Pozdrav svim fanovima Emerika Gudelja. Ja smatram da je on jedna jako plemenita licnost, i mozda jedina nada Bosne i Hercegovine za izlazak iz ove krize. Steta sto nemamo vise stilista, to je ono sto nasem narodu treba.
Od sada svaki put kada idem u kupovinu nove odjece pitam se "sta bi Emerik preporucio". Bacio sam sve svoje majice tamnih boja, shvatio sam da sam do sada zivio u zabludi i neznanju. Da bi uspjesno reflektirao snagu svog karaktera potrebno je postici kontrast razlicitim bojama odredjenih odjevnih predmeta, a poseban naglasak staviti na obucu kod muskaraca, kao i na intimni ves kod djevojaka (recimo grudnjak).
Osjecam se mnogo sretnije sada kada sam svoje police napunio uskim bodi majicama sa sirokim kragnama, kao i dugim V izrezima.
Iskoristite Emerikove mudre savjete, kada birate odjecu potrudite se da ona, osim sto je nakindjurena razlicitim djidjama i sljokicama, posjeduje naglaseno ime branda, posebno na nekom vidljivom mjestu. Na taj nacin cete trenutno i efikasno prezentirati svoj socijalni status... Ko zna, mozda privucete nekog zgodnog momka, ili cak dobijete ponudu za posao na OBN-u.
Kao sto se kaze, "za dobrim se konjem prasina dize". Uvjerili smo se da zli jezici ne miruju... velike medijske kucame, kao sto je dnevni avaz pokusavaju da diskredituju naseg heroja...
Procitajte text sami...
Ja smatram da treba da potpisemo peticiju protiv dnevnog avaza i da podnesemo tuzbu medjunarodnom sudu u hagu za klevetu i neistinite tvrdnje protiv jednog velikog covjeka i humaniste...