Ukidanje entitetskog glasanja.

Post Reply
herzog

Post by herzog »

Frankyee wrote:Ostaje da se vidi koliko ce Lajcak da ista promijeni. Dodik je mnogo osilio i na zalost vjerovatno je u pravu kada kaze da nece biti smjene politicara. Mi moramo da se prisjetimo da je ta ista medunarodna zajednica dozvolila Markale, Srebrenicu, Bihac ......
дозволила је МЗ и нелегално признање СРБиХ и Хрватске и СЛовеније,натјерала је српску војску на повлачење кад је требао пасти Бихаћ и Сарајево , када је требао бити сломљен сецесионизам у СРБиХ и рат би много краће трајао, дозволила је НАТО бомбардовање српских положаја, припремила је окупацију западних крајева Републике Српске, те масовно етничко чишћење Срба из тих крајева , али и из Српске крајине....свашта је МЗ допустила....
I dajle je problem sto ne postoji kvalitetna domaca snaga da promijeni ovo stanje. Neki postovi ovdje kazu da ce ovo da dovede do jos veceg zaostravanja i tu su u pravu autori tih postova (iako se ja ne slazem sa nekim od tih autora po pitanju uzroka )

Sta ce se desiti ako Dodik zaista odluci da potpuno srusi zajednicke institucije? Da li mi ocekujemo da medunarodna zajednica odluci da ide dalje?. Da li postoji snaga medu domacim politicarima da pokrenu nesto na bolje?

RS ima kapacitet (na zalost) da potpuno blokira BiH and obrnuto to nije moguce. Mozemo doci do situacije gdje jedino vlast funkcionise u RS? I sta onda? Lajcak ce mozda da pomogne Dodiku da ubrza razgradju institucija BiH?
..ово је поприлично реално што си рекао...
Jedini izlaz je kohezija snaga medu onima koji zele efikasnu BIH i onda zaustavljanje institucija RS kroz tuzbe za ratnu stetu i udar na budete RS, kroz povratak na svoje zrtava Genocida i udar na nivou lokalne zajednice u Srebrenici, Prijedoru, Zvorniku, Foci,... kroz stalnu POSTEPENU i tihu eroziju ovlastenja RS. Frontalni sukob sa Dodikkom u trenutku kada ne postoje jake domace snage kohezije ili bar jake drzavne institucije ce ici tesko.
....''фронтални '' сукоб би био смрт за заједницу Српске и ФБХ....зато су га сецесионисти у СФ РЈ и изазивали и у Словенији и у Хрватској и у СРБиХ...то је бар јасно....
Zelim sve najbolje uspjehe ovih Lajcakovih mjera ako su zaista u cilju jacanja drzave ali sam skeptican po pitanju motiva i stvarne zelje za promjene.
...ово је само контрапродуктивно и ако му је циљ убрзавање реформи и пута ка европској унији - постаће му јасно да је кренуо управо супротно....8)
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

el flaco wrote:
and wrote:
herzog wrote:...и ништа страшно што се тога свега тиче...само је страшно што је Високи представник срушио устав БиХ....што значи - да је сад све могуће-знамо како је било кад су СДА и ХДЗ посланици рушили устав СРБиХ 15.10.1991. - избио је грађански рат.....сад би могло доћи до распада правног система...8)...
agresija,
Ja nemam obicaja polemisati sa ovim cetnicima koji se s vremena na vrijeme javljaju ovdje na forumu ali moram odgovoriti na ove nebuloze i gluposti u vezi sa preglasavanjem i pocetkom rata u BiH.

Svi mi znamo da su ovakvi veliko srbi svojom bahatoscu srusili Jugoslaviju (sto meni ne smeta, cak sta vise, to je jedina dobra stvar koju su napravili) da bi kasnije sa istom praksom nastavili i u BiH.

