Boje li se muskarci pametnih zena?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Leonid Breznjev
sta znaci pametna zena? pojasnite mi, meni neupucenom...
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
to ti je bolan ono, kako da kajem, totalno suprotno od tebeArslan wrote:sta znaci pametna zena? pojasnite mi, meni neupucenom...
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
Ne bojim se pametnih žena. Bojim se novokomponovanih "pametnih žena" koje emancipaciju žene koriste kao izgovor da bi se ponašale kao najnazadnija skupina muškaraca, (čitaj psovanje, kurvanje, nepostojanje osjećaja odgovornosti itd.), žena koje nemaju nimalo ženstvenosti, ukusa i umjerenosti.
Dotične takvo ponašanje opravdavaju svojom emancipovanošću, a zašto i ne bi!? One su inteligentne zar ne?
Kao što neko već napisa, nije ni da ih se bojim, samo me bezgranično nerviraju... 
-
Ivanche
Licno, imala sam momka koji mi je rekao; "ne mogu ja sa tobom biti jer imas karijeru i putujes sa poslom - ne znam ja sta ti tamo radis?"
...sta radim? umalo mu ne lanu...nema nista ovo ni sa mojim poslom,ni sa putovanjima usput, vec snjim koji je nesiguran...a dosta muskaraca postane nesigurno kad vidi da zensko moze izuzetno puno toga da uradi bez muske pomoci i da bude faca!
ma ko ebe te nesigurne dechkice... 
- River_isle
mozda bi bilo bolje pitati: mogu li se muskarci nositi sa pametnom zenom?
-
colt
#162 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?
Moonlight & Magnolia wrote:*pametna
*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji
prijetnja muskarcima? svakako
...demografski nasjebanija grupa su visoko obrazovane zene koje su postigle puno u zivotu ali nisu uspjele naci muskarca po mjeri koji nece pobjeci na prvo razilazenje misljenja...necemo o tome ko je kakav i koliko izbrljiv, jel ganja karijeru ili ne, cisto samo o stavovima i misljenjima nasih frajera!
...iz iskustva, muskarci se boje zenskog stava, otvorenog (cesto suprotnog) misljenja i to dovodi do jaza koji je vecinom nepremostiv... sta vi mislite?
...pametna je ona koja ne ide linijom manjeg otpora...
a da li si ti mozda pametna
emocionalno snazna bla bla bla . . . .
mmmmmmh pa to je pozeljno
-
Ivanche
#163 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?
colt wrote:Moonlight & Magnolia wrote:*pametna
*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji
...demografski nasjebanija grupa su visoko obrazovane zene koje su postigle puno u zivotu ali nisu uspjele naci muskarca po mjeri koji nece pobjeci na prvo razilazenje misljenja...necemo o tome ko je kakav i koliko izbrljiv, jel ganja karijeru ili ne, cisto samo o stavovima i misljenjima nasih frajera!
...iz iskustva, muskarci se boje zenskog stava, otvorenog (cesto suprotnog) misljenja i to dovodi do jaza koji je vecinom nepremostiv... sta vi mislite?
a da li si ti mozda pametna
emocionalno snazna bla bla bla . . . .
mmmmmmh pa to je pozeljno
Naravno da jeste...ne moze ovo svako ni pitati
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ja mislim da veza i brak trebaju biti zajednica jednakih
međutim trebe ponekad žele da im se naredi i lupi šakom od stol
... a muški obično tražU nižU i "gorU" od sebe
:D:D
nego šta je ono bilo pitanje
međutim trebe ponekad žele da im se naredi i lupi šakom od stol
... a muški obično tražU nižU i "gorU" od sebe
nego šta je ono bilo pitanje
-
eugen-magic
#167 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?
dobra je pametna žena al ne i 'prepametna'Moonlight & Magnolia wrote:*pametna
*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji
a u biti, žena je najpametnija kad šuti.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#168 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?
ne samo zena, vec svi, smuci mi se kad moram slusat kojekakve diskusije, dodje mi da im kazem zacepite vise majku vam bozjueugen-magic wrote:dobra je pametna žena al ne i 'prepametna'Moonlight & Magnolia wrote:*pametna
*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji
a u biti, žena je najpametnija kad šuti.
- Zelena Carapa
pravi muskarci se ne boje 
-
pinky071
ja ne kontam odakle ovakve ove teme ali evo da i ja nesto kazem....kakav je muskarac sa kakvom zenom i obrnuto je do okolnosti i covjekovog karaktera...ono sto kazu samo je ljubav potrbna je bezveze..pametna zenam nece sebi dopustiti da bude sa glupim frajerom i obrnuto...mislim logicno je da ima pametnih zena i muskaraca iako je zena vise : D i ja to poznajem i iz svog iskustva ali mrzim muskarce koji misle da zene trebaju da ostanu kuci i onaj debilski mentalitet a i one trebe sto hoce da se mjeseaju gdje i netrebaju...naravno daj svima ista prava to je normalno ali kad dodje kod nekih poslova mi kao muskarci ili ko zene smo bolji u nekima pa da sada ne nabrajam...moje misljenje...greetings....Clinton for president 08 lol
-
Gia_x
#174 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?
Moonlight & Magnolia wrote:*pametna
*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji
*Dosadna (pegla)
Mozda je to problem