Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
obuca wrote:dobro mimo. necu vecu dirat. samo ga zaljevaj da ne uveHne titati.
pa ovo je tema ko bi koga, a niko nece da kaze.
mimo ja ne rekoh da bi vecu
Saian wrote:sjooooo ja konto rijech o nataknucima kad ne lezi vrazhe, a sto ste nestashni, bas ste shashavi
Sayo bi l' se ti takario? da te odmah uposlim
aaaaaa pa znas da sam ja radin i vrijedan, od posla nikad ne bjezhim, nego sta bi to bilo? Drustvo jednog (sh)lica ili kakav OOUR ?
vidi onog Neelix-a sto je krenuo trend grupnjaka, ovaj, mislim organizovanih radnih akcija nego znam ja da si ti vrijednica, sta mislis to tebe prozivam meni profesionalna deformacija, preferiram radne akcije "one ON one"
anais_nin wrote:ja jos ne namjeravam punu listu objaviti, ali posto se "palim" na intelektualce, samo da kazem da bi se rikardoreis definitivno nasao u top 5
ih, „intelektualcu“ jos jedna godina treba da zavrsi fax , mogla si mi to i tamo reci, na private, a ne pricati o nekim festivalima i kanadskim zimama...
looda tema, steta sto je vecini raje nezgodno da se izjasni...prvom meni, ima ih bar 5 koje mi se svidjaju...ma, znaju one to, nekako... nema potrebe govoriti
kakve veze ima fakultet s intelektom?
nego hocemo li "abereche abertude" tvojih 5, na mojih 5?