ja ti fino kazem nisu dzaba ljudi kroz vijekove koristili ovu ili onu vrstu provodadjikadawn_upon_dawn wrote:negdje vec bude ta ljubav zivota...a na forumu je neces naci
samo utjehe, zamjene i second bests
![]()
![]()
Gdje upoznati ljubav svog zivota??!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
Last edited by anais_nin on 25/09/2007 18:56, edited 1 time in total.
- danas
ahaanais_nin wrote:ja ti fino kazem nisam dzaba ljudi kroz vijekove koristili ovu ili onu vrstu provodadjikadawn_upon_dawn wrote:negdje vec bude ta ljubav zivota...a na forumu je neces naci
samo utjehe, zamjene i second bests
![]()
![]()
druge forumashice po tom pitanju mogu biti veoma veoma pouzdane....posebno one sretno udate
nema ono konflikt interesa i to
![]()
ja ovo iz iskustva
![]()
pogotovo ako nisu ni skrte
- Saian
presijeche me, znanje vam vashe ne vidjeh "quote" neg samo hananah, hladan znoj me obliomescha wrote:Ja što slaga...hananah wrote:Mrmote, zalim slucaj, nemam pojma ko je sinan, pretpostavljam neki dobro ti znani narodnjak. Uz duzno postovanje ja ne slusam narodnjake, cak slabo slusam ikakvu domacu muziku.
A vidis, neko ljubav svog zivota upozna uz narodnjake![]()
mogu misliti kola i cupkanja uz njih
- danas
i miss herSaian wrote:presijeche me, znanje vam vashe ne vidjeh "quote" neg samo hananah, hladan znoj me obliomescha wrote:Ja što slaga...hananah wrote:Mrmote, zalim slucaj, nemam pojma ko je sinan, pretpostavljam neki dobro ti znani narodnjak. Uz duzno postovanje ja ne slusam narodnjake, cak slabo slusam ikakvu domacu muziku.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pitt
priznaj da si je pozelioSaian wrote:presijeche me, znanje vam vashe ne vidjeh "quote" neg samo hananah, hladan znoj me obliomescha wrote:Ja što slaga...hananah wrote:Mrmote, zalim slucaj, nemam pojma ko je sinan, pretpostavljam neki dobro ti znani narodnjak. Uz duzno postovanje ja ne slusam narodnjake, cak slabo slusam ikakvu domacu muziku.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Saian
- danas
a ima i trece pitanjeanais_nin wrote:danas wrote:ko je spominjao udajepitt wrote:vala ako ocekujete da vas dajdzinca uda......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je pitanje ljubavi, a ne mraka....ovaj, braka![]()
- anais_nin
niko ne obraca paznjupitt wrote:ma ja....samo vas ljubav interesuje![]()
![]()
Joj...tek sad vidjeh da je ovo fakina tema:D:D
mene malo sta osim ljubavi interesuje
- pitt
ma jasta..... sto bi rekli "u se(be). na se(be), i pod(a)se(be)"anais_nin wrote:niko ne obraca paznjupitt wrote:ma ja....samo vas ljubav interesuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mene malo sta osim ljubavi interesuje![]()
kakva dobra knjiga, kakav dobar film, i sta fino za pojest
![]()
![]()
![]()
- danas
ili drugim rijecimaanais_nin wrote:niko ne obraca paznjupitt wrote:ma ja....samo vas ljubav interesuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mene malo sta osim ljubavi interesuje![]()
kakva dobra knjiga, kakav dobar film, i sta fino za pojest
![]()
![]()
![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
nego cega bi bilo pitanjedanas wrote:a ima i trece pitanjeanais_nin wrote:danas wrote: ko je spominjao udaje![]()
![]()
ovo je pitanje ljubavi, a ne mraka....ovaj, braka![]()
al posto smo mi djevice fino vasCipane necemo sad to spominjat
![]()
- jeza u ledja
Ja se bas nesto u zadnje vrijeme pitam.
Da bi uopste bili u prilici zapoceti neku vezu, morate prvo jelte upoznati nekoga. I onda se pocnem pitati - koliko sam zena upoznao u zadnjih, recimo pola godine? Bilo kakvih, bilo gdje. Ako nikoga novog ne upoznajete, kako cete onda nesto i zapoceti? Pratkicno, procenat osoba suprotnog pola koje upoznajete u nekom vremenskom periodu je proporcionalan sansi da pronadjete nekoga ko vas interesuje. Mislim, znam, ne otkrivam ovdje toplu vodu, ali mi se ovo cini kao neka vrsta auto-analize
, ako ste singl i ako se ikad pitate zasto ste singl, jedna od glavnih pitanja koje bi sebi mogli odgovoriti je - koliko ste osoba uopste upoznali? Cesto smo svi mi zabijeni u svakodnevne obaveze, posao, skola, isti krug prijatelja, ista mjesta na koje izlazite, ista vrsta zanimacije. To se vrlo lako pretvori u zatvoreni socijalni krug, gdje postoji mala mogucnost upoznavanja nekog novog. Uvijek imam osjecaj koliko samo postoji mogucnosti u sredini u kojoj zivim, za razne vrste veza i vezica, a mi stojimo i inertno promatramo.
Dakle, neki odgovor bi bio - diversifikacija socijalnog zivota, stvaranje prilika za upoznavanje nekog novog.
Sta vi mislite o ovome?
Da bi uopste bili u prilici zapoceti neku vezu, morate prvo jelte upoznati nekoga. I onda se pocnem pitati - koliko sam zena upoznao u zadnjih, recimo pola godine? Bilo kakvih, bilo gdje. Ako nikoga novog ne upoznajete, kako cete onda nesto i zapoceti? Pratkicno, procenat osoba suprotnog pola koje upoznajete u nekom vremenskom periodu je proporcionalan sansi da pronadjete nekoga ko vas interesuje. Mislim, znam, ne otkrivam ovdje toplu vodu, ali mi se ovo cini kao neka vrsta auto-analize
Dakle, neki odgovor bi bio - diversifikacija socijalnog zivota, stvaranje prilika za upoznavanje nekog novog.
Sta vi mislite o ovome?
-
Sarafcina
jeza u ledja wrote:Ja se bas nesto u zadnje vrijeme pitam.
Da bi uopste bili u prilici zapoceti neku vezu, morate prvo jelte upoznati nekoga. I onda se pocnem pitati - koliko sam zena upoznao u zadnjih, recimo pola godine? Bilo kakvih, bilo gdje. Ako nikoga novog ne upoznajete, kako cete onda nesto i zapoceti? Pratkicno, procenat osoba suprotnog pola koje upoznajete u nekom vremenskom periodu je proporcionalan sansi da pronadjete nekoga ko vas interesuje. Mislim, znam, ne otkrivam ovdje toplu vodu, ali mi se ovo cini kao neka vrsta auto-analize, ako ste singl i ako se ikad pitate zasto ste singl, jedna od glavnih pitanja koje bi sebi mogli odgovoriti je - koliko ste osoba uopste upoznali? Cesto smo svi mi zabijeni u svakodnevne obaveze, posao, skola, isti krug prijatelja, ista mjesta na koje izlazite, ista vrsta zanimacije. To se vrlo lako pretvori u zatvoreni socijalni krug, gdje postoji mala mogucnost upoznavanja nekog novog. Uvijek imam osjecaj koliko samo postoji mogucnosti u sredini u kojoj zivim, za razne vrste veza i vezica, a mi stojimo i inertno promatramo.
Sta vi mislite o ovome?
jeben kont
ali ako odes i upoznajes tete.... na kursu kuhanja kolaca... jel to adverse selection