TO HARE CARE - STOTI PUT!!!!!!
-
enes-s
- Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.
E sad sam rešio da ovo stalno tražim i ponavljam na svim političkim temama.
Evo kako treba sa tom bezrepom stokom:
Samo da vas pitam, zašto u ovom gradu, svako malo ne radi trolejbuski prevoz?
Pa mame da im nabijem bezobrazne. Ovo je ko livada. Evo danas ceo dan pvo nema Interneta, pa sad spor. Je li, ko će to da mi objasni? Ma treba bre dizati na socijalni bunt, na ustanak! Kakve crne stranke, nacionalne, socijalističke, demokratske, ma sve ih redom nabijem. Dajte da nas sto uleti pa da ih močugama naučimo pameti. Dokle više ovi lopovi i ova korupcija.
Pa bre jbt, ovde trebaš da digneš kredit i da podmitiš da bi ti dete upisalo srednju školu.
Nego šta, ustanak! Buši, hahaha, Buši, hahaha !
Evo kako treba sa tom bezrepom stokom:
Samo da vas pitam, zašto u ovom gradu, svako malo ne radi trolejbuski prevoz?
Pa mame da im nabijem bezobrazne. Ovo je ko livada. Evo danas ceo dan pvo nema Interneta, pa sad spor. Je li, ko će to da mi objasni? Ma treba bre dizati na socijalni bunt, na ustanak! Kakve crne stranke, nacionalne, socijalističke, demokratske, ma sve ih redom nabijem. Dajte da nas sto uleti pa da ih močugama naučimo pameti. Dokle više ovi lopovi i ova korupcija.
Pa bre jbt, ovde trebaš da digneš kredit i da podmitiš da bi ti dete upisalo srednju školu.
Nego šta, ustanak! Buši, hahaha, Buši, hahaha !
-
zlatan01
Ja zapravo jesam uvjeren da Bosnjaci jesu krivi barem 50 % za situaciju u kojoj se nalaze. Primjera je bezbroj, a evo nekoliko. Za pljacku drzavne imovine na teritoriji gdje su vecina su krivi bosnjacki pliticari spregnuti sa lopovima iz iste etnicke grupe. Za dovodjenje mudzahedina, kad nam to niti politicki niti vojno nije trebalo, krivi gore navedeni. Posljedica je izjednacavanje krivice, koja istina ne moze biti ista, ali eto neprijateljima Bosne dobar argument, serviran...danas wrote:znaci, opet bosnjaci krivi![]()
![]()
![]()
Srpski i hrvatski hegemonizam su poznati i tu je sve jasno, ali nesposobnost, korumpiranost, nepotizam u bosnjaka je uzrokovala masu problema koje malo ko zeli pomenuti...
-
enes-s
- Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.
Dovođenje mudžahedina možeš pripisati Britanskoj obaveštajnoj službi. Oni su ih doveli. Međutim, ja sam da se sve to redom bije. To je prava stvar!
Zahtevi:
1) Da se zabrani dolazak na posao u službenim automobilima Audi A na n-ti, svima koji obavljaju bilo kakvu državnu fuknciju ( O ovome sam već pisao, ali je obrisano, međutim, OVO stalno treba ponavljati ). Dakle, ukinuti službene automobile, i umesto njih svima po biciklo. Molim lepo. Kad mogu Šveđani, Danci, mogu i ove domaće džudže.
Svima bih dao po jednu trubicu i šifru za zaključavanje, a ispred državnih institucija ugradio one držače za bicikla. Dakle, uvesti u Ustav biciklo.
Biciklo kao ustavotvorna kategorija. Ustavom je zagarantovano da će da okreću pedale do posla i nazad.
2) Plata državnih službenika sme da se kreće u rasponu od 1000 - 1500 KM, bilo koju f-ju da obavlja. Od ministra do običnog službenika. Kome se ne isplati, malo mu, neka se vrati svom prvobitnom zanimanju, dakle onim čim se bavio pre ulaska u politiku... poljoprivrednom proizvodnjom ili švercom farmerki.
3) Zabraniti svima koji rade u državnim organima ( organima javne uprave ) da budu u bilo kakvim upravnim odborima, i na taj način izbeći da lopovi primaju po 4-5 plata mesečno. Takođe, jedan čovek, jedna f-ja, da ne bude da je sam svoj zamenik.
