Ciganluk po Ferhadiji

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pinkzelena

Post by pinkzelena »

danas wrote:
pinkzelena wrote:
danas wrote: ma ne pricam ja nista, ja nemam DVA STANA, nije sala :lol: a ni ti se ne javljaj, kako si se samo usudila zavrsiti taj BOGOVSKI faks prije nego ti je dopusteno bilo :lol: :lol: :lol:

Ti ćeš oboliti zbog mene :lol:
docim si ti vec obolila, a lijeka ti nema :wink:

PS ovo nisam ja rekla, ovo sam samo zaboravila da stavim navodnike onoga sto sam citirala prije mene :lol:

Reko..obolićeš ;-) .. ja sad idem da spavam,a ti nastavi da grickaš nokte,zbog moje "babovine",koja ti je vidim zapala za oko..a bogami i BOGOVSKOG fakulteta.. :lol: :oops: ..
Dala bih ti svoj broj,al jbg nisi moj tip.. :-) a i eto..pored svih blagodati,još sam u sretnoj vezi.. :D,reko da ti dam još jedan razlog da pokažeš svima koliko si "zavidna" prema nekome,koga ne poznaješ.Ako postoji dno dna,definitivno je infiltrirano u tvom nicku..

8-) sad slobodno rafalaj cijelu noć..šta bi drugo ti radila.. čovjek kad god ovdje navrati u po dana,u po noći..ti si uredno logovana :-) ..e onda me i ne čudi što si takva kakva si.
Nisi vrijedna više nijednog komentara,čak je i ovo bilo previše.

Laka noć... 8-)
danas

Post by danas »

nije bona bilo previse, hajde jos malo :lol: :lol: :lol: najjaca si :lol:

reci nam opet ko je cigan, a ko je gradjanin... :-) :-) :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

pinkzelena wrote:@ "Mirci",jesam savršena sam 8-) ..

Btw.. pročitam i ja tvojih gluposti kile i kile..al jbg.. tebi se ovdje mora podilaziti,pošto si kao neko vrhovno forumsko božanstvo nakon zooma,pa gluho bilo,ako neko ne misli što i ti il ne izbacuje smajlije na svaku tvoju,koju napišeš..taj je obavezno glup,poremećen,nema pojma o životu..treba ga obavezno što više isponižavati,što samo svjedoči o nekim moralnim vrijednostima čovjeka.
Neko,ko tuđe mišljenje,odnosno stav,koji je suprotan njegovom automatski popljuje je samo odraz nekulture i ništa drugo,a tebe često prenosi po tom pitanju,samo eto što imaš hordu šupkolizaca da prostiš,kojima je forum i kuća i kafana i mjesto,gdje sve mogu da nauče..pa se onda cerekaju,a to tebi očigledno pomaže da ti ego raste..il šta već.
Eh pa jbg žao mi je,al imam eto tu ja bih rekla vrlinu,da sam bezobrazno direktna i iskrena.. i ne libim se toga da javno kažem sve što mislim,a stalo mi je do tvog mišljenja,koje je moram reći vrlo bezobrazno prezentovano i nezrelo za djevojku tvojih godina ko do lanjskog snijega.
Znači.. otprilike sam ukapirala kako to ovdje hoda.. il se pridruži određenoj skupini,pa makar bili neprikosnoveni debili.. il ćeš biti razapet ko Isus.
Što se tiče diskutantice @danas,tek me to ne tangira..i veze nema sa mojim postovima.
Ako zaslužujem ban,zbog svog mišljenja,no problem banuj me i svršimo s tim,al mi nemoj držati moralne pridike.. jer to može samo neko,ko mi je extremno blizak i ko me dobro poznaje,a ne neko s druge strane mog monitora.To valjda znaš iz života *eboga ti..ne trebam ti govoriti.

Dakle,bar ti bi trebala biti neki primjer jbg.. ovdje.. neke objektivnosti,nepristrasnosti..a ne da se ko mutava zalijećeš i nazivaš ljude glupima.Ne znam s kojim pravom uopšte?

Što se tiče mog faxa,jel rekoh BOGOVSKI?? Da.. BOGOVSKI JE 8-)
:lol: pinkice, ja nisam samo moderator, ja sam i forumash, stoga imam pravo da ti kazem da si kompletni idiot kao sto si ti forumasici danas napisala da je papanka...

