Kjut, sve je to divno i krasni i drago mi je da si bosanski fasista (malo je takvih nazalost) ali genralizacija i uopce stil pisanja je grozan i odise arijevstinom...Jonx wrote:Nisam siguran da me stigla ta kletva. Budimo iskreni prema sebi. Mi smo za albance uvijek bili pojam.mIRCerka wrote:a da bi otisao u Albaniju, treba ti Viza, pa ti skontaj ko je naprednijiJonx wrote:
I da zakljucim, jer nemam zivaca; da siptari kakvog konta imaju, ili imate zavisno kako se osjecas, od Albanije bi napravili cudo. Ovako, Albanija je zemlja iz koje se neprestano bjezi trbuhom za kruhom...a destinacija Bosna san je vecine...
Izvini za "fazizam", ali takvi nam ne trebaju! Takvih, svojih, imamo i viska.
KRAJ
Stigla nas je kletva da nam Albanija bude Zapad...a vecina Albanaca sto radi u BiH su sa KOSOVA.
Ebo ga informacije...
Zbog nase propustljivosti granica danas nam trebaju vize za skoro pa sve drzave svijeta. A o tome koliki su nam prijatelji dobro svjedoci ta cinjenica da su nam onako prijateljski pukli vizni rezim.
A mi smo krivi, zbog fildjana viska.
Zaboravljamo se ko smo, i koliko vrijedimo. Kada se svrstamo iznad nekoga, i dicimo se sto smo bosanci i hercegovci onda smo fasisti. Aferim!
Ako je to fasizam, ja sam onda fasista!
ako je moj otac rodjen u porodilistu koje je bilo na trgu 6.aprila, to njega ne cini vecim covjekom od onoga sto radi u pekari u Bosancevoj mahali...
Ljudi se prvenstveno dijele na LJUDE i NELJUDE u mom svijetu...
Nego, da se vratimo temi, rekoh ja tresla se gora rodio se mish,

Evo cisto da ga prepoznate kad ga sretnete u gradu, od silne halabuke i preseravanja, ovaj lik je uspio raniti FAcu i ubiti Celu...
i jos uvijek se za njim traga...
e jebote, nadjose Sadama Huseina ovog da ne nadju....