Okupatori Bosne i Hercegovine

Post Reply
herzog

Post by herzog »

simi5 wrote:Ljudi pa vi ste u ovom času okupirani od strane SAD i drugih zemalja NATO a svađate se oko toga da li je starije kokoš ili jaje. Svi ste okupirani, nikome nije dobro, svima su vam oduzeta demokratska prava čak i u odnosu na SFRJ.

Mislite o sebi ne o tome kako vas muvaju političari da se ujedate između sebe.[/b]
....ма немој тако....царево ново рухо је лијепо 8)
mostarac

Post by mostarac »

ja samo ne znam kako se rijeka ne zove srpska, a ne Bosna :lol:
Prozor

Post by Prozor »

herzog wrote:
Prozor wrote:
herzog wrote: о, да....јеси ли сигуран? 8)
100% :lol:

....па, хајдемо се сјетити кад је уведена латиница у покрајине Босну и Херцеговину 8)
Hajmo se sjetiti kada Bosancica a kada Arebica...
district-beg

Post by district-beg »

bosank_a wrote:
moje_brcko wrote:
mostarac wrote: Evo ovako, Svi bosanski muslimani su srbi i svi bosanski pravoslavci su Srbi i svi zajedno su naseljavali teritorij vjekovne srpske pokrajine Bosne. Eh sad ta vijekovna srpska pokrajina bosna i srbi muslimani u bosni, koji su kao stanovnici pokrajine automatski je li i bosanci su odlucili da vam uvale karinu i naprave svoju drzavu jer niko nikad nije tu ni zivio drugi osim bosanaca. E eto sta cete sad i je li vam srce na mjestu? Eto Bosanci su Srbi ali smo odlucili da vam uvalimo karu i kazemo da nas vise veza sa familijom ne zanima :D
Eto sad pa nek ti bude srce na mjestu :D
zar je uopste bitno ko je ko? Bosanska drzava je relanost i fakt, a ti cupaj kose i vristi koliko hoces. Nije bitno ko je osnovao. Eto osnovali su je Srbi muslimani nastanjeni u Bosni i ne zelimo da imamo nista sa Srbijom. Eto je li sad OK? :D
:faraon1:
:D :D :D
joooj ovaj mostarac je lud :D
ti si lud.
Bosna postoji od 948.g
Bosna sceri postoji od mnogo ranije, sam' sto se tad prvi put spominje
bosank_a

Post by bosank_a »

@hercog rekla sam ti da se 1290.g. srbi doselise u Bosnu kad se vasa Nemanjica princeza udala za bana Kotromana
district-beg

Post by district-beg »

mostarac wrote:ja samo ne znam kako se rijeka ne zove srpska, a ne Bosna :lol:
opet on... :D
:thumbup:
mostarac

Post by mostarac »

bosank_a wrote:@hercog rekla sam ti da se 1290.g. srbi doselise u Bosnu kad se vasa Nemanjica princeza udala za bana Kotromana
sta jedna zena napravi jebote :D
simi5

Post by simi5 »

herzog wrote:
simi5 wrote:Ljudi pa vi ste u ovom času okupirani od strane SAD i drugih zemalja NATO a svađate se oko toga da li je starije kokoš ili jaje. Svi ste okupirani, nikome nije dobro, svima su vam oduzeta demokratska prava čak i u odnosu na SFRJ.

Mislite o sebi ne o tome kako vas muvaju političari da se ujedate između sebe.
....ма немој тако....царево ново рухо је лијепо 8)
Posebno cara poćoreka, pardon lajčaka.
bosank_a

Post by bosank_a »

moje_brcko wrote:
bosank_a wrote:
moje_brcko wrote: :faraon1:
joooj ovaj mostarac je lud :D
ti si lud.
Bosna postoji od 948.g
Bosna sceri postoji od mnogo ranije, sam' sto se tad prvi put spominje
ali to je evidentovan podatak a to sto kazes se podrazumjeva samo nije imao ko zapisat.
ko' nepismen svijet.
herzog

Post by herzog »

bosank_a wrote:@hercog rekla sam ti da se 1290.g. srbi doselise u Bosnu kad se vasa Nemanjica princeza udala za bana Kotromana
...ако ти тако кажеш.....ево ови овде кажу да су их Турци створили....нешто се ту не поклапа....

мораће реис онда догодине славити 800 година ислама 8)
Prozor

Post by Prozor »

herzog wrote:
...ако ти тако кажеш.....ево ови овде кажу да су их Турци створили....нешто се ту не поклапа....

