mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
Nisi mene srela
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
joj svi isto govoreKonjanik wrote:mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
Nisi mene srelaal ozbiljno ...nisi ..i nemoj generalizirat samo zato sto si zavrsila u krevetu sa par dosadnjakovica ...ima nas uzoritih primjera
lolita_xx wrote:joj svi isto govoreKonjanik wrote:mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
Nisi mene srelaal ozbiljno ...nisi ..i nemoj generalizirat samo zato sto si zavrsila u krevetu sa par dosadnjakovica ...ima nas uzoritih primjera
Konjanik wrote:mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
Kako mislis "isto"? de mi samo to pojasni, ne znam sta tumaćiš tom riječjulolita_xx wrote:na kraju se sve svede na isto, u vecini slucajeva
Kako mislis "isto"? de mi samo to pojasni, ne znam sta tumaćiš tom riječjulolita_xx wrote:na kraju se sve svede na isto, u vecini slucajeva
selmap26 wrote:ne znam zašto razglabate jer ovu temu je otvorila mima samo kao zajebanciju na onu o ženama"jesu li glupe žene bolje u krevetu" jer su pljuvali žene
callmethebreeeze wrote:jel' se ovo opet udara po nama, hudim muskarcima.
![]()
Konjanik wrote:Kako mislis "isto"? de mi samo to pojasni, ne znam sta tumaćiš tom riječjulolita_xx wrote:na kraju se sve svede na isto, u vecini slucajeva
pa tako se svi hvalite, na kraju bude isto bezvezeKonjanik wrote:Kako mislis "isto"? de mi samo to pojasni, ne znam sta tumaćiš tom riječjulolita_xx wrote:na kraju se sve svede na isto, u vecini slucajeva
Azrim wrote:ama nema goreg od mene![]()
![]()
NormalnoLucie wrote:citam ove stranice i smijem se. na kraju jos cu se sloziti sa muskarcima da smo mi zene fakat cudne.
ako je momak mrak ukrevetu, nije se takav rodio. vjezbao i morao nekde dobiti iskustva. ondaje mrak ukrevetu ali opet nevalja jer maltretira i vara djevojke i cim zenu slomi kaze zbogom.
i ako je taj jadan decko fin, poslusan u zivotu dve cure i ozbilne veze onda zenam opet nevalja jer u krevetu je bas nizasta.
pa cure sta zapravo zelite ??? i nemojte mi reci finog decka majstora u kreveta jer takav se nerodi to samo u filmovaima![]()
![]()
jos fali da je bogat i mocan i zarkou vas zaljublen to je sci-fi