nevina djevojka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
gladna sam

Post by gladna sam »

amrino wrote:
gladna sam wrote:
amrino wrote: E ovo mene jarane buni...Hipoteticki receno...sta ako je doticna dama igrala, recimo neke igrice sa prijateljicom- pa je ova malo copkala dole i narusila njen teritorijalni integritet?! :?
Ili ako je od pasa nanize ocuvana- a profesionalka u pruzanju oralnog zadovoljstva muskim primjercima?! :?
Ili ako je kitovana ali ne organ za razmnozavanje?! :?

Ma joj- nista meni sad nije jasno!!! :shock: :D
opet ono standardno lijepljenje etiketa, ako je nije "tako", onda postoji mogucnost da je " 'vako" :roll: :roll:
hvala Bogu sto ovaj forum u sustini i ne prestavlja stvarnu sliku misljenja ljudi u ovom gradu, drzavi...sto 'no neko iznad rece
Mozda jesi gladna ali - smisla za humor...
Bas cu na forumu da vodim OZBILJNE rasprave o NEVINOSTI...ma daaaaj :-)
ti si poznatata po ozbiljnim raspravama :D
tipa ono kad prijetis dijaspori na podforumu o sportu :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

sugar_tits wrote:da da mislim da je prvi put nezaboravno. :-)
Ja sta je neg' nezaboravno :-) :-) :-) Ne znas ko se vise napati i kome bude neprijatnije :lol: :lol: :lol:
amrino

Post by amrino »

gladna sam wrote:
amrino wrote:
gladna sam wrote: opet ono standardno lijepljenje etiketa, ako je nije "tako", onda postoji mogucnost da je " 'vako" :roll: :roll:
hvala Bogu sto ovaj forum u sustini i ne prestavlja stvarnu sliku misljenja ljudi u ovom gradu, drzavi...sto 'no neko iznad rece
Mozda jesi gladna ali - smisla za humor...
Bas cu na forumu da vodim OZBILJNE rasprave o NEVINOSTI...ma daaaaj :-)
ti si poznatata po ozbiljnim raspravama :D
tipa ono kad prijetis dijaspori na podforumu o sportu :lol:
da i TO sam mislila OZBILJNO!
Hos da te prebijem?! :D
amrino

Post by amrino »

_BosanaC wrote:
Ja sta je neg' nezaboravno :-) :-) :-) Ne znas ko se vise napati i kome bude neprijatnije :lol: :lol: :lol:
Joj kad se sjetim lose mi ! :lol: :lol: :lol:
zena21

Post by zena21 »

amrino wrote:
_BosanaC wrote:
Joj kad se sjetim lose mi ! :lol: :lol: :lol:
Ja se i ne sjecam :oops:

Daaaavno je to bilo :roll: :oops: :D :D
encian

Post by encian »

ma znate sta? dobro amrino pita. imamo mi onih koje su nevine tj. netaknute i nepipnute i dole i gore i odozada. imamo i one kojima ta nevinost ne predstavlja tako bitnu stvar, u podkategorijama imamo one koje vole sa svakim i one koje vole sa nekim :). a Boga mi, imamo i onih koje su suplje svugdje ali ne bas dole. sta cemo sa njima? gdje da ih svrstamo?
_BosanaC

Post by _BosanaC »

encian wrote:ma znate sta? dobro amrino pita. imamo mi onih koje su nevine tj. netaknute i nepipnute i dole i gore i odozada. imamo i one kojima ta nevinost ne predstavlja tako bitnu stvar, u podkategorijama imamo one koje vole sa svakim i one koje vole sa nekim :). a Boga mi, imamo i onih koje su suplje svugdje ali ne bas dole. sta cemo sa njima? gdje da ih svrstamo?
Ma ja ne znam zasto bi bilo koga bilo gdje svrstavali, ali fakat :) Neka radi ko sta hoce sa svojim tijelom, i gotova prica :D Najgori mi je nekakav lazni moral :roll:
amrino

