Gdje upoznati ljubav svog zivota??!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

Post by anais_nin »

dawn_upon_dawn wrote:negdje vec bude ta ljubav zivota... :D a na forumu je neces naci :D samo utjehe, zamjene i second bests :D :oops: :D
ja ti fino kazem nisu dzaba ljudi kroz vijekove koristili ovu ili onu vrstu provodadjika :D druge forumashice po tom pitanju mogu biti veoma veoma pouzdane....posebno one sretno udate :D nema ono konflikt interesa i to :D :lol: ja ovo iz iskustva :oops: :D
Last edited by anais_nin on 25/09/2007 18:56, edited 1 time in total.
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
dawn_upon_dawn wrote:negdje vec bude ta ljubav zivota... :D a na forumu je neces naci :D samo utjehe, zamjene i second bests :D :oops: :D
ja ti fino kazem nisam dzaba ljudi kroz vijekove koristili ovu ili onu vrstu provodadjika :D druge forumashice po tom pitanju mogu biti veoma veoma pouzdane....posebno one sretno udate :D nema ono konflikt interesa i to :D :lol: ja ovo iz iskustva :oops: :D
aha :D :D
pogotovo ako nisu ni skrte :oops: :D :lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

vala ako ocekujete da vas dajdzinca uda...... :-) :-) :-) :-)
danas

Post by danas »

pitt wrote:vala ako ocekujete da vas dajdzinca uda...... :-) :-) :-) :-)
ko je spominjao udaje :lol: :lol: :lol:
Saian

Post by Saian »

mescha wrote:
hananah wrote:Mrmote, zalim slucaj, nemam pojma ko je sinan, pretpostavljam neki dobro ti znani narodnjak. Uz duzno postovanje ja ne slusam narodnjake, cak slabo slusam ikakvu domacu muziku.
A vidis, neko ljubav svog zivota upozna uz narodnjake :lol: :lol: mogu misliti kola i cupkanja uz njih :-)
Ja što slaga...
presijeche me, znanje vam vashe ne vidjeh "quote" neg samo hananah, hladan znoj me oblio :shock: :shock: :-) :-) :-) :D :D :D
danas

Post by danas »

Saian wrote:
mescha wrote:
hananah wrote:Mrmote, zalim slucaj, nemam pojma ko je sinan, pretpostavljam neki dobro ti znani narodnjak. Uz duzno postovanje ja ne slusam narodnjake, cak slabo slusam ikakvu domacu muziku.
A vidis, neko ljubav svog zivota upozna uz narodnjake :lol: :lol: mogu misliti kola i cupkanja uz njih :-)
Ja što slaga...
presijeche me, znanje vam vashe ne vidjeh "quote" neg samo hananah, hladan znoj me oblio :shock: :shock: :-) :-) :-) :D :D :D
i miss her :roll: :roll: :D
pitt

Post by pitt »

Saian wrote:
mescha wrote:
Ja što slaga...
priznaj da si je pozelio :D:D:D
Saian

Post by Saian »

danas wrote: i miss her :roll: :roll: :D
:lol: :lol: :lol: :lol: shuti ne pochinji :oops: :D
Saian

Post by Saian »

pitt wrote:
priznaj da si je pozelio :D:D:D
ljudi ne zehebavajte se mozda chita ovo, ozbiljno ce shvatit :-) :-) :roll: :D nije to terminal disease neg' to ide on and on and on and on :D :D mind numbing, spirit crushing ... da nastavim :oops:
Last edited by Saian on 25/09/2007 19:03, edited 1 time in total.
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:

ovo je pitanje ljubavi, a ne mraka....ovaj, braka :-) :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
danas wrote:

a ima i trece pitanje :D al posto smo mi djevice fino vasCipane necemo sad to spominjat :oops: :D
pitt

Post by pitt »

ma ja....samo vas ljubav interesuje :-) :-)

Joj...tek sad vidjeh da je ovo fakina tema :D:D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:ma ja....samo vas ljubav interesuje :-) :-)

ha? :shock: :shock: :shock: :shock:

aj majkooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

niko ne obraca paznju :lol: :lol: :lol: :D

mene malo sta osim ljubavi interesuje :oops: :D kakva dobra knjiga, kakav dobar film, i sta fino za pojest :lol: :lol: :lol: :D
pitt

