i albanska......albanska malo ljucawater wrote:a dje to uzimas sudzuku? jesi'l siguran da je govedjapitt wrote:pravi ste sovinisti. Ja nesto kontam ovdje da i naasu radnju bojkotujem. Otisao neki dan sudzuke da uzmem....ona mme pozuruje nesto kaze mora zatvarati ranije...reko sti je zenska glavo pare ti ostavljam.....kaze eto dolazi Stoja neka veceras na koncert i to ona i muz organizuju pa mora ranije zatvoriti.![]()
![]()
![]()
Cuj ovih zlobnica.....
-
vryzas
danas wrote:znam da nije tajna da si grkvryzas wrote:danas wrote: a jesu se uskuhali forumaski dezurni ne-bosnjaci-- kao da je sad bitno sta ja kupujem, jel'
ne, ne gledam hayat ako te bas zanima... ni hrvatske proizvode nisam kupovala dok hrvatska nije promijenila svoju politiku prema BH, a i sada ih slabo kupujem... na more sam u hrvatsku otisla samo jednom, a i to jer sam morala... ne brini, ako nista, ja sam dosljedna u svojem sovinizmu i netrpeljivosti -- mada je tvoju bracu tesko susticii nema potrebe da podebljavas -- ponovicu ja opet -- radije cu uzeti bilo ciji proizvod nego srbijanski... ili necu ni kupiti... zato imamo tebe i tebi slicne da izbalansiraju situaciju -- sigurna sam da ti maksus srbijansko uzimas
a voljela bih znati koji je to srbijanski proizvod 'top' kvalitete, mozda one 'sava' zimske gume na kojima mi je jaran zamalo poginuo jer se prodaju skoro 'celave'...
nije tajna da sam ja veliki GRK![]()
... ajde bar sada "slabo kupujes hrvatske proizvode"
...i to je napredak
![]()
nego, tvoj stav je jasan...samo ta tvdnja da su svi proizvodi iz srbije smece...po kvaliteti nekog proizvoda si to zakljucila ili sta?
..a da, ti ne kupujes srbijansko smece...nisi nikada probala neki proizvod, tako da vjerovatno info dobijes od nekog "ne-bosnjaka" koji kupuje isto
![]()
btw. pri kupovini nekog proizvoda me interesuje samo kvalitet koji mogu dobiti za odredjeni iznos novca koji dajem![]()
i naravno da je proizvedeno u grckoj:Dne znam sta te cudi u mojim izjavama, nisam nikada ni kupovala hrvatske proizvode -- a i sada, samo ako moram a to nije cesto... a napredak jeste, jer kao sto rekoh -- hrvatska je promijenila svoju politiku prema BH a srbija ipak ne... i ne znam koji su to srbijanski proizvodi kvalitetni -- ne vidim ih da se prodaju previse na stranom trzistu (izuzev naravno RS
![]()
)...
a glede podebljanog -- znam da te to interesuje... poznajem slicne ljude, koji su kupovali juznoafricke proizvode -- odlicnog kvaliteta, a jeftini... te da su zivjeli 1942-e, kupovali bi i masinice proizvedene od strane jevrejskih zarobljenika po njemackim logorima... a 1800-e neke bi kupovali pamuk sa robovlasnickih plantaza...
ekonomija rulz
glede ovoga zadnjeg...drago mi je cuti da imas/znas sve te podatke tipa...za svaki proizvod koji kupujes na "stranom trzistu" ti imas info gdje se pravi/sklapa/sije/montira ili sta vec
jednoga dana(kada srbija promijeni politiku prema bih) ti ces kupovati "njihovo" svemirsko pivo
btw. vozis li auto?
-
vryzas
water wrote:meni je najveca sega sto ja kupujem "zlatnu dzezvu" kafu, ko eto bosanska, ko da su je brali u hadzicimatempora wrote:Moze i ekstremnije.Kupujem iskljucivo brasno Klas-a u dijaspori i placam ga 4/5 puta vise nego "domace" holandsko.Ne zna minimalizam, sta je to kapitalizam-by Saran.danas wrote: ja svojima nisam ni morala objasnjavati, podrazumijeva se...![]()
- danas
vryzas;
ne trudi se bolan
-- vec sam milion puta pojasnila cime se vodim pri kupovini, te da u nedostatku i nemogucnosti 'idealnog' zivota bilo gdje na ovoj planeti, uvijek biram manje zlo... a srbija mi jeste i ostace -- najvece zlo koje znam jer sam ga na svojoj kozi dobrano osjetila... te sasvim je moguce (i to vrlo lako) da cu nastaviti bojkot srbijanskih proizvoda zauvijek... pa mozes fino crci od muke...
do tada...

ne trudi se bolan
do tada...

- Ahmmed
jao, koji ekstremizamdanas wrote:vryzas;
ne trudi se bolan-- vec sam milion puta pojasnila cime se vodim pri kupovini, te da u nedostatku i nemogucnosti 'idealnog' zivota bilo gdje na ovoj planeti, uvijek biram manje zlo... a srbija mi jeste i ostace -- najvece zlo koje znam jer sam ga na svojoj kozi dobrano osjetila... te sasvim je moguce (i to vrlo lako) da cu nastaviti bojkot srbijanskih proizvoda zauvijek... pa mozes fino crci od muke...
do tada...
- cHupjahalic@
muke moje niko ne zna:
otkako sam dosla u ovu dijasporu svaki dan prolazim kraj rafa i gledam
njihovu
sol.
preko citavog pakovanja pise JOZO.
Smijem li to koristiti ili je to anamo.... (da prostite)

otkako sam dosla u ovu dijasporu svaki dan prolazim kraj rafa i gledam
Smijem li to koristiti ili je to anamo.... (da prostite)