Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
valjdaAjdinBSC wrote:Eh jel ono 0:3elSaik wrote:ej tek sad vidim da iz nekoga razloga ne mogu da pošaljem poruke Edoxxx-u i Hantragi ... ostanu poruke u folder "poruke u izalzu"pa eto, ako neko drugi može da im javi
![]()
![]()
![]()
ni moj "protivnik" nije dao prognozu
-
AjdinBSC
Boli nas na vrhu smoelSaik wrote:valjdaAjdinBSC wrote:Eh jel ono 0:3elSaik wrote:ej tek sad vidim da iz nekoga razloga ne mogu da pošaljem poruke Edoxxx-u i Hantragi ... ostanu poruke u folder "poruke u izalzu"pa eto, ako neko drugi može da im javi
![]()
![]()
![]()
![]()
ni moj "protivnik" nije dao prognozu
- cyprus
DicaTM, čito sam tvoj malo izmjenjeni pravilnik. Imam tri nedoumice:
1. Zašto se kad se neko ne pojavi par registrira sa 3-0 za njegovog protivnika. To znači da je on praktički bez muke dobio ta 3 "gola", a u regularnom sustretu jako bi se namučio da "zabije" ta 3 "gola". Zato ja mislim da je prikladnije da se susret registrira sa 1-0, jer ipak ovdje neće bit rezultati baš isti kao i u pravom fudbalu.
2. Kako misliš da nakon što neko prekrši pravilo vezano za editovanje, biva izbačen i neko uskače umjesto njega. Hoće li taj što uskače krenuti od nule ili preuzet njegove bodove? Ako će neko uskakat umjesto njega onda možemo i uvest da neko nakon 3 uzastopne neodigrane utakmice također biva izbačen.
3. DicaTM mislim da nije fer da ti štimaš parove iako si osnivač lige. Ja mislim da bi to trebao raditi vodeći na tabeli, ili da to radi svako kolo neko drugi, mada u principu meni ne smeta previše ni ako ti budeš stalno biro parove.
1. Zašto se kad se neko ne pojavi par registrira sa 3-0 za njegovog protivnika. To znači da je on praktički bez muke dobio ta 3 "gola", a u regularnom sustretu jako bi se namučio da "zabije" ta 3 "gola". Zato ja mislim da je prikladnije da se susret registrira sa 1-0, jer ipak ovdje neće bit rezultati baš isti kao i u pravom fudbalu.
2. Kako misliš da nakon što neko prekrši pravilo vezano za editovanje, biva izbačen i neko uskače umjesto njega. Hoće li taj što uskače krenuti od nule ili preuzet njegove bodove? Ako će neko uskakat umjesto njega onda možemo i uvest da neko nakon 3 uzastopne neodigrane utakmice također biva izbačen.
3. DicaTM mislim da nije fer da ti štimaš parove iako si osnivač lige. Ja mislim da bi to trebao raditi vodeći na tabeli, ili da to radi svako kolo neko drugi, mada u principu meni ne smeta previše ni ako ti budeš stalno biro parove.
-
elSaik
eh to ne znam... ja sam slao tako što samo upišem nick u rubriku...cyprus wrote:Ali gdje da ga nađem? Mrsko mi tražit po listi svih forumaša.elSaik wrote:pa istocyprus wrote:Poslo sam poruku Hantragi, al kako da pošaljem edoxu?
nick
Edoxxx![]()
-
vjecnobordo
1. Ovdje sam za Cyprus-ovo pravilo. Bolje je 1-0, jer onda ovih 3-0 previše odskače.cyprus wrote:DicaTM, čito sam tvoj malo izmjenjeni pravilnik. Imam tri nedoumice:
2.Ovaj koji uskače treba preuzeti bodove prethodnika, a i nakon preskakanja 2-3 kola treba izbaciti istog.
3.Nije bitno ko bira parove i ja sam za to da samo jedna osoba to radi. U suprotnom bi došlo do zabuna. Nekad neko nebi napiso parove i cijelo kolo se odgađa. Najbolje je da sam dicaTM bira parove ili tročlano prdsjedništvo
-
elSaik
predlažem poludirigovani žrijebvjecnobordo wrote: 1. Ovdje sam za Cyprus-ovo pravilo. Bolje je 1-0, jer onda ovih 3-0 previše odskače.
