parizer i skoljkeseln wrote:Ne bi, casti mi.....ima koka koje ne bih ni stapom dodirnuo....danas wrote:ma mescini ti bi daj sta das, samo nek se kara![]()
![]()
![]()
Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- seln
ne, ne volim spagete...joooj, reko sam ja da si pametna.danas wrote:parizer i skoljkeseln wrote:Ne bi, casti mi.....ima koka koje ne bih ni stapom dodirnuo....danas wrote:ma mescini ti bi daj sta das, samo nek se kara![]()
![]()
![]()
![]()
pretpostavljam da ne volis spagete
covjek extrema
![]()
![]()
![]()
-
forUMASH
.....volis li srednjoskoljke.....seln wrote:ne, ne volim spagete...joooj, reko sam ja da si pametna.danas wrote:parizer i skoljkeseln wrote: Ne bi, casti mi.....ima koka koje ne bih ni stapom dodirnuo....![]()
covjek extrema
![]()
![]()
![]()
- seln
Je li to navlakusa?forUMASH wrote:.....volis li srednjoskoljke.....seln wrote:ne, ne volim spagete...joooj, reko sam ja da si pametna.danas wrote: parizer i skoljke![]()
covjek extrema
![]()
![]()
![]()
Pa mi sutra murija u stan....
-
spijun_KA
Ja i ti, ne bih rekla...seln wrote:Hopla!? Patim li ja od amnezije?spijun_KA wrote:seln wrote: Ti rece da ides. Sta te je sprijecilo? Pukla guma?Okrenuh se na drugu stranu i...
![]()
![]()
Samo necu glasno hrkati...
Zar smo vec...?
- seln
Ne kudi konja koji te nije jahao....spijun_KA wrote:Ja i ti, ne bih rekla...seln wrote:Hopla!? Patim li ja od amnezije?spijun_KA wrote:Okrenuh se na drugu stranu i...
![]()
![]()
Samo necu glasno hrkati...
Zar smo vec...?![]()
![]()
Odoh da spavam...
![]()
![]()
- SaraLe
Lucy01 wrote:Da, ali tvoje originalno pitanje je bilo "jesu li glupe zene bolje u krevetu". Po cemu bolje? Submisivne, podloznije trikovima i prevarama, spremnije da pristanu na svasta zbog svog niskog IQ-a? Ako su ovo razlozi (a pretpostavljam da jesu) nije ni cudo sto se toliko digla hampa na ovoj tvojoj temi; ovo je bas degradirajuce za svako ljudsko bice, ne samo za zenu i ustvari ne govori nista o njima (jer nisu one krive sto su glupe; to je kao da su se rodile bez jedne ruke) nego o tebi....seln wrote:
Bingoooooo...cigaru za gospodju. Shvatili smo.
Glupe su tu za mlade godine, kad cuna ne pita za IQ.
Za zivot je potrebno imati nekoga ko je malo vise od vagine.
I da, imas pravo na svoje misljenje isto kao sto ostali imaju pravo da daju svoje misljenje o tvom misljenju
Lucy, bolje su mu u krevetu glupe, zato sto mu nece reci da je UZASAN u krevetu
- seln
SaraLe wrote:Lucy01 wrote:Da, ali tvoje originalno pitanje je bilo "jesu li glupe zene bolje u krevetu". Po cemu bolje? Submisivne, podloznije trikovima i prevarama, spremnije da pristanu na svasta zbog svog niskog IQ-a? Ako su ovo razlozi (a pretpostavljam da jesu) nije ni cudo sto se toliko digla hampa na ovoj tvojoj temi; ovo je bas degradirajuce za svako ljudsko bice, ne samo za zenu i ustvari ne govori nista o njima (jer nisu one krive sto su glupe; to je kao da su se rodile bez jedne ruke) nego o tebi....seln wrote:
Bingoooooo...cigaru za gospodju. Shvatili smo.
Glupe su tu za mlade godine, kad cuna ne pita za IQ.
Za zivot je potrebno imati nekoga ko je malo vise od vagine.
I da, imas pravo na svoje misljenje isto kao sto ostali imaju pravo da daju svoje misljenje o tvom misljenju
Lucy, bolje su mu u krevetu glupe, zato sto mu nece reci da je UZASAN u krevetuPametna djevojka ce reci svom decku, ako je UZASAN

- seln
Ja sam mislio da si udata...danas wrote:da znam kako da pristupim marketingu i reklamnoj kampanjiSaraLe wrote:Sto tebe to toliko zanimadanas wrote:hocel' mi neko vise reci koje su bolje u krevetu?![]()
![]()
![]()
![]()
iskreno: mozes slobodno biti pametna kad se radi o prakticnim stvarima...muskarci vole takve zene....ali nikad, nikad a cak ni tad ne pametuj
u intimi spavace sobe. I ne pokusavaj biti dominantna....muskarci koji to vole nisu oni koje ti zelis.
- danas
a jesam priudata, ali za nedaj bozeseln wrote:Ja sam mislio da si udata...danas wrote:da znam kako da pristupim marketingu i reklamnoj kampanjiSaraLe wrote: Sto tebe to toliko zanima![]()
![]()
iskreno: mozes slobodno biti pametna kad se radi o prakticnim stvarima...muskarci vole takve zene....ali nikad, nikad a cak ni tad ne pametuj
u intimi spavace sobe. I ne pokusavaj biti dominantna....muskarci koji to vole nisu oni koje ti zelis.
and -- yes sir