U zemlji koju cine tri konstitutivna naroda (kako oni vole ponavljati kao papagaji) malo su dali sebi za pravo da ratuju sa Hrvatskom sa teritorije BiH, da napadaju zajedno sa Srbijom jednu od bivsih jugoslovenskih republika, topovima i tenkovima su preglasavali druga dva konstitutivna naroda u BiH. No za one koji svoju istinu pisu uz zvuk gusala ta cinjenica ne znaci nista, oni uvijek imaju svoju istinu i uvijek je neko drugi kriv.
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

el flaco wrote:
and wrote:
herzog wrote:...и ништа страшно што се тога свега тиче...само је страшно што је Високи представник срушио устав БиХ....што значи - да је сад све могуће-знамо како је било кад су СДА и ХДЗ посланици рушили устав СРБиХ 15.10.1991. - избио је грађански рат.....сад би могло доћи до распада правног система...8)...
agresija,
Ja nemam obicaja polemisati sa ovim cetnicima koji se s vremena na vrijeme javljaju ovdje na forumu ali moram odgovoriti na ove nebuloze i gluposti u vezi sa preglasavanjem i pocetkom rata u BiH.

Svi mi znamo da su ovakvi veliko srbi svojom bahatoscu srusili Jugoslaviju (sto meni ne smeta, cak sta vise, to je jedina dobra stvar koju su napravili) da bi kasnije sa istom praksom nastavili i u BiH.

U zemlji koju cine tri konstitutivna naroda (kako oni vole ponavljati kao papagaji) malo su dali sebi za pravo da ratuju sa Hrvatskom sa teritorije BiH, da napadaju zajedno sa Srbijom jednu od bivsih jugoslovenskih republika, topovima i tenkovima su preglasavali druga dva konstitutivna naroda u BiH. No za one koji svoju istinu pisu uz zvuk gusala ta cinjenica ne znaci nista, oni uvijek imaju svoju istinu i uvijek je neko drugi kriv.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Stvarno ne mogu da razumijem da vas ima toliko koji nasjedate na provokacije ovog gore idiota... :shock:
herzog

Post by herzog »

Liberalism wrote: Mozes li ti nama reci, bi li smjela vlast u Republici Srpskoj ponovo zaratiti?

Ili mozda malo drugacije. Misle li nacionalisti u RS da se gradjani Bosne i Hercegovine boje srpskog nacionalizma u istoj mjeri kao i 1991. godine?
Па, пријатељу, ако Муслимани и Хрвати опет крену грлом у јагоде као што су то урадили у Сијековцу, Башчаршији и Купресу у марту и априлу 1992. - шта ти мислиш да ће Срби сједити и гледати како их фашистичке фаланге убијају?...

Значи, што се тога тиче - све је као и 1992. у рукама је фундаменталистичких лидера Муслимана...ако се опет нађе неко ''паметан'' од Муслимана да жртвује мир, ради своје фашистичке политике - Срби ће бити out there...waiting 8) ....
Nego malo van teme. Ima li ikakvih komentara na izjavju SNSD kandidata za predsjednika RS da ce njegov cilj biti drzavotvornost RS i stvaranje dobrosusjedskih odnosa sa svim drugim drzavama ukljucujuci i BiH?
...ево ако ти може помоћи мој коментар....академик Кузмановић за те ријечи има мој глас... :)
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

herzog wrote:
Dezidijat wrote:
herzog wrote:ево Додик каже да Лајчак може само довести оружане снаге да ово спроведе....јеби га , људи....жалићемо изгледа за форумским препуцавањем ...
Lave, de ruku na srce pa mi reci iskreno - Ko je Dodik da prijeti Lajčaku,mame ti? I stvarno vjeruješ li da je ova njegova izjava razumna stvar?

