Proslava titule - "Vječna vatra" ili ...?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Zavatoni wrote:
U svakom slucaju Mirci ne daj se nervirati. Ovdje pravih uvreda nema. Cisto nadj**avanje. Puno je zdravije ovdje se ovako prepucavati nego na temama o Dodiku i "Republici Srba, Hrvata i Bosnjaka".

U svakom slucaju da ne zaboravim spomenuti: SARAJEVO ŠAMPION
ne nerviram se.
Mozda sam jedna od rijetkih koju nije stid priznati da je davno nekad znala sa pitarima ici na njihove utakmice protiv recimo jedinstva ili veleza, cisto odlazak sa rajom na utakmice...
a ovo nije zajebancija, ovdje lete i prave uvrede...pa ti se divim kako mozes tako lako preci preko toga...dodushe vama pitarima sporo iz dupeta u glavu dolazi :D:D:D:D:D:D:D

Sunce je vani, adio za sad, pa se citamo later...
chivas

Post by chivas »

Zavatoni wrote:
mIRCerka wrote:
Skoro wrote:Kako se blizi titula tako i zavist sve vise i vise raste :roll:
nije u pitanju zavist, skoro mi smo prije 9 godina to vec odradili, mi vec u srednjoj skoli a vi se ni uciteljice rijesili niste...
moje obracanje je bilo i jednima i drugima - prestanite sa uvredama, koji vam je moj vise..

PS Skoro, pregledaj temu od pocetka, pa ces vidjeti cestitku moju.
Je**ne vas onda te tinejdžerske godine tresu, cim ovakve uspjehe nizete u srednjoj skoli. Nikad se vi sa ovakvim ocjenama necete na fakultet upisati :D

Al' ako postavljas takve metafore onda se stvari mogu i drugacije sagledati. Posto smo svoju prvu titulu osvojili 1967. godine, a vi pet godina kasnije. Mi u svojoj 21. godini postojanja, a vi u 51. godini. Po tome je onda ocigledno ko je na vrijeme skolu zavrsavao, a ko se dobro nacekao da je zavrsi. Ma nidje veze, al ponijelo me. :)

U svakom slucaju Mirci ne daj se nervirati. Ovdje pravih uvreda nema. Cisto nadj**avanje. Puno je zdravije ovdje se ovako prepucavati nego na temama o Dodiku i "Republici Srba, Hrvata i Bosnjaka".

ma nije tada bilo Bolonje, sad ce oni po Bolonji :P :P
Zavatoni

Post by Zavatoni »

mIRCerka wrote:
Zavatoni wrote:
Mislim da je jedino korektno od vas da nam se javno zahvalite sto smo toliko uspjeha donijeli u NAS GRAD.
izvini, ovo je vec preseravanje :D

samo cu ti reci DUPLA KRUNA, zadnje dvije utakmice 0-3 2-3 na kosevu..al davno to bjese, pitanje je koliko brojis godina :D sjecas li se....
Dovoljno Mirci. Vjeruj mi dovoljno.
Dovoljno da mi smjesak ne silazi sa lica kada sa vama polemisem o uspjesima MOG KLUBA.
Dovoljno da se sjetim i nekih pehara koji su malo vise vrijedili.
Dovoljno Mirci da tako brzopleto ne etiketiram ljude.
Dovoljno da shvatim da je ovo sve zdravo potpucavanje, koje je navijacima Sarajeva i Zelje vazda bilo primjerenije nego huliganstvo koje gledamo oko nas zadnjih 20-ak godina.
Dovoljno da znam kako ne treba zajeb***ciju prebacivati na razinu kada ona to vise nije, a samo zato sto ti se malo steglo u grlu sto komsija slavi.
The end.
Last edited by Zavatoni on 23/05/2007 12:05, edited 2 times in total.
chivas

Post by chivas »

Sunce je vani, adio za sad, pa se citamo later...[/quote]

later ce da se slavi, mozes samo procitati negdje usput Sarajevo Sampion
IstinaBoli

Post by IstinaBoli »

mIRCerka wrote:
Zavatoni wrote:
Mislim da je jedino korektno od vas da nam se javno zahvalite sto smo toliko uspjeha donijeli u NAS GRAD.