Post by amrino »

encian wrote:ma znate sta? dobro amrino pita. imamo mi onih koje su nevine tj. netaknute i nepipnute i dole i gore i odozada. imamo i one kojima ta nevinost ne predstavlja tako bitnu stvar, u podkategorijama imamo one koje vole sa svakim i one koje vole sa nekim :). a Boga mi, imamo i onih koje su suplje svugdje ali ne bas dole. sta cemo sa njima? gdje da ih svrstamo?
Konacno me neko razumije... :D
:kiss:
Vertigo

Post by Vertigo »

Nevina djevojka, to bas fino zvuci :)
Mada ima i vaznijih stvari u zivotu.( ovo je da me ne napadate ) :D
amrino

Post by amrino »

registrovan wrote:Nevina djevojka, to bas fino zvuci :)
Meni su znali rec' da i ja fino zvucim- a nisam nevina :oops: :P :D :D :D
encian

Post by encian »

_BosanaC wrote:
Ma ja ne znam zasto bi bilo koga bilo gdje svrstavali, ali fakat :) Neka radi ko sta hoce sa svojim tijelom, i gotova prica :D Najgori mi je nekakav lazni moral :roll:
ma kakav lazni moral od mene! ja ipak zivim sa momkom! svejedno mislim da mi je moral za pozavidjet :D:).

nego sjetila sam se jos jednih: supljih ali ne od muska, nego od neceg drugog (bilo cega, moralnog i nemoralnog).
Vertigo

Post by Vertigo »

amrino wrote:
ma nema veze, nego....
zar nije fol da djevojka prvog sto ugleda :D bude tvoj. Pa ga pamti, pamti, pamti.....
amrino

Post by amrino »

registrovan wrote:
amrino wrote:
ma nema veze, nego....
zar nije fol da djevojka prvog sto ugleda :D bude tvoj. Pa ga pamti, pamti, pamti.....
Ma nekad joj je bolje da GA sto prije zaboravi... :D
Vertigo

Post by Vertigo »

amrino wrote:
registrovan wrote:
amrino wrote: Meni su znali rec' da i ja fino zvucim- a nisam nevina :oops: :P :D :D :D
ma nema veze, nego....
Ima i takvih slucajeva :( mada sam mislio na djevojke koje ga pamte kao nesto velicanstveno, gotovo kao ukazanje.
amrino

Post by amrino »

registrovan wrote:
amrino wrote:
registrovan wrote: ma nema veze, nego....
Ima i takvih slucajeva :( mada sam mislio na djevojke koje ga pamte kao nesto velicanstveno, gotovo kao ukazanje.
:lol: :lol: :lol:

Joj oplakah!!!
Hajmo cure...javljajte se...ko je imao "ukazanje"?
*mima*

Post by *mima* »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..........Ova je dobra. Cuj ukazanje........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
globalbih

Post by globalbih »

Za mene je to veoma bitno, naravno ukoliko je i druga polovica takodjer nevina.
Nema smisla ako je recimo djevojka nevina a on nekakav "vehabija"-pokajnik a prije toga radio svasta (droga sex alkohol).

Nevinost (ali ona prirodna) je vrijednost radi stabilnog braka. Naravno, može se platiti pa i napraviti himen al to se većinom prije il kasnije skonta.

Kako god, moje mišljenje je da mi je puno draža nevina djevojka nego ona koja se jednom ili sto puta "*ebavala". Čak i prljavim ljudima su draže nevine. Prisjetimo se skorašnjeg rata, koliko je samo nevinih djevojaka silovano i slično (imate dosta knjiga "moli).
O spolnim bolestima neću ni govoriti i problemi u vezi toga..
Ono fakat je teško u današnjem vremenu biti nevin a probijen ili *eban nije furka.. Za nevinost treba pored fizičke :) i duševna snaga i volja i još mnogo što šta..
Kako god, možda što sam i sam i ne stidim se , al bolje je šutiti da se ne dođe u iskušenje. Srećom, ja svoje odgađam do braka. nista vise niti manje, to je privatna stvar svakoga...
Vertigo

