ma ja... hoce on (ZA) kuhatiZhaba wrote:ma zna on da ja njega vojim i da ja to od dragostizena21 wrote:ma nemoj ga bona... jedini je on svijetla tacka na ovom forumu... ostalo sve naki crnjaciZhaba wrote: tech U COSAK dosta te bilo![]()
![]()
![]()
ipak je on nekad za mene kuhao
prevario me pred vjencanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zena21
#151 Re: prevario me pred vjencanje
- Phia
Pa rekla je na samom početku da ih je zatekla u krevetu.Međutim sad se postavlja pitanje ako je ona s njim u krevetu bila samo prijateljskibosmen wrote:Ja nigdje ne vidjeh da je krevet spomenut,samo da ju je prevario.Na koji nacin sad mi mozemo mastati.Sta ima veze ako je cojek izasao u susret djevojci da prespava kod njegaPhia wrote:Možda ona nije imala kod koga prenoćiti pa ga zamolila na ime 'starog poznanstva' da kod njega prenoći a pošto nije htio da jedno od njih spava na neudobnom kauču odlučio je da oboje koriste krevet.
I u stvari sta si ti konkretno vidjela kroz prozor?
- ArtefakT
Al et koji je to peh jebote... karnes neku curu i BAS TAJ DAN ti dodje cura u 7 ujutru do tebe... cisto nako... PEH pravi.
Sad je pitanje kako bi to sve izgledalu u buducnosti da nisi saznala, to sto si saznala
...
Al to je zivot, to je ono sto cini zivot interesantnim...
Uglavnom. bice opet veselja... aBd
Sad je pitanje kako bi to sve izgledalu u buducnosti da nisi saznala, to sto si saznala
Al to je zivot, to je ono sto cini zivot interesantnim...
Uglavnom. bice opet veselja... aBd
-
aminchev2
zapjevaj dusotech10 wrote:Sigurno su rentali "Kod amidze Idriza".nebojeplavo wrote: Mozda su gledali TV, film bio dosadan, pa zaspali![]()
![]()
pjesmu sto mi stvara booooooooool
ja tebe ljubim, a ti jedva znas za toooooo
...
malo je malo danaaaaaaa
da bi mi ostala samaaaaaaa
malo je malo nooooooci
da cekam kad ces mi dooooooci
da jedno drugom booooool stvaramoooooooooooooooo
DANA JE PREMALOOOOOOO
-
Zhaba
#157 Re: prevario me pred vjencanje
meni je boga mi samo kuhao a to on zna i zakuhatizena21 wrote:ma ja... hoce on (ZA) kuhatiZhaba wrote:ma zna on da ja njega vojim i da ja to od dragostizena21 wrote: ma nemoj ga bona... jedini je on svijetla tacka na ovom forumu... ostalo sve naki crnjaci![]()
![]()
ipak je on nekad za mene kuhao
![]()
![]()
-
basta sljezove boje
#160 Re: prevario me pred vjencanje
desavaju se takve stvari i cesce nego sto mislimo. Prijateljica mi prica da se njena tetka prije 30 godina trebala udati za tipa koji je zivio u Rimu. Njoj jednom padne ideja dva tjedna pred vjencanje da ga iznenadi i posjeti u Rimu. Kada je dosla ima sta vidjeti - on zivi sa drugomsenka_s. wrote:Dragi moji ,
jutros sam slucajno otisla da zarucnika s kojim sam se skoro trebala vjencati i zatekla sam ga u krevetu sa curom s kojom se nekada zabavljao a koja zivi u njemackoj.
Nemam rijeci za ono kako se osjecam![]()
![]()
![]()
Ja radim 3 smjene kako bi nam obezbijedila bolju buducnost a on se tako odvratno ponio prema meni...
