Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- BHG
pa isamaraju ga...cuga se svu noc...malo ga zajebavaju i provociraju da nezna zitgu...i onda ga puste s lanca...works every time...DaysleepeR wrote:Nema šanse, on je sad u stadiju da mu se diže samo na jednu osobu mada je i to pitanje, mislim da bi ga mirne duše sebi odrezao samo za jedan zagrljaj.BHG wrote:nebi bilo lose ni da malo zisgu....DaysleepeR wrote: Imaš li ti buraz muške raje?
Nešto čisto sumnjam, ali ako imaš, zamoli ih da ti dobru lekciju i bukvicu održe - za tvoje dobro.
Po mogućnosti nek ti svežu par šamara da tu tugu prebaciš u bijes pa kad ti skoči adrenalin vidjećeš promjene u raspoloženju, fino češ skontat da si živ i za Boga miloga - cijeni sebe!
Znači teška situacija.
Treba intervencija muškog društva da ga malo dozovu.
- nebojeplavo
A i sebi da uzmem jedan

- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
eno sadsibelius wrote:nek sam ja tebi vratio vjeru u ljubav...dawn_upon_dawn wrote:sibelius wrote: izgleda da je ženama ljubav vrh u životu![]()
jadno al' istinito
uh a eto muskima nije![]()
i sta to vi imate osim ljubavi na kraju, ako budete te lude srece? tipican govor iz gorcine moram priznati, sibelius
a nek mi neko kaze sta je to trajnije od ljubavi sto se uopce moze zeljeti? sta to daje isti takav osjecaj? samo da ti anais dodje
ovakvi mi uvijek vrate vjeru u ljubavskoro
i nije mi vrh u zivotu, svoje vrhove
ja tek dosezem
ali je sigurno jedinstvena, neponovljiva i samim tim, usporediva ni sa cim
![]()
![]()
![]()
![]()
et' na kojem je nivou
i smanji malo sa tim --
djeluje tinejdžerski
kad mi se vraca vjera u ljubav, ne valja, tinejdzerski
heee, ko bi ugodio vama
- Dirty Harry
Jesi probao zitigu?
- BHG
meni ovo sumLJivoEmx wrote:jeb* sebe na sta sam spao, daysleeper, sad bi te saka fasovala, ma i da me prebijes do gole koze ti si mi prvi na koga hocu da izbacim sve ovo
a probao sam vec, ne pomaze ni raja, ni cuga ni nesto zesce...
svejedno za neko vrijeme dodjem sebi, ne djeluje cuga toliko... i opet isto sranjhe
- DaysleepeR
bolje da si ljut na mene nego da si sjeban
zamjenis jednu nezdravu emociju sa zdravom, tijelo odmah reaguje, odmah ogladnis, nesto jedes nakon par dana, dodjes malo sebi.
Sve je ovo zato sto znam tacno kako ti je i znam tacno sta ti treba da dodjes sebi a vjeruj mi, takvog sjebanog te nijedna nece pa ni ta tvoja
tek kad budes ko bela lala tad si u prednosti, zato glavu gore
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
ne...pola godineevy wrote:ladyblue18 wrote:meni je samo rekao volim te ko kcerkupa kad je skonto da to nema smisla rekao je ko sestru
kako to para srce
joj lady padoh sa stolice majke mi![]()
jesi ti ono rekla da ti je dragi 10 godina stariji od tebe![]()
i bio je nekada dragi
- BHG
i reko ti da te voli ko kcerku??ladyblue18 wrote:ne...pola godineevy wrote:ladyblue18 wrote:meni je samo rekao volim te ko kcerkupa kad je skonto da to nema smisla rekao je ko sestru
kako to para srce
joj lady padoh sa stolice majke mi![]()
jesi ti ono rekla da ti je dragi 10 godina stariji od tebe![]()
![]()
![]()
i bio je nekada dragi
- anais_nin
joj kako mi ovo ide na zivceDaysleepeR wrote:
Buraz, vjeruj mi da ja vrlo dobro znam kako ti je jer sam prosao ovo sto ti prolazis nekoliko puta.
Isto tako je sve bio kraj svijeta i depra, i uzas, itd.
Međutim, jebeš svakog ko ne nauči nešto iz svega toga.
Momak, patetika ne vodi nigdje, samo akcija, ili naprijed ili nazad.
Ili idi dalje ili se bori za nju, samo nemoj padat u dubioze, depresije i slična tegobna stanja.
I mojne ovih hvalospijeva, onog momenta kad je vidiš u gradu sa drugim mrzićeš je više nego ikog te će ti najveće gađenje izazivati vlastita naivnost i glupost u momentu dok si pisao ovo iznad.
I njeno g**** smrdi isto kao i tvoje i mani se patetike.
Budi muško.
drugim rijecima ako dozvoljavas sebi momente patetike, onda si zensko???!!!!
Hajde jasno bi mi bilo da covjek godinu dana cvili i ne dolazi sebi....
-
aminchev2
slazem se sa tobomanais_nin wrote:joj kako mi ovo ide na zivceDaysleepeR wrote:
Buraz, vjeruj mi da ja vrlo dobro znam kako ti je jer sam prosao ovo sto ti prolazis nekoliko puta.
Ili idi dalje ili se bori za nju, samo nemoj padat u dubioze, depresije i slična tegobna stanja.
I mojne ovih hvalospijeva, onog momenta kad je vidiš u gradu sa drugim mrzićeš je više nego ikog te će ti najveće gađenje izazivati vlastita naivnost i glupost u momentu dok si pisao ovo iznad.
Budi muško.![]()
Hajde jasno bi mi bilo da covjek godinu dana cvili i ne dolazi sebi....pa mu onda nesto pricaju budi karakter blablabla....ali covjeku 6 dana od raskida proslo i on da bi zadovoljio drustvene kriterije o "muskosti" treba da stisne zube i da folira i sebe i druge da je "jak" i da mu je "svejedno"....konstruktivno nema sta
Potpis
-
nekooo
podapisujem i ja!!!i muskarci su ljudi,aminchev2 wrote:slazem se sa tobomanais_nin wrote:joj kako mi ovo ide na zivceDaysleepeR wrote:
Budi muško.![]()
Hajde jasno bi mi bilo da covjek godinu dana cvili i ne dolazi sebi....pa mu onda nesto pricaju budi karakter blablabla....ali covjeku 6 dana od raskida proslo i on da bi zadovoljio drustvene kriterije o "muskosti" treba da stisne zube i da folira i sebe i druge da je "jak" i da mu je "svejedno"....konstruktivno nema sta
Potpis