Post by Vertigo »

amrino wrote:
registrovan wrote:
amrino wrote: Ma nekad joj je bolje da GA sto prije zaboravi... :D
:lol: :lol: :lol:

Joj oplakah!!!
Hajmo cure...javljajte se...ko je imao "ukazanje"?
Kada nemate postovanje prema velicini.

trenutka :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

globalbih wrote:Za mene je to veoma bitno, naravno ukoliko je i druga polovica takodjer nevina.
Nema smisla ako je recimo djevojka nevina a on nekakav "vehabija"-pokajnik a prije toga radio svasta (droga sex alkohol).

Nevinost (ali ona prirodna) je vrijednost radi stabilnog braka. Naravno, može se platiti pa i napraviti himen al to se većinom prije il kasnije skonta.

Kako god, moje mišljenje je da mi je puno draža nevina djevojka nego ona koja se jednom ili sto puta "*ebavala". Čak i prljavim ljudima su draže nevine. Prisjetimo se skorašnjeg rata, koliko je samo nevinih djevojaka silovano i slično (imate dosta knjiga "moli).
Ono fakat je teško u današnjem vremenu biti nevin a probijen ili *eban nije furka.. Za nevinost treba pored fizičke :) i duševna snaga i volja i još mnogo što šta..
Kako god, možda što sam i sam i ne stidim se , al bolje je šutiti da se ne dođe u iskušenje. Srećom, ja svoje odgađam do braka. nista vise niti manje, to je privatna stvar svakoga...
Srecom, pa se covjek uci dok je ziv :D Ko bi rekao sta cu sve nauciti u zadnja 24h :-) :-)
JohnnyS

Post by JohnnyS »

globalbih wrote:Za mene je to veoma bitno, naravno ukoliko je i druga polovica takodjer nevina.

Moje mišljenje je da stabilan brak ima puno više vrijednosti od nevinosti.
A kad sam već ovdje, ja baš imam problema s time.
Ja sam poznavao svoju djevojku godinu dana prije nego smo prohodali, nikad nisam imao dojam da je neobrana maslina :) i zato mi se najviše i svidjela (uvijek mi je neugodno hodat sa djevojkom koja je nevina jer je trebaš muntat par mjeseci, a onda ne smiješ prekinut s njome 2 godine). Elem, mi prohodasmo, saznah da dotična nije skinula njufer (copyright Rambo Amadeus - Maroko), ajde odradismo i to, i sad nakon par mjeseci sexa, moja mala bi dalje. A ja, ostao konj zaljubljeni...
Dakle točnije bi bilo da je obostrani bludnički život vrijednost za stabilni brak, nek se ljudi ižive pa da smireno uplove u bračnu luku...
dacina_curica

Post by dacina_curica »

mima, evo jos jednog kandidata za tebe :-) :D :D :D :D :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Minnela wrote: Nikakve veze ni sa cim :zzzz: :zzzz:
Kako bolan? :?

Pa vidi kol'ko novih pojmova i termina :zzzz: 8-) :D
danas

Post by danas »

u jebote, ja se udadoh na vrijeme; vidi ti sad ovih modnih trendova... :oops: :D :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Minnela wrote:
_BosanaC wrote:
Minnela wrote: Nikakve veze ni sa cim :zzzz: :zzzz:
Kako bolan? :?

Pa vidi kol'ko novih pojmova i termina :zzzz: 8-) :D
Moj post se odnosi na samo onu podebljanu recenicu :D Ostalo nisam citala :oops: Jesam li sta vazno propustila :? :D
ma, ovi sto su u glavnim ulogama izgleda nisu nista propustili. :D
za ostale nije ni bitno... :D
bug

Post by bug »

amrino wrote:
i nije te stid reci? :oops: :D :D
Locked