Da je bogdo, pa da je jos malo produzimo...fantom slobode wrote:Lijepo od njega sto je umro.
Hoce li biti prenosa komemorativne sjednice, ono na makar na BN kanalu.Usput interesuje me skakucu li na BN kanalu one turbo folk pjevacice danas ili je i kod njih ozbiljna muzika?
Mozda ga je dotukla reforma policije...
Umro Milan Jelić
-
ibro dirka
-
Dezze
Ova tema mi je stvarno komicna.... vecina se slomi da mu pozeli "laku crnu zemlju" ili nesto slicno.
Ne radujem se njegovoj smrti, kao sto to neki ovdje izjavljuju (sto kod pojedinaca ide u duboku nacionalisticku retoriku). Ali ga ni ne zalim. Niti sam ga poznavao da ga zalim kao nekog poznanika niti je bio znacajna javna licnost za ovu drzavu. Dakle, nismo ga poznavali licno, nije bio znacajna javna licnost, prema tome - cemu zal?!
Degutantno mi je kako na RTRS-u izjavljuju kako je otisao covjek sa vizijom, te kako gradjani Rs-a i BiH trebaju da zale...
Ne radujem se njegovoj smrti, kao sto to neki ovdje izjavljuju (sto kod pojedinaca ide u duboku nacionalisticku retoriku). Ali ga ni ne zalim. Niti sam ga poznavao da ga zalim kao nekog poznanika niti je bio znacajna javna licnost za ovu drzavu. Dakle, nismo ga poznavali licno, nije bio znacajna javna licnost, prema tome - cemu zal?!
Degutantno mi je kako na RTRS-u izjavljuju kako je otisao covjek sa vizijom, te kako gradjani Rs-a i BiH trebaju da zale...
-
district-beg
da je ne daj Boze docekao Grcku,umro bi "na kvadrat" 
-
zavrzlama
Porodici pokojnika treba izraziti saucesce..jer otac je otac..
A da je bio covvjek nije..sama cinjenica da je bio prijesednik entiteta koji je stvoren na genocidu i zivotima hiljada ljudi..da se nikad nije postidio da je prijesednik republike srpske u kojoj su prije rata i agresije zivjeli oko 50% nesrba sve govori o njemu....kako je zivio i za sta se zalagao...tako je i okoncao.....meni je zao onih koji danas se nemogu vratiti na teritoriju u kojoj je ovaj pokojnik bio prijesednik....
A da je bio covvjek nije..sama cinjenica da je bio prijesednik entiteta koji je stvoren na genocidu i zivotima hiljada ljudi..da se nikad nije postidio da je prijesednik republike srpske u kojoj su prije rata i agresije zivjeli oko 50% nesrba sve govori o njemu....kako je zivio i za sta se zalagao...tako je i okoncao.....meni je zao onih koji danas se nemogu vratiti na teritoriju u kojoj je ovaj pokojnik bio prijesednik....
-
district-beg
nemoj bolan,potrovace se pacovidefcon wrote:ebo vas cetnik ovaj.jel on narod zalio dok je ginuo za ovu drzavu i sav narod sto je pobijen?ma da bogda mu les u zemlji pacovi pojeli
-
Dezze
http://www.fhmzbih.gov.ba/prognoza-sarajevo.phpdaduli_sa wrote:Zna li neko kakvo ce vrijeme sutra biti?![]()
Treba mi hitno informacija.....
Pozdrav,
Dezze
-
Dezze
Kao ne sluzi, sluzi... da se raja nadje i malo procavrlja...kao evo ti o vremenu... princip je isti kao i kod sahrana - "Biti vidjen!"daduli_sa wrote:Ma znao sam ja gdje treba postaviti pitanje.
Hvala na brzim odgovorima![]()
Ako mi jos koja informacija zatreba eto mene jopet... ak' ne smetam... a svakako tema nicem ne sluzi.
- daduli_sa
Evo nesto i za poslusati:Dezze wrote:Kao ne sluzi, sluzi... da se raja nadje i malo procavrlja...kao evo ti o vremenu... princip je isti kao i kod sahrana - "Biti vidjen!"daduli_sa wrote:Ma znao sam ja gdje treba postaviti pitanje.