I onda mi neko kaze i prigovara sto su postojali mod nickovi...

upravo radi ovakvih stvari :D:D:D

I da pinkice, dokle god ja volonterski radim moderiranje foruma, pod ovim nickom cu i da forumam i cistim forum, a ti mashi ushima :D

PS vecina raje na ovom forumu forum shvata kao cyber polje, bitove i bajtove, tako da nemaju potrebe da se ikome uvlache u dupe a pogotovo nemaju potrebu da napadaju nekoga jer se osjete ugrozenim...valjda ti je raja okrenula ledja obzirom da si na bogovskom fakultetu sa bogovskim poslom bla bla truc...

:D

Uzivaj slobodno, ja sve tefterim, sta znas dje cemo se srest....
PS Malo upozorenje-namjerno skreces s teme.
Op3r4t0r

Post by Op3r4t0r »

danas wrote:nije bona bilo previse, hajde jos malo :lol: :lol: :lol: najjaca si :lol:

reci nam opet ko je cigan, a ko je gradjanin... :-) :-) :D

:lol: :lol: :lol: :D :D :D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

nisam znala da je u ciganskom sarajevu likovna akademija bogovski fakultet :D:D:D

nego, niko mi nije javio da je ona teta sto inace galami sa stepenica trznice promijenila i stajling i nacin prodaje novina....
Phia

Post by Phia »

Ja se slobodno 'prijavljujem' da nisam odavLe..nisam Sarajka a iskreno ni ne osjećam neku želju da budem..i sad imam hercegovački naglasak oriđinal :D ..ovdje sam samo iz potrebe (prvo fakultet) a onda i nevolje jer u mom gradu nema posla ni za moje roditelje ni za mene i jako je loša politička situacija..i stvarno se nadam da će se nekad stvoriti uslovi da odem tamo živjeti, u manje mjesto jer nije veliki grad za svakoga..mene guši ova buka, prenatrpanost i vašar..ja sam definitivno provincijalni tip.. :-)
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 17:18, edited 1 time in total.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

ladyblue18 wrote:
_BosanaC wrote:
ladyblue18 wrote: Ne spominji mi to prokletstvo :x :x Uvijek podjem onda da prodjem i ne skontam da ne mogu :x :x :x moram zaobilazit :x :x
Ne rece nam boju kose? :D
smedja, svijetlo smedja :oops: :D
A vuce na plavo, jelde? :oops: :D
amrino

Post by amrino »

Jebote sta ja propustih!?! :shock: :(

Sto mi neko nije javilo da se ovdje opasno zakuhalo da se i ja prikljucim....Iduci put molim da mi neko sibne PM...bas se odavno nisam s nekim pokrpila... :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Amazonka27 wrote:teta postala medijska licnost...par puta pisali o njoj i par puta bila gost talk show emisija...kako od prodaje novina doci do stana...jer teta ej toliko radila i zaradila da je sebi kupila stan....
Ja ne znam sta je ona kupila itd...al mi je jedna od najdrazih licnosti ovog grada :D
Niko nema duh ko ona al matere mi :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

amrino wrote:Jebote sta ja propustih!?! :shock: :(

Sto mi neko nije javilo da se ovdje opasno zakuhalo da se i ja prikljucim....Iduci put molim da mi neko sibne PM...bas se odavno nisam s nekim pokrpila... :D
Nemas ti pojma :D

:kiss:
amrino

Post by amrino »

_BosanaC wrote:
amrino wrote:Jebote sta ja propustih!?! :shock: :(

Nemas ti pojma :D

Pa zato imam tebe da me prosvijetlish :D

Phia

Post by Phia »

Gledam neki dan na vijestima, u Veroni zabranili turistima da jedu bilo šta u blizini spomenika..eh gdje su oni a gdje mi.. :roll:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Phia wrote:Ja se slobodno 'prijavljujem' da nisam odavLe..nisam Sarajka a iskreno ni ne osjećam neku želju da budem..i sad imam hercegovački naglasak oriđinal :D ..ovdje sam samo iz potrebe (prvo fakultet) a onda i nevolje jer u mom gradu nema posla ni za moje roditelje ni za mene i jako je loša politička situacija..i stvarno se nadam da će se nekad stvoriti uslovi da odem tamo živjeti, u manje mjesto jer nije veliki grad za svakoga..mene guši ova buka, prenatrpanost i vašar..ja sam definitivno provincijalni tip.. :-)
Hajd' se sad javno postidi i zacrveni, moze i ovako :oops: , zato sto si ostavila jedna rodjena Sarajevska usta gladnim i jednog rodjenog Sarajliju nezaposlenim :oops: :D
Phia

Post by Phia »