Da i pozove srbe u BiH da se dignu na neku sličnu stvar tipa novo ratovanje i blbla to ne smije - jer, međunarodne vojne snage to ne bi dopustile i a niti su srbi više zaigrijani za nove ratove.
Па, маме ти, зар није Додик становник земље гдје неки странци покушавају кројити капу људима који станују у тој земљи? 8)...па, ко ће дићи глас за своје добро, ако не људи који живе у Српској?

Ти изгледа имаш федерални резон у глави...ако мало боље погледаш Додик је рекао да Лајчак ово може само оружаном силом примијенити, није то 1992. па да опет Муслимани и Хрвати скачу на српску нејач, па да ратујемо....то што Додик каже би могло значити да ће Српска једноставно игнорисати ове ствари и вратити ствари на прије Дејтона када је била де-факто независна држава , јер је Дејтон управо срушен....значи, да ти нацртам - НАТО мора довести оружану снагу да натјера Српску на кршење Устава Заједнице...што је наравно изведиво, али поприлично не-ефикасно с аспекта будућности....што ће рећи - Лајчак наредио и шта сад ако се нико не почеше на то, поготово што ће Уставни суд ове Лајчакове одлуке морати окарактерисати као противуставне 8) и имамо ситуацију да ће високи представник покушати казнити Србе зато што поштују Дејтонски споразум 8)....значи, нема сукоба док је НАТО ту, али не вјерујем да је ово добар корак према европском путу Заједнице, а то је изгледа циљ Лајчаков ... 8)
jooooooooooooojj, "ercog"e, legendo!! Pa, bolan, blago vama dok vam je Ti'ic, i Zlaja, i Lepi, protukandidati!! :lol: :lol: :lol: :lol: Legendo "ercog"-e, da te pitam, :"A jel to Dayton, samo anex 4, ili tu ima jos nesta drugo!! Kao, Anex 6, Anex 9, kao povratak protjeranih, povrat imovine, ratne odstete, uspostavljanje drzavne imovine ( koju vi bratski "delite" sa Srbijom, a koja je vlasnistvo drzave , iliti bolje receno Republike Bosne i Hercegovine) , kao i raspolaganje tom imovinom!! Pa, "ercog"-e, legendo, da ti kazem, izgleda, ipak, mogli biste se vi za "guzicu ujesti", zato sto naljutiste "malog" Lajcaka, i otvoriste "Pandorinu kutiju", zvanu "Dayton Peace Accord's" ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jefferson

Post by jefferson »

Jel postoji mogucnost da se IP adresa ovog maloumnika blokira?
herzog

Post by herzog »

Vodenjak wrote:Stvarno ne mogu da razumijem da vas ima toliko koji nasjedate na provokacije ovog gore idiota... :shock:
ако ти је тата идиот....шта си ти, сине? 8)
herzog

Post by herzog »

seiko22 wrote:
herzog wrote:
Dezidijat wrote: Lave, de ruku na srce pa mi reci iskreno - Ko je Dodik da prijeti Lajčaku,mame ti? I stvarno vjeruješ li da je ova njegova izjava razumna stvar?

Da i pozove srbe u BiH da se dignu na neku sličnu stvar tipa novo ratovanje i blbla to ne smije - jer, međunarodne vojne snage to ne bi dopustile i a niti su srbi više zaigrijani za nove ratove.
Па, маме ти, зар није Додик становник земље гдје неки странци покушавају кројити капу људима који станују у тој земљи? 8)...па, ко ће дићи глас за своје добро, ако не људи који живе у Српској?