samo cu ti reci DUPLA KRUNA, zadnje dvije utakmice 0-3 2-3 na kosevu..al davno to bjese, pitanje je koliko brojis godina :D sjecas li se....
Nisi u pravu @mIRCerka , vi ste osvojili titulu kad je liga brojala samo timove iz Federacije BiH i to ne sve danasnje...A takodje statistike za 3 posljednje sezone su neumoljive...Niste nas pobijedili u sezonama 2004/2005 , 2005/2006 , 2006/2007 a mi vas Boga mi jesmo i to tri puta a ostalo su nerijeseni rezultati...Ja mislim da to dovoljno govori o kvaliteti Sarajeva naspram Zelje!!!

Dovoljne su cestitke ovde na topicu i da se prica o danasnjem slavlju...sve ostalo nek ide na temu "Premijer liga" ili "Zeljeznicar VS Sarajevo"...
tigris

Post by tigris »

ja danas idem na dif u 18 sati, sad... ako je na kosevu utakmica to znaci da necu imati gdje da parkiram auto ( prosle srijede mi je policajac pomogao da ga pronadjem u onoj guzvi)..........molim vas pomozite.............. :oops: :D gdje da parkiram ?..........mnogo se brinem :roll: jer nemam love za taxi :D
Ripicipi

Post by Ripicipi »

tigris wrote:ja danas idem na dif u 18 sati, sad... ako je na kosevu utakmica to znaci da necu imati gdje da parkiram auto ( prosle srijede mi je policajac pomogao da ga pronadjem u onoj guzvi)..........molim vas pomozite.............. :oops: :D gdje da parkiram ?..........mnogo se brinem :roll: jer nemam love za taxi :D
Jarane nemoj ti uopste dolaziti gore sa autom, ostavi ga negdje u gradu. Neces moci ni poslije tekme mrdnuti odozgo, guzva ce biti velika.

SAMPIONI
IstinaBoli

Post by IstinaBoli »

potres_mozga wrote:
tigris wrote:ja danas idem na dif u 18 sati, sad... ako je na kosevu utakmica to znaci da necu imati gdje da parkiram auto ( prosle srijede mi je policajac pomogao da ga pronadjem u onoj guzvi)..........molim vas pomozite.............. :oops: :D gdje da parkiram ?..........mnogo se brinem :roll: jer nemam love za taxi :D
Jarane nemoj ti uopste dolaziti gore sa autom, ostavi ga negdje u gradu. Neces moci ni poslije tekme mrdnuti odozgo, guzva ce biti velika.

SAMPIONI
Nije jaran, nego jaranica! :D :D :D
lugavina

Post by lugavina »

Zasto ih nervira-MOJ GRAD MOJ KLUB. O kakvim kompleksima je tu rjec? Radi se o cistoj logici kao i uostalom u obrnutom slucaju MOJ KlUB MOJE ZELJEZNICE.

PS. Kad je vec rjec o debilnosti onda ne znam sta navjaci a bogami i navijacice zelje rade na ovom topicu? Ovdje sampioni diskutiju o proslavi titule. Dakle oni koji se slepaju ili su tesko fustrirani ili maloumni. Ili, sto je pak najcesci sluaj rijec je o kombinaciji tj o frustiranim maloumnicima. Kanticarima predlazem da otvore topic recimo_Sanse Zelje na Napretkovom Bozicnom Malonogometnom Turniru ili nesto slicno.
Zavatoni

Post by Zavatoni »

Ostavi ga na Breci. To ti je najblize gdje mozes prici i normalno poslije izaci.
tigris