4) Umesto izgradnje novih zatvora, u praksu uvesti i institucializovati novi način kažnjavanja - govnjivu motku!
Govnjiva motka je odlično rešenje za svaku siromašnu državu. Ona sa jedne strane radi posao, a sa druge štedi novac. Međutim, GM je potrebno kombinovati sa tačkama 1., 2. i 3. jer je njima obraz kao đon, stida i srama nemaju, pa ih prvo treba udariti gde ih najviše boli, u zatamnjena stakla skupocenih limuzina i novac.
Buši, hahahaha, buši hahahaha
Zahtevi:
1) Da se zabrani dolazak na posao u službenim automobilima Audi A na n-ti, svima koji obavljaju bilo kakvu državnu fuknciju ( O ovome sam već pisao, ali je obrisano, međutim, OVO stalno treba ponavljati ). Dakle, ukinuti službene automobile, i umesto njih svima po biciklo. Molim lepo. Kad mogu Šveđani, Danci, mogu i ove domaće džudže.
Svima bih dao po jednu trubicu i šifru za zaključavanje, a ispred državnih institucija ugradio one držače za bicikla. Dakle, uvesti u Ustav biciklo.
Biciklo kao ustavotvorna kategorija. Ustavom je zagarantovano da će da okreću pedale do posla i nazad.
2) Plata državnih službenika sme da se kreće u rasponu od 1000 - 1500 KM, bilo koju f-ju da obavlja. Od ministra do običnog službenika. Kome se ne isplati, malo mu, neka se vrati svom prvobitnom zanimanju, dakle onim čim se bavio pre ulaska u politiku... poljoprivrednom proizvodnjom ili švercom farmerki.
3) Zabraniti svima koji rade u državnim organima ( organima javne uprave ) da budu u bilo kakvim upravnim odborima, i na taj način izbeći da lopovi primaju po 4-5 plata mesečno. Takođe, jedan čovek, jedna f-ja, da ne bude da je sam svoj zamenik.
4) Umesto izgradnje novih zatvora, u praksu uvesti i institucializovati novi način kažnjavanja - govnjivu motku!
Govnjiva motka je odlično rešenje za svaku siromašnu državu. Ona sa jedne strane radi posao, a sa druge štedi novac. Međutim, GM je potrebno kombinovati sa tačkama 1., 2. i 3. jer je njima obraz kao đon, stida i srama nemaju, pa ih prvo treba udariti gde ih najviše boli, u zatamnjena stakla skupocenih limuzina i novac.
Buši, hahahaha, buši hahahaha
- danas
sve to stoji... onog trenutka kad su usli u koaliciju sa cetnicima i ustama, bosnjacki 'lideri' su unistili drzavu i potpisali smrtnu kaznu svog naroda, koje satro predstavljase... i da ne pricam o lopovluku i generalnom balinluku koji nas unisti... davno sam na ovom forumu pisala, treba sve to povjesat po banderama, ili u sumu pa metak u celo... pa da se ne ponavljam...zlatan01 wrote:Ja zapravo jesam uvjeren da Bosnjaci jesu krivi barem 50 % za situaciju u kojoj se nalaze. Primjera je bezbroj, a evo nekoliko. Za pljacku drzavne imovine na teritoriji gdje su vecina su krivi bosnjacki pliticari spregnuti sa lopovima iz iste etnicke grupe. Za dovodjenje mudzahedina, kad nam to niti politicki niti vojno nije trebalo, krivi gore navedeni. Posljedica je izjednacavanje krivice, koja istina ne moze biti ista, ali eto neprijateljima Bosne dobar argument, serviran...danas wrote:znaci, opet bosnjaci krivi![]()
![]()
![]()
Srpski i hrvatski hegemonizam su poznati i tu je sve jasno, ali nesposobnost, korumpiranost, nepotizam u bosnjaka je uzrokovala masu problema koje malo ko zeli pomenuti...
ja komentarisem ovo podebljano, a to je neka generalna svijest po kojoj se jedino od bosnjaka i dalje ocekuje da budu 'drugaciji i bolji'... eto, srbi i hrvati su takvi, jebiga... slijezimo ramenima... na njihov peksinluk su se svi navikli... ali bosnjaci, eto, moraju biti idealni... a cini mi se, ne znam sta da urade, idealni nikad biti nece...
