FMUP: Četiri osobe zločinačke organizacije uhićene!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Jonx wrote:
mIRCerka wrote:
Jonx wrote:
I da zakljucim, jer nemam zivaca; da siptari kakvog konta imaju, ili imate zavisno kako se osjecas, od Albanije bi napravili cudo. Ovako, Albanija je zemlja iz koje se neprestano bjezi trbuhom za kruhom...a destinacija Bosna san je vecine...

Izvini za "fazizam", ali takvi nam ne trebaju! Takvih, svojih, imamo i viska.

KRAJ
a da bi otisao u Albaniju, treba ti Viza, pa ti skontaj ko je napredniji :D

Stigla nas je kletva da nam Albanija bude Zapad...a vecina Albanaca sto radi u BiH su sa KOSOVA.
Ebo ga informacije...
Nisam siguran da me stigla ta kletva. Budimo iskreni prema sebi. Mi smo za albance uvijek bili pojam.
Zbog nase propustljivosti granica danas nam trebaju vize za skoro pa sve drzave svijeta. A o tome koliki su nam prijatelji dobro svjedoci ta cinjenica da su nam onako prijateljski pukli vizni rezim.
A mi smo krivi, zbog fildjana viska.

Zaboravljamo se ko smo, i koliko vrijedimo. Kada se svrstamo iznad nekoga, i dicimo se sto smo bosanci i hercegovci onda smo fasisti. Aferim!

Ako je to fasizam, ja sam onda fasista!
Kjut, sve je to divno i krasni i drago mi je da si bosanski fasista (malo je takvih nazalost) ali genralizacija i uopce stil pisanja je grozan i odise arijevstinom...
ako je moj otac rodjen u porodilistu koje je bilo na trgu 6.aprila, to njega ne cini vecim covjekom od onoga sto radi u pekari u Bosancevoj mahali...
Ljudi se prvenstveno dijele na LJUDE i NELJUDE u mom svijetu...

Nego, da se vratimo temi, rekoh ja tresla se gora rodio se mish,
Image

Evo cisto da ga prepoznate kad ga sretnete u gradu, od silne halabuke i preseravanja, ovaj lik je uspio raniti FAcu i ubiti Celu...
i jos uvijek se za njim traga...

e jebote, nadjose Sadama Huseina ovog da ne nadju....
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Uh svasta napisah ali se predomislih pa izbrisah, da nebi ljevicare natovario sebi na vrat...a onda bi se iznervirao , onda bi se posvadjao, a onda bi slijedio ban i onda bi mi bilo neobicno bez sa-x.com 20 dana... :D :D :D Ispeci ,pa izbrisi i ne reci deci! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Jonx

Post by Jonx »

tempora wrote:
Jonx wrote:
mIRCerka wrote: a da bi otisao u Albaniju, treba ti Viza, pa ti skontaj ko je napredniji :D

Stigla nas je kletva da nam Albanija bude Zapad...a vecina Albanaca sto radi u BiH su sa KOSOVA.
Ebo ga informacije...
Nisam siguran da me stigla ta kletva. Budimo iskreni prema sebi. Mi smo za albance uvijek bili pojam.
Zbog nase propustljivosti granica danas nam trebaju vize za skoro pa sve drzave svijeta. A o tome koliki su nam prijatelji dobro svjedoci ta cinjenica da su nam onako prijateljski pukli vizni rezim.

Zaboravljamo se ko smo, i koliko vrijedimo. Kada se svrstamo iznad nekoga, i dicimo se sto smo bosanci i hercegovci onda smo fasisti. Aferim!

Kakav smo mi to izvini bili pojam za Albance? Po standardu? Pameti? Indoktrinaciji? Diskriminaciji?
Koji je to pojam, da se opametim pa da se vidim nesto vecom, nego sto mi to ovih 182 centimetra tanke linije dozvoljava? :oops:
Apsurdno je odgovarati na ovakvo pitanje. Toliki klipan a ne zna?

Standard, pamet, humor, rad, knjizevnost, muzika, sport, film... iz svega toga su ucili i izmedju ostalih uce od nas....