Post by tigris »

reci mu :D ..............i sta sad, znaci zboog vase utakmice ja ne mogu na trening.................super :roll: :oops: ............pa moraju li svi autom na utakmicu..ionako poslije pijete slavite........a ja ne mogu oznojena u grad po auto :oops: :oops:

mozemo li naci neki kompromis ? :oops: :D :D
chivas

Post by chivas »

tigris wrote:reci mu :D ..............i sta sad, znaci zboog vase utakmice ja ne mogu na trening.................super :roll: :oops: ............pa moraju li svi autom na utakmicu..ionako poslije pijete slavite........a ja ne mogu oznojena u grad po auto :oops: :oops:

dodji pjehe, a odvuci cu te ja poslije utakmice :D
Zavatoni

Post by Zavatoni »

tigris wrote:reci mu :D ..............i sta sad, znaci zboog vase utakmice ja ne mogu na trening.................super :roll: :oops: ............pa moraju li svi autom na utakmicu..ionako poslije pijete slavite........a ja ne mogu oznojena u grad po auto :oops: :oops:

Mozemo.
Preskocis trening i pridruzis se opstenarodnom veselju.
I to je jedan vid kompromisa.
:D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Zavatoni wrote:
mIRCerka wrote:
Skoro wrote:Kako se blizi titula tako i zavist sve vise i vise raste :roll:
nije u pitanju zavist, skoro mi smo prije 9 godina to vec odradili, mi vec u srednjoj skoli a vi se ni uciteljice rijesili niste...
moje obracanje je bilo i jednima i drugima - prestanite sa uvredama, koji vam je moj vise..

PS Skoro, pregledaj temu od pocetka, pa ces vidjeti cestitku moju.
Je**ne vas onda te tinejdžerske godine tresu, cim ovakve uspjehe nizete u srednjoj skoli. Nikad se vi sa ovakvim ocjenama necete na fakultet upisati :D

Al' ako postavljas takve metafore onda se stvari mogu i drugacije sagledati. Posto smo svoju prvu titulu osvojili 1967. godine, a vi pet godina kasnije. Mi u svojoj 21. godini postojanja, a vi u 51. godini. Po tome je onda ocigledno ko je na vrijeme skolu zavrsavao, a ko se dobro nacekao da je zavrsi. Ma nidje veze, al ponijelo me. :)

Mi smo prvu titulu osvojili 1946 kada su pokupljeni najbolji igraci Zelje da bi se osnovao FK Torpedo. Pa ne broji se istorija od kada vama odgovara ako cemo pravo za pravo.
hrasno38

Post by hrasno38 »

Zavatoni wrote:
xon_sa wrote: :lol: :lol: :lol:
Ma nek' si se ti malo nasmij'o (osim ako se ne radi o nekom vidu histerije):D

Znam buraz da ti nije jednostavno danas.
Ni ove sedmice.
Ni ove godine.

Saburajte. Ne mozemo si pomoci.

Mnogo brate BORDO ŠAMPIONSKIH trenutaka ove godine.

Sve smo titule ove godine obojili u BORDO.

Koje to "titule"?????? Koliko ja znam u pitanju je samo jedna koja jos uvijek nije stigla u vitrine. Dakle ne treci pred rudu. A kad bude ta jedna onda opet nece biti "titule" nego titula!!!!
hrasno38

Post by hrasno38 »

IstinaBoli wrote:
mIRCerka wrote:
Zavatoni wrote:

Nisi u pravu @mIRCerka , vi ste osvojili titulu kad je liga brojala samo timove iz Federacije BiH i to ne sve danasnje...A takodje statistike za 3 posljednje sezone su neumoljive...Niste nas pobijedili u sezonama 2004/2005 , 2005/2006 , 2006/2007 a mi vas Boga mi jesmo i to tri puta a ostalo su nerijeseni rezultati...Ja mislim da to dovoljno govori o kvaliteti Sarajeva naspram Zelje!!!