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
sta bi falilo jednoj jakoj, demokratskoj, bosnjackoj drzavi?
- danas
a sadasnja BH im je ko biva 100%... ne smiju uci u to 70% ili zive ko crnci u juznoj africi..._BosanaC wrote:Falilo bi joj preko 70% teritorije sadasnje BiH...karabaja-x wrote:sta bi falilo jednoj jakoj, demokratskoj, bosnjackoj drzavi?
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ja odem tamo u knjigedanas wrote:a sadasnja BH im je ko biva 100%... ne smiju uci u to 70% ili zive ko crnci u juznoj africi..._BosanaC wrote:Falilo bi joj preko 70% teritorije sadasnje BiH...karabaja-x wrote:sta bi falilo jednoj jakoj, demokratskoj, bosnjackoj drzavi?
-
_BosanaC
Pa jel' treba da se ozvanici podjela i Bosnjakistan po cijenu totalne podjele BiH?danas wrote:a sadasnja BH im je ko biva 100%... ne smiju uci u to 70% ili zive ko crnci u juznoj africi..._BosanaC wrote:Falilo bi joj preko 70% teritorije sadasnje BiH...karabaja-x wrote:sta bi falilo jednoj jakoj, demokratskoj, bosnjackoj drzavi?
- danas
ma ja najvolim, sto ne smijem zanocit 'tamo'... ili kad odes u 'njihov' mostar, ne rade 'nase' telefonske kartice...dawn_upon_dawn wrote:ja odem tamo u knjigedanas wrote:a sadasnja BH im je ko biva 100%... ne smiju uci u to 70% ili zive ko crnci u juznoj africi..._BosanaC wrote: Falilo bi joj preko 70% teritorije sadasnje BiH...imam veza
sa ljudima koji su crnci samo to niko ne vidi
![]()
ostalo... mogu podnijet... izdrzo je kunta kinte i gore
- danas
BH je de fakto podijeljena, pa ozvaniceno to bilo ili ne... nema nijedne struje medju srbima i hrvatima koja je za jedinstvenu drzavu, a i bosnjacima valjda doqurcilo moljakat i bivat jedini sa multi-kulti pricom... i samo dok se koaliciona braca dogovore sta kome ide i zavrse privatizaciju budzasto, ide i tvoja 'zvanicna podjela'..._BosanaC wrote:Pa jel' treba da se ozvanici podjela i Bosnjakistan po cijenu totalne podjele BiH?danas wrote:a sadasnja BH im je ko biva 100%... ne smiju uci u to 70% ili zive ko crnci u juznoj africi..._BosanaC wrote: Falilo bi joj preko 70% teritorije sadasnje BiH...
-
_BosanaC
Toga me valjda i jeste najvise strah... I zato mi i ne ide u glavu prica o bilo cijem BH patriotizmu od trenutno vladajucih stranaka. Postoji Srpski/Hrvatski/Bosnjacki patriotizam, ali BH patriotizam je izgleda umro u Dejtonu 
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ja mislim da bi bosnjacka drzava bila veci garant za opstanak bosnjackog naroda, i da bi u njoj bi bilo mjesta za sve one koji se osjecaju bosancima bez obzira na vjeroispovjest.
- danas
BH patriotizam nikada nije istinski postojao kao politicka opcija -- da jeste, ne bi ovi bili na vlasti... srbi su srbi, hrvati su hrvati, a bosnjaci su podjeljeni na ateiste i pravovjerne... bosanaca... ni za lijeka... to sto se nas saka jada tako osjeca ne pije vode politicki... to ti je valjda jasno do sada..._BosanaC wrote:Toga me valjda i jeste najvise strah... I zato mi i ne ide u glavu prica o bilo cijem BH patriotizmu od trenutno vladajucih stranaka. Postoji Srpski/Hrvatski/Bosnjacki patriotizam, ali BH patriotizam je izgleda umro u Dejtonu
-
_BosanaC
Jel' ti hoces bosnjacku ili bosansku drzavu? I Dodik se sjeba pricajuci da u RS ima mjesta za sve, samo pod njegovim pravilima igre.karabaja-x wrote:ja mislim da bi bosnjacka drzava bila veci garant za opstanak bosnjackog naroda, i da bi u njoj bi bilo mjesta za sve one koji se osjecaju bosancima bez obzira na vjeroispovjest.