Mucni malo glavom; od nobelovaca do oscarovca.... Saberi se ljudino, nemoj ici ispod cijene, nisi Kinez. :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

DobroJutroKolumbo wrote:Uh svasta napisah ali se predomislih pa izbrisah, da nebi ljevicare natovario sebi na vrat...a onda bi se iznervirao , onda bi se posvadjao, a onda bi slijedio ban i onda bi mi bilo neobicno bez sa-x.com 20 dana... :D :D :D Ispeci ,pa izbrisi i ne reci deci! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
dokle god je vezano za temu i dokle god nisi rasisticki fastisticki i nacisticki raspolozen, ispeci pa reci deci a i nama...

:D
amrino

Post by amrino »

Ne bi bilo lose kada bi pojedinci proguglali malo pa proucili albansku istoriju, kulturu, jezik...To da smo mi NESTO za njih stoji koliko stoji i prica o americkoj istoriji dok znas da su stepenice niz koji svaki dan silazis napravljene prije nogo sto je Amerika otkrivena...

Ni jedan jedini Sandzaklija ili Albanac nista nije dobio guzovace ko sto dobijaju sve mamine i tatine princeze i princevi rodjeni na ovom asfaltu....Upise tatica preko stele dijete svoje na koji god fakultet hoce...i stipendiju izganja- a dijete onda sjedi povazdan u kafanama, gladi muda i razglaba o problemima u zemlji i svijetu, o politici, pljuje po dosljacima koji guzove oderase od truda da nesto postignu...Pa se onda poslije cudom cude kako to da su nam skoro svi politicari i profesori na fakultetima Sandzaklije?! I odakle ih volko i odalke im pare?!

Ne mogu da vjerujem da isti oni koji se kunu u Waltera Perica- pljuju po Sandzaklijama i da isti oni koji se dice svojom tolelancijom i demokratijom hoce da lincuju sve sto nije NJIHOVO...

Rodila vas majka CISTOKRVNE!!! :oops:
Last edited by amrino on 05/07/2007 11:53, edited 1 time in total.
saki

Post by saki »

Jonx wrote:
tempora wrote:
Jonx wrote: Nisam siguran da me stigla ta kletva. Budimo iskreni prema sebi. Mi smo za albance uvijek bili pojam.

Kakav smo mi to izvini bili pojam za Albance? Po standardu? Pameti? Indoktrinaciji? Diskriminaciji?
Koji je to pojam, da se opametim pa da se vidim nesto vecom, nego sto mi to ovih 182 centimetra tanke linije dozvoljava? :oops:
Apsurdno je odgovarati na ovakvo pitanje. Toliki klipan a ne zna?

Standard, pamet, humor, rad, knjizevnost, muzika, sport, film... iz svega toga su ucili i izmedju ostalih uce od nas....

Mucni malo glavom; od nobelovaca do oscarovca.... Saberi se ljudino, nemoj ici ispod cijene, nisi Kinez. :D
Ti si bezobrazno glup. :roll:
sekretar

Post by sekretar »

Neki kao da crpe nadahnuće odavdje...

http://www.americannaziparty.com/

Evo vam i prigordan letak, samo malo prevest...

Image
Jonx

Post by Jonx »

amrino wrote:Ne bi bilo lose kada bi pojedinci proguglali malo pa proucili albansku istoriju, kulturu, jezik...To da smo mi NESTO za njih stoji koliko stoji i prica o americkoj istoriji dok znas da su stepenice niz koji svaki dan silazis napravljene prije nogo sto je amerika otkrivena...

Ni jedan jedini Sandzaklija ili Albanac nista nije dobio guzovace ko sto dobijaju sve mamine i tatine princeze i princevi rodjeni na ovom asfaltu....Upise tatica preko stele dijete svoje na koji god fakultet hoce...i stipendiju izganja- a dijete onda sjedi povazdan u kafanama, gladi muda i razglaba o problemima u zemlji i svijetu, o politici, pljuje po dosljacima koji guzove oderase od truda da nesto postignu...Pa se onda poslije cudom cude kako to da su nam skoro svi politicari i profesori na fakultetima Sandzaklije?! I odakle ih volko i odalke im pare?!