Dovoljne su cestitke ovde na topicu i da se prica o danasnjem slavlju...sve ostalo nek ide na temu "Premijer liga" ili "Zeljeznicar VS Sarajevo"...
A jeste li vi igrali u tom prvenstvu federacije????????? Dakle ta prica moze proci kada se neki navijac Zelje prepire sa navijacem Leotara, Slavije ili nekog od klubova koji tada nisu ucestvovali. Vi ste ucestvovali i uredno derani dakle ta ti ne pije vode. Probaj nesto bolje!
Zavatoni

Post by Zavatoni »

hrasno38 wrote: Mi smo prvu titulu osvojili 1946 kada su pokupljeni najbolji igraci Zelje da bi se osnovao FK Torpedo. Pa ne broji se istorija od kada vama odgovara ako cemo pravo za pravo.
A cega bi to titula trebala biti ?
IstinaBoli

Post by IstinaBoli »

Upravo iz NS BiH javljaju da su utakmice odgodjene do daljnjeg da bi @tigris imala gdje da parkira...Rexona je odlucila da pomogne u ovom slucaju i da pokusa da nadje kompromisno rjesenje i da se utakmica ipak odigra...Naime uprava Rexone je odlucila da doticnoj , pokloni poklon paket sa dezedoransima , sapunima i ostalim cudima tako da bi ona imala zastitu od 24 sata i tako bi mogla svjeza da ode po svoj auto u grad...A takodje ce joj i pokloniti dva promotivna peskira da moze fino da se obrise kad se istusira...Prema posljednjim informacijama problem je nastao jer je gore navedena osoba trazila i da joj se poklone "tangice" pa se jos trazilo sponzorstvo i za to...Vlada Kantona Sarajeva je odrzala hitnu sjednicu po tom pitanju i odlucila da sponzorise kupovinu tangica!!!

Mahala.kom-kom

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
lugavina

Post by lugavina »

Zavatoni wrote:
hrasno38 wrote: Mi smo prvu titulu osvojili 1946 kada su pokupljeni najbolji igraci Zelje da bi se osnovao FK Torpedo. Pa ne broji se istorija od kada vama odgovara ako cemo pravo za pravo.
Mozda sljedece sezone zasluzite jednu na racun preaska Semira Stilica u redove Sampiona Sa Koseva
Zavatoni

Post by Zavatoni »

hrasno38 wrote: Koje to "titule"?????? Koliko ja znam u pitanju je samo jedna koja jos uvijek nije stigla u vitrine. Dakle ne treci pred rudu. A kad bude ta jedna onda opet nece biti "titule" nego titula!!!!
Zastanes trenutak, udahnes duboko i prebrojis koji su to BORDO timovi titulu vec osvojili ili na putu da je osvoje ove godine.

Bez namjere da ih distanciramo od vas. Nama je uvijek drago kada i vi stanete pod bordo boje da navijate za i VAS GRAD - VAS KLUB :)
Last edited by Zavatoni on 23/05/2007 12:35, edited 1 time in total.
hrasno38

Post by hrasno38 »

Zavatoni wrote:
Onoga sto se tada igralo na ovim prostorima!!!
IstinaBoli

Post by IstinaBoli »

hrasno38 wrote:
IstinaBoli wrote:
mIRCerka wrote: izvini, ovo je vec preseravanje :D

A jeste li vi igrali u tom prvenstvu federacije????????? Dakle ta prica moze proci kada se neki navijac Zelje prepire sa navijacem Leotara, Slavije ili nekog od klubova koji tada nisu ucestvovali. Vi ste ucestvovali i uredno derani dakle ta ti ne pije vode. Probaj nesto bolje!
Prica se svodi na to , kakva god da je ova usrana liga kvalitetnija je od te tad i teza su gostovanja !!! Znas ti dobro o cemu ja pricam , samo se malo pravis lud!!! Naveo sam ti da 3 sezone apstinirate u susretima sa nama!!!Prema tome , fino cestitaj...ja dalje necu se prepirati na ovoj temi , ovde je tema slavlje...ako bas insistiras dacu ti ja da napravis kopiju knjige "Sarajevski derbi" pa sve tamo procitaj!!! Ili mozemo se prepucavati na drugoj temi ali ne ovde!!!
hrasno38

Post by hrasno38 »

Zavatoni wrote:
hrasno38 wrote: Koje to "titule"?????? Koliko ja znam u pitanju je samo jedna koja jos uvijek nije stigla u vitrine. Dakle ne treci pred rudu. A kad bude ta jedna onda opet nece biti "titule" nego titula!!!!
Zastanes trenutak, udahnes duboko i prebrojis koji su to BORDO [/b] timovi titulu vec osvojili ili na putu da je osvoje ove godine.