Ти изгледа имаш федерални резон у глави...ако мало боље погледаш Додик је рекао да Лајчак ово може само оружаном силом примијенити, није то 1992. па да опет Муслимани и Хрвати скачу на српску нејач, па да ратујемо....то што Додик каже би могло значити да ће Српска једноставно игнорисати ове ствари и вратити ствари на прије Дејтона када је била де-факто независна држава , јер је Дејтон управо срушен....значи, да ти нацртам - НАТО мора довести оружану снагу да натјера Српску на кршење Устава Заједнице...што је наравно изведиво, али поприлично не-ефикасно с аспекта будућности....што ће рећи - Лајчак наредио и шта сад ако се нико не почеше на то, поготово што ће Уставни суд ове Лајчакове одлуке морати окарактерисати као противуставне 8) и имамо ситуацију да ће високи представник покушати казнити Србе зато што поштују Дејтонски споразум 8)....значи, нема сукоба док је НАТО ту, али не вјерујем да је ово добар корак према европском путу Заједнице, а то је изгледа циљ Лајчаков ... 8)
jooooooooooooojj, "ercog"e, legendo!! Pa, bolan, blago vama dok vam je Ti'ic, i Zlaja, i Lepi, protukandidati!! :lol: :lol: :lol: :lol: Legendo "ercog"-e, da te pitam, :"A jel to Dayton, samo anex 4, ili tu ima jos nesta drugo!! Kao, Anex 6, Anex 9, kao povratak protjeranih, povrat imovine, ratne odstete, uspostavljanje drzavne imovine ( koju vi bratski "delite" sa Srbijom, a koja je vlasnistvo drzave , iliti bolje receno Republike Bosne i Hercegovine) , kao i raspolaganje tom imovinom!! Pa, "ercog"-e, legendo, da ti kazem, izgleda, ipak, mogli biste se vi za "guzicu ujesti", zato sto naljutiste "malog" Lajcaka, i otvoriste "Pandorinu kutiju", zvanu "Dayton Peace Accord's" ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дејтон нам не треба....прије Дејтона су постојале двије државе.....а прије Вашингтона и читаве три...8)....и то је најбољи пут у ЕУ...дисолуција , па економска утакмица....ето примјера СЦГ 8)....кад се раздвојимо на Српску, ХЕрцег-Босну и Џамахирију - лакше ћемо у ЕУ и ми и ви (можда 8) )
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

jefferson wrote:Jel postoji mogucnost da se IP adresa ovog maloumnika blokira?
ama sto vam je stalo da ga banujete?? On vam je "informacija iz prve ruke", pravi "mozak" sa druge strane!! Zasto ga banovati?? :?
Area_51

Post by Area_51 »

Bice ovdje jako zanimljivo narednih sedmica. Lora i Nancy su prenijeli doslovno sta je Lajcak jucer priredio, sve je kristalno jasno sa pravne strane. Radi diskusije treba ovdje kazat par stvari koje su takve kakve jesu i osnov su svake naredne price:

1. Ustav ovakav kakav god da je, dio je Dejtonskom mirovnog sporazuma, dio koji se popularno zove Aneks IV, koji su potpisali oni koji su potpisali, ali je veoma vazno da je GARANT medjunarodna zajednica.

2. JEDINI tumac Ustava jeste OHR iliti ovoga trena Lajcak, tako da sva prica kako nesto jeste ili nije ustavno pada u vodu, jer je jedini tumac rekao da je stvar ustavna. Nikakav Ustavni sud entiteta, pa cak i drzavni nema pravo IZNAD ovoga OHR da tumaci Ustav, tako da su sve Lajcakove plasirane varijante potpuno ustavne.

3. Da li Lajcak ima ove ovlasti, naravno da ima, one se zovu Bonske ovlasti, koje ne znace samo smjene osoba, vec i nametanje zakona i drugih nizih akata, kao sto su na primjer Poslovnici o radu Parlamenta Bosne i Hercegovine. Zasto on ima ove ovlasti, zato jer mu ih daje medjunarodna zajednica koja je VOJNO najjaci faktor ovdje putem NATO snaga. Svoje odluke realizira putem Vijeca za implementaciju mira, koje je Sef Lajcaku.

To je tako kako jeste, nismo mi izrabrali, nego je neko jaci nametnuo da bi ovdje bio mir i Bosna i Hercegovina se probala napraviti normalnom drzavom.

