Koji ?The Cult wrote:sa odstojanjem "MM"...najvise mesa...he he...
Malta ?
Č.Vila 2 (Vranicini neboderi) ?
Pofalići ?
Koji ?The Cult wrote:sa odstojanjem "MM"...najvise mesa...he he...
Na Malti najbolja. Poslije pite onda na kafu kod cafe M-a.Mikado wrote:Koji ?The Cult wrote:sa odstojanjem "MM"...najvise mesa...he he...
Malta ?
Č.Vila 2 (Vranicini neboderi) ?
Pofalići ?
u starom gradu meni je najbolja kod bećirija, tamo kod markala, gdje je ago mesnica...naročito sirnica i zeljanica.
Skroz se slazem. U Melini na Malti je extra pita - nije premasna, a ukusna haos. Samo sto se obicno mora cekat, jer im uvijek fali nekih vrsta pite. Al' isplati se. Pored nje, super mi je i SAC na Carsiji.Mangaloo wrote:Melina, odmah pored Nagib-a, puno bolja pite nego kod Nagib-a, ali eto raja vise jedu kod Nagib-a jer je eto kao Nagib popularan
Mahnitu wrote:Nagib u svojo burekdžinici mozda nije dobar u gramatiki ali pie razvija za 9. Za 10 je MM isto na malti na cosku kod burgen kinga.
"Bosanski Burek" http://www.bosanski-burek.baskojotovski wrote:uz sve navedeno, evo i od mene par provjerenih kota:
"Bosanski burek", kod zeljinog stadiona i to sjecani!
"Lejla", kod taxi standa iznad Katedrale, zvrkovi beton!
eto, prijatno
Gdje ti je ta Forina?Kuglivoje wrote:ja mislim kako su te najbolje buregdzinice u gradu sve otprilike iste,nijanse odlucuju...mada je u forinu onaj zabibereni burek sa pavlakom MRAK