Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Moderator: anex
- Loulou
#151 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
I ja sam zadnji (dobro, nije baš zadnji) put bila kod Spahovića, divan je, nema što, ali kako pročitah o skorašnjim iskustvima forumašica kod njega, čovjeku je vjerovatno vrijeme za potpuno povlačenje iz prakse. Normalno je, star je čovjek, godine čine svoje.
-
miikiica
#152 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Da li neko ima iskustva sa Dr Jadrankom Dizdarevic?? KOlike su joj cijene ???
-
nezaposlena
#153 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Ja bila prije dva dana kod Jadranke, pregled, papa test i UZ 90 km! Ja imam super iskustvo sa njom dok recimo moja prijateljica ne! Meni je ona vodila trudnocu, porodila me i nakon toga idem na redovne preglede kod nje! Trenutno ne bih ju mjenjala!
- Zelena Carapa
#154 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
+1MedenoSrce wrote:Samo da se pridružim preporukama.otherside wrote:Dr Divanovic. ako hoces kod privatnog ginekologa, nemoj dalje od njega traziti.
Nema kod njega dušo, maco, tako ti je kako ti je, a još povrh svega i veliki stručnjak.
-
shambho
#155 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
nezaposlena wrote:Ja bila prije dva dana kod Jadranke, pregled, papa test i UZ 90 km! Ja imam super iskustvo sa njom dok recimo moja prijateljica ne! Meni je ona vodila trudnocu, porodila me i nakon toga idem na redovne preglede kod nje! Trenutno ne bih ju mjenjala!
A sto je tebi super a sto drugarici nije?
- jaca-maca
#156 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Ja sam mislila otici ginekologu u polikliniku Clarus, samo ova stranica njihova je uzas 
- wewa
#157 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
jos jedan glas zaZelena Carapa wrote:+1MedenoSrce wrote:Samo da se pridružim preporukama.otherside wrote:Dr Divanovic. ako hoces kod privatnog ginekologa, nemoj dalje od njega traziti.
Nema kod njega dušo, maco, tako ti je kako ti je, a još povrh svega i veliki stručnjak.
-
LaCici
#158 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Svaka vam cast kada mozete trpiti tersiluk tog covjeka. 
Ja ne mogu.
Ja ne mogu.
- wewa
#159 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
hahahahaha, valjda sam i sama tak'a - vrlo se uspjesno druzimo on i ja vec 9 godinaLaCici wrote:Svaka vam cast kada mozete trpiti tersiluk tog covjeka.
Ja ne mogu.
- Kona__
#160 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Da li da odem kod Spahovića ili Divanovića? Koji je sad veći ters? 
-
LaCici
#161 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Ma onda prije kod Divanovica jer Spahovic je bas star, instrumenti mu ispadaju vise iz ruku, nista ga ne razumijes sta prica, tako da ti je "manje zlo" Divanovic. Bar ces ga razumjeti. 
- Kona__
#162 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Hvala cici, joj tuge biramo manje zlo.. 
- otherside
#163 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
manje zlo?
i jedan i drugi su vrsni ginekolozi, ljudi u koje se njihove pacijentice kunu i hvale ih gdje stignu.
doduse, za spahovica ne znam jer nisam nikad bila kod njega ali sam cula milion puta da je covjek strucnjak.
divanovica necu komentarisati...njemu vise vjerujem nego sebi
cuj "manje zlo"...ma hajte brate kod onih tetica ginekologa, nek' vam se smjeskaju i daje recepte za kolace.
i jedan i drugi su vrsni ginekolozi, ljudi u koje se njihove pacijentice kunu i hvale ih gdje stignu.
doduse, za spahovica ne znam jer nisam nikad bila kod njega ali sam cula milion puta da je covjek strucnjak.
divanovica necu komentarisati...njemu vise vjerujem nego sebi
cuj "manje zlo"...ma hajte brate kod onih tetica ginekologa, nek' vam se smjeskaju i daje recepte za kolace.
-
LaCici
#164 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Pa zato sam i stavila pod navodnike da se ne misli bukvalno nego u prenesenom znacenju. Njih dvojicu uvijek spominjem kao najbolje ginekologe strucnjake, ali ovdje sam mislila manje zlo po tersiluku i odbojnosti. Sta se odmah palite. 
- IceQueen
#165 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Jako pozitivna iskustva imam sa Dr. Mehmedbašićem, i jedino žalim što se ranije nisam obratila Dr. Mehmedbašiću, nego nekolicini nestručnjaka poput Vernesa Begovića, za njega uopšte necu da kazem "doktor" jer njemu fali odgoja, a prvenstveno znanja da bi mogao nositi takvu titulu. Žao mi je iskreno što tog skota nisam tužila prije 5-6 godina. Jedino što ne bih voljela je da taj idiot upropasti još neku mladu osobu svojim haljkavim pristupom i elementarnim neznanjem, istovremeno se šepireći svojim diplomama i radnim iskustvom i Italiji, Švicarskoj, gdje vec ne... (
Kao da u Švici nema losih doktora pa eto meni treba da bude garant)
Uglavnom, da se vratim temi
Dr. Mehmedbašić je prvi doktor koji je meni objasnio prirodu moje bolesti, do detalja, na biohemijskom nivou. Pomogao mi je terapijom koju mi je prepisao ali i svojim toplim ljudskim stavom. Dr. Mehmedbašić je za mene u jednom momentu mog života bio ginekolog ali i psiholog, iako je u njegovoj ordinaciji uvijek gužva, Dr. Mehmedbašić je uvijek našao barem 15 minuta vremena za razgovor sa mnom, i mislim da mu nikada necu moci dovoljno zahvaliti.