Bez namjere da ih distanciramo od vas. Nama je uvijek drago kada i vi stanete pod bordo boje da navijate za i VAS GRAD - VAS KLUB :)

Hahahaha izvini ali ako mislis na KK Bosnu i RK Bosnu koje uzgred pripadaju USD Bosna malo te prenijelo. Ta dva kluba imaju veze sa FK Sarajevom isto kao i vi sa osvajanjem Kupa Sampiona u fudbalu. Ali dobro da te malo podsjetim da su prije rata u Sarajevu egzistirali KK Sarajevo i RK Sarajevo. Pa za koga si onda navijao?????? Meni se cini da ti navijas za onoga ko je prvi. Da postoji KK sarajevo i da je prvo naravno ti bi navijao za njega. Dakle ne mjesaj babe i zabe. Bosna je Univerzitesko sportsko drustvo i nema veze niti sa jednim fudbalsim klubom u Sarajevu i za te klubove su uvijek navijala sva gradska raja a i sire.
IstinaBoli

Post by IstinaBoli »

hrasno38 wrote:
Zavatoni wrote:
Zastanes trenutak, udahnes duboko i prebrojis koji su to BORDO [/b] timovi titulu vec osvojili ili na putu da je osvoje ove godine.

Hahahaha izvini ali ako mislis na KK Bosnu i RK Bosnu koje uzgred pripadaju USD Bosna malo te prenijelo. Ta dva kluba imaju veze sa FK Sarajevom isto kao i vi sa osvajanjem Kupa Sampiona u fudbalu. Ali dobro da te malo podsjetim da su prije rata u Sarajevu egzistirali KK Sarajevo i RK Sarajevo. Pa za koga si onda navijao?????? Meni se cini da ti navijas za onoga ko je prvi. Da postoji KK sarajevo i da je prvo naravno ti bi navijao za njega. Dakle ne mjesaj babe i zabe. Bosna je Univerzitesko sportsko drustvo i nema veze niti sa jednim fudbalsim klubom u Sarajevu i za te klubove su uvijek navijala sva gradska raja a i sire.

KK BOSNA = HORDE ZLA "since PRIJE RATA"!!! Nemoj se ti provaljivat!
hrasno38

Post by hrasno38 »

IstinaBoli wrote:
hrasno38 wrote:
IstinaBoli wrote: Nisi u pravu @mIRCerka , vi ste osvojili titulu kad je liga brojala samo timove iz Federacije BiH i to ne sve danasnje...A takodje statistike za 3 posljednje sezone su neumoljive...Niste nas pobijedili u sezonama 2004/2005 , 2005/2006 , 2006/2007 a mi vas Boga mi jesmo i to tri puta a ostalo su nerijeseni rezultati...Ja mislim da to dovoljno govori o kvaliteti Sarajeva naspram Zelje!!!

Prica se svodi na to , kakva god da je ova usrana liga kvalitetnija je od te tad i teza su gostovanja !!! Znas ti dobro o cemu ja pricam , samo se malo pravis lud!!! Naveo sam ti da 3 sezone apstinirate u susretima sa nama!!!Prema tome , fino cestitaj...ja dalje necu se prepirati na ovoj temi , ovde je tema slavlje...ako bas insistiras dacu ti ja da napravis kopiju knjige "Sarajevski derbi" pa sve tamo procitaj!!! Ili mozemo se prepucavati na drugoj temi ali ne ovde!!!
Znas prijatelju ovdje se uglavnom glodju navijaci Sarajeva i Zelje i uopste nije bitno koja je liga u pitanju ako ucestvuju oba kluba. A sto se tice knjige ja tu knjigu imam u glavi jer za 42 godine budi siguran da imam vise derbija nego sto ih imas ti. I da te jos nesto napomenem, ja sam jedan od rijetkih navijaca Zelje koji je navijao za Sarajevo protiv Slavije i koji je na pocetku prvenstva rekao da je Sarajevo glavni pretedent za osvajanje titule. Ali to se zove realnost a tebi i jos nekima je ta rijec nepoznata.
Post Reply