-
_BosanaC
Jasno mi je, kao i to da sam nepopravljivi optimista koji svakim danom propusta sanse za odlazak odavdje jer se nada da ce se nesto promjeniti... A na kraju cu samo popusiti bez veze...danas wrote:BH patriotizam nikada nije istinski postojao kao politicka opcija -- da jeste, ne bi ovi bili na vlasti... srbi su srbi, hrvati su hrvati, a bosnjaci su podjeljeni na ateiste i pravovjerne... bosanaca... ni za lijeka... to sto se nas saka jada tako osjeca ne pije vode politicki... to ti je valjda jasno do sada..._BosanaC wrote:Toga me valjda i jeste najvise strah... I zato mi i ne ide u glavu prica o bilo cijem BH patriotizmu od trenutno vladajucih stranaka. Postoji Srpski/Hrvatski/Bosnjacki patriotizam, ali BH patriotizam je izgleda umro u Dejtonu
- danas
kako ce se promijeniti majke ti? ko ce promijeniti? cime? kada? sa kim?_BosanaC wrote:Jasno mi je, kao i to da sam nepopravljivi optimista koji svakim danom propusta sanse za odlazak odavdje jer se nada da ce se nesto promjeniti... A na kraju cu samo popusiti bez veze...danas wrote:BH patriotizam nikada nije istinski postojao kao politicka opcija -- da jeste, ne bi ovi bili na vlasti... srbi su srbi, hrvati su hrvati, a bosnjaci su podjeljeni na ateiste i pravovjerne... bosanaca... ni za lijeka... to sto se nas saka jada tako osjeca ne pije vode politicki... to ti je valjda jasno do sada..._BosanaC wrote:Toga me valjda i jeste najvise strah... I zato mi i ne ide u glavu prica o bilo cijem BH patriotizmu od trenutno vladajucih stranaka. Postoji Srpski/Hrvatski/Bosnjacki patriotizam, ali BH patriotizam je izgleda umro u Dejtonu
meni je lakse u zivotu otkad sam skontala da su 'oni' pobijedili... jaci su, vise ih je... skidam kapu, svaka cast -- nisu ukrali glasove, i ne sprovode nikakvu diktaturu... ovo je sve volja naroda, a samo je pitanje vremena kad ce se i zvanicno podijeliti... ja nemam nista SUtim... falim te boze...
nego se dajnice fataj cipela i muzike po forumu, lakse se dise...
- karabaja-x
necu ja nista, to je previse zapetljana situacija i da ti pravo kazem, ne znam sta je najbolje rjesenje, u stvari znam, to je cjelovita bih, onakva za kakvu je se borilo na pocetku rata, ali da li je ona realana danas? i da li bi ona garantovala, da se za 50 godina ne desi neki novi genocid? bosnjacka ili bosanska, to je ja mislim ista stvar_BosanaC wrote:Jel' ti hoces bosnjacku ili bosansku drzavu? I Dodik se sjeba pricajuci da u RS ima mjesta za sve, samo pod njegovim pravilima igre.karabaja-x wrote:ja mislim da bi bosnjacka drzava bila veci garant za opstanak bosnjackog naroda, i da bi u njoj bi bilo mjesta za sve one koji se osjecaju bosancima bez obzira na vjeroispovjest.
-
_BosanaC
danas wrote:kako ce se promijeniti majke ti? ko ce promijeniti? cime? kada? sa kim?_BosanaC wrote:Jasno mi je, kao i to da sam nepopravljivi optimista koji svakim danom propusta sanse za odlazak odavdje jer se nada da ce se nesto promjeniti... A na kraju cu samo popusiti bez veze...danas wrote: BH patriotizam nikada nije istinski postojao kao politicka opcija -- da jeste, ne bi ovi bili na vlasti... srbi su srbi, hrvati su hrvati, a bosnjaci su podjeljeni na ateiste i pravovjerne... bosanaca... ni za lijeka... to sto se nas saka jada tako osjeca ne pije vode politicki... to ti je valjda jasno do sada...
meni je lakse u zivotu otkad sam skontala da su 'oni' pobijedili... jaci su, vise ih je... skidam kapu, svaka cast -- nisu ukrali glasove, i ne sprovode nikakvu diktaturu... ovo je sve volja naroda, a samo je pitanje vremena kad ce se i zvanicno podijeliti... ja nemam nista SUtim... falim te boze...
nego se dajnice fataj cipela i muzike po forumu, lakse se dise...