E sad, sta politicki znaci Lajcakov potez. Kao prva impresija namece se da je covjek nametnuo rjesenja iz Aprilskog paketa ustavnih promjena, koje su odredjene snage oborile. Upravo je ovako zamisljeno funkcioniranje Vijeca ministara po pitanju kvoruma i donosenja odluka, gdje Vijece donosi odluku prostom vecinom PRITUNIH sa potrebom da umjesto dosadasnjih po dva, glasa po jedan predstavnik svakoga naroda. Ovo je svojevrsna deblokada.

Druga prica, koja jos nije na snazi je izmjena Poslovnika Parlamenta, rok za izmjenu je 1. decembar, gdje se REDUCIRA entitetsko glasanje, istovjetno ponudjenom rjesenju iz Aprilskog paketa (samo se stvar odnosi na 42 sadasnja poslanika, Aprlilac je predvidjao 87 poslanika), na taj nacin da je kvorum izmjenjen, te da za donosenje Zakona i drugih akata treba prosta vecina, cuvenih 50%+1 glas s tim da iz svakoga eniteta treba glasati po TRECINA poslanika. Ima ovdje jos mogucnosti za razne blokade ali su znacajno manje. Na ovo svojevremeno Dodik je stavio potpis, tako da cudi sad njegovo ponasanje.

Kao trece, bice interesantno sta ce reci oni koji su oborili Aprilski paket izmjena Ustava, posebno Haris, gdje cemo testirati njihovu mogucu dvolicnost, da sad ovo podrze, a zdusno su ga svojevremeno obarali. Tihic danas vec na to ukazuje, dok SDP neopravdano suti. Barem oni imaju sansu da kazu da su snage koje su obarale Aprilski paket, napokon porazene, nametanjem rjesenja iz tog Paketa od strane Visokog predstavnika.

Ono sto mene brine nalazi se u cinjenici da ovo doneseno ipak vise odgovara nama koji volimo Bosnu i Hercegovinu i zelimo je kao normalnu drzavu, pa me strah uzme kad pomislim da ce Lajcak vrlo vjerovatno morati donijeti i nesto drugo radi balansa sto nam se nece svidjeti. No, vidjecemo.

Nije me bilo neko vrijeme, obaveze raja, tako da sam bio malo duzi, izvinjavam se svima kojima je ovo dosadno citat.
Last edited by Area_51 on 20/10/2007 16:52, edited 1 time in total.
mzungu

Post by mzungu »

Ja mislim da ovo sve vodi jednoj velikoj traktorijadi :D
simi5

Post by simi5 »

Zamislimo hipotetičku situaciju da sada recimo Srbi i Hrvati iskoriste priliku i osnuju Hrvatima treći entitet, raspišu po entitetima referendume o samoopredeljenju, i ukinu mesto Lajčaku. Da sam na mestu Tihića ne bi mi bio cilj da to sve omogućim. Zato bravo za Tihića, većeg Srbina od Dodika. :lol:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

To mi @jeffersone i ovdje trazimo da nas "Lajcak" (citaj moderator) spase i od ovakvog sljama?

Dozvoliti sebi diskusiju sa nekim ko tako bezocno laze i vrijedja citav jedan narod koji je kataklizmu prezivio, optuzbom da je taj isti narod pocinio genocid nad svojim dzelatima, ravno je maloumlju!

Ne zamjerite, ali stvarno je degutantno posmatrati svaki pokusaj diskusije s njim! U redu je bilo u pocetku vidjeti dokle ce ici, ali ova individua je jos davno potrosila svaki i forumski i ljudski kapital koji je imala!
Ako je ovaj zadnjepomenuti ikad i imala! :oops:
seiko22

Post by seiko22 »

herzog wrote:
seiko22 wrote:
herzog wrote: Па, маме ти, зар није Додик становник земље гдје неки странци покушавају кројити капу људима који станују у тој земљи? 8)...па, ко ће дићи глас за своје добро, ако не људи који живе у Српској?

