Nepoznata djevojko javi se!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
madnessa

#151 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

scooter21ba wrote:
madnessa wrote:
aida05 wrote:Ma naci cu ja njih ako treba taman Sarajevo prevrnula :D
a jesu l' iz sarajeva? pa ako jesu, onda ces ih sigurno sresti... ja sam svaki put srela ljude koje sam upoznala na moru...
ali ona ih nije upoznala u tome je fazon :D
a pa i ja nisam imala podatke o nekim ljudima koje sam srela... s nekim sam se upoznala s nekim nisam, ali sam vecinu uspjela sresti u sarajevu... al jest da sam hiperaktivna i nema gdje me nema, pa je samim tim i vjerovatnoca da nekog sretnem jako velika... :)
scooter21ba

#152 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by scooter21ba »

ajde da se sretnemo :D
nepoznata djevojku sa nadimkom madnessa javi se :D
madnessa

#153 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

scooter21ba wrote:ajde da se sretnemo :D
mislim da smo na pogresnoj temi... :lol:
JThomas

#154 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by JThomas »

aida05 wrote:Jok brate mi smo odmah bili jedni drugima simpaticni ali eto,malo smo se ufurale pa smo ih krisom gledale i smijali se :D
ovo je tako tipično sarajevski :bih:

pa sad tipkaj i moli boga da hare dođe tobe :)
scooter21ba

#155 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by scooter21ba »

madnessa wrote:
idemo na temu onda koja odgovara ;)
madnessa

#156 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

scooter21ba wrote:
madnessa wrote:
idemo na temu onda koja odgovara ;)
eto me samo da priglavke navucem da mi jajnici ne nazebu... ;-)
scooter21ba

#157 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by scooter21ba »

pa necemo ici na temu promaha
madnessa

#158 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

scooter21ba wrote:pa necemo ici na temu promaha
uh dobro je... mislila sam i pulover da obucem... a na koju cemo? ovu smo bas fino zachatali... 8-)
scooter21ba

#159 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by scooter21ba »

madnessa wrote:
uh dobro je... mislila sam i pulover da obucem... a na koju cemo? ovu smo bas fino zachatali... 8-)
na temu daj msn ili nista :D
madnessa

#160 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

scooter21ba wrote:
madnessa wrote:
na temu daj msn ili nista :D
et vidis da cemo se sresti... al na msnu... :lol:
Bumbar

#161 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Bumbar »

zaista ste bezdusni :D pomozite covjeku nemojte samo zachatavati...cccc :lol: :lol:
zelenashica

#162 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

ma đe bolan da mu pomognemo...znaš koliko je cura taj dan bilo na tom mjestu..... :lol: kako da potrefi pravu :D
madnessa

#163 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

ma sad aidi pomazemo... njega je vec proslo... :lol:
zelenashica

#164 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

:shock: :shock: :shock: uh ja nisam dugo ovdje zalazila...pa ispala s teme.... :lol: koga sad ona traži...i on bio na ćevapima....ako se to ovdje tako traži da i ja počnem sa sjećanjima.... :lol:
madnessa

#165 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote::shock: :shock: :shock: uh ja nisam dugo ovdje zalazila...pa ispala s teme.... :lol: koga sad ona traži...i on bio na ćevapima....ako se to ovdje tako traži da i ja počnem sa sjećanjima.... :lol:
eno na 6. strani trazi cura momka s mora...
zelenashica

#166 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

ma šta je ovoj omladini danas samo se traže :lol: koga bi ja tražila hm...da se sjetim :?
madnessa

#167 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote:ma šta je ovoj omladini danas samo se traže :lol: koga bi ja tražila hm...da se sjetim :?
ma ova omladina danas nafurana... neko im se svidi, a njima "ispod nivoa" nasmijesit se i prici... nego svi nesto glume. prestala sam ici u city pub zbog takvih ljudi. osjecam se k'o da sam dosla pred pocetka boks meca. svako u svom cosku i svi se gledaju nesto, a niko nikom ne prilazi. i onda dodju kuci i kontaju "ah, sto je ona/j bio/la sladak/slatka!". jos gore je ako neko i pridje... narocito curama... tada se doticni/na nafura toliko da joj na metar ne mozes prici. sve sami kukavicluk. :roll:
zelenashica