Kad mi je otvorio vrata jutros, bio je mrtav pijan, i nije mo dao da udjem u kucu![]()
![]()
![]()
Uzasno se osjecam...prevareno i izigrano...
mrzim ga definitivno..![]()
![]()
ti si ocito vrlo smirena osoba, jer znam mnoge koje bi i curu i njen parkirani auto totalno razvalile
-
basta sljezove boje
nije ona kriva?senka_s. wrote:ma nisam nista uradila niti joj rekla...obuca wrote:joj senka joj. ovo meni lici na price iz moje sudbine. pa zenska glavo kolko ti imas kuka? 3 il 30? Odjebi to za sva vremena. de reci sta bi sa dzaltarom. jel pobjegla u nemciju namah. i da, daj nam adresu da idemo u otvoreno kino
samo sam je pogledala, necu da se ofiram pred njom, kad nije ona kriva...
do njega je...
necu da se spustam nisko pa da neke scene radim...
slucajno poznajem zenu kojoj je zabava napaljivati tudje momke ili muzeve. Ne znam je li se radi o sportu ili nimfomaniji ili pakosti ili lijecenju frustracija, ali tip obavezno mora biti u vezi i ona se nakaci dok tip ne popusti. Onda se neko vrijeme vrti sa tipom da pokaze kako ga je skinula drugoj i onda ga otkaci i ide dalje. Zena je inace udata i ima dvoje djece
-
sure_alma
ma desava se stalno...sta se sad cudom cudimo ko da je to jedan slucaj od stotinu...drame uvijek ima...a i kad je nema nama dosadno pa pravimo drame i gubimo ono sto volimo...odakle sve one ispjevane pjesme o raskidima, bivsim ljubavima, itd...to se desava pravo cesto...sad kako kome se desi i u kojoj fazi veze...e tu nastaje tegoba...ako se desilo u prve 2 godine hajd insan moze i nekako da kaze ko ga sisa...idemo dalje...a ako se desi nakon godina i godina veze i odjednom puf, e tu nastaje kurslus...sve izgubljene godine sa osobom koja je tek tako prodala tebe i sve ono sto ste zajednicki stvarali...pa jos i ne racunamo godine koje ce mo potrositi na bol i na ljutnju zbog te iste osobe i veze...i svasta nesta...jeb ga kazu desi se...znam da se desi, oprosti se u dosta slucajeva...al kakav karakter i obraz moras imati i tako hinjski prodavati svog partnera za samo jednu noc ludovanja ili ti sexa...kakav poltron mozes biti i da ga nije uhvatila nikad joj ne bi rekao...nego bi picio dalje a ona bi mislila da radi i da se bori za nesto ili za nekoga ko je vrijedan svega toga...
e vidi te to za mene nisu ljudi...budi posten pa reci sta i kako...ili prekini vezu prije nego sto pocnes skakati po nekoj naturilizovanoj njemici...
mislim desavaju se razne stvari al ako ne samo volis tu osobu nego i cijenis sve sto je dala ili dao za tu vezu onda treba biti covijek pa okrenuti glavu od onoga sto nas vuce a sto bi moglo da povrijedi voljenu osobu...mi svi imamo neke skrivene zelje i simpatije cak i kad smo dugo godina u vezi sa nekim...pa ziva smo bica i tu nema nista lose s tim..al sve dok znamo gdje stojimo u vezi i sta imamo pored nas, tu onda ne treba i ne smije da bude kurslus...
poenta ovog posta je da je frajer pizda i da je na hinjski nacin mislio da sve odradi i kad je provaljen sad je jos veca pizda jer govori kako je bio pijan i kako je to razlog...sto znaci crve ko on treba ostaviti jer do kraja ispada supak...
pozdrav...
e vidi te to za mene nisu ljudi...budi posten pa reci sta i kako...ili prekini vezu prije nego sto pocnes skakati po nekoj naturilizovanoj njemici...
mislim desavaju se razne stvari al ako ne samo volis tu osobu nego i cijenis sve sto je dala ili dao za tu vezu onda treba biti covijek pa okrenuti glavu od onoga sto nas vuce a sto bi moglo da povrijedi voljenu osobu...mi svi imamo neke skrivene zelje i simpatije cak i kad smo dugo godina u vezi sa nekim...pa ziva smo bica i tu nema nista lose s tim..al sve dok znamo gdje stojimo u vezi i sta imamo pored nas, tu onda ne treba i ne smije da bude kurslus...
poenta ovog posta je da je frajer pizda i da je na hinjski nacin mislio da sve odradi i kad je provaljen sad je jos veca pizda jer govori kako je bio pijan i kako je to razlog...sto znaci crve ko on treba ostaviti jer do kraja ispada supak...
pozdrav...
-
sure_alma
pa o tome ti i govorim...zato sljedeci put nikad vise...al ostajati sa jednom te istom osobom i davati sanse to nikad ne bi ferceralo bas iz pomenutih razloga...zar se ne kaze da se na greskama uci...i zasto ne podijeliti ono sto se vec zna i sto je vec uradjeno...prvi korak u priznavanju greske al ono iskreno je priznati sta je ucinjeno...i da Bog da se nikad ne ponovilo... 
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Taj prokleti profil i historyblack wrote:supak jeste..i vise od toga..lijepo si to rekla...ali zar jednom i ti sama ovde nisi pisala o tome kako si prevarila nekoga koga si kao volila, itd.
- danas
seln wrote:Idrizovo djeloztluhcs wrote:Taj prokleti profil i historyblack wrote:supak jeste..i vise od toga..lijepo si to rekla...ali zar jednom i ti sama ovde nisi pisala o tome kako si prevarila nekoga koga si kao volila, itd.:D:D
-
spijun_KA
#171 Re: prevario me pred vjencanje
Nemoj ga ni mrziti, ni zaliti, niti bilo sta drugo sto ide ka tom pravcu... Jedino sto mozes prema njemu osjecati je ravnodusnost, jer ne zasluzuje nista drugo! Znam da ti je jebeno tesko, ALI glavu gore, pa ima jos muskaraca koji ce znati cijeniti tebe kao licnost i kao zenu...senka_s. wrote:Dragi moji ,
jutros sam slucajno otisla da zarucnika s kojim sam se skoro trebala vjencati i zatekla sam ga u krevetu sa curom s kojom se nekada zabavljao a koja zivi u njemackoj.
Nemam rijeci za ono kako se osjecam![]()
![]()
![]()
Ja radim 3 smjene kako bi nam obezbijedila bolju buducnost a on se tako odvratno ponio prema meni...
Kad mi je otvorio vrata jutros, bio je mrtav pijan, i nije mo dao da udjem u kucu![]()
![]()
![]()
Uzasno se osjecam...prevareno i izigrano...
mrzim ga definitivno..![]()
![]()
Uzmi svoj zivot u svoje ruke, te kako sama rece da radis 3. smjene, novac ulozi u nesto sto ce ti biti od koristi...putovanje, fakultet i sl. a njega odjebi za sva vremena...
Pozdrav od Spijunke i sve najbolje!
http://www.youtube.com/watch?v=Iq1h9h0aQWE
-
basta sljezove boje

"Pojas nevinosti za muškarce”, čelik, 100 × 80 × 40 cm
ako bude dovoljno zaintereiranih pocet ce se proizvoditi u potrebnim velicinama
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
imal ta sprava kakvih dodatnih funckija?basta sljezove boje wrote:
"Pojas nevinosti za muškarce”, čelik, 100 × 80 × 40 cm
ako bude dovoljno zaintereiranih pocet ce se proizvoditi u potrebnim velicinama
- lady midnight
prevara se ne oprashta
ima toliko efikasnih metoda da se dobije odredjena satisfakcija, ako je vec tezhe izaci na kraj sa dushevnom boli. evo malog izbora
:D
kljuch od vrata chini chuda na lakiranoj povrshini vozila
ne ispalti se bushiti gume, one se lako zamijene 
povjerljivi razgovor sa njegovim shefom o svemu onome shto je htio znati, ali se nikad nije usudio pitati
dostaviti njegovu adresu jehovinim svjedocima sa molbom za besplatnu lekciju iz biblije
:D nikad ih se nece rijeshiti 
na njegovu poslovnu adresu naruchiti priruchnik za borbu protiv seksualne impotencije
komshijama prishapnuti da obrati opazhnju na cheste posjete mushkih posjetitelja i neobichne zvukove tokom tih posjeta (nakon toga chuce i shto ne mogu chuti)...
i tako....
:D
ima toliko efikasnih metoda da se dobije odredjena satisfakcija, ako je vec tezhe izaci na kraj sa dushevnom boli. evo malog izbora
kljuch od vrata chini chuda na lakiranoj povrshini vozila
povjerljivi razgovor sa njegovim shefom o svemu onome shto je htio znati, ali se nikad nije usudio pitati
dostaviti njegovu adresu jehovinim svjedocima sa molbom za besplatnu lekciju iz biblije
na njegovu poslovnu adresu naruchiti priruchnik za borbu protiv seksualne impotencije
komshijama prishapnuti da obrati opazhnju na cheste posjete mushkih posjetitelja i neobichne zvukove tokom tih posjeta (nakon toga chuce i shto ne mogu chuti)...
i tako....