Дејтон нам не треба....прије Дејтона су постојале двије државе.....а прије Вашингтона и читаве три...8)....и то је најбољи пут у ЕУ...дисолуција , па економска утакмица....ето примјера СЦГ 8)....кад се раздвојимо на Српску, ХЕрцег-Босну и Џамахирију - лакше ћемо у ЕУ и ми и ви (можда 8) )
e, jak ti primjer "ercog"e, zaista je bilo "bratsko rastajanje"!! Bilo je puno suza, cak i od Ministara, koji rekose:"Ako ne moze vladika "Frkojilo" il kako mu vec ime, u tu drzavu, ne mogu ni ja!" E bas je bratski!! A i danas, spremaju "balvan revoluciju" u toj "bratskoj Pravoslavskoj, zemlji", samo zato sto "braca po veri" (p.s. ja sam im'o "koku" sto je bila Vera :D ) tvrde da imaju svoj Crnogorski jezik i svoju Crnogorsku Pravoslavnu Crkvu!!
A sto se tice "razdvajanja" u BiH, pa bolan "ercog"-e, ima da ljubite "shupak" onome vasemu vazalu Ti'icu, (to mislim da malo zamijenite uloge, obzirom da on to cini vama ) koji je omogucio po direktivi svoga "rahmetli mentora" da se ovo dogadja!!
herzog

Post by herzog »

seiko22 wrote:
ama sto vam je stalo da ga banujete?? On vam je "informacija iz prve ruke", pravi "mozak" sa druge strane!! Zasto ga banovati?? :?

..хвала, добри пријатељу мој 8)....је ли и ти видиш колико је само лажан тај мултиетницизам у федерацији?! нема чак ни слободе говора, а нацизам је више него присутан 8)....
seiko22

Post by seiko22 »

"ercog"-e, samo zaboravih da dodam ovom gore :"jel vi mrzite balije samo zato sto su balije??" A , akoje tako, sta je onda sa "bracom po veri?? (ne mislim na moju bivsu "koku", nego "po vjeri" :D )
herzog

Post by herzog »

Vodenjak wrote:
To mi @jeffersone i ovdje trazimo da nas "Lajcak" (citaj moderator) spase i od ovakvog sljama?

Dozvoliti sebi diskusiju sa nekim ko tako bezocno laze i vrijedja citav jedan narod koji je kataklizmu prezivio, optuzbom da je taj isti narod pocinio genocid nad svojim dzelatima, ravno je maloumlju!
Водењачић, равно је малоумљу да трошиш лијекове и конзумираш алкохол, па ти се јављају трипови о којима болдовано пишеш 8)...јасно? 8)....а радо ћу да чујем твој смислен (ако је могуће) пост у којем ти конкретно потврђујеш своје наводе...ок?...јасно? 8)

Ех, да ако ти је шљам тата - шта си ти? 8)
herzog

Post by herzog »