2.Ovaj koji uskače treba preuzeti bodove prethodnika, a i nakon preskakanja 2-3 kola treba izbaciti istog.
3.Nije bitno ko bira parove i ja sam za to da samo jedna osoba to radi. U suprotnom bi došlo do zabuna. Nekad neko nebi napiso parove i cijelo kolo se odgađa. Najbolje je da sam dicaTM bira parove ili tročlano prdsjedništvo(dicaTM, cyprus, elSaik)
-
AjdinBSC
elSaik wrote:predlažem poludirigovani žrijebvjecnobordo wrote: 1. Ovdje sam za Cyprus-ovo pravilo. Bolje je 1-0, jer onda ovih 3-0 previše odskače.
3.Nije bitno ko bira parove i ja sam za to da samo jedna osoba to radi. U suprotnom bi došlo do zabuna. Nekad neko nebi napiso parove i cijelo kolo se odgađa. Najbolje je da sam dicaTM bira parove ili tročlano prdsjedništvo(dicaTM, cyprus, elSaik)
-
AjdinBSC
Ma moze svako da daje po 2-3 prijedloga ovdje u ovoj temi a on da pokupi neke i postavi tamo al jesu pocele utakmice nema visecyprus wrote:Ustvari predomislio sam se za ovu treću tačku. Biće manje zabune ako bude samo DicaTM predlago parove, tako da je bolje da to ostane. Međutim, to znači da DicaTM mora bit redovan, inače ode liga u helać.![]()
-
elSaik
imam neki osjećaj da će ovo biti uspješno kolo za nas dvojicuAjdinBSC wrote:Ma moze svako da daje po 2-3 prijedloga ovdje u ovoj temi a on da pokupi neke i postavi tamo al jesu pocele utakmice nema visecyprus wrote:Ustvari predomislio sam se za ovu treću tačku. Biće manje zabune ako bude samo DicaTM predlago parove, tako da je bolje da to ostane. Međutim, to znači da DicaTM mora bit redovan, inače ode liga u helać.![]()
![]()
- darius_maximus
Poceo Arsenal...AjdinBSC wrote:Ma moze svako da daje po 2-3 prijedloga ovdje u ovoj temi a on da pokupi neke i postavi tamo al jesu pocele utakmice nema visecyprus wrote:Ustvari predomislio sam se za ovu treću tačku. Biće manje zabune ako bude samo DicaTM predlago parove, tako da je bolje da to ostane. Međutim, to znači da DicaTM mora bit redovan, inače ode liga u helać.![]()
![]()
- cyprus
I Ajaxdarius_maximus wrote:Poceo Arsenal...AjdinBSC wrote:Ma moze svako da daje po 2-3 prijedloga ovdje u ovoj temi a on da pokupi neke i postavi tamo al jesu pocele utakmice nema visecyprus wrote:Ustvari predomislio sam se za ovu treću tačku. Biće manje zabune ako bude samo DicaTM predlago parove, tako da je bolje da to ostane. Međutim, to znači da DicaTM mora bit redovan, inače ode liga u helać.![]()
![]()
-
AjdinBSC
elSaik wrote:imam neki osjećaj da će ovo biti uspješno kolo za nas dvojicuAjdinBSC wrote:Ma moze svako da daje po 2-3 prijedloga ovdje u ovoj temi a on da pokupi neke i postavi tamo al jesu pocele utakmice nema visecyprus wrote:Ustvari predomislio sam se za ovu treću tačku. Biće manje zabune ako bude samo DicaTM predlago parove, tako da je bolje da to ostane. Međutim, to znači da DicaTM mora bit redovan, inače ode liga u helać.![]()
![]()
![]()
- darius_maximus
Arsenal 1:0, prebrzo su dali prvi, a smiju jos samo jedan...

- darius_maximus
Arsenal 2:0, 20.minut, pa ljudi sta je ovo...darius_maximus wrote:Arsenal 1:0, prebrzo su dali prvi, a smiju jos samo jedan...![]()