Mislim da je najpametnije ne vaditi nos iz Muhine kafane... S obzirom da ljubitelj cipela i nisam... A muzikom se dijelom mi bavim...
Nejse...
-
zavrzlama
@ danasja komentarisem ovo podebljano, a to je neka generalna svijest po kojoj se jedino od bosnjaka i dalje ocekuje da budu 'drugaciji i bolji'... eto, srbi i hrvati su takvi, jebiga... slijezimo ramenima... na njihov peksinluk su se svi navikli... ali bosnjaci, eto, moraju biti idealni... a cini mi se, ne znam sta da urade, idealni nikad biti nece...
Ovo izreceno je dosad najslikovitije i najistinskije objasnjeno trenutno stanje u BIH i odnos bosnjaka prema drugim i drugih prema bosnjacima
Pokvario bih ti misao da bilo sta dodam na vec napisano sa tvoje strane..
-
Petrovic77
Odrzivost. Na stranu to sto Hrvati, Srbi i Bosanci koji vole BiH ne zele da budu manjina u tom tvom rezervatu kojeg bi da zoves drzavom, jos k tomu jakom.karabaja-x wrote:sta bi falilo jednoj jakoj, demokratskoj, bosnjackoj drzavi?
- danas
tuzni smajo ili ne... to ti je realnost..._BosanaC wrote:danas wrote:kako ce se promijeniti majke ti? ko ce promijeniti? cime? kada? sa kim?_BosanaC wrote: Jasno mi je, kao i to da sam nepopravljivi optimista koji svakim danom propusta sanse za odlazak odavdje jer se nada da ce se nesto promjeniti... A na kraju cu samo popusiti bez veze...
nego se dajnice fataj cipela i muzike po forumu, lakse se dise...![]()
Mislim da je najpametnije ne vaditi nos iz Muhine kafane... S obzirom da ljubitelj cipela i nisam... A muzikom se dijelom mi bavim...
Nejse...
jer bez revolucije i bez maranja po ledjima nema nista... a to je tesko sa ovakvim narodom (nece valjda 35 ljudi voditi neku revoluciju?) a bice potpuno nemoguce cim se zavrsi privatizacija... i to je to... a onda, sasvim je svejedno da li ce ovo biti ko biva jedna drzava sa 3 entiteta, ili 3 banana-drzave... isto sranje drugo pakovanje... jer one drzave za koju smo svi ovdje disali vise nema... i da se vratim na pocetak -- zna se ko ju je i zasto unistio... i zna se sta je pocetak svega...
- karabaja-x
pa mislio sam da je napravimo jakom, normalno...maknut lopove, bagru, ekstremiste, stvoriti jaku ekonomiju...Petrovic77 wrote:Odrzivost. Na stranu to sto Hrvati, Srbi i Bosanci koji vole BiH ne zele da budu manjina u tom tvom rezervatu kojeg bi da zoves drzavom, jos k tomu jakom. [/list]karabaja-x wrote:sta bi falilo jednoj jakoj, demokratskoj, bosnjackoj drzavi?
-
blah blah
ni od revolucije i maranja nema nista, jer su u svim dosadasnjim najmanje hajrovali oni u cije ime su, lafo, sprovodjenje. zato, jedino evolucija, pa kom opanci kom obojci.danas wrote:jer bez revolucije i bez maranja po ledjima nema nista... a to je tesko sa ovakvim narodom (nece valjda 35 ljudi voditi neku revoluciju?) a bice potpuno nemoguce cim se zavrsi privatizacija... i to je to... a onda, sasvim je svejedno da li ce ovo biti ko biva jedna drzava sa 3 entiteta, ili 3 banana-drzave... isto sranje drugo pakovanje... jer one drzave za koju smo svi ovdje disali vise nema... i da se vratim na pocetak -- zna se ko ju je i zasto unistio... i zna se sta je pocetak svega...