#168 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

madnessa wrote:
mišica wrote:ma šta je ovoj omladini danas samo se traže :lol: koga bi ja tražila hm...da se sjetim :?
ma ova omladina danas nafurana... neko im se svidi, a njima "ispod nivoa" nasmijesit se i prici... nego svi nesto glume. prestala sam ici u city pub zbog takvih ljudi. osjecam se k'o da sam dosla pred pocetka boks meca. svako u svom cosku i svi se gledaju nesto, a niko nikom ne prilazi. i onda dodju kuci i kontaju "ah, sto je ona/j bio/la sladak/slatka!". jos gore je ako neko i pridje... narocito curama... tada se doticni/na nafura toliko da joj na metar ne mozes prici. sve sami kukavicluk. :roll:
vala baš...ej kakva su bila vremena....bar dok ja nisam bila teta.....nema čekanja....neg odma u akciju....jest vala u naše doba nije bilo foruma da ih tražimo :lol: možda bi i mi drugačije :D
madnessa

#169 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote: vala baš...ej kakva su bila vremena....bar dok ja nisam bila teta.....nema čekanja....neg odma u akciju....jest vala u naše doba nije bilo foruma da ih tražimo :lol: možda bi i mi drugačije :D
ma slabo i ovaj forum... spoji li se iko na temi "spojimo domace"?
zelenashica

#170 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

madnessa wrote:
mišica wrote: vala baš...ej kakva su bila vremena....bar dok ja nisam bila teta.....nema čekanja....neg odma u akciju....jest vala u naše doba nije bilo foruma da ih tražimo :lol: možda bi i mi drugačije :D
ma slabo i ovaj forum... spoji li se iko na temi "spojimo domace"?
ma i to vala....ne znaju ni po forumu ..kako bi tek uživo :lol: nego hoćemo li i mi koga tražit možda nama upali :D
madnessa

#171 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote: ma i to vala....ne znaju ni po forumu ..kako bi tek uživo :lol: nego hoćemo li i mi koga tražit možda nama upali :D
ma nisam posteno pocela pisat po ovoj temi a scooter me begenis'o... :lol: (prethodna stranica) :lol:
zelenashica

#172 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

madnessa wrote:
mišica wrote: ma i to vala....ne znaju ni po forumu ..kako bi tek uživo :lol: nego hoćemo li i mi koga tražit možda nama upali :D
ma nisam posteno pocela pisat po ovoj temi a scooter me begenis'o... :lol: (prethodna stranica) :lol:
ma nema bona ništa od forumaša......ja već vidjela :lol: neg hajmo iz prirode šta tražit...eto ja ću prva...tražim jednog naoko finog momka...neki dan zajedno bili u prirodi pored nekog potoka :D nako glavit momak....samo malo stidan pa ga sad vako moram tražit :lol:
madnessa

#173 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote: ma nema bona ništa od forumaša......ja već vidjela :lol: neg hajmo iz prirode šta tražit...eto ja ću prva...tražim jednog naoko finog momka...neki dan zajedno bili u prirodi pored nekog potoka :D nako glavit momak....samo malo stidan pa ga sad vako moram tražit :lol:
e vala zelim ti puno srece u trazenju tog glavatog... :lol:
ja trazim tipa sto je neki dan zamalo lancani napravio okrecuci se za curama na raskrsnici na malti... ima vrat ko zirafa... so sexy... :razz:
zelenashica

#174 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

madnessa wrote:
mišica wrote: ma nema bona ništa od forumaša......ja već vidjela :lol: neg hajmo iz prirode šta tražit...eto ja ću prva...tražim jednog naoko finog momka...neki dan zajedno bili u prirodi pored nekog potoka :D nako glavit momak....samo malo stidan pa ga sad vako moram tražit :lol:
e vala zelim ti puno srece u trazenju tog glavatog... :lol:
ja trazim tipa sto je neki dan zamalo lancani napravio okrecuci se za curama na raskrsnici na malti... ima vrat ko zirafa... so sexy... :razz:
fala,fala na lijepim željama povodom mog traženja :-D javit će se on sam kad skonta da ga tražim...pametan je on..... :lol:
a ti bona makni se od tog što se za curama okreće.....bolje traži vakog ko ja što samo potoke zagleda :lol:
Layne

#175 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Layne »

mišica wrote:ma i to vala....ne znaju ni po forumu ..kako bi tek uživo :lol: nego hoćemo li i mi koga tražit možda nama upali :D
Šta je bilo :? Pukla veza s Barbom, eeeee, ove forumske veze izgleda kratko traju :oops:
Post Reply