Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jao kraljeva majko moja.
A zna li iko sta bi sa udesom na obali i kokom kojoj je babo kupio audija a ona jadna ga slupala?
Boze dragi, bas svuda stavljamo ove kamene ograde, stajalista i trotoare. Mi gradjani nemamo ni malo razumijevanja za one kojima se zuri.
... sada je i slikom objasnjeno i najvecim pesimistima zasto mama i tajo nece da sidju sa pozornice, i zasto mjerodavni (ukljucujuci i policiju) se prave naivci. ko ce ovo platiti i iz cijih dzepova (zanemarimo razlog zasto je lola krenuo)....
veceras vidim dole kod bitumenke smotala se siera oko drveta dobro se skrsila, ali mislim da nema bas povrijedjenih. ali je fordaljka nastradala posteno
jennisjoplin wrote:... sada je i slikom objasnjeno i najvecim pesimistima zasto mama i tajo nece da sidju sa pozornice, i zasto mjerodavni (ukljucujuci i policiju) se prave naivci. ko ce ovo platiti i iz cijih dzepova (zanemarimo razlog zasto je lola krenuo)....
Upravo tako... jesu li policajci zaspali il su novi u patroli ... i ne znaju teren ??
nocas je bio krkljanac i na raskesnici u Saraj polju(vojnicko polje), jutros oko sedam gledam Mercedes CLK metalik sivi na vucnom vozilu prednja strana kompletno unistena
Kakav levat... naravno, uspio je satrat i dva mlada stabla usput... genijalcina...
a jutros na tv kanton sarajevo kazu ne zna se ni ko je, ni odakle... a i slike postoje ccc i uvidjaj bio, a njih MUP izvjestio da nisu izlazili na uvidjaj ... ko ovdje laze?
meni nikad neće biti jasna brza,ma šta brza,luda vožnja po sarajevu pojedinaca koji voze 80-90 km/h,bez žmigavca ulijeću u suprotne trake,pretiču opet bez žmigavca,i nije čudo da ima nezgoda.