_BosanaC wrote:
Phia wrote:Ja se slobodno 'prijavljujem' da nisam odavLe..nisam Sarajka a iskreno ni ne osjećam neku želju da budem..i sad imam hercegovački naglasak oriđinal :D ..ovdje sam samo iz potrebe (prvo fakultet) a onda i nevolje jer u mom gradu nema posla ni za moje roditelje ni za mene i jako je loša politička situacija..i stvarno se nadam da će se nekad stvoriti uslovi da odem tamo živjeti, u manje mjesto jer nije veliki grad za svakoga..mene guši ova buka, prenatrpanost i vašar..ja sam definitivno provincijalni tip.. :-)
Hajd' se sad javno postidi i zacrveni, moze i ovako :oops: , zato sto si ostavila jedna rodjena Sarajevska usta gladnim i jednog rodjenog Sarajliju nezaposlenim :oops: :D
Stidim se :D :oops:
obuca

Post by obuca »

pa ne moze tako. idi u ćošak :lol:
Phia

Post by Phia »

obuca wrote:pa ne moze tako. idi u ćošak :lol:
Ih kad bi svaki nesarajlija iz sarajeva otišao u ćošak ostale bi prazne ulice..dosta što se 'stidim' zbog otimačine :D
karanana

Post by karanana »

Ma i onaj "sator" sto je ko fol turisticki stand je katastrofalan- onaj gdje je prije bio onaj napuhani dvorac gdje se skace. Ko cherga izgleda a to je ko fol i oficijelan stand, nije postavljen od strane privatnika.
galaxtics

Post by galaxtics »

incognito071 wrote:pasha, kad bude prosjek plate 1000 km u Sarajevu onda se vrati i napisi ovaj post opet a do tada .................... :oops:
ufff.cuj sarajlije se zale za plate?vama je prosjek kolko ja znam 700 a nama u ze je 500 :-x
_BosanaC

Post by _BosanaC »

galaxtics wrote:
incognito071 wrote:pasha, kad bude prosjek plate 1000 km u Sarajevu onda se vrati i napisi ovaj post opet a do tada .................... :oops:
ufff.cuj sarajlije se zale za plate?vama je prosjek kolko ja znam 700 a nama u ze je 500 :-x
Dodji u SA, otmi Sarajliji posao i imaces mozda i milju :D
amrino

Post by amrino »

_BosanaC wrote:
galaxtics wrote:
Ko sto si ti uradio... SRAM TE BILO! :oops:

Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

_BosanaC wrote:
galaxtics wrote:
Image

_BosanaC

Post by _BosanaC »

amrino wrote:
_BosanaC wrote:
galaxtics wrote: ufff.cuj sarajlije se zale za plate?vama je prosjek kolko ja znam 700 a nama u ze je 500 :-x
Ko sto si ti uradio... SRAM TE BILO! :oops:

I stid :oops: :D :lol:
volvoxII

Post by volvoxII »

mjesto dogadjanja Dolac Malta, Fojnicka

izlazi nam komsinica na ulicu i izlijeva vruce ulje iz friteze u ulicni saht :shock: !?

Proziva je jedna kona sa balkona. "Sta raaadis to, booona?"

Ova odgovara: "Haj sta je tebe briga, gledaj svoja posla!"

Ona opet na sav glas:" Pa ne prosipa se to, booona na u ulicu, tobe jarabi!!! Imas u kuci klozet :? pa ga tu istresaj :roll: !!!

Ona druga svrsava sa: "Haj i ti itvoj klozet u pizdu materinu!!!"

Komsije sa balkona a i prolaznici se cerekaju, smijesno ba ljudima.

Ovakve scene su svakodnevnica!!!! "ovoga grada"!
karanana

Post by karanana »

volvoxII wrote:mjesto dogadjanja Dolac Malta, Fojnicka

izlazi nam komsinica na ulicu i izlijeva vruce ulje iz friteze u ulicni saht :shock: !?

Proziva je jedna kona sa balkona. "Sta raaadis to, booona?"

Ova odgovara: "Haj sta je tebe briga, gledaj svoja posla!"

Ona opet na sav glas:" Pa ne prosipa se to, booona na u ulicu, tobe jarabi!!! Imas u kuci klozet :? pa ga tu istresaj :roll: !!!

Ona druga svrsava sa: "Haj i ti itvoj klozet u pizdu materinu!!!"

Komsije sa balkona a i prolaznici se cerekaju, smijesno ba ljudima.

Ovakve scene su svakodnevnica!!!! "ovoga grada"!
Ovo je vise za neku od tema u Prirodi i Ekologiji. Ali na zalost i sam sam svjedok slicnih dogadjaja - svakodnevno. I srce covjeka zaboli kad vidi ovako nesto a nista ne moze da uradi.
Post Reply