Đe bolan?RedArmyMostar wrote:grcka dade go
BiH - Malta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
water
Joj kakva tekma. Ne mogu da vjerujem da neko ovdje razmislja o prolasku u kvalifikacijama. pa ja sam strepio zadnjih dvadeset minuta, protiv fucking malte, mnoge od ovih igraca prvi put gledam, tanko brate tanko.
A sta reci o komentatoru, da citiram: "Poznato je da su ovakve utakmice najteze" i to ponavlja milion puta. Jesu, svakako, najteze je igrati protiv malte
jebes Brazil ili Italiju,ili njemacku, to je sega, al protiv malte te su najteze.
A sta reci o komentatoru, da citiram: "Poznato je da su ovakve utakmice najteze" i to ponavlja milion puta. Jesu, svakako, najteze je igrati protiv malte
jebes Brazil ili Italiju,ili njemacku, to je sega, al protiv malte te su najteze.
-
zzzzz
Taman se ponadah da bi mozda i mogli imati sanse (bez obzira na igru), ali me Grcka vrati u surovu stvarnost. Da su oni kiksali, vjerovao bih da se svasta moze desiti do kraja kvalifikacija, lakse bih prihvatao nas kiks sa Moldavijom.
U ovim kvalifikacijama nemamo bas srece kao u prethodnim, drugi rezultati nam ne idu nikako na ruku
U ovim kvalifikacijama nemamo bas srece kao u prethodnim, drugi rezultati nam ne idu nikako na ruku
-
Šandor
I onako je nama odgovarao samo poraz Grčke a ne neriješeno. I uz neriješeno Grčke večeras uz njihov poraz u Oslu i Stambolu moramo uzeti u Grčkoj. Znači, nama trebaju 3 poraza Grčke ili 3 poraza Turske do kraja da bi mi uz poraze/remije (sasvim je svejedno) u Stambolu i Atini prošli.
- cyprus
Haj, bar sam dobio ovaj ziceraški listić od 10KM. I to je nešto.
Jebiga, Moldavija je mogla zakomplikovat situaciju, nažalost nije. Šta ćemo? Život ide dalje. Realno nismo ni očekivali da mogu nešto napravit u Atini.
E, sad, da li je bilo sve regularno, ne znam, al može bit svašta.
Jebiga, Moldavija je mogla zakomplikovat situaciju, nažalost nije. Šta ćemo? Život ide dalje. Realno nismo ni očekivali da mogu nešto napravit u Atini.
E, sad, da li je bilo sve regularno, ne znam, al može bit svašta.
- ahmed&nedzad
Evo upravo sam skont'o da smo se bezveze ponadali da bi se naši mogli kvalifikovati. Upravo su Grci dali gol u 96. minuti.
Ma sve je ovo naštimano. 
- alphonse kauders
Velid Spaho je jedan obični kreten koji takve gluposti priča, kao da ga je pravila ruska ili nacistička propagandna mašinerija pa nas u oči laže, govori sve ono što mi svojim očima vidimo da nije tako (Gušo sjajan, Musić iskusan i sjajan, Muslimović borben ("vidite kakav je to igrač..", a ovaj potrčao 2 metra), mi tehnički superiorniji, naši se umorili (a, u Malti sve dugoprugaši pa se nisu umorili protiv Norveške), da smo igrali BRILIJANTNU utakmicu protiv Turske.... MRSH BA!!!water wrote:Joj kakva tekma. Ne mogu da vjerujem da neko ovdje razmislja o prolasku u kvalifikacijama. pa ja sam strepio zadnjih dvadeset minuta, protiv fucking malte, mnoge od ovih igraca prvi put gledam, tanko brate tanko.
Nijedne kritičke riječi da naši ne trče, da oni treneri kretenski čekaju zadnje minute da bi Muharemoviću kao upisali nastup (da se proda) + nisu osvježili napad kad je to trebalo, da je Džeko osim asistencije bio užas živi itd...
Koji papak, majko mila..
-
zzzzz
U Spaniji je produzenje od 6 min bilo sasvim regularno....gledajuci kako su se nasi igraci ponasali na terenuTGSTK wrote:saberite se ljudi, necemo mi vidjeti neko prvenstvo dok god nasa drzava neudje u EU to je realnost... sami mozete zakljuciti spanija 96 min i sad grci isto 96. min. i opet ce nam se ponavljati grci i madzari iz Zenice vjerujte mi
- tetakk
-
zzzzz
Pa kod nas je sve tako, svak svakog laze u oci i pravi se blesav. Najveca me muka uhvatila kad onaj kreten Tulic poce kititi Pasalica sa "zaslugama", kao on je stvorio multinacionalnu selekciju, pa jos kad prozva igrace koji bojkotuju, u stilu "mislili su da su nezamjenjivi"...koji poltroni..ccccalphonse kauders wrote:Velid Spaho je jedan obični kreten koji takve gluposti priča, kao da ga je pravila ruska ili nacistička propagandna mašinerija pa nas u oči laže, govori sve ono što mi svojim očima vidimo da nije tako (Gušo sjajan, Musić iskusan i sjajan, Muslimović borben ("vidite kakav je to igrač..", a ovaj potrčao 2 metra), mi tehnički superiorniji, naši se umorili (a, u Malti sve dugoprugaši pa se nisu umorili protiv Norveške), da smo igrali BRILIJANTNU utakmicu protiv Turske.... MRSH BA!!!water wrote:Joj kakva tekma. Ne mogu da vjerujem da neko ovdje razmislja o prolasku u kvalifikacijama. pa ja sam strepio zadnjih dvadeset minuta, protiv fucking malte, mnoge od ovih igraca prvi put gledam, tanko brate tanko.
jebes Brazil ili Italiju,ili njemacku, to je sega, al protiv malte te su najteze.![]()
Nijedne kritičke riječi da naši ne trče, da oni treneri kretenski čekaju zadnje minute da bi Muharemoviću kao upisali nastup (da se proda) + nisu osvježili napad kad je to trebalo, da je Džeko osim asistencije bio užas živi itd...
Koji papak, majko mila..
- Comrad
E jbg sad...ko to još produži tekmu 6 minuta, max je 5 i to ako bude nekih većih prekida...i mislim da četvrti sudija u Španiji nije bio pokazao 6 min...zzzzz wrote:U Spaniji je produzenje od 6 min bilo sasvim regularno....gledajuci kako su se nasi igraci ponasali na terenuTGSTK wrote:saberite se ljudi, necemo mi vidjeti neko prvenstvo dok god nasa drzava neudje u EU to je realnost... sami mozete zakljuciti spanija 96 min i sad grci isto 96. min. i opet ce nam se ponavljati grci i madzari iz Zenice vjerujte mi
- cyprus
Joj, pa šta ste vi mislili? Da ćemo dić Maltu 5-0? Za mene je ovo sasvim realan i očekivan rezultat.
Također, ovaj rezultat od 1-0, je po meni najidealniji, jer da smo pobjedili recimo 3-0 mislili bi da nam ni Barzil nije ravan. Ovako ćemo bar stajati na zemlji.
I, ne znam da li znate, ali ovo je prvi put od formiranja reprezentacije BiH, da je ova sastavila 3 pobjede zaredom. (čudo)
Također, ovaj rezultat od 1-0, je po meni najidealniji, jer da smo pobjedili recimo 3-0 mislili bi da nam ni Barzil nije ravan. Ovako ćemo bar stajati na zemlji.
I, ne znam da li znate, ali ovo je prvi put od formiranja reprezentacije BiH, da je ova sastavila 3 pobjede zaredom. (čudo)