seiko22 wrote:
herzog wrote:
seiko22 wrote: jooooooooooooojj, "ercog"e, legendo!! Pa, bolan, blago vama dok vam je Ti'ic, i Zlaja, i Lepi, protukandidati!! :lol: :lol: :lol: :lol: Legendo "ercog"-e, da te pitam, :"A jel to Dayton, samo anex 4, ili tu ima jos nesta drugo!! Kao, Anex 6, Anex 9, kao povratak protjeranih, povrat imovine, ratne odstete, uspostavljanje drzavne imovine ( koju vi bratski "delite" sa Srbijom, a koja je vlasnistvo drzave , iliti bolje receno Republike Bosne i Hercegovine) , kao i raspolaganje tom imovinom!! Pa, "ercog"-e, legendo, da ti kazem, izgleda, ipak, mogli biste se vi za "guzicu ujesti", zato sto naljutiste "malog" Lajcaka, i otvoriste "Pandorinu kutiju", zvanu "Dayton Peace Accord's" ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e, jak ti primjer "ercog"e, zaista je bilo "bratsko rastajanje"!! Bilo je puno suza, cak i od Ministara, koji rekose:"Ako ne moze vladika "Frkojilo" il kako mu vec ime, u tu drzavu, ne mogu ni ja!" E bas je bratski!! A i danas, spremaju "balvan revoluciju" u toj "bratskoj Pravoslavskoj, zemlji", samo zato sto "braca po veri" (p.s. ja sam im'o "koku" sto je bila Vera :D ) tvrde da imaju svoj Crnogorski jezik i svoju Crnogorsku Pravoslavnu Crkvu!!
A sto se tice "razdvajanja" u BiH, pa bolan "ercog"-e, ima da ljubite "shupak" onome vasemu vazalu Ti'icu, (to mislim da malo zamijenite uloge, obzirom da on to cini vama ) koji je omogucio po direktivi svoga "rahmetli mentora" da se ovo dogadja!!
Колико видимо мирно је завршено, за разлику од муслиманско-хрватске варијанте у СРБиХ...8)...а ЦГ потписа неки дан нешто...Србија врло лако до краја мјесеца 8)...а шта је с овом Заједницом? 8)....па, ти види....
herzog

Post by herzog »

seiko22 wrote:"ercog"-e, samo zaboravih da dodam ovom gore :"jel vi mrzite balije samo zato sto su balije??" A , akoje tako, sta je onda sa "bracom po veri?? (ne mislim na moju bivsu "koku", nego "po vjeri" :D )
8)...а јеси ли ти то мене почео персирати? 8)...баш лијепо, тако и треба....8)

Елем, ја не мрзим никога, па ни балије 8)....а нисам неки вјерник 8)....а знаш да је код нас на Балкану све запетљано, па и Муслимани су Србима нека браћа...али сви знамо да то није пило воде ни у Турско доба, а видјели смо ни у модерније....8)
seiko22

Post by seiko22 »

herzog wrote:
seiko22 wrote:"ercog"-e, samo zaboravih da dodam ovom gore :"jel vi mrzite balije samo zato sto su balije??" A , akoje tako, sta je onda sa "bracom po veri?? (ne mislim na moju bivsu "koku", nego "po vjeri" :D )
Елем, ја не мрзим никога, па ни балије 8)....а нисам неки вјерник 8)....а знаш да је код нас на Балкану све запетљано, па и Муслимани су Србима нека браћа...али сви знамо да то није пило воде ни у Турско доба, а видјели смо ни у модерније....8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , "ercog"-e, legendo, moram sad da idem, nastavicemo drugi put!! :kiss:
xon_sa

Post by xon_sa »

Cheto povuci nas sve za onu stvar :D

S kim vi pokusavate civilizovano da raspravljate...
herzog

Post by herzog »

seiko22 wrote:
herzog wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , "ercog"-e, legendo, moram sad da idem, nastavicemo drugi put!! :kiss:
хајде...срећно и живио :) :kiss:
mzungu

Post by mzungu »

Be aware!
Be prepared!

Image
ticoroman

Post by ticoroman »

herzog wrote:....''frontalni '' sukob bi bio smrt za zajednicu Srpske i FBH....zato su ga secesionisti u SF RJ i izazivali i u Sloveniji i u Hrvatskoj i u SRBiH...to je bar jasno....
Ne postoji nikakva "zajednica" RS i FBiH jer BiH nije federalna drzava kao Jugoslavija. Entiteti su neupitni dijelovi Bosne i Hercegovine. Entiteti nisu nekom "zajednicom" stvorili BiH, pa da je mogu razjebati. BiH je medjunarodno priznata drzava u svojim granicama. Tek kasnije se je izlegla RS. Srbi ovo cesto zaboravljaju.
Post Reply