Ne mogu da vjerujem da isti oni koji se kunu u Waltera Perica- pljuju po Sandzaklijama i da isti oni koji se dice svojom tolelancijom i demokratijom hoce da lincuju sve sto nije NJIHOVO...

Ocemo li to okrenit po Ilirima i Slavenima.... Ohladi.....

Upalila se ko kutnjak, da nije do korijena??? :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

amrino wrote:
woof woof, ne zesti se amrino, ipak oni kake samo po forumu :D a niko prstom da pomakne :D nigdje nista :D
Jonx

Post by Jonx »

saki wrote:
Za takvu kvalifikaciju potrebno je i obrazlozenje. To je nekako red....
saki

Post by saki »

Jonx wrote:
saki wrote:
Znaj samo da neko moze posegnuti za istim "argumentima" kad ti bude tvrdio da si niza rasa, glupane :oops:
amrino

Post by amrino »

Sto se bezze natakari....a ni dvanes' nije proslo... :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

da ponovim, na livadu pa se castite neprestano :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Trazi se:
Naser Keljmendi
Image
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Liridon Keljmendi
Image
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Fatmir Mujaj
Image

Elvis Keljmendi
Image

Fuad Nikci
Image
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Almir Kukan
Image

Muhamed Ali Gasi
Image
rina*

Post by rina* »

amrino wrote:Ne bi bilo lose kada bi pojedinci proguglali malo pa proucili albansku istoriju, kulturu, jezik...To da smo mi NESTO za njih stoji koliko stoji i prica o americkoj istoriji dok znas da su stepenice niz koji svaki dan silazis napravljene prije nogo sto je amerika otkrivena...

Davne 1990 u Sarajevu bila prijateljica iz Sandzaka na na prijemnom ispitu za srednju skolu.U po frke ulazi profesor i pita "ko od vas ima stelu?" od 20 koji su bili tu samo ona nije digla ruku, na to ce profa :" pola od vas nece biti primljeno " Ona se pravo obradovala sto nema tu " stelu" dok joj nisu rekli sta je to :lol: :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Naser Krujeziu
Image

Kasumic Fuad
Image
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Lirim Bitici
Image
luciferino

Post by luciferino »

Neka takarenje počne.

Image
_BosanaC

Post by _BosanaC »

amrino wrote:Ne bi bilo lose kada bi pojedinci proguglali malo pa proucili albansku istoriju, kulturu, jezik...To da smo mi NESTO za njih stoji koliko stoji i prica o americkoj istoriji dok znas da su stepenice niz koji svaki dan silazis napravljene prije nogo sto je Amerika otkrivena...

Taman kad te htjednem pohvaliti ti lupis glupost :D Protiv generalizacije a generalizujes :D Cuj ni jedan nikad nista nije dobio guzovace :lol: :lol: :lol:

Sifra: Saobracajni fakultet ;)
Jonx

Post by Jonx »

saki wrote:
Jonx wrote:
saki wrote:
Znaj samo da neko moze posegnuti za istim "argumentima" kad ti bude tvrdio da si niza rasa, glupane :oops:
Nekog neukog seljacica mozda bi i impresionirao.... :lol:

Niko ovdje nije pominjao nize i vise rase. Samo vise i manje napredne nacije. Stav o ideji wite power davno sam predstavio...to mi neces prisiti, ne ne......

A to koliko si ti pametan a neko drugi glup, vidljivo je iz komentara. Oglusiti se na navedene argumente, zazmiriti pred njima, ne pokusati ih pobiti a iste koristiti kao kontra argument je u najmanju ruku bezobrazno, a u tu drugu ti se dobro nakenjam. :zzzz:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Jonx wrote:a u tu drugu ti se dobro nakenjam. :zzzz:
:oops:
luciferino

Post by luciferino »

Kad smo već kod guzovača i maminih i tatinih princeza, znam jednu malu kojoj su mama i tata kupili stan u Sarajevu kada je došla iz Sandžaka da studira. Eto haman, ja sam dijete "sa asfalta", a znaš kada će meni mama i tata kupiti stan? Da se razumijemo, ne očekujem od roditelja apsolutno ništa, ni štele, ni stanove, ni auta...Čak šta više, drago mi je što me nisu mazili jer ovdje očigledno važi "survival of the fittest". :-)
Post Reply