Hvala na brzim odgovorima![]()
Ako mi jos koja informacija zatreba eto mene jopet... ak' ne smetam... a svakako tema nicem ne sluzi.
http://www.youtube.com/watch?v=JG6McIha ... ed&search=
-
district-beg
[/quote]
Evo nesto i za poslusati:
http://www.youtube.com/watch?v=JG6McIha ... ed&search=[/quote]
voli ga mala
Evo nesto i za poslusati:
http://www.youtube.com/watch?v=JG6McIha ... ed&search=[/quote]
voli ga mala
- daduli_sa
Napad iznenadne dizenterije bi sve rekaoDezze wrote:Jeste li vidjeli da je u saopcenju koje je poslala FENA napisano kako je Jelic "postigao zapazene rezultate u promovisanju sporta i sportske kulture u RS-u i BiH." Hehehe... pitam se kako bi BH Fanaticos ovo prokomentarisali....
-
district-beg
ccc,strahota...da se najezisDezze wrote:Jeste li vidjeli da je u saopcenju koje je poslala FENA napisano kako je Jelic "postigao zapazene rezultate u promovisanju sporta i sportske kulture u RS-u i BiH." Hehehe... pitam se kako bi BH Fanaticos ovo prokomentarisali....
- Salko sto je u vodu skako
kazu da je bio menadzer decenije i to stoji...onog svog sina koji nema dvije ciste o fudbalu uvalio je nijemcima za dobre pare 
-
district-beg
nek ide i on zanjim,ne bil bili opet zajednoinfobrcko wrote:Upravo je Dodik izjavio za RTRS:"Ostavljas me samogog, da patim svakim danom"
-
Dezze
Ja mi jakih novinara u toj FENA-i, svasta.... k'o da zive u Zanzibaru a ne u BiH....moje_brcko wrote:ccc,strahota...da se najezisDezze wrote:Jeste li vidjeli da je u saopcenju koje je poslala FENA napisano kako je Jelic "postigao zapazene rezultate u promovisanju sporta i sportske kulture u RS-u i BiH." Hehehe... pitam se kako bi BH Fanaticos ovo prokomentarisali....
- infobrcko
Clanovi SNSD-a upravo u Brckom pjevaju:
Hej Miki, Miki moj
imas lepo telo
super ti je stas
zbog tebe cu Mico
izgubiti glas
Kosa ti je crna
okice zelene
a ramena snazna
ko sto vole zene
Joj, joj Miki, Miki joj
sve bih duso dala
kad bi bio moj
Joj, joj Miki, Miki joj
ma prevaricu, namignucu
al' ces biti moj
Hej Miki, Miki moj
imas lepo telo
super ti je stas
zbog tebe cu Mico
izgubiti glas
Kosa ti je crna
okice zelene
a ramena snazna
ko sto vole zene
Joj, joj Miki, Miki joj
sve bih duso dala
kad bi bio moj
Joj, joj Miki, Miki joj
ma prevaricu, namignucu
al' ces biti moj
-
district-beg
ma nista,to je samo nastavak njihovog bezobrazluka i nastavak izopacene retorike u naslovu teme navedenog gospodina...fuj,klica ima se zatrla dabogda! amin!Dezze wrote:Ja mi jakih novinara u toj FENA-i, svasta.... k'o da zive u Zanzibaru a ne u BiH....moje_brcko wrote:ccc,strahota...da se najezisDezze wrote:Jeste li vidjeli da je u saopcenju koje je poslala FENA napisano kako je Jelic "postigao zapazene rezultate u promovisanju sporta i sportske kulture u RS-u i BiH." Hehehe... pitam se kako bi BH Fanaticos ovo prokomentarisali....
-
ticoroman
Nije, i nisam uporedio na takav nacin ali svakako mislim da nije lijepo radovati se ovakvim stvarima. Nije mi zao Jelica jer me nista pozitivno ne veze za njega, ali ne bih bas imao hrabrosti reci da mi je drago. Nije mi ljudski. Mozda je naivno ali jebat' ga....ibro dirka wrote:Je li i tvoj clan obitelji pomagao Karadzicu? Ako nije, kako to mozes porediti?
-
neko iz mase
a u PM, kad moram psovati, vec ga neko postavi na vikipediju
http://en.wikipedia.org/wiki/Milan_Jeli%C4%87
http://en.wikipedia.org/wiki/Milan_Jeli%C4%87