Post by pitt »

anais_nin wrote:

mene malo sta osim ljubavi interesuje :oops: :D kakva dobra knjiga, kakav dobar film, i sta fino za pojest :lol: :lol: :lol: :D
ma jasta..... sto bi rekli "u se(be). na se(be), i pod(a)se(be)" :D:D:D:D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:

ili drugim rijecima :D :D u se :D na se :D i nada se :lol: :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

rode, sokiras me :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

je l to obadvoje preporucujete Kama Sutru :shock: :-) :lol: :lol: :lol:
Saian

Post by Saian »

anais_nin wrote:je l to obadvoje preporucujete Kama Sutru :shock: :-) :lol: :lol: :lol:
josh jucher :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

danas wrote:
anais_nin wrote:
danas wrote: ko je spominjao udaje :lol: :lol: :lol:

a ima i trece pitanje :D al posto smo mi djevice fino vasCipane necemo sad to spominjat :oops: :D
nego cega bi bilo pitanje :D na manje ne pristajem :oops:
pitt

Post by pitt »

danas wrote:rode, sokiras me :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
STa te shokiram......tako se pod nasim vigvamima radi :D:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

Saian wrote:
anais_nin wrote:je l to obadvoje preporucujete Kama Sutru :shock: :-) :lol: :lol: :lol:
josh jucher :D
a sta ti preporucujes? :D
Felicita

Post by Felicita »

Bilo kuda kiki svuda :) Mislim da ama bas svugdje mozes sresti ljubav svog zivota, to je car i draz, al je i frustrirajuce. Cula sam svakakve kombinacije. Ja sam svoju ljubav srela preko Interneta. Sto je bilo no way prije...Sretno! :)
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Ja se bas nesto u zadnje vrijeme pitam.
Da bi uopste bili u prilici zapoceti neku vezu, morate prvo jelte upoznati nekoga. I onda se pocnem pitati - koliko sam zena upoznao u zadnjih, recimo pola godine? Bilo kakvih, bilo gdje. Ako nikoga novog ne upoznajete, kako cete onda nesto i zapoceti? Pratkicno, procenat osoba suprotnog pola koje upoznajete u nekom vremenskom periodu je proporcionalan sansi da pronadjete nekoga ko vas interesuje. Mislim, znam, ne otkrivam ovdje toplu vodu, ali mi se ovo cini kao neka vrsta auto-analize :-) , ako ste singl i ako se ikad pitate zasto ste singl, jedna od glavnih pitanja koje bi sebi mogli odgovoriti je - koliko ste osoba uopste upoznali? Cesto smo svi mi zabijeni u svakodnevne obaveze, posao, skola, isti krug prijatelja, ista mjesta na koje izlazite, ista vrsta zanimacije. To se vrlo lako pretvori u zatvoreni socijalni krug, gdje postoji mala mogucnost upoznavanja nekog novog. Uvijek imam osjecaj koliko samo postoji mogucnosti u sredini u kojoj zivim, za razne vrste veza i vezica, a mi stojimo i inertno promatramo.
Dakle, neki odgovor bi bio - diversifikacija socijalnog zivota, stvaranje prilika za upoznavanje nekog novog.

Sta vi mislite o ovome?
Sarafcina

Post by Sarafcina »

jeza u ledja wrote:Ja se bas nesto u zadnje vrijeme pitam.
Da bi uopste bili u prilici zapoceti neku vezu, morate prvo jelte upoznati nekoga. I onda se pocnem pitati - koliko sam zena upoznao u zadnjih, recimo pola godine? Bilo kakvih, bilo gdje. Ako nikoga novog ne upoznajete, kako cete onda nesto i zapoceti? Pratkicno, procenat osoba suprotnog pola koje upoznajete u nekom vremenskom periodu je proporcionalan sansi da pronadjete nekoga ko vas interesuje. Mislim, znam, ne otkrivam ovdje toplu vodu, ali mi se ovo cini kao neka vrsta auto-analize :-) , ako ste singl i ako se ikad pitate zasto ste singl, jedna od glavnih pitanja koje bi sebi mogli odgovoriti je - koliko ste osoba uopste upoznali? Cesto smo svi mi zabijeni u svakodnevne obaveze, posao, skola, isti krug prijatelja, ista mjesta na koje izlazite, ista vrsta zanimacije. To se vrlo lako pretvori u zatvoreni socijalni krug, gdje postoji mala mogucnost upoznavanja nekog novog. Uvijek imam osjecaj koliko samo postoji mogucnosti u sredini u kojoj zivim, za razne vrste veza i vezica, a mi stojimo i inertno promatramo.
Dakle, neki odgovor bi bio - diversifikacija socijalnog zivota, stvaranje prilika za upoznavanje nekog novog.

Sta vi mislite o ovome?

jeben kont :D
ali ako odes i upoznajes tete.... na kursu kuhanja kolaca... jel to adverse selection :D ;) ... nego... treba i kvalitativno i kvantitativno mjeriti ta poznanstva :) ... iako... sto reko jedan moj drug... najbitnije je biti u opticaju ... ¹atgan aprouè :D ... ili ono.. i corava koka ubode :D
Post Reply