Možda je ordinacija Dr. Mehmedbašića nesto skuplja od ostalih, kako neki ovdje navode, meni iskreno 50 km za UZ i 50 km za PAPA test nije puno, a sve hormonalne analize koje sam radila mnogo puta, nikada nisam radila u biohemijskoj laboratoriji Dr. Mehmedbašića, čak naprotiv, preporučio mi je da uradim u državnoj ustanovi te analize da ih ne bih plaćala privatno. Uz to, nikada nisam platila niti jednu konsultaciju, a znam da mnogi ginekolozi "ubiru" 10-20 KM samo za to sto progovore 5 rijeci (pouzdano znam za meni omraženog Vernesa Begovića).
Sve u svemu, Dr. Mehmedbašića toplo preporučam svima, i pri tome ne dovodim u pitanje stručnost liječnika kod kojih nikada nisam bila, samo ističem svoja pozitivna iskustva.
Uglavnom, da se vratim temi
Možda je ordinacija Dr. Mehmedbašića nesto skuplja od ostalih, kako neki ovdje navode, meni iskreno 50 km za UZ i 50 km za PAPA test nije puno, a sve hormonalne analize koje sam radila mnogo puta, nikada nisam radila u biohemijskoj laboratoriji Dr. Mehmedbašića, čak naprotiv, preporučio mi je da uradim u državnoj ustanovi te analize da ih ne bih plaćala privatno. Uz to, nikada nisam platila niti jednu konsultaciju, a znam da mnogi ginekolozi "ubiru" 10-20 KM samo za to sto progovore 5 rijeci (pouzdano znam za meni omraženog Vernesa Begovića).
Sve u svemu, Dr. Mehmedbašića toplo preporučam svima, i pri tome ne dovodim u pitanje stručnost liječnika kod kojih nikada nisam bila, samo ističem svoja pozitivna iskustva.
- Kona__
#166 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Bila kod Divanovica, hvala svima na preporuci, oduševio me doktor. Vrlo pažljiv, nježan, otvoren za pitanja i edukaciju. Thumbs up i još jedna preporuka. 
- Loulou
#167 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Jesi bila u njegovoj novoj ordinaciji, u zgradi Uniprometa (tako rekoše)?
Koji je br. tel.?
Koji je br. tel.?
- Alhemicarkaa
#168 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Samo da potvrdim za Mehmedbašića, čovjek je veliki stručnjak, ali i čovjek prije svega, prema svojim pacijenticama se odnosi kao otac. Koliko je puta strpljivo saslušao sva moja i najgluplja pitanja, i odgovorio u detalje, bez ikakve žurbe iako je čekaonica bila puna.IceQueen wrote: Možda je ordinacija Dr. Mehmedbašića nesto skuplja od ostalih, kako neki ovdje navode, meni iskreno 50 km za UZ i 50 km za PAPA test nije puno, a sve hormonalne analize koje sam radila mnogo puta, nikada nisam radila u biohemijskoj laboratoriji Dr. Mehmedbašića, čak naprotiv, preporučio mi je da uradim u državnoj ustanovi te analize da ih ne bih plaćala privatno. Uz to, nikada nisam platila niti jednu konsultaciju, a znam da mnogi ginekolozi "ubiru" 10-20 KM samo za to sto progovore 5 rijeci (pouzdano znam za meni omraženog Vernesa Begovića).
Također mi je rekao da ako imam zdravstveno osiguranje nalaze vadim u državnoj, da ne plaćam bezveze. A da ne spominjem da sam kod njega bila na postupcima medicinski potpomognute oplodnje i od 4 inseminacije platila dvije (jedna je 550 KM), a u te dvije godine više mi pregleda UZV nije naplatio nego što je naplatio. On i svo njegovo osoblje je
-
minche85
#169 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Samo da vas pitam, koliko se ceka na rezultate papa testa kod Mehmedbasica?
- zgiba
#170 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Novi broj dr. Divanovica je 641666 i jeste u zgradi je Uniprometa (prvi sprat)Loulou wrote:Jesi bila u njegovoj novoj ordinaciji, u zgradi Uniprometa (tako rekoše)?
Koji je br. tel.?
- Loulou
#171 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
To je, pretpostavljam, broj fiksnog telefona?zgiba wrote:Novi broj dr. Divanovica je 641666 i jeste u zgradi je Uniprometa (prvi sprat)Loulou wrote:Jesi bila u njegovoj novoj ordinaciji, u zgradi Uniprometa (tako rekoše)?
Koji je br. tel.?
-
shambho
#172 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Mene dr. Divanovic slomije, ja jednu on pet
.. Ja samo hocu da me neko saslusa
.. Jest on fin i sve al' ja vise nisam mogla kod njega.. Kod Spahovica sam bila jednom i on me slomio..rasplako me
.. Ni on me nije saslus'o..
Ne znam..sad fatam zalet za posjet gin, ne znam kome cu, vjerovatno Spahovicu ..
Ne znam..sad fatam zalet za posjet gin, ne znam kome cu, vjerovatno Spahovicu ..
- hana_montana
#173 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
a sto me nasmijashambho wrote:Mene dr. Divanovic slomije, ja jednu on pet.. Ja samo hocu da me neko saslusa
.. Jest on fin i sve al' ja vise nisam mogla kod njega.. Kod Spahovica sam bila jednom i on me slomio..rasplako me
.. Ni on me nije saslus'o..
haj sutra ti se raspitam na poslu ko hoce saslusat
-
shambho
#174 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
Hvala puno! 
- IceQueen
#175 Re: Za djevojke i zene - ginekolog u Sa
3 dana se ceka na nalaz! LPminche85 wrote:Samo da vas pitam, koliko se ceka na rezultate papa testa kod Mehmedbasica?
P.S. Msm bar ja sam toliko cekala, ali mislim da je to generalno pravilo