Kol´ko je ono sati u vas u Americi?
herzog

Post by herzog »

Prozor wrote:
Hajmo se sjetiti kada Bosancica a kada Arebica...
...хајде....
district-beg

Post by district-beg »

herzog wrote:

ja ti matematikeeee...hajd sto ne znas historiju, vec i ovo racunanje...pa imas bolan kalkulator na comp. pa ukucaj,oduzmi, nece te niko vidjet... :D :D
i ko rece da su nas Turci stvorili :?
herzog

Post by herzog »

moje_brcko wrote:
herzog wrote:

ja ti matematikeeee...hajd sto ne znas historiju, vec i ovo racunanje...pa imas bolan kalkulator na comp. pa ukucaj,oduzmi, nece te niko vidjet... :D :D
:lol::lol; што рече, колега Сеико...ако ниси сам схватио...не могу ти ни објаснити....8) :lol:
LjepoticaiZvjer

Post by LjepoticaiZvjer »

herzog wrote:

puno mi ti nesto pratis reisov rad i djelo
bosank_a

Post by bosank_a »

herzog wrote:

to se oni sale.
vec smo protabirili ali da ponovim.

prvo iliri,tracani,kelti,sasi,goti.vizigoti,ostrogoti,rimljani,huni,avari,pa slaveni(ovi nasi bosnajni,pa vasi srbi,pa njihovi hrvati itd.)pa turci.
prvo bi bosanska crkva,pa dodje krscanstvo, pa hriscanstvo, pa islam i normalno ne predjose svi na islam.

vidim ja ti oko skole hodao umjesto u skoli sjedio.
district-beg

Post by district-beg »

herzog wrote:
moje_brcko wrote:
herzog wrote: ...ако ти тако кажеш.....ево ови овде кажу да су их Турци створили....нешто се ту не поклапа....

:lol::lol; што рече, колега Сеико...ако ниси сам схватио...не могу ти ни објаснити....8) :lol:
jah, evo nas 5 vec 2 sata tebi objasnjavamo neke stvari, ti ne mozes da shvatis...
mostarac

Post by mostarac »

moje_brcko wrote:
herzog wrote:
moje_brcko wrote: ja ti matematikeeee...hajd sto ne znas historiju, vec i ovo racunanje...pa imas bolan kalkulator na comp. pa ukucaj,oduzmi, nece te niko vidjet... :D :D
jah, evo nas 5 vec 2 sata tebi objasnjavamo neke stvari, ti ne mozes da shvatis...
pa kako ce shvatiti kad su nastali prvo Srbi pa amebe, a to znaci da on tek treba da evoluira od Srbina do amebe :D
I ti si stvarno smjesan :D
district-beg

Post by district-beg »

mostarac wrote:
moje_brcko wrote:
herzog wrote: :lol::lol; што рече, колега Сеико...ако ниси сам схватио...не могу ти ни објаснити....8) :lol:
pa kako ce shvatiti kad su nastali prvo Srbi pa amebe, a to znaci da on tek treba da evoluira od Srbina do amebe :D
I ti si stvarno smjesan :D
bosank_a

Post by bosank_a »

ne pravite vise kopi+paste , smanjite malo
ode mi sistem u helac
Last edited by bosank_a on 22/10/2007 02:57, edited 1 time in total.
mostarac

Post by mostarac »

otisao nam herzog, ups vojvoda :lol:
district-beg

Post by district-beg »

bosank_a wrote:ne pravite vise kopi+paste , smanjite malo
bas vala, upravu si :-D
bosank_a

Post by bosank_a »

pade mi sistem pa zato
mostarac

Post by mostarac »

ko da je i vojvoda pao :D
Mora da se to desilo na onom svapskom bunkeru sa slike :lol: :lol: :lol:
LjepoticaiZvjer

Post by LjepoticaiZvjer »

moje_brcko wrote:
herzog wrote:
moje_brcko wrote: ja ti matematikeeee...hajd sto ne znas historiju, vec i ovo racunanje...pa imas bolan kalkulator na comp. pa ukucaj,oduzmi, nece te niko vidjet... :D :D
haj ba, zar si stvarno ocekivao da ce neko ovdje promjeniti misljenje, ovo ti je upotpunjavanje slobodnog vremena koje bi svi mi da smo normalni trebali provesti spavajuci (bar oni u evropi) i nista vise
Post Reply