Jeste li romanticni?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#151 Re: Jeste li romanticni?

Post by grunt »

to je bilo prije sedam-osam godina,poslije toga sam odustao od pisanja,drzim se samo cvijeca i tako nekih sitnih poklona,romanticne vecere i sl. :)
tih pjesama se skoro ni ne sjecam :D
PalaSa Marsa

#152 Re: Jeste li romanticni?

Post by PalaSa Marsa »

grunt wrote:to je bilo prije sedam-osam godina,poslije toga sam odustao od pisanja,drzim se samo cvijeca i tako nekih sitnih poklona,romanticne vecere i sl. :)
UUuu pa nije to bezveze, cim se sjecas toga nakon toliko godina :-) :D
grunt

#153 Re: Jeste li romanticni?

Post by grunt »

PalaSa Marsa wrote:
grunt wrote:to je bilo prije sedam-osam godina,poslije toga sam odustao od pisanja,drzim se samo cvijeca i tako nekih sitnih poklona,romanticne vecere i sl. :)
UUuu pa nije to bezveze, cim se sjecas toga nakon toliko godina :-) :D
pa nije bilo prije sto godina ,sto se nebi sjecao :D
PalaSa Marsa

#154 Re: Jeste li romanticni?

Post by PalaSa Marsa »

E nije malo 8 god. nije, nije, pricaj sta hoces :D
grunt

#155 Re: Jeste li romanticni?

Post by grunt »

kiki-miki wrote:Pa rekla bih prije da se on sjeća djevojaka,a pjesama kroz maglu :lol: :lol: :lol:

Je li tako @grunt?
ko ih se nebi sjecao :dance: :D (mislim na pjesme :D )
celo24

#156 Re: Jeste li romanticni?

Post by celo24 »

Zoya wrote:Mnogo sam romanticna, majke mi :-D
Dokazi :lol:
Cunt

#157 Re: Jeste li romanticni?

Post by Cunt »

Alpha muskarci (barem oni koji misle da su) smatraju da je romantika za slabice, tako da je vrlo vjerovatno vidjeti muskarca sa crnim naocalama, u bijeloj trenerci sa desnom rukom u djepu, lancicom oko vrata, bijelim NIKE tenisicama i sa zvakom u ustima kako pokusavaju na romantican nacin zadiviti djevojke svojim ponasanjem -> pljuvanje preko ramena, rijecima 'djes bona','maco', 'koko', 'mlada' i td. Natalost to je realnost u Bosni i Hercegovini, to je nas Romeo!
PalaSa Marsa

#158 Re: Jeste li romanticni?

Post by PalaSa Marsa »

Cunt wrote:Alpha muskarci (barem oni koji misle da su) smatraju da je romantika za slabice, tako da je vrlo vjerovatno vidjeti muskarca sa crnim naocalama, u bijeloj trenerci sa desnom rukom u djepu, lancicom oko vrata, bijelim NIKE tenisicama i sa zvakom u ustima kako pokusavaju na romantican nacin zadiviti djevojke svojim ponasanjem -> pljuvanje preko ramena, rijecima 'djes bona','maco', 'koko', 'mlada' i td. Natalost to je realnost u Bosni i Hercegovini, to je nas Romeo!
Dobro si ovo rek'o, a' nije to samo u BiH, ima toga, gdje god se okrenes :D
JThomas

#159 Re: Jeste li romanticni?

Post by JThomas »

"mlada" :lol: :lol:

jest tačno to :lol:
Zoya

#160 Re: Jeste li romanticni?

Post by Zoya »

Uvijek sam se pitala sta ono "mlada" znaci? Jeli to neka vrsta preseravanja?
PalaSa Marsa

#161 Re: Jeste li romanticni?

Post by PalaSa Marsa »

To je garant', 'vako po slobodnoj procjeni, ono uspostavljanje medjuljudskih odnosa :D
Zoya

#162 Re: Jeste li romanticni?

Post by Zoya »

PalaSa Marsa wrote:To je garant', 'vako po slobodnoj procjeni, ono uspostavljanje medjuljudskih odnosa :D
Mislis?
PalaSa Marsa

#163 Re: Jeste li romanticni?

Post by PalaSa Marsa »

Zoya wrote:
PalaSa Marsa wrote:To je garant', 'vako po slobodnoj procjeni, ono uspostavljanje medjuljudskih odnosa :D
Mislis?
Ma ne mislim, samo eto predpostavljam :-) :D
Cunt

#164 Re: Jeste li romanticni?

Post by Cunt »

Nije mi jasno odakle 'izvire' ova nekultura i lose ophodjenje prema zenama ? Da li su osobe koje zive na selu uzrok tome ili ?
PalaSa Marsa

#165 Re: Jeste li romanticni?

Post by PalaSa Marsa »

Cunt wrote:Nije mi jasno odakle 'izvire' ova nekultura i lose ophodjenje prema zenama ? Da li su osobe koje zive na selu uzrok tome ili ?
Nije seljak sa sela, seljak je u dusi, mojne seljaka dirat', casni, posteni, radni ljudi.. :thumbup:
Cunt

#166 Re: Jeste li romanticni?

Post by Cunt »

PalaSa Marsa wrote:
Cunt wrote:Nije mi jasno odakle 'izvire' ova nekultura i lose ophodjenje prema zenama ? Da li su osobe koje zive na selu uzrok tome ili ?
Nije seljak sa sela, seljak je u dusi, mojne seljaka dirat', casni, posteni, radni ljudi.. :thumbup:
Ne mislim nista lose o poljoprivrednicima ili stocarima, ali cuo sam da imaju razne i pomalo cudne rituale kada se udvaraju djevojkama.
PalaSa Marsa

#167 Re: Jeste li romanticni?

Post by PalaSa Marsa »

E to ne znam. Svakom svoje, sto bi rekli..
Hauptgefrajter-u Ba

#168 Re: Jeste li romanticni?

Post by Hauptgefrajter-u Ba »

Ljepoo je doc u svoju carsiju :D i sljudima znati popiti kafu ili dvije ili tri =)))))))
Njanjo

#169 Re: Jeste li romanticni?

Post by Njanjo »

neznam za ostale ali meni je romantika veoma bitna, ne toliko radi mene vec radi moje djevojke. Zasto ja njoj nebi priustio malo uzivanja kad je njoj stalo do mene i mojih prohtjeva. Nemoze skoditi malo svjeca, jagoda sa cokoladom, dugih setnji, i slicnih stvari. Nikad necu zaboraviti kako se osjecala kad ju je ujutro na krevetu docekala moja ruza sa natpisom "samo sam zelio da ti pozelim dobro jutro" koju je njen brat stavio dok je spavala ( morao sam malom da kupim 2 igrice za playstation zbog toga :) ). Sastavni dio veze.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#170 Re: Jeste li romanticni?

Post by ladyblue18 »

Njanjo wrote:neznam za ostale ali meni je romantika veoma bitna, ne toliko radi mene vec radi moje djevojke. Zasto ja njoj nebi priustio malo uzivanja kad je njoj stalo do mene i mojih prohtjeva. Nemoze skoditi malo svjeca, jagoda sa cokoladom, dugih setnji, i slicnih stvari. Nikad necu zaboraviti kako se osjecala kad ju je ujutro na krevetu docekala moja ruza sa natpisom "samo sam zelio da ti pozelim dobro jutro" koju je njen brat stavio dok je spavala ( morao sam malom da kupim 2 igrice za playstation zbog toga :) ). Sastavni dio veze.
Aiiiiiii :-D preslatko :-D
sheilak

#171 Re: Jeste li romanticni?

Post by sheilak »

Nisam i ne zelim imati posla s onima koji jesu :D

Ozbiljno, ne volim tu neku slatkastu romantiku - nervira me :-D Iako, lijepo ju je vidjeti ili gledati sa distance,kod drugih - kroz to prolaziti, vec malo teze.
Hauptgefrajter-u Ba

#172 Re: Jeste li romanticni?

Post by Hauptgefrajter-u Ba »

opet se vracamo na materijalnu ljubav .... vidite da sam u pravu sve se definise materijalnim stvarima (poklonima i sl)

ljubav , romantika je znaci kad kupujem neke cokolade i igrice za djecu i ruze dobro onda odoh ja sad kupiti jedno 20 komada od cokolade samo ti.... ili volim te... pa odoh u grad da pitam svaku curu hoce li se udati

:D ahhh preslatka romantika je to i preskupa majko mila...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#173 Re: Jeste li romanticni?

Post by ladyblue18 »

Hauptgefrajter-u Ba wrote:opet se vracamo na materijalnu ljubav .... vidite da sam u pravu sve se definise materijalnim stvarima (poklonima i sl)

ljubav , romantika je znaci kad kupujem neke cokolade i igrice za djecu i ruze dobro onda odoh ja sad kupiti jedno 20 komada od cokolade samo ti.... ili volim te... pa odoh u grad da pitam svaku curu hoce li se udati

:D ahhh preslatka romantika je to i preskupa majko mila...
Hmmm ne mora znaciti. :)
Ja sam vec negdje pisala da bih mnogo vise cjenila da mi momak umjesto sto ce krhnut 20,30 km na buket cvijeca, ukrade ruzu iz komsijine baste. :mrgreen:
I ja to fakat mislim. :mrgreen:
Nisu za romantiku potrebe pare kao sto vi mislite, dovoljno je biti malo mastovit. :)
burek_in_space

#174 Re: Jeste li romanticni?

Post by burek_in_space »

ladyblue18 wrote: Hmmm ne mora znaciti. :)
Ja sam vec negdje pisala da bih mnogo vise cjenila da mi momak umjesto sto ce krhnut 20,30 km na buket cvijeca, ukrade ruzu iz komsijine baste. :mrgreen:
Nisu za romantiku potrebe pare kao sto vi mislite, dovoljno je biti malo mastovit. :)
Da li sam dovoljno mashtovit i romantichan ako joj predlozhim sex na vesh mashini....

...koja se nalazi u haustoru jer je pokvarena?! :mrgreen:
Cholina_Lokica

#175 Re: Jeste li romanticni?

Post by Cholina_Lokica »

burek_in_space wrote:
ladyblue18 wrote: Hmmm ne mora znaciti. :)
Da li sam dovoljno mashtovit i romantichan ako joj predlozhim sex na vesh mashini....

...koja se nalazi u haustoru jer je pokvarena?! :mrgreen:
nista ako ne radi masina...
Post Reply