jes vidio kako me napade, a ja ni kriv ni duzanincognito071 wrote:mIRCerka wrote:Dok je krastavca u basti, ja u kupus ne idemincognito071 wrote:
pa mozda da ti taj prstencic isprobas s mirci![]()
![]()
Yamahalac, ja kazem CITALA a ne probalasram da te bude
to da si samo citala mirci okaci macku o rep...
dakle....da cujemo......u kojoj je pozi najbolje, trikove, folove golovenemoj se stidit.....vidis da djevojka treba tvoju pomoc
DUREX VIBRIRAJUCI PRSTEN
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Yamahalac
-
incognito071
nista javiti, hocemo slikenausnica wrote:Ma mogu i muski pomoci, dajte ba ljudi, trebam savjet.
SVEČANO OBEĆAVAM da cu vam cim ga isprobam ze nekoliko dana javiti moje savjete!!!!!!!!!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
incognito, rekoh vec, tijesan je malo 
yamahalac, stid i sram da te bude zeMskinja ovdje
zadires preduboko u intimu.
Nausnice, ako im budes slala slike, salji ili mailom ili PPom, hard erotiku ne dozvoljavamo pravilima foruma
Nausnice, ako im budes slala slike, salji ili mailom ili PPom, hard erotiku ne dozvoljavamo pravilima foruma
-
obuca
pa mirci znas li ti koliko bi morala on / ona poslati onda pp-ovamIRCerka wrote:incognito, rekoh vec, tijesan je malo
nego fino mjenjaj pravila
-
Yamahalac
ma trebao bi da valja u svakoj pozi s obzirom da nema nista sto bi masiralo klitoris, tako da poza kao poza nije toliko bitnanausnica wrote:Ma mogu i muski pomoci, dajte ba ljudi, trebam savjet.
SVEČANO OBEĆAVAM da cu vam cim ga isprobam ze nekoliko dana javiti moje savjete!!!!!!!!!
ja sam probao jedan slican ovome i nije los sekunde

osjecaj je cudan skroz, al ne na negativan nacin
-
nausnica
MOLIM???????????????? Nema?????????????????? WTF????? ŠTA??????!!!!! Pa ja sam ga i kupila da bi mi masirao kliću!!!!!Yamahalac wrote: ma trebao bi da valja u svakoj pozi s obzirom da nema nista sto bi masiralo klitoris, tako da poza kao poza nije toliko bitna
osjecaj je cudan skroz, al ne na negativan nacin
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ti vjerujes muskarcu da ovo ne masira klit?nausnica wrote:MOLIM???????????????? Nema?????????????????? WTF????? ŠTA??????!!!!! Pa ja sam ga i kupila da bi mi masirao kliću!!!!!Yamahalac wrote: ma trebao bi da valja u svakoj pozi s obzirom da nema nista sto bi masiralo klitoris, tako da poza kao poza nije toliko bitna
osjecaj je cudan skroz, al ne na negativan nacinZar nije sva poanta da ga klićo osjeti????? Kuku lele tuge moje smrc smrc
![]()
![]()
![]()
Pa nausnice, skontaj ko stoji a ko cuci kad piski, pa vidi kome ces prije vjerovati...
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
jadni ste vi kad vam trebaju ta pomagala
- mali Ninja
karabaja-x wrote:jadni ste vi kad vam trebaju ta pomagala
ahahahhaha jos jedan odlican komentar care!
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ahahahhaha dje si ninjamali Ninja wrote:karabaja-x wrote:jadni ste vi kad vam trebaju ta pomagala
ahahahhaha jos jedan odlican komentar care!![]()
- chuchumbamayumbe
Kao što rekoh, ako ti ne godi stenpr uvijek ima TP opcija!nausnica wrote:MOLIM???????????????? Nema?????????????????? WTF????? ŠTA??????!!!!! Pa ja sam ga i kupila da bi mi masirao kliću!!!!!Yamahalac wrote: ma trebao bi da valja u svakoj pozi s obzirom da nema nista sto bi masiralo klitoris, tako da poza kao poza nije toliko bitna
osjecaj je cudan skroz, al ne na negativan nacinZar nije sva poanta da ga klićo osjeti????? Kuku lele tuge moje smrc smrc
![]()
![]()
![]()
-
prugica
Pratim danima vasu diskusiju pa da se ukljucim, kratko. 
Odgovaram osobi koja je nacela temu da je savrsen - informacija je iz prve ruke...i da masira ti klicu...informacija za drugu osobu...poza...koja zelis...fleksibilan je.
Pa se nadam da ce odgovor zadovoljiti znatizeljne.
P.S. nemam fotografija niti video.
Odgovaram osobi koja je nacela temu da je savrsen - informacija je iz prve ruke...i da masira ti klicu...informacija za drugu osobu...poza...koja zelis...fleksibilan je.
Pa se nadam da ce odgovor zadovoljiti znatizeljne.
P.S. nemam fotografija niti video.
- mema mo
eto vidis karanana sad si postidio nausnicukaranana wrote:Pa hajde vise...kanis se vec 10 dana. U cemu je problem? Jeli ti treba muska zrtva? Evo ja cu volontirati za taj teski cin ako ti treba.nausnica wrote:Čim probam - JAVLJAM!
- karanana
Ma nema tu sta da se prica....evo nas na 8. strani a ona se od 2. kani probati. Hajmo nausnice da otvorimo 9. stranu sa obostranim komentarima o tome kako je ovaj prsten dobar ili los.
Ustvari, posto sam ja dobar s njim ili bez njeg, mozda ce tvoja ocjena biti pristrasna iako sam ustvari ja bio razlog dobrog